Keresés

Részletes keresés

_chillout_ Creative Commons License 6 napja 0 0 702

Őszinte részvétem, nyugodjon békében édesapád :-(

Előzmény: Éva1988 (701)
Éva1988 Creative Commons License 2021.05.04 0 0 701

Kedves Mindenki! 
Drága, szeretett édesapám ma este 21 után nem sokkal örök nyugalomra tért. Tudom, nem mindenkinek az az első, hogy egy fórumon megírja, de nem tudok aludni, és szeretném a betegségével kapcsolatos oldalakat bezárni a telefonom is, így gondoltam befejezem az itteni jelenlétem is.

Januárban sárgult be, február végén kaptunk diagnózist. Ellátást nem kért, mert már 2 daganaton és egy stroke-on is túl volt, békében, a természetre bízva szerette volna leélni hátralévő napjait, 81.életévében. Büszke vagyok a bátorságáért, ahogy a példaértékű kitartásáért, amellyel a betegséget az utolsó pillanatig viselte. 1,5 hónapja nem tudott lábraállni a gyengeségtől, 1 hónapja nem evett, és 4 napja nem ivott. A vége, ez az utolsó 4 nap nagyon keserves volt, sokat szenvedett. Annyi mindenért meg kellett küzdenie élete során, most a haláláért is. De úgy ment el, hogy szerettei körében lehetett és az utolsó pillanatig fogtuk a kezét édesanyámmal. Csütörtökön mindenkitől elköszönt velem a nevében, és elmondta hogy sajnálja hogy itt kell hagynia bennünket, de “születünk és meghalunk, ez az élet rendje”. Mielőtt kilehelte utolsó lélegzetvételét még meghallgatta az imát, amit elmondtam érte és csak azután ment el. Mondhatnám, hogy ez nagyon szép pillanat volt, de mélységesen fájdalmas is egyben. Viszont a pillanat, amikor teljesen lehunyta a szemét, végre megszüntette az összes szenvedését, nem érzett már fájdalmat, szomjúságit, éhséget, sem semmi rosszat.
Az én kivételes édesapám 1941. február 2-tól 2021 május 3-ig élt. Az életben helyt állt orvosként, apaként, férjként, testvérként, nagyapaként. Hálás vagyok érte a mi Istenünknek, hogy hozzá küldött engem gyermekeként. És azért is, hogy idős nagypapaként a 3 lánya után 2 éve még megélhette első unokájának születését, a kisfiamét.

 

“Nyugszik a szív mely értünk dobogott, pihen a kéz, mely értünk dolgozott. De Te számunkra sosem leszel halott, örökké élni fogsz, mint a csillagok.”

kiválasztot Creative Commons License 2021.04.23 0 0 700

11 hónappal ezelőtt már két órája nem élt a feleségem. Egy hónap múlva az utolsó percekkel akarok foglalkozni.

Elbúcsúzom azoktól akik olvassák ezt a fórumot abban a reményben, szeretteiken tud valaki segíteni vagy csak egyszerűen megosztják tapasztalataikat, aggódásukat.

Most csak a hasnyálmirigyrákról. Elnézést kérek de érzem a felelősséget minden egyes szóért amit kimondok, leírok. Nagyon nehéz megformálni a mondatokat.

Három olyan dolgot találtam amire a hasnyálmirigy rendkívül jól reagál de van egy gyakran szedett termék ami közömbösíti a rendkívül jó hatásukat. A javulás napok alatt már érezhető.

Egyetlen hátránya az, hogy túl hatásos és elindít egy nagyon kedvező folyamatot az emberi szervezetben.

Daganatos betegeknél beszélni kell a sokszor elviselhetetlen fájdalomról. A fájdalommal jelzi a szervezet hol a baj és jelzi azt is, hogy gyógyulni akar. A gyógyszertől lényegesen hatásosabb módszert alkalmaztam ami a fellépő nagyon erős fájdalmat 15-20 perc alatt megszünteti és elindul egy olyan folyamat ami az egész emberi szervezettre nagyon nagy hatást gyakorol.

Ezt felismerni, kitapintani, minden tünetet felismerni és kezelni ez teljes embert kíván. Továbbá kell az az egyedülálló tudás és megszenvedett tapasztalat.

A gyógyuláshoz nem kell semmilyen csodaszer. 

Próbálok egy hasonlattal élni. Egy elmocsarasodott tavat,ha újra élővé akarunk varázsolni kezelhetjük különböző vegyszerekkel kutathatunk újabb és újabb mérgeket amik elpusztítják a vízben lévő baktériumokat és más élő sejteket. De az a jó megoldás,, ha megkeressük és felismerjük az elzáródott csatornákat és átjárhatóvá tesszük, valamint biztosítjuk és fenntartjuk a tiszta éltető vizet és nem mérgezzük tovább a tavat akkor a természet megoldja és újra tiszta, egészséges lesz a tavunk. A tavunk helyett mondhatnák azt is, hogy az egészségünk.

Ez az elzáródás tapintható és rendkívül fájdalmas és ez indul meg a májunk felé majd az emésztés útjának megfelelően halad tovább.

Végül a hozzátartozóknak erős hitet, kitartást kívánok. A betegeknek gyógyulást kívánok, de őszintén, szerető hozzátartozó nélkül a gyógyulásra nincs esély.

kiválasztot Creative Commons License 2021.04.22 0 0 699

A test bármely részén ahol kezelésre nem reagáló betegség van mindenütt tapintható egy rendkívül fájdalmas csomó. A tapintás hatására halható és érezhető ahogy a májban megindul az erőteljes áramlás és később a májból az emésztőrendszernek megfelelő módon halad tovább. Minden esetben tapintható és érezhető. A fájdalom nagyon rövid idő alatt megszűnik. Nincs szükség fájdalom csillapítóra aminek használata meg sem közelíti ennek az eljárásnak a hatásosságát. A fájdalom csillapítók csak elfedik a bajt de nem gyógyítják.  Van ami hatásosan segíti a folyamat fenntartását és a gyógyulást. Folytattam a vércukorszint tesztelését és odáig jutottam, hogy többször is rendkívül rosszul lettem az alacsony vércukorszint miatt, pl: ebéd után két órával 4,8 volt a cukrom. Amit tapasztaltam az a tökéletes cukorszint. A hasnyálmirigy mintha felerősödne és elkezd szabályozott módon inzulint termelni. Inzulinos kezelésnél ha inzulin beadása után történik meg az alkalmazás a hasnyálmirigy nem fog inzulint termelni mivel érzékeli a vérben az inzulint. Fordított esetben a hasnyálmirigy elkezd inzulint termelni majd a később beadott inzulin oly mértékben leviheti a vércukor-szintet ami akár végzetes is lehet. Biztosak voltunk, hogy jelentősen csökkenti a vércukor szintet csak azt nem tudtuk miért nem hatásos minden esetben.Visszatérve a kezelésre, a közel 8 év alatt nem volt szükség fájdalomcsillapító szedésére. Akinek van daganatos hozzátartozója az tudja, hogy ez mit jelent. Minden apró részlettel azért vagyok tisztában mert saját magamon is teszteltem.

 

Talán furcsa de itt kell megemlíteni a kiskutyámat. Az ő szeretete, makacssága, ragaszkodása nélkül mind ketten feladtuk volna. Biztosan nem élnénk. A fent említett kezelést alkalmaztam rajta többször is és minden esetben eredményesen.

3 évig szenvedett a gennyes méhgyulladástól, talán csak napjai voltak hátra amikor segíteni tudtam rajta. Ma már tudom melyik eledel volt a kiváltó ok. Az ízületi gyulladás miatt hányszor futott hozzám esdeklően nézett rám majd összeesett. Max 20 perc alatt minden alkalommal meggyógyítottam, nagy fájdalmai voltak amikor kezdett megvakulni, másfél nap alatt meggyógyítottam. Többször előfordult, hogy elkezdet reszketni ennek az okára a napokban jöttem rá. A legmegrázóbb az volt amikor minden életfunkciója kezdet leállni, nem evett, nem ivott, nem pisilt, nem kakált, az udvaron csak meredten mozdulatlanul állt majd bejött a lakásba és csak feküdt. A negyedik nap végtelenül elkeseredve kértem az Istent segítsen rajta mentse meg az én drága kiskutyámat. És segített. Két óra múlva már reménykedtem és másnapra biztos volt a gyógyulás.

Két ok miatt írtam le a fenti sorokat. Ugyanazt a kezelést alkalmaztam sikeresen amit az embereknél. A betegséget ami kiváltotta minden esetbe más és más kutyaeledel okozta.

 

Éva1988 Creative Commons License 2021.04.16 0 0 698

Sziasztok Sorstársak!

Régen nem néztem màr a fórumot, de az egyre romló àllapot miatt most újra felkerestem. Szinte hihetetlen, hogy ahhoz képest hogy február 23-àn azt mondtàk az apukámról, hogy hetei vannak hàtra, de ô még mindig él🙏 Persze más kérdés hogy hogy 😔 Sajnos nagyon rossz állapotban van már. Felállni egyàltalán nem tud, felülni is csak segítséggel. Ha néhány percig (ágynemű csere miatt) ülnie kell, durva izomràngás jön rá. Rettentő ijesztő, legutóbb mintha az eszméletét is elvesztette volna néhány pillanatra. Enni màr 3 hete szinte semmit sem eszik. Ma végre kiîrtàk neki az infúziót, meglátjuk mennyit segít. mivel eddig azért viszonylag jobban ivott, nem írták ki, de már az ivás is max napi fél liter, így nem várhattunk már tovább-nyilván. Amikor írtam után egész erőre kapott ahhoz képest hogy közben gyengült. De nem aludt annyit és szivesen beszélgetett, elvolt. most viszont már egyre többet alszik, és ami új, kb 1 hete hogy szinte egész nap hányingeres és rengeteget öklendezik. 1-2 kortynál több nem megy le semmi neki. Pelenkára szorul nyilván, de csak a vizelet miatt, mivel emellett stoma zsákkal él. Utóbbi miatt látjuk ha van széklete. És ami nagyon fura hogy van neki, van amikor nagyon sok, csak az a baj hogy szinte fekete, ami ha jól tudom vérzésre utal. A sárgasàga semmit sem javult, ő már nem sàrga hanem barna. emiatt nagyon szomorú is vagyok, mert ha eddig is így bírja a szervezet, a stent nàla is sokat segíthetett volna, de ő abszolút elzàrkózott, és maximàlisan leállîtott minket ha szóva hoztuk. Igaz ugye nekünk annak idején azt is mondták, ha elkezdik kezelni lehet hogy belehal. szóval nem tudom mi a jó döntés, de sajnos már felesleges belegondolni, hogy mi lett volna ha..mert összeszorul a szivem ha arra gondolok hogy még bírhatta volna. Azt nem tudom hogy írtam-e, hogy orvos volt az apukám, így pláne nem lehetett befolyásolni a döntéseiben sajnos. amit tudunk megteszünk ért természetesen. Fentanyl tapaszt használunk egy ideje, de mellé sok fàjdalomcsillapitot is beszed. illetve ami nehezseg, hogy bár nappal sokat alszik, èjjel meg sokat kel fel és tesz vesz, maga körül, altatót keres, klimat kapcsol..mindig félek hogy nagyon felbátorodik félalomban, mozgás ügyben és elesik. Szóval amikor itthon vagyok, szinte alig alszok, mert aszomszéd szobából akarva-akaratlanul is minden mozgására kelek. Ahogy a testvéreim is mikor vàltjuk egymást. de ez oersze nem érdekes, nyilvan porszem az ő szenvedéseihez képest. mi itt tartunk most! Köszönöm, hogy leírhattam!

zsuzskamuzska4 Creative Commons License 2021.03.30 0 0 697

Kevdes Éva, Apukámnál is a sárgaság kapcsán derült ki a hasnyálmirígytumor, neki betették a csövet hogy tudjon távozni az epe, elmúlt a sárgaság, egy hét múlva itthon volt. Azóta hála istennek nem romlik az állapota, kapja a cbd olajat és a reishi gomba kapszulát valamint egy csomó vitamint. Az étvágya is javult. Már egyedül ellátja magát. Igaz nem tudunk áttétekről. A hospice-szolgálattól rendszeresen kijár egy nővér és egy orvosnő akik segítenek mindenben. Szerintem mindenképpen keresd fel őket. Igaz hogy most nem fogadhatnak lakókat de amiben tudnak segítenek. Kívánoma legjobbakat! A legfontosabb most hogy mellette legyen a család.

kiválasztot Creative Commons License 2021.03.22 0 0 696

2015-ben ezekben a napokban újból sikerült néhány hét alatt megállítani és visszafordítani a hasnyálmirigy daganatot. A C19.9

300-ról 50 körülire csökkent, a többi tumor marker köztük a májnak is a határértéken belül maradt. A daganat nagysága mindvégig 8 cm maradt, az egyéb laborértékek érdemben nem változtak. A javulás olyan gyors volt, hogy az volt a megalapozott véleményem a hasnyálmirigy daganatot talán a legkönnyebb kezelni. A hasnyálmirigy nagyon nagy fájdalommal jelzi ha baj van, de azt is rögtön jelzi ha javulás áll be. Az elkövetkező években ez a meggyőződésem csak tovább erősödött.

Egyedül a máj nem jelez csak végzi a dolgát. Az elmúlt hónapokban mindent elkövettem, hogy biztos legyek abban amit feltételeztem. A mai nap bebizonyította amit sejtettem az elmúlt évek tapasztalatait is figyelembe véve. 

A hasnyálmirigy azzal, hogy tökéletes vércukor értékeket tudtam elérni jelezte, az a kezelés amit lassan 9 éve elkezdtem nálad rendkívül hatásos. Végig ott volt a kezemben a gyógyulás útja csak nem lett volna szabad hibázni. Másik kezelés pedig a fájdalmat olyan gyorsan csökkentette, soha nem volt szükség fájdalom csillapítóra. 

Két éve megjelent előttem, a here rák a jobb oldalt kezdődik. Fürdés közben önvizsgálatot csináltam és kiderült nagy a baj. Percek múlva magamhoz tértem és elkezdtem a baj forrását keresni. Egy borsó nagyságú iszonyú fájdalmas csomót találtam. A hasnyálmirigy daganatnál történő kezelést alkalmaztam. Rögtön éreztem és hallottam ahogy a máj irányába elindul valami és a májban áramlik széjjel. Ekkor biztos voltam a gyógyulásban ami másnap érezhető is volt. Azért időnként megismételtem. Ezzel a kezeléssel több dolgot is elértem. 1. Megszűnt a rák megelőző állapot, 2. Megerősödött a nemi vágy, 3. A merevedés, erős sőt gyakran túlzottan is erőssé vált, 4. Visszatért a hajnali erekció.

 

Nem régen megjelent a köszvény a lábamon. Talán a köszvény a legfájdalmasabb betegségek egyike. A fájdalomtól alig tudtam hozzáérni. Megtaláltam az apró jellegzetes tapintású csomókat. A pár perces kezelésnél megint éreztem és hallottam, hogy megindul a máj felé valami. Két nap múlva megszűnt a fájdalom.

Hirtelen fellépő látásromlásnál ugyan így eljárva perceken belül megjavul a szem.

Apámnál 20 éve prosztatarákot diagnosztizáltak. A műtétet nem vállalta, hormon kezelést kapott majd azt is abbahagyta évekig csak ellenőrzésre járt később már arra se. Három éve strokot kapott. Emlékszem a nyakán találtam meg azt a jellegzetes tapintású csomót amit kezelve hallottam, hogy megindul valami a máj felé. 85-évesen még egy évre jogosítványt is kapott. Novemberben 88-évesen csendben fájdalom nélkül kórházban elment.

Anyámat az orvosa tumorkeresésre, CT vizsgálatra küldte a tünetei miatt. Végül mivel csak egy veséje van már 40 éve, nem vállalta. Az állapota folyamatosan javul korának megfelelően ellátja magát.

Nagyon nehéz egyedül mindenki tőlem vár segítséget és csak azért tudok segíteni mert már minden betegségen átestem és saját erőből és az Isten segitségével gyógyultam meg.

Nagyon hiányzol. Emlékszel arra a fényes csillagra ami mindig megjelent nekünk. Amikor elmentél eltűnt és most néhány órája ismét megjelent.

 

csabi57 Creative Commons License 2021.03.19 0 0 695

Daganatos betegeknél ahol egyre gyorsuló progresszív leépülés van, pl. cachexia, szinte mindig éppen a beteg tartja a lelket a hozzátartozókban, akik csak kapkodják a fejüket mert sokkban vannak, hogy nem tudnak segíteni. 

Lehet, hogy igazad van, ide is azért keveredtem, hogy megkíséreljek bármi segítséget találni a feleségem számára. Mindent meghallgatok.

Előzmény: macskaszem15 (691)
forgoszel Creative Commons License 2021.02.26 0 0 694

Dehogy is vitatkozunk, csak mindenki másképp éli meg ha egy szerettét elvisz ez az alattomos betegség, vagy éppen maga is érintett benne. Ha esetleg kicsit nyers lettem volna elnézést kérek.

Előzmény: Éva1988 (692)
macskaszem15 Creative Commons License 2021.02.26 0 0 693

Helyedben én megkérdezném az onkológust, hogy milyen fájdalomcsillapítót ajánl, mert a fájdalomcsillapításhoz mindenkinek joga van, azt nem lehet megtagadni tudtommal végstádiumban. 
Talán ez is segíthet a tájékozódásban:
https://hospice.hu/docu/EuMin-szakmai-iranyelv_terminalis-allapotu-daganatos-hospice-palliativ-ellatasarol.pdf

Előzmény: Éva1988 (692)
Éva1988 Creative Commons License 2021.02.26 0 0 692

Nehogy ezen bàrki is összevitatkozzon.🙏 Tényleg tudom, hogy ismeretlenül is mindenki a tőle telhető legjobb tanácsot, meglátást fogja közvetíteni. 
talán egyenlőre (legalábbis ma még) ez a kórhàzi dolog nem aktuális. De ki fogjuk majd találni hogy mikor, hogyan és kivel beszéljük meg. Való igaz, hogy neki is kellene beleszólási jogot biztosítani. Valószínűleg én is így akarnám forditott helyzetben. De valahogy az embert nem viszi rá a lelek, hogy ilyet kérdezzen, erről beszéljen. Többek között nem akarja még jobban megijeszteni a beteget, másrészt ha kimondjuk akkor az már valóság lesz. Ezt nehéz elfogadni, mi is napról napra csak odàzzuk a dolgot. Viszont van egy olyan gondolatom is, miszerint ha eljön a pont akkor már lehet hogy nem lesz választási lehetőség sem, és talán kérdezni se lesz már kitől,  hanem mindenképp kórház lesz a vége. Kicsit azt érzem hogy ez elkerülhetetlen lesz, de meglátjuk még. 
most a fájdalomcsillapítás aggaszt, ugyanis nekünk azt mondták hogy ez neki nem fog fàjni. Na most szivem szerint visszamennék a dokihoz és lefejelném. Ugyanis már napok óta fájlalgatja a hasát. És én tegnap éjjel nem voltam ott, mert kicsi gyerekem van, de tesóm mondta hogy éjfélkor felkelt és nagyon fájlalta a hasát. A sürgősségis orvos ismerős azt mondta, hogy hàziorvoshoz forduljunk. Háziorvos azt mondta, hogy bódító fájdalom csillapítót nem adhat, mert az végzetes lehet, az epe jelenlegi állapota miatt. Aszpirint javasolt. Erről mit gondoltok?

aszpirint? Fejfajasra szoktak bevenni maximum. Áttétes rákra aszpirint? amikor nyomja az epét is a daganat? Ténykeg nincs más lehetőség?

macskaszem15 Creative Commons License 2021.02.26 0 0 691

"Regényekben van olyan csak hogy megvárta hogy valakit utoljára lásson és meghalt."

Nem csak a regényekben, sokszor ez a valóság, arra vágynak, hogy szeretett párjuk, testvérük stb. legyen velük. Természetesen olyan is van, hogy valaki éppen kórházba akar menni, mert tehernek érzi másokra az állapotát, a végső stádiumot. Erre nem lehet sémát mondani. 

"Persze hogy meghal a szerencsétlen hiszen feladja, mert még a hozzátartozók is erősítik benne hogy közel a vég, az elmúlás."

Az, hogy ki mikor adja fel, többnyire tapasztalható a megnyilvánulásaiból. 
Daganatos betegeknél ahol egyre gyorsuló progresszív leépülés van, pl. cachexia, szinte mindig éppen a beteg tartja a lelket a hozzátartozókban, akik csak kapkodják a fejüket mert sokkban vannak, hogy nem tudnak segíteni. Tudják, hogy meg fog halni, de képtelenek elfogadni amíg meg nem történik. A haldokló már menne, de visszatartják, és ő csak végtelen szeretetben, szelíd beletörődéssel, megfáradva tűri, hogy végre elengedjék.  

Előzmény: forgoszel (688)
macskaszem15 Creative Commons License 2021.02.26 0 0 690

"A kórházban tudnak segíteni a legjobban a fájdalmán és a félelmén."

Ha vastag betűvel szeded akkor sem igaz, különösen nem ezekben a kovidos időkben. 
Ne akard eldönteni a beteg helyett, hogy mi a jobb neki. 
A betegek többsége nagyon is tisztában van a saját állapotával, és szeretnének méltó módon eltávozni. Ezt a jogot nem lehet tőlük elvenni, és meg lehet kérdezni tapintatosan is, hogy ha valami baj lenne, vagy annyira súlyosbodna a helyzet, hogy nem tudna magáról dönteni, akkor mit szeretne, hogyan járjanak el. Kb. úgy állítod be a dolgot, mintha nem lennél normális és csak azt tudod elképzelni, hogy direktben rákérdez valaki, hol szeretne a beteg meghalni. 
A kórháztól azért félnek, mert félnek nem lesz éppen ott senki szerettük aki fogja a kezüket, vagy attól félnek gépekre teszik, szondával táplálják akaratuk ellenére. 
Ha kórházba szeretne menni, akkor úgy kell eljárni, ha otthon szeretne meghalni, akkor ebben kell segíteni, és erősnek kell lenni. De az orvost mindenképpen meg kell kérdezni mert emlékeim szerint ha életveszélyes állapot áll fenn, és a beteg előtte nem rendelkezett úgy, hogy otthon szeretne maradni, akkor hivatalból köteles mentőt hívni. 

Előzmény: forgoszel (688)
Éva1988 Creative Commons License 2021.02.26 0 0 689

Sziasztok Újra!

Köszönöm mindkettőtök hozzászólásàt. Próbálok minden állaspontot átérezni, mert aki ilyesmit él át, megpróbàl a lehetô legjobb tanácsot adni a saját tapasztalatai alapján. 
Viszont így van, a hozzátartozók az utolsó pillanatig reménykednek, és reménykedni is fogunk. Mellette pedig a jó halàl kegyelméért imádkozunk. 
az biztos, hogy ezt nem fogjuk tőle megkérdezni, azért sem mert tegnap előtt még azt mondta hogy meg kell erősödnie, kicsit mozogni és jobban lesz. Mi tudjuk, hogy ez valószínüleg nem fog sajnos megtörténni. De a reményt sem magunktól, sem tőle nem fogjuk elvenni. Akkor sem ha hazugsàg vagy valaki szerint kegyetlenség így tenni, de az ember már csak ilyen és az én apukám egy percig sem érezheti, hogy lemondtunk róla. Ha eljön az idô nyilvan kórhàzba kell vinni, csak ebben a koronavírusos bele gondolni is szívszaggató. Az utat mindenképp egyedül kell majd megtennie, csak mint mindenki aki szereti a másikat, abban bízik, hogy erőt ad neki is a többi ittmaradónak is ha vele lehet. Meglátjuk. 
Ami jó is és egyben rossz is, hogy teljesen tudatánál van, és tökéletesen látja, tudja és érzi mi történik. Véletlen sem szeretném az apukámat zavartnak látni, de valahol könnyebb volna a lelkemnek, de ez szerintem màr nem fog megtörténni. De nagyon fèlek és még jobban féltjük őt, hogy még mi jöhet. 
Köszönöm a válaszokat és a jó szavakat. 

forgoszel Creative Commons License 2021.02.26 0 0 688

Igen, aki épp átéli, az utolsó pillanatig reménykedik.

 

Éppen ezért kegyetlen dolog az amit leírsz! Megkérdezni egy végstádiumos beteget hol akar meghalni?? Barbár és kegyetlen dolog. Majd ahogy a helyzet megkívánja. A kórházban tudnak segíteni a legjobban a fájdalmán és a félelmén. Mint az is - ha csak ő maga szóba nem hozza - hogy kivel akar még utoljára találkozni. Regényekben van olyan csak hogy  megvárta hogy valakit utoljára lásson és meghalt. Persze hogy meghal a szerencsétlen hiszen feladja, mert még a hozzátartozók is erősítik benne hogy közel a vég, az elmúlás.

 

Kedves Éva! Ne tervezzetek előre, bízzatok az orvosokban. Ha úgy ítélik meg hogy kórházban a helye, akkor be kell vitetni. Ha nem akkor az otthoni ápolást kell a legjobban megszervezni.

 

Előzmény: macskaszem15 (687)
macskaszem15 Creative Commons License 2021.02.26 0 0 687

Igen, aki épp átéli, az utolsó pillanatig reménykedik. 
Utolsó napon jól volt reggel, eszegetett is bár akkor már pár napja nagyon keveset evett, beszélgettünk, még meg tudtam nevettetni. 
Aztán nap folyamán egyre roszabbul lett, kora délután még orvossal konzultáltam, hogy nem lenne-e jó ötlet osztályra vinni mert azt hittem talán még megerősödhet, de ő is azt mondta a mozgatás felesleges, így még élhet több napot is, de ha az osztályra beviszik még aznap meghal, és szerettem is elvetette, majd megynugodott, hogy nem megyünk kórházba semmiképpen. 
Testvérével együtt végig mellette voltunk. 
Du négykor látszott, hogy nagy a baj, elkezdett összeomlani a keringés és ami ezzel jár, este pedig eltávozott. Háziorvos közben kijött, azt mondta mivel volt rendelkezés közjegyző előtt, így hivatalból nem kell mentőt hívnia és bevinni, mert az orvosokat köti a protokoll. Ezt azért jó megkérdezni, hogy ez az eljárás van-e még mindig, hogy ha nincs külön rendelkezés akkor mindenképpen bevitetik-e?
Nem olyan egyszerű otthon eltávozni, szerettem előtte utánanézett, hogy minden akarata szerint történjen. Sok erőt kívánok!  

Előzmény: Éva1988 (686)
Éva1988 Creative Commons License 2021.02.26 0 0 686

Kedves Válaszoló! 
Köszönöm, hogy írtál. Igyekszem mindent számba venni, amit javasoltál. Megdöbbentő, mennyire hideg fejjel tud gondolkozni aki (épp) nincs ilyen helyzetben és mennyire hasztalan az, akinek a leginkább észnél kellene lennie. Úgyhogy köszönöm! Többször elolvastam és el is fogom még, mert ezekre valóban figyelni kell.

Háziorvossal már beszéltünk. A cseppeket amiket írtál nem kaphatja, mert az epéjét jobban összehúzza és az végzetes is lehet. tapaszról nem volt szó, de azonnal utána nézek. A halál jeleiről már olvastam, szerencsére eddig nem látni rajta. A kórháztól a végsőkig meg szeretnénk óvni, még nem tudjuk mi lesz az a pont, egyenlőre erre nem is szeretnénk erre gondolni, de természetesen mindenki figyel, ugrásra kész, ha ezirányban cselekedni kell. 
hospice-al már felvettük a kapcsolatot, csak amíg el tudjuk látni nem akarunk mellé idegent.😞

 

macskaszem15 Creative Commons License 2021.02.26 0 0 685

A leírásod alapján arra számíthattok, hogy hamarosan meg fog halni. 
Ahogy a test a betegségtől tönkremegy, a fájdalmak és a rossz közérzet miatt egyre inkább börtönné válik, és egy ponton túl már csak azt szeretnék, hogy vége legyen.
Ezt a hozzátartozók sokszor nehezebben tudják elfogadni, mint maga a beteg, és még vizsgálatokra mozgatnák. 
Meg kell tudni az álláspontját, amíg lehet, hogy ha olyan rosszul lenne, hogy nem tud magáról akkor mit szeretne vitessétek kórházba, vagy otthon szeretne eltávozni? 
Ha valakivel találkozni szeretne, az illetőt elhívni. 
Nekünk sokat segített volna, ha a hospice ápolók elmondják azokat a jeleket, amiből ők már tudják, hogy a beteg néhány napon belül el fog távozni:
"A kutatók nyolc egyszerűen megfigyelhető fizikai jelet azonosítottak, amelyek megléte erőteljesen jelzi, hogy a beteg három napon belül meg fog halni: nem reagáló pupillák, csökkent válasz verbális stimulusokra, csökkent válasz vizuális stimulusokra, képtelenség a szemhéj zárására, a nasolabiális redő (orr-ajak barázda) ernyedtsége (amitől az arc relaxáltnak tűnik), a nyak hiperextenziója, felső gasztrointesztinális vérzés, továbbá jellemző, hogy a hangszalagok morgó, hörgő hangot adnak ki."
itt is van egy leírás:
https://www.webbeteg.hu/cikkek/egyeb/22168/a-halal-kozelseg-jelei
A gyakorlatban keringés összeomlás következik be gyakran. 
A háziorvossal még most konzultáljatok, a fájdalmak ellen szoktak etil morfin cseppeket, vagy tapaszokat írni, bár ezt már biztos tudjátok. 
Az én szerettem még életében közjegyző előtt rendelkezett, hogy állapotára tekintettel ne élesszék újra, ne táplálják mesterségesen szondán, ne tartsák gépeken, ezzel még pár napot nyújtva a szenvedésein.
Legöbbet amit tehettek, hogy otthon biztosítjátok neki a hospice ápolást, hogy otthon mehessen el megszokott környezetében, szerettei körében. Mozgatni, osztályra vinni csak akkor, ha életében úgy rendelkezett. 

Előzmény: Éva1988 (684)
Éva1988 Creative Commons License 2021.02.25 0 0 684

Sziasztok! 
Véletlen találtam a fórumra. 80 éves édesapámnál áttétes hasnyálmirigy daganatot diagnosztizáltak és össze van törve az egész család. Ott kezdődik a történet, hogy tudom bár idős de mégis nagyon fájó

az elvesztésének lehetősége, mert kései házasságból vagyunk mi, a gyerekei 28-30 évesek. Emellett már 2 daganatos betegséggel megkűzdött az elmúlt 10 évben. 71 éves korában műtötték rosszindulatú prosztatadaganattal, amely után surgár terápiát is kapott. Majd 75 éves korában végbéldaganattal, ami utántól már sztóma zsákkal él. Tehát mondhatni hogy már 2 daganatot is legyôzött, túlélt. És most itt a 3. ami teljesen független a másik kettőtől. A szívem is összeszorul ha erre gondolok, hogy másnak 1 is sok, neki meg 3 is ”jutott”. 
Egyébként fogalmunk se volt arról hogy bármi baja is lehet. Járt vissza a gondozásokra, de most a kovid miatt, valamivel talán felületesebbek voltak a vizsgálatok, de akkor is voltak. 
Különösebb panasza sem volt, de tény hogy néhány hónapja valamivel rosszabb volt az étvágy mint általában. Viszont sajnos ennek senki sem

tulajdonított nagy jelentőséget. Aztán január közepén nagyon rosszul lett, kiderült hogy a cukra az egekben 20-25-ös értékeket verdesi. Sürgősségi diabetológiai ellátáson inzulint kapott. Majd a kúra kezdete után 3-4 nappal besárgult. A vizelet sötét lett, a széklet meg világos, agyagszínű. Pár nap rábeszélés után csak el tudtuk vinni a sürgösségire. Ott hasi ultrahang és labor. Mindkettő rossz. A hasi ultrahang máj áttéteket vetett fel, és nyirokcsomó áttéteket. A labor értékeknel pedig rossz máj értèkek, a bilirubin pedig az egekben. pár napra rá, tumormarkerek. Se CA 19-9 5600 felett. Emeltt enyhén emelkedett a CEA is. Ő szegénykém már nem is akart több vizsgálatot, jól

tudta hogy ez nagy baj. De mi még elrángattul egy endoszkópos uh-ra. Na ott egy igen jó

orvoshoz került, aki talált egy 33x39mm-es daganatot a hasnyalmirigy feji részen, ami már szétszórta teljesen az àttéteket. 2 a Máj bal lebenyében, 2 nyirokcsomókban és a májkapuban meg vénákon/vagy azokhoz közel is. Emellett nyomja az epét, ezért sárga. 
Azt mondták, hogy a daganat nem műthető és hogy hetei lehetnek hátra. Maximum valami fémsent behelyezésével tudnának segiteni, de úgy fogalmaztak, hogy “ha elkezdik kezelni ő már nem jön haza a kórházból.” :( Illetve kemot ajánlottak még, de nem fogadta el. Hozzá kell tenni hogy a sárgaság óra fokozatosan gyengül, most már néhány méter megtétele is egy maraton neki, rettentően szédeleg, étvágya pedig egyre rosszabb. Sokat alszik, most kezdi fájlalni a hasát is már. kb 4 hete sárga, ami folyamatosan fokozódott. Kórházba nem szeretnénk vinni hogy egyedül haljon meg a hülye kovid miatt. Mert ugye még látogatni se lehet, úgy tudom a hospice részlegeken sem. Otthon amennyire tudjuk ellátjuk. legyen a köreinkben, szeressük Ameddig tudjuk és ahogyan csak tudjuk. De annyira félünk, mégis mire számíthatunk? Mennyire lesz rosszabb? Milyen tünetek lehetnek még? Fájdalom, étvágytalanság vagy rosszabb? Akinek volt hasonló helyzetben családtagja tényleg csak hetekig élt? Lesz olyan pont amikor már nem tusjuk ellátni és mindenképp korházba kell vitetni? Annyira nehéz így látni, napról napra gyengèbbnek és betegebbnek. Bármi tapasztalatotok, tanácsotok van, osszàtok meg velem kérlek!🙏 köszönöm!

 

kiválasztot Creative Commons License 2021.02.22 0 0 683

Kilenc hónapja hagytál itt. Látod az ablakban a virágzó nárciszt. Neked ültettem. Iszonyú nehéz heteket élek meg. Negyedikén már nagyon rosszul voltam. Este a borult égen megint megjelent egy fényes csillag. Tudtam, hogy segíteni fog. Tiz perc múlva ledermedtem mert minden érthető lett. Most értettem meg mi okozza az alacsony cukorszintet azoknál is akik kikérik tanácsomat. Emlékszel mióta inzulinoztad magad  biztosak voltunk, hogy ez okozza az alacsonyabb vércukor szintet kevesebb inzulin ellenére. Egy májusi nap hajnalán kétségbe esve segítségért kiáltottál. Megmértem a cukrodat 1,8 volt. Rögtön cukrot, almalevet adtam, szénhidrátot etettem veled. Kinyitottam egy szekrény ajtót különösebb okom nem volt. A naptárad május 11-én kinyitva ott volt, beírva fél négytől kezdődően, két óránként a cukor értékek. 3,4 és 4,4 közötti értékek. Este 7 után állt vissza a nálad megszokott értékek. Most döbbentem rá,hogy mi okozta ezt a rendkívül alacsony cukorszintet. 4 doboz  megmaradt tesztcsik felhasználásával megbizonyosodtam, ténylegesen csökkenti a vércukor-szintet. 8 éve ezekben a napokban a szövettani vizsgálat eredményével felkerestem az onkológiát egy doktornőt kerestem. Az első aki megnézte azt mondta a feleségének egy hónapja van hátra. A keresett doktornővel találkoztam és amint meglátta a papírt azonnal hívta a klinika professzorát mivel azonnal műteni kell. Nem vette fel a telefont ezért másnapra várt bennünket a doktornő és megbeszéljük a professzorral a műtét időpontját.Ezt követően két évig nem mentünk orvoshoz. A múlt évben február 25-én erősödött fel a sugárban történő hányás, hasmenés. Az inzulinon kívül már csak egy gyógyszert szedtél. Napokon heteken keresztül kutattam a gyógyszer mellék hatásai után. Bebizonyosodott, hogy ez okozza a tüneteket. A hányás hasmenésen kivül leépítette a szervezetedet tönkretette a májadat, állandóan aludtál egy tumormarkert a  Kromogranin A értékét fokozatosan emelte.Több mint egy hónapig tartott leszokni róla. Visszatekintve a baj az volt, hogy a sok hányás lelkileg testileg nagyon megviselt és minden ami egészséges abba hagytad. Két gyógyszert is felelősnek tartok, mind kettő kis dózisban vény nélkül is kapható. Az elsőről tíz évvel ezelőtt sikerült lebeszélnem. Véleményem szerint az egyik elkezdi a másik befejezi a ....

Megkerestem 2012 október 21 volt az a nap. A rendkivül erős fájdalmaid miatt a mentőket hívjuk akkor napokon belül örökre eltávozol. Ami akkor este történt megdöbbentően hatásos. Nap mint nap szembesülők, mennyi minden meggyógyul. Akkor perceim voltak, hogy segítsek rajtad nem sokáig bírtad volna az erős fájdalmat. Isten akarata volt, ő segített, és ő az aki  minden betegséget rám bocsát és ha már nem bírom akkor pillanatok megmutatja hogyan gyógyulok meg. A legmegdöbbentőbb az, hogy 2012 október 21-én alkalmazott módszer elképesztően hatásos csak tudni kell használni.

HASNYÁLMIRIGY-RÁK ENNEK A FÓRUMNAK A NEVE és nem véletlenül írok ide. Lassan döntenem kell. 

marmande Creative Commons License 2021.01.23 0 0 682

Szia!

 

Hogy van apósod?

Sajnos ez egy gyógyíthatatlan, halálos betegség, nála ráadásul végstádiumú. Itt a fájdalomcsillapításon van a hangsúly.

Előzmény: Wilhelmelinda (680)
kiválasztot Creative Commons License 2021.01.22 0 0 681

Nyolc hónappal ezelőtt akkor is péntek volt a feleségem kérte menjünk el orvoshoz a vizesedése miatt.Délben értünk oda, fél kettőkor utoljára beszéltem vele, infúziót kapott. Ezekben az órákban már élet-halál között volt, másnap meghalt.Fájdalmamban, dühömben, elkeseredettségemben kezdtem ide írni.

2012 október végén a CT vizsgálatról hazamentünk, lefeküdtünk majd a feleségem jajgatására ébredtem. Nagyon nagy fájdalma volt. Segíteni tudtam rajta majd csendesen elaludt. Egész éjszaka nem aludtam kerestem a választ miért voltam képes megszüntetni a fájdalmát. A bal szemére megvakult a retina levált, majd négy hónap múlva újra látott. Ez az elkövetkező napokban hónapokban így folytatódott. Nyolc éven keresztül sikerült a hasnyálmirigy-daganatot úgy kezelnem, hogy teljes értékű életet éltünk. Soha senki nem kérdezte meg hogyan sikerült ezt elérni. Fájdalom csillapítóra soha nem volt szükség.

2020, szent este a hasvízkór tünetei jelentek meg rajtam, erős fájdalmam volt rosszul éreztem magam. Éjjel fél egykor kimentem az udvarra és kértem Istenem segítsél. Borult égen egy fél percre megjelent egy fényes csillag. Ami ezután történt bebizonyította, hogy az amit nyolc éve csináltam annak minden egyes elemét be kell tartani. A hatás rendkívül gyors és hatásos.

Itt kel megemlítenem szeretett kutyusomat, múlt hét szerda reggel nagy fájdalmai voltak, a jobb szemét szürke hártya kezdte betakarni. Évekkel ezelőtt hirtelen elkezdett homályossá válni a látásom. Elkezdtem kezelni és három perc múlva meggyógyult. Ezt alkalmaztam nála is. Éjszaka megint kértem Istenem segíts drága kiskutyámon és minden fájdalmat rakjál rám. Megint megjelent egy fénylő csillag a borult égen. Éjszaka majd belehaltam de a kiskutyám estére teljesen meggyógyul.

Két éve január első hétfőjén a kiskutyám már a halálán volt Az egész lakás tiszta vér volt egész éjszaka csak mostunk. Szerda este kértem Istenem segíts rajta. Reggel 7 óra 12 perckor megjelent soha nem látott fényes csillag. Aznap nagyon rossz híreket kaptam meg sem született unokámról. Este megint segítséget kértem. Reggel ugyanakkor két fényes csillag jelent meg.

Nyáron kiskutyám odajött hozzám segítségkérően rám nézett majd összeesett. Húsz percen belül sikerült meggyógyítanom. A kisunokám egészségesen megszületett és a kiskutyám meggyógyult. Ezt két évig nem tudtam feldolgozni.

2015 januárjában találkoztam egy házaspárral. A férjet támogatni kellett nagyon beteg volt. Kiderült hasnyálmirigyrákja van és kezelésről jöttek. Elmondtam a feleségemnek a betegségét és kértem nézhessem meg amit a feleségemnél hitem szerint tapasztaltam. Egy hét múlva a lakásunkon felkeresett annyira jól volt,hogy nem ismertem fel. Kemoterápiára járt. Április végén felhívott a felesége, hogy a férje csak bennem bízik. Sajnos a tudásom akkor még kevés volt. Néhány nap múlva meghalt.

Sírjára egy csokrot vittem. Ezt sem tudom feledni.

Egy éve ezekben a napokban nagyon rosszul voltam. Nagyon nyugodt voltam, reméltem csak napok vannak hátra és vége a sok szenvedésnek. Elhatároztam nem fogom kérni isten segítségét. Éjjel kettőkor egy jobb kar megfogta a jobb csuklómat és egy nagyon fájdalmas pontra tette a kezemet. A fájdalom és ami utána történt már ismerős volt. Tudtam, hogy meggyógyulok és másnapra meggyógyultam. Majd jött a rendkivül, fájdalmas ekcéma majd a köszvény jelent meg. A gyógyulás módja ugyanaz. Korábban az ujjaim nem tudtam behajlítani a jobb vállam iszonyatosan fájt a jobb karomat nem tudtam felemelni a bal kézzel kellett segíteni. A gyógyulás minden esetben ugyanaz. Próbáltam rendkívül óvatosan fogalmazni, nem bántani senki érzékenységét és hiú reményeket ébreszteni. Egyedül vagyok a kiskutyámmal és belefáradtam az életbe. Nagyon sok mondanivalóm van még. 2021 május 23-án utoljára fogok itt írni.

 

Wilhelmelinda Creative Commons License 2021.01.12 0 0 680

Kedves Fórumozók !

Végső elkeseredésemben irok, apósom, aki  világ életében életvidám, szorgos, erős, dolgos emberke, november végén erős alhasi fájdalomra panaszkodva kórházba került . Másnap felnyitották és vissza is csukták, mondván : hasnyálmirigyrák, ami olyan erősen szétszóródott , hogy gyakorlatilag a gyomrán, belein, veséjén, máján , szinte mindenhova átterjedt. Kemoterápiát nem kaphat, mondván nem birná és azonnal kihányná a gyomrát, azóta Teltek múltak a napok, hetek, közben volt részünk gyomorvérzésben, gyomorfekélyben is, ráadásul az enyhe cukorbetegségből inzulinozás is szükségessé vált, szóval durva, hogy miken ment - mentünk - megyünk keresztül, nem mellesleg az óriási fájdalmak amiket nap mint nap megél.

Most abban kérnék segitséget, hogy éjjel többször hányt, jelenleg épp a sürgősségin vizsgálják, vérvétel, infúzió, röntgen stb. egyszerűen nem tudom, hogy most hol tartunk, felfoghatatlan, hogy nem tudunk segiteni , de úgy látom és gondolom ,hogy ebben mi már tényleg nem , szerintetek ? Akinek van több tapasztalata, kérem irja meg , hogy mi jöhet még ezután, Annyira fáj ez az egész, annyira szeretjük, olyan jó lenne még boldogan élni ....

kiválasztot Creative Commons License 2020.12.23 0 1 679

Hetedik hónapja mentél el. Egy hónapja apám is elment örökre, ezen a napon, néhány napos kórházin ápolás után. Csendben, fájdalom nélkül.

2004 júliusában kézsebészhez fordultam a csuklómon lévő nagyon fájdalmas, kemény csomó miatt. Az orvos műtétet javasolt amit nem fogadtam el. Este kértem, istenem segítsél rajtam. Nagyon erős fájdalmam volt. Ötödik nap reggelre meggyógyultam.

2004 decemberében, ezekben a napokban koponya CT -én voltam. 5,5 cm-es daganatot találtak és műtétre Budapestre az Amerikai úti kórházba utaltak amit nem vállaltam. 15 évvel később már a tünetek kezdtek elviselhetetlenek lenni ezért megint kértem istenem segítsél. Percek múlva kezdet megszűnni a fájdalom a többi tünet is enyhültek majd fokozatosan megszűntek.

Ezt követő években kardiológiai és izotóp vizsgálaton vettem részt a szívem miatt. Az eredmények után az orvos Debrecenbe a Klinikára akart beutalni műtétre amit, nem vállaltam. Gyógyszeres kezelést sem. Ebben az évben már többször nagyon erős tünetek jelentkeztek, lassan már minden nap. Felkészültem a legrosszabbra. Kértem istent segítsen a drága kiskutyámon mert neki csak én vagyok. Megmutatta mit csináljak és 2 percen belül megszűnt a fájdalmas rosszul lét.

Évek óta fájt a fülem majd két évvel ezelőtt a nyelvem is elkezdett erősen fájni. Semmi nem használt és egyre erősebb lett a fájdalom. Egyik éjszaka a fájdalom miatt nem aludtam és kértem istenem segítsél. Találtam egy megy nagyságú kemény göböt amit a megszokott módon kezeltem és 15 perc múlva megszűnt a fájdalom.

3 éve megjelent a hátamon 25-30 barna folt. Nagyon fájt és viszketett. Emlékszel, orvoshoz küldtél de nem mentem. Az általam összeállított folyadékkal kenegetted a foltokat. 30 nap múlva megszűnt a fájdalom.

2012 vagy 2013 karácsonyán vendégeket kísértem ki. Megfordulva egy rendkívüli csillagkép jelent meg kelet- délkelet irányban. Hét nagyon fényes csillag egy kis b betűt formált és közel 20 halványabb csillag alul félkörben. 20 óra 54 perc volt.

2-3 évvel később karácsonykor vendégek jöttek, készültem a TV-ét kikapcsolni és abban a pillanatban ugyan ez a csillagkép jelent meg. 13 óra 18 perckor. A csillagkép egy fényes csillagot fogott közre. A földön egy gyermeket váró pár egy kis dombon álló részben romos ház épen maradt részén nézte az eget.

Emlékem szerint nappali világosság volt a férfi állt, jobbra tőle az állapotos asszony feküdt egy kő boltozat alatt. Majd hirtelen a csillagból rendkívül erős fénysugár irányult a hasára és megindult a vajúdás.

Ez mindig eszembe jut  amikor újra és újra jelentkeznek a különböző fájdalmak, betegségek. Egy közös bennük. Isten segítségét kérem ha már elviselhetetlen a fájdalom. Megmutatja a teendőmet és 15 percen belül jelentős javulás majd gyógyulás történik. Kérem, hogy segítsen másokon is és minden bajt inkább reám bocsásson. A többiről majd később.

 

kiválasztot Creative Commons License 2020.11.23 0 0 678

Fél éve már, másként süt a nap, más a levegő de a fájdalom nem enyhül. 

Nyolc évvel ezelőtt, ezeken a napokon éjszakákat nem aludtam, kerestem a választ miért tudok rajtad segíteni, miért tudom megszüntetni a minden nap fellépő majd egyre ritkábban jelentkező erős, elviselhetetlen fájdalmat.

Évek teltek így el amíg rájöttem a te fájdalmad előzőleg nálam jelentkeznek. Az erős fájdalomtól éveken keresztül aludni nem tudtam. Ami enyhítette az én szenvedésemet az segített rajtad is.  Átéltem a hasnyálmirigyrák összes tünetét.

Majd megjelentek, nem vagy csak radikális módon gyógyítható betegségek és mindet ................

kiválasztot Creative Commons License 2020.10.24 -1 0 677

Drága mamikám, drága feleségem ott fent a menyben tudom, érzem ahogy figyelitek az életem Elmondom nektek és mindenkinek. A nyáron már megmentettem  két életet, a harmadik ott volt a temetéseden. Nagyon jól nézett ki. Néhány hét múlva meglátogatott. Elmondta, hogy  hasi fájdalmai miatt CT és szövettani vizsgálatra kell mennie. Elmeséltem a te betegségedet, hogy onkológiai kezelés helyet mit csináltunk. Ő az orvosában bízva, választotta a kemoterápiát. A tegnapi nap szörnyű szenvedés után elhunyt  A lelke ott van veletek.

kiválasztot Creative Commons License 2020.10.23 0 0 676

Ma öt hónapja mentél el. Nagyon hiányzol. Hiszem, hogy nem hiába haltál meg.

Nyolc évvel ezelőtt ezekben a napokban már a végstádium összes tünete megjelent. Már csak néhány napod volt hátra. 29-én

fél tízkor bekövetkezett a fordulat. Néhány nap múlva keresett a sebész aki felelősségre vont miért nem jelentkeztél a megbeszélt műtétre. A sebész minimális esélyt adott a túlélésre. Az onkológián egy orvos maximum 2 hónapot jósolt.

Két és fél évig nem mentünk orvoshoz.

 

Négy évvel ezelőtt ezekben a percekben Istenhez fordultam segítségért. Perceken belül segített. Újabb és újabb súlyos betegségek jelentkeztek és amikor már elviselhetetlen volt a fájdalom megint hozzá fordultam és mint korábban, perceken belül segített és rövid időn belül azokon akiknek kértem, hogy segítsen.

nyuggerfarhát68 Creative Commons License 2020.10.18 0 0 675

Helló!

 

Szerintem ne okold ostorozd magad.

A feleséged szerintem azt szeretné hogy minél tovább élj és emlékezzél rá és másokkal beszéljél róla/rólatok.

Előzmény: kiválasztot (674)
kiválasztot Creative Commons License 2020.09.23 0 0 674

Négy hónapja halt meg a feleségem. Nagyon vágyom és várom, hogy ismét találkozzunk. Állandóan eszembe jutnak az elmúlt évek. Az  aki betegségekkel halmozta el az életemet, majd megmutatta a gyógyulás útját, amikor elviselhetetlenné vált a sok szenvedés, fájdalom miatt. Megkérdeztem miért szenvedek ennyit és három dolgot mondott. Másokért szenvedsz, az utad ki van jelölve, és .....A feleségemnek azért tudtam segíteni mert előzőleg minden tünetet átéltem én is és ami rajtam segített neki is javulást hozott. 

kiválasztot Creative Commons License 2020.08.23 0 0 673

Ma van  három hónapja a feleségem halálának. Holnap lenne 65 éves. A fájdalmam nem csökken. Minden nap a sírjánál keresek enyhülést.

Megmenthettem volna az életét ha az a tudás és tapasztalat amit az elmúlt időben szereztem, egy évvel ezelőtt a rendelkezésemre áll. Ha nyolc évet vissza lehetne menni, akár 10-15 évet élhetet volna még.

Három évvel ezelőtt a háziorvos felírta az egyik leggyakrabban szedett gyógyszert azzal a megjegyzéssel, hogy minden daganatos beteg ezt szedi.

Ma visszatekintve, a leleteket átnézve, ismerve feleségem tüneteit, az addig stagnáló állapota nagyon lassan elkezdett romlani.

A gyógyszer mellékhatásai: hányás, hasmenés, a szervezetben egyébként ott lévő egyes baktériumok túlzott elszaporodása, a máj állapotának fokozatos romlása, a B12 vitamin felszívódási zavara és a B12 vitamin hiány tünetei, a test lassú leépülése az utolsó hónapokban egyértelművé tette a tünetek kiváltó okozóját. 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!