Újabb és újabb jól fizető megbízásokhoz és pozíciókhoz jutnak a balliberális kormányzattól Gyurcsány Ferenc jelenlegi és korábbi cégtársai, KISZ-es ismerősei.
Jelen esetben szerintem nem a legszegényebbek szívják meg igazán, hanem az egy szinttel felettük állók - pld azoka panellakók, akiknek 50%-al drágula távfűtés, a gyógyszer, mert éppen többet keresnek egy picivel, mint 93 ezer Ft/fő...
Nem egyértelmű.. Mert pld a feketegazdaság szereplői jól járnak a gázár támogatással, de ráfaraghatnak az egészségügy átalakítására - már ha komolyan gondolja a kormány....
A következő két-három év gazdasági visszaesésével leginkáb talán a zálogház tulajdonosok járnak legjobban....
Megnyugtatlak, én sem leszek kárvallottja:) Csak a szegények sínylik meg, abból meg van bőven Magyarországon!:(
Nekem abszolute semmit sem jelent a 70%-os gáz, pl., fizetnék egy 10-essel többet havonta? És? leveszem 2 fokkal a hőmérsékletet, veszek valódi ausztrál gyapju hosszú zoknit, Bécsben vett meleg pulóvert és nadrágot, angol bundapapucsot és bámulom a NatGeot:D Ja és iszom hozzá egy kis Ballantines BlackLabelt, vasárnaponként meg Henessy konyakot ébredés után!
Tanuljátok meg, hogy minden Gyurcsányféle reformnak csak a szegények a kárvallottjai:( Ők azok, akik az mszpre szavaznak:D
Na hol vannak a balos kartácsak, nem fontosabb kérdés ez mint hogy Kovács Lacát lekapta a traffipax, vagy hogy mennyi pénz van a Fidesz kasszájában? Vagy az eddígiekben felsoroltakon kívül nincsenek is haszonélvezők? Ha nincsenek, akkor meg miféle reformok azok aminek csak kárvallottai vannak?
én azt tudom,kik nem lesznek egész biztosankárvallottak.az egész politikai elit,az egész rohadt felső nem tom hány tízezer,győzike,orbán,gyurcsány,szijjártó,lendvai,anettka,havas,bajor,hírtv,atv,rtl,tv2,stb,stb
Télleg vajon kik ők? Mert az eddíg napvilágra került tervezetek nem igazán ígérnek sok jót senkinek. Talán a pedagógusok? A jövőbeni nyugdíjasok? A vállalkozók? A munkavállalók? A diákok? Netán a politikusok?
Lendvai szerint a reformnak haszonélvezői is vannak. Mint mondta, a változásoknak a kárvallottak mellett vannak haszonélvezői is, akiknek a hangját kevésbé lehetett hallani, mint a kárvallottakét.