Keresés

Részletes keresés

Hufnágel Pisti Creative Commons License 2006.12.13 0 0 141
csak
szélkakas Creative Commons License 2006.12.13 0 0 140
járjál te is így, de egy elefánt guggoljon feletted és akkor vegyél levegőt, amikor egy nagyot f.ngik.
Előzmény: Törölt nick (117)
Sign Creative Commons License 2006.12.12 0 0 139
Akkor nincs más hátra : 2010-ben szavazz ellenük! :)
Előzmény: Phat_Mammma (134)
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.12 0 0 138
Miket lépne 1 SZÍNVONALAS kormány?
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.11 0 0 137
Errol majd 2010-ben lesz nepszavazas. A kerteszt sem rugja ki / mondatja le az ember fel ev utan azon az alapon, hogy szep zold sovenyt igert es rozsakat, miert nem zoldell a kert fel ev utan, "miert szantotta fel a marha, monnyonle" (plane decemberben nem zoldell, hehe). Nem veletlen a negyeves ciklus, meg igy is baromi nehez barmibe belekezdeni.

ZOH
zi_laj Creative Commons License 2006.12.11 0 0 135
Mert nem akar!
Előzmény: Phat_Mammma (-)
Phat_Mammma Creative Commons License 2006.12.11 0 0 134

Jó, mondok egy okot: a kormányzás színvonala.

Hm?

Előzmény: Törölt nick (133)
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.11 0 0 133
Mert semmi oka erre az egvilagon. 2010-ig van mandatuma, per pill. stabil parlamenti tobbsege van, satobbi satobbi. Inkabb orulnel, hogy vegre egy min.elnok, aki a nepszerusegvesztes ellenere bele mer vagni olyan atalakitasokba, amelyekre mar 16 eve szukseg lenne, egyik elodje sem lepte meg eddig.

Ha esetleg nem ertesz egyet a "semmi oka ra" kijelentesemmel, hat sorold az okokat, amelyek alapjan _szerinted_ le kene mondania, en meg majd (val.sz. mar csak holnap) megirom, hogy azok miert nem lemondookok. Amikre legy tekintettel: alkotmany, valasztasi torveny, az EU-tagsagunk tenye, altalanos iskolai matematika.

Udv,
ZOH
Előzmény: Phat_Mammma (130)
Phat_Mammma Creative Commons License 2006.12.11 0 0 132
Mert itt volna már az ideje. :-)
Előzmény: vadállat (131)
vadállat Creative Commons License 2006.12.11 0 0 131
Miért tenné?
Előzmény: Phat_Mammma (130)
Phat_Mammma Creative Commons License 2006.12.11 0 0 130
Miért nem mond le Gyurcsány?
brumaire 18. Creative Commons License 2006.12.11 0 0 129
and poverty :-(
Előzmény: ExRambo (128)
ExRambo Creative Commons License 2006.12.11 0 0 128
Non power. Dictatorship.
Előzmény: brumaire 18. (123)
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.11 0 0 127
az is lehet, hogy a győr, kapuvár, sopron vonalra értették az egészet. tudod, a győr-sopron tengely. :) mindenesetre, a mi környékönkön, már régóta emlegetik önkormányzati szinten is hogy több oskolát bezárnak. na tényleg mentem. üdv.
Előzmény: Törölt nick (126)
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.11 0 0 126
szerintem is képtelenség. vagy valami félreértés van a dologban, és ez ügyben hülyét csináltam magamból, vagy valami nagy marhaság készül. a többit tartom. :)
Előzmény: Törölt nick (125)
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.11 0 0 125
nem azt írtam, hogy 3 oskola marad, hanem azt, hogy 3 városban ( gyms megye) maradnak meg az iskolák.

Akkor felreolvastam, bocsesz, de hat ez is nyilvanvaloan marhasag, Gyor, Sopron, Mmovar, Kapuvar, Csorna, eddig ot, de meg igy is teljesen kizart, hogy mondjuk Pannonhalman(!!!) stb. ne legyen oskola es akkor a tobbi varost meg nem is emlitettem.

(OFF: Janossomorjan asszem most ketto van, par eve varossa nyilvanitottak oket -- rohej, de mindegy -- haveromek mondtak is, hogy at kene nevezni a sulit 1. sz. helyett Belvarosi Altalanos Iskolava :-DDD )

Na udv,
ZOH
Előzmény: Törölt nick (122)
szélkakas Creative Commons License 2006.12.11 0 0 124
viktor képe hol maradt? őt is láttuk már így nem is egyszer
Előzmény: Vasi Kutya (70)
brumaire 18. Creative Commons License 2006.12.11 0 0 123
power
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.11 0 0 122
nem azt írtam, hogy 3 oskola marad, hanem azt, hogy 3 városban ( gyms megye) maradnak meg az iskolák. azt monnyuk nem tudom, hogy pl. szilből, ami csornától délre van, hova a tökömbe fognak járni? győrbe? kapuvárra? nagy komplexumokat terveznek, holott nálunk, amilyen lassan őrölnek isten malmai, ez biztosan nem fog megvalósulni 2008-ra, holott a központosítást arra tervezik. na mindegy. elfáradtam. hajnalban kelnem is kéne. jóccakát.
Előzmény: Törölt nick (118)
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.11 0 0 121
ezt meg se hallottam, ill. láttam. :)
Előzmény: MayItBe (116)
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.11 0 0 120
elismerem, csúszhat, csúszik hiba a beírásaimba, viszont én nem pötyögtetéssel keresem a kenyerem, nem az erős oldalam. mindazonáltal, másnak a helyesírásába belekötni, mikor köztudott, hogy topikolás közben sűrűn megeshet a hiba bárkivel, jobb helyeken taplóság. a másik: az hogy te gyurcsánnyal egyetértesz, az a te dolgod. valószínűleg téged nem érint annyira a dolog. nagyon úgy nézki, hogy teljesen más szemszögből, és teljesen más helyzetből nézzük a dolgokat, felesleges egymással kínlódnunk, úgyhogy itt be is fejezném. üdv.
Előzmény: MayItBe (112)
Phat_Mammma Creative Commons License 2006.12.11 0 0 119
Lehet, hogy azt hiszi: az idő neki dolgozik. Pedig a hétvégére erős hidegfront várható...
Előzmény: Törölt nick (117)
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.11 0 0 118
hatvan kilométerre lakom a szülőhelyemtől, de laktam már kilencvenre is, mindíg a munka miatt.

Jo, igazad van, feladom: mondjon le a Gyurcsany.

(ha holnap meg visszanezel, azert ird mar meg lehgyszi, melyik az a sanyaru sorsu megye, amelyikben 3 iskola marad, tenyleg erdekelne, nehogy veletlenul oda koltozzek esetleg tevedesbol, kosz)

ZOH
Előzmény: Törölt nick (113)
MayItBe Creative Commons License 2006.12.11 0 0 116

Off

Nem netezni kéne a wc-n, hanem sietve a dolgodat végezni, és a gyerekkel mesét olvasni! Ja, az macerás. Majd az óvónéni megteszi.

Butaságodnál csak a kényelmességed nagyobb.

Ideális alanya vagy annak a politkának, amit preferálsz!

:-)

On

Előzmény: Törölt nick (110)
Phat_Mammma Creative Commons License 2006.12.11 0 0 115

Érdekes, már elég sokan hozzászóltak, de kérdésre nem jött jó válasz:

- Miért nem mond le Gyurcsány?

Törölt nick Creative Commons License 2006.12.11 0 0 114
nekem aztán nincs időm itt ücsörögni naphosszat

Nekem se lenne, b@$$%ameg :-((( ki fognak vagni romabol, mint a pinty. Na megyek is inkabb tanulni, veled ugysem nagyon erdemes vitazni.

ZOH
Előzmény: Törölt nick (110)
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.11 0 0 113
bár a 110. egy része is neked szól, azt még itt hozzátenném: hatvan kilométerre lakom a szülőhelyemtől, de laktam már kilencvenre is, mindíg a munka miatt. ennyit a nem mozdulásról.
Előzmény: Törölt nick (109)
MayItBe Creative Commons License 2006.12.11 0 0 112

Na, itten befejeztem veled a dolgot, köpködjél tovább, érdemi beszédre esély sincsen azzal, aki mendemondákra alapozza az információit (és mindenhol van egy elnyomott, sanyargarott ismerőse, megyeszerte, de újságot, azt nem olvas!)

Gyurcsány se ingem, se gatyám, de tény, sok olyan intézkedésével egyetértek, ami ellen itt hörögsz. Hoztam a hazugságaidra cáfolatot, de csak fújod tovább a blődségeket (bántóan borzalmas helyesírással!), vagyis még csak elgondolkodni sem vagy hajlandó a tényeken.

Már ajánlottam: menj el a polgármester fogadóórájára, kiváló, hozzáértő szakember, egész életében ilyesmivel foglalkozott, valamint köztudottan csak a saját feje után megy (:-)) két egyetemi órája között megoldja, hogyan hozza vissza neked a kommunizmust!

Jó éjszakát!

Előzmény: Törölt nick (107)
Phat_Mammma Creative Commons License 2006.12.11 0 0 111
Ez dícséretes. :-)
Előzmény: független már foglalt (102)
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.11 0 0 110
az amit most leírtál, az kb. azzal egyenértékű, amit az imént gyártottam a wc-n, már megbocsáss. ez a valós problémáknak a teljes félremagyarázása. ehez értetek, ezek vagytok. a másik idiótának (zoh) : ha átolvastad volna a topicot rendesen, észrevetted volna, hogy a munkába is egy kerek órát utazom. csak oda! te mondod nekem, hogy nem vagyok hajlandó mozdulni? ne magadból indulj ki ! nekem aztán nincs időm itt ücsörögni naphosszat, vagy munka helyett topicolni az irodából.
Előzmény: MayItBe (106)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!