Errol majd 2010-ben lesz nepszavazas. A kerteszt sem rugja ki / mondatja le az ember fel ev utan azon az alapon, hogy szep zold sovenyt igert es rozsakat, miert nem zoldell a kert fel ev utan, "miert szantotta fel a marha, monnyonle" (plane decemberben nem zoldell, hehe). Nem veletlen a negyeves ciklus, meg igy is baromi nehez barmibe belekezdeni.
Mert semmi oka erre az egvilagon. 2010-ig van mandatuma, per pill. stabil parlamenti tobbsege van, satobbi satobbi. Inkabb orulnel, hogy vegre egy min.elnok, aki a nepszerusegvesztes ellenere bele mer vagni olyan atalakitasokba, amelyekre mar 16 eve szukseg lenne, egyik elodje sem lepte meg eddig.
Ha esetleg nem ertesz egyet a "semmi oka ra" kijelentesemmel, hat sorold az okokat, amelyek alapjan _szerinted_ le kene mondania, en meg majd (val.sz. mar csak holnap) megirom, hogy azok miert nem lemondookok. Amikre legy tekintettel: alkotmany, valasztasi torveny, az EU-tagsagunk tenye, altalanos iskolai matematika.
az is lehet, hogy a győr, kapuvár, sopron vonalra értették az egészet. tudod, a győr-sopron tengely. :) mindenesetre, a mi környékönkön, már régóta emlegetik önkormányzati szinten is hogy több oskolát bezárnak. na tényleg mentem. üdv.
szerintem is képtelenség. vagy valami félreértés van a dologban, és ez ügyben hülyét csináltam magamból, vagy valami nagy marhaság készül. a többit tartom. :)
nem azt írtam, hogy 3 oskola marad, hanem azt, hogy 3 városban ( gyms megye) maradnak meg az iskolák.
Akkor felreolvastam, bocsesz, de hat ez is nyilvanvaloan marhasag, Gyor, Sopron, Mmovar, Kapuvar, Csorna, eddig ot, de meg igy is teljesen kizart, hogy mondjuk Pannonhalman(!!!) stb. ne legyen oskola es akkor a tobbi varost meg nem is emlitettem.
(OFF: Janossomorjan asszem most ketto van, par eve varossa nyilvanitottak oket -- rohej, de mindegy -- haveromek mondtak is, hogy at kene nevezni a sulit 1. sz. helyett Belvarosi Altalanos Iskolava :-DDD )
nem azt írtam, hogy 3 oskola marad, hanem azt, hogy 3 városban ( gyms megye) maradnak meg az iskolák. azt monnyuk nem tudom, hogy pl. szilből, ami csornától délre van, hova a tökömbe fognak járni? győrbe? kapuvárra? nagy komplexumokat terveznek, holott nálunk, amilyen lassan őrölnek isten malmai, ez biztosan nem fog megvalósulni 2008-ra, holott a központosítást arra tervezik. na mindegy. elfáradtam. hajnalban kelnem is kéne. jóccakát.
elismerem, csúszhat, csúszik hiba a beírásaimba, viszont én nem pötyögtetéssel keresem a kenyerem, nem az erős oldalam. mindazonáltal, másnak a helyesírásába belekötni, mikor köztudott, hogy topikolás közben sűrűn megeshet a hiba bárkivel, jobb helyeken taplóság. a másik: az hogy te gyurcsánnyal egyetértesz, az a te dolgod. valószínűleg téged nem érint annyira a dolog. nagyon úgy nézki, hogy teljesen más szemszögből, és teljesen más helyzetből nézzük a dolgokat, felesleges egymással kínlódnunk, úgyhogy itt be is fejezném. üdv.
hatvan kilométerre lakom a szülőhelyemtől, de laktam már kilencvenre is, mindíg a munka miatt.
Jo, igazad van, feladom: mondjon le a Gyurcsany.
(ha holnap meg visszanezel, azert ird mar meg lehgyszi, melyik az a sanyaru sorsu megye, amelyikben 3 iskola marad, tenyleg erdekelne, nehogy veletlenul oda koltozzek esetleg tevedesbol, kosz)
bár a 110. egy része is neked szól, azt még itt hozzátenném: hatvan kilométerre lakom a szülőhelyemtől, de laktam már kilencvenre is, mindíg a munka miatt. ennyit a nem mozdulásról.
Na, itten befejeztem veled a dolgot, köpködjél tovább, érdemi beszédre esély sincsen azzal, aki mendemondákra alapozza az információit (és mindenhol van egy elnyomott, sanyargarott ismerőse, megyeszerte, de újságot, azt nem olvas!)
Gyurcsány se ingem, se gatyám, de tény, sok olyan intézkedésével egyetértek, ami ellen itt hörögsz. Hoztam a hazugságaidra cáfolatot, de csak fújod tovább a blődségeket (bántóan borzalmas helyesírással!), vagyis még csak elgondolkodni sem vagy hajlandó a tényeken.
Már ajánlottam: menj el a polgármester fogadóórájára, kiváló, hozzáértő szakember, egész életében ilyesmivel foglalkozott, valamint köztudottan csak a saját feje után megy (:-)) két egyetemi órája között megoldja, hogyan hozza vissza neked a kommunizmust!
az amit most leírtál, az kb. azzal egyenértékű, amit az imént gyártottam a wc-n, már megbocsáss. ez a valós problémáknak a teljes félremagyarázása. ehez értetek, ezek vagytok. a másik idiótának (zoh) : ha átolvastad volna a topicot rendesen, észrevetted volna, hogy a munkába is egy kerek órát utazom. csak oda! te mondod nekem, hogy nem vagyok hajlandó mozdulni? ne magadból indulj ki ! nekem aztán nincs időm itt ücsörögni naphosszat, vagy munka helyett topicolni az irodából.