Nem örülök, hogy nem vagyok egyedül. Nem tudom miért jó egy frissítéssel elcseszni korábban jól működő dolgokat. Most kénytelen voltam visszaállítani a rendszert az update előtti állapotra, és kikapcsoltam az automata update-t. Kösse fel magát, aki ezt csinálta.
Ugyan az. Próbáltam már sok mindent,de maradt. Szerintem norvég. Talán a nyelvi fájt kellene felülírni, de nem találom, hogy hogy lehet. Letöltöttem, de nem engedi azt mondja, hogy már van. Exportálni, meg nehéz norvég menüben. Valaki?
2007-es Outlookom van, és a legutóbbi - ma reggeli - W7-es frissítéssel valami történt: a menü bizonyos elemei, nem mind, egy általam kevésbé ismert, talán svéd vagy finn nyelvre íródtak át. Hogyan tudom ezt visszacsinálni, anélkül, hogy rendszervisszaállítást kellene abszolválnom?
Egy kis segítséget kérnék. Van nekem egy régi-régi laptopom, amin még a hálózati kártya sem működik, így semmit sem tudok frissíteni rajta és Win Xp és Office 2007 Enterprise fut rajta.
Olyan gondom van, hogy az Office-m olyanra váltott mintha nem tudom ki jártas a Visual Basic programozásában de az enabled tulajdonság false értéket vett fel. Vagyis nem tudom elérni az eszköztárat, és a menü rendszert sem.
Rendesen feltelepítettem beírtam azt a 25 karakter hosszú kódot el is fogadta, de mikor elindítottam valamelyik modulját és kiírt valami aktiválási ablakot hogy nincs aktiválva.
Az interneten találtam valami aktiválásról szóló videót és az alapján meg is csináltam működött is egy darabig, de mikor elkezdtem nézegetni néhány letöltött excel és word fájl-t és utána történt ez a fent említett eset.
Azt szeretném,hogy tudja-e valaki hogy milyen probléma lehet ez.
Microsoft Office Power Pointot honnan lehet ingyen letolteni?Jelenleg Libre Officeot hasznalok,de ahhoz amit csinalni szeretnek kifejezetten Power Point kellene.
Sziasztok! Meg tudná valaki mondani közületek, hogy az outlook naptárában el lehet-e, és ha igen, hogyan, tüntetni a fölösleges órákat. Azaz, most 0-24 óráig látható egy nap a heti nézetben és a napiban is. Nekem viszont csak reggel 7 és este 9 közötti időpontokra lenne szükségem. Előre is köszönöm a válasz(oka)t! :-)
Hogyan tudnám visszaállítani az előző mentést egy Word 2007 dokumentumban? Mikor megnyitottam a fájlt, nagy meglepetésemre csak az utolsó oldal jött be, amit legutoljára írtam a szöveghez, az előző 30 oldalnyi elveszett belőle. Fogalmam sincs, hogyan történhetett. Pendrive-ra mindig csináltam bizt. mentést, de persze azt is felülírta ugyanígy.
Azon kívül hogy elég szokatlan ez az offie a 2003-hoz képest az igazán nagy bajom az hogy nem tudok bele még csak karaktereket sem írni. "Ez a módosítás nem alkalmazható, mert a kijelölt rész szerkesztése zárolva van." ezt írja ki mikor a semmiől csak megnyitom h egy új dokumentumot hozzak létre.
Nekem most nincs telepítve, ritkán használom, de amennyire emlékszem, az aláhúzott szavakra jobbklikk, hozzáadás a szótárhoz, vagy valami ilyesmi. F1 billentyű például.
Nem vagyok én moderátor, felőlem akárhány thread-en elkezdhet bárki bármit, legfeljebb a kérdezőnek nehezebb összeszedni a válaszokat, meg a válaszolóknak is, így aztán elmegy az ember kedve az egésztől, aztán úgy van vele, hogy válaszoljon, aki átlátja, és van ehhez türelme.
Miért csináljátok ezt? Az utóbbi időben nagyon elharapódzott, hogy párhuzamosan indít thread-et valaki ugyanarról. Nem kéne, mert nem látszik, eddig ki és mit válaszolt az adott kérdésre. Ráadásul az 'azonnal válaszoljatok nekem, mert én annyira fontos vagyok' hozzáállás inkább arra sarkallja az embereket, hogy elkerüljenek, ne válaszoljanak.
'yx@t-online.hu': 2007.07.04. 7:31
553 sorry, that domain isn't in my list of allowed rcpthosts (#5.5.3 )
sziasztok ezt irja ki az outlookom (office 2007) küldéskor
az emil elmegy de 5perc mulva ezt kapom, bmilyen cimre küldök
mi lehet ez?
köszi