Az Elmo világa részeket keresek. Ezek a részek kellenek nekem: Pancsolás, Gyors és Lassú, Pingvinek, Barátok. Ha ezek a részek megvannak valakinek és elküldenné az email címemre azt megköszönném. Bármelyik oldalról jöhet. Kivéve: youtube,ncore.
Sziasztok, nem egészen mese, de mesés. Illusztráció szerű, gyermekképek eladók, eredeti, kézzel készült akrillfestmények vásznon. 100%os garanciát vállalok rájuk, utánvéttel is lehet fizetni. Minden részletet pontosan leírok ha érdekel valakit.:) Kedves meglepetés lehet ünnepekre, és helyes dekorációs eleme tud lenni a szobának.
Nem tudom érdekel e még valakit a Sissi hercegnő c. sorozat, de nekem megvan mind az 52 része, sajnos csak angolul. Viszont ha van rá igény szívesen csinálnék hozzá magyar és angol feliratot is és így feltölteném egy bárkinek elérhető felületre.
Kisfiam új kedvence a Tickety Toc c. mese, amit az m2-n és azt hiszem a Nickelodeon-on is szoktak adni. Nagyon szeretném megszerezni néhány részét, de sajnos sehol sem találom.. :(
Ha valakinek esetleg megvolna felvéve a tv-ből vagy bárhogyan is, (lényeg, hogy azért jó minőségű és magyar nyelvű legyen, a youtube-on minden nyelven van, csak magyarul nincs :( ), kérem írjon az email címemre (publikus vagyok).
Logico-t, LÜK-öt, játékos oktatóprogramokat (pl. Manó-család) használnak gyerekeitek, tanítványaitok? Vannak esetleg már " kinőtt" példányaitok ezekből? Vagy szeretnétek használtan, de új állapotban hozzájutni ezekhez?
KÉRLEK SEGÍTSETEK! MÁR NAGYON RÉGÓTA KERESEK EGY NAGYON JÓ MESÉT! AZ A CÍME, HOGY CSALÓ AZ ÜVEGHEGYEN, DE EGYSZERŰEN SEHOL SEM LEHET RÁTALÁLNI VAGY MEGVENNI! HA VALAKINEK MEG VAN ILLETVE TUDJA, HOGY HOL LEHET BESZEREZNI KÉREM ÍRJON! NAGYON HÁLÁS LENNÉK! :-)
Egy mesét keresek, kb. 15 éve láttam vhs-en. Csak mókás emlékfoszlányaim vannak, de nagyon-nagyon szeretnék rájönni, mi a mese címe. Arra emlékszem, hogy egy egérke a csatornában biciklizik, egy kislányt visz magával Párizsba. Közben azt énekli, "vúlálá, vúlálá vú, egy párizsi randevúú" :)
Nagyon hálás lennék, ha valakinek ennyi kis nyúlfarknyi infóból beugrik valami!
Keresek egy picilány korombeli ( 90-95-ös évek ) idegen adón ( parabolán ) nézett mesét. A mesében volt egy űrhajószerű, kb, ellipszis alakú hajó. Ezt a járművet 2 szörnyszerű lény vezette és általában úgy indultak el, hogy belerúgott valami ebbe a hajóba. A hajónak volt 2 emberi lába amelyen trainer cipő és még zokni is volt, a cipőfűző mindig lógott. A vezetői úgy szálltak ki, hogy a hajó kinyitotta a száját és kisétáltak a nyelvén. A járműnek csak 2 ablaka volt amely egy utasszállító vezetőfülkéjéhez hasonlított. Ez a 2 lény a hajójukkal mindig valamilyen feladatot, bajt oldott meg. A mese nagyon színes volt, az egymással nem összeillő színek voltak egymás mellett, pl. rózsaszín-zöld. Talán még az a reklám is ezzel a mesével egy idős, hogy egy kemény sajtot reklámoztak. Kerek, kb. 3 cm átmérőjű, pici sajt volt piros csomagolásban. Sokáig, talán még most is lehet kapni ilyen sajtot a Tescoban, zöld narancstartó hálóban. Sajnos semmi rávezető információt nem találok róla, még képet sem, hogy mi lehet a címe akár angolul vagy bármi más nyelven :( Tud valaki segíteni nekem, hogy mi is lehet ez a rajzfilm?
egy meseszereplő nevét szeretném tudni, nekem sehogy se jut eszembe (vagy egy videó is jó róla, ha tudtok linkelni)
talán a looney tunes mesékben volt. mindig egy bárban volt, meglátta a szépséges meselányt, és akkor elkezdte ütni az asztalt, az álla leesett, nyelve letekeredett, a szeme pedig kidülledt. vhogy így történt.
A Kedvesem fia épp most nézi ezt az újabb amerikai förmedvényt, a Dóra, a felfedező - t! Én még ilyen ocsmán, az angol nyelvet undorító módon ajnározó és bálványozó katasztrófahalmazt még nem láttam! Az embert a totális hányinger fogja el, és szinte bűntetés végignézi egy húsz perces részt!
Az egyik legszomorúbb dolog az, hogy szegény magyar gyermekeket egyrészt teljes mértékben olyan nagyon hülyékké és ostobákká akarják alakítani, mint az így is félbolond angol és még az Ő szintjüket is csak alulról nyaldosó amerikai gyerekeket...
A másik rendkívül szomorú dolog, hogy idáig süllyedt az a magyar televíziózás, ahol 25 - 30 évvel ezelőtt még olyan csodálatos mesék mentek, mint a Futrinka utca, vagy a Vizipók - Csodapók!
Akkor még szó sem volt angol nyelvről, gyermekek tudatos meghülyítéséről! De akkor azért arra is odafigyeltek, hogy az akkor bálványozott orosz nyelv sem szerepelt sehol a szövegben!!! Épp elég szenvedés volt ezt akkor tanulni az iskolában... Mint manapság az angolt...
Az ilyen szinkronrendezőknek, mint akik például ezt a totális ocsmányságot képesek voltak így rászabadítani a magyarokra, minimum leültetném néhány hónapra...
Az pedig külön szomorú, hogy a színészek manapság a fizetésért minden undorító dolgot leszinkronizálnak! Szégyen ez az egész...