Keresés

Részletes keresés

davodi Creative Commons License 2007.03.30 0 0 2

Sok volt a panasz, ezért menni kellett a hulladékgazda cég vezetőjének

 

Szeptember végére készül el a Felső-Bácskai Hulladékgazdálkodási Kft. átvilágítása. Új vezetőt azonban csak jövőre neveznek ki a cég élére. Amint arról beszámoltunk, Majoros Róbert ügyvezető megbízatása március 18-án lejárt, s a taggyűlés úgy döntött, nem hosszabbít vele szerződést. Év végéig Agatity Roland, a kft. munkatársa veszi át az irányítást, miközben megpályáztatják az állást.

– Sok panasz érkezett a cég ellen a lakosságtól, de a tulajdonosoknak is voltak gondjai. A decemberi taggyűlésén megbíztuk a felügyelő bizottságot, adjon tájékoztatást a kft., évi 500 millió forintot meghaladó forgalmú beszállítói köréről. Célunk a tulajdonosok közötti bizalom növelése volt - nyilatkozta lapunknak Búcsú Lajos, Baja alpolgármestere. Elmondta továbbá, hogy időközben az országban hulladékgazdálkodással kapcsolatos visszaélésekre derült fény.

A Magyarországra érkező német szemétből került ide is. Szerencsére nem talált szabálytalanságot sem a környezetvédelmi felügyelőség, sem a rendőrség. Ennek ellenére, a tulajdonosok megnyugtatására szükségessé vált a társaság teljes átvilágítása.

horst_fuchs Creative Commons License 2006.12.10 0 0 1
alapvetően sem negatív, sem pozitív véleménnyel nem tudok szolgálni...
Előzmény: davodi (0)
davodi Creative Commons License 2006.12.10 0 0 0

Mi a véleményük a FELSŐ-BÁCSKAI HULLADÉKGAZDÁLKODÁSI KFT-ről?

 

A szemétszállításról?

davodi Creative Commons License 2006.12.10 0 0 topiknyitó

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!