Régi igényt kielégítve a Fidesz honlapján 1-2 héten belül megkezdi működését a fidesz.hu webáruháza, amelyben új és a már ismert fideszes ruházati termékek, használati tárgyak, könyvek lesznek kaphatóak. A bolt választéka a tervek szerint folyamatosan bővül majd.
Az nem jó ! Azt importálni kell ! Brazilia meg messze is van, meg drága is. Megaztán ugye az egyenruhát illik korhűen viselni, nem összecserélve az alkatrészeket !
Nanézzük, mit ne áruljanak: - Orbán Viktor beszédei 1993-ig, összefoglaló antológia - Fidesz alapítók tablója (sokat kéne retusálni!) - A Fidesz és az egyház viszonya 1989-1994, szemelvények - A csiga biológiája (bár ez nem csak nekik lenne kínos!) (Búvár Zsebkönyvek sorozat) - Felelős politizálás a mai Magyarországon, tanulmány - Korrupció ellenes kézikönyv
Na hirtelen ennyi !
P.S.: Régóta sejtettem,most bebizonyosodott. Orbán vallást alapított, ez nem egyéb, mint kegytárgykereskedelem !
"A Fidesz pedig mindig épít, létrehoz. Polgári körök, web-shop, Széchenyi terv, Nemzeti Színház, iskolák, kórházak, stb."
:))))))))))))))))))))))))))))
Pótcslexik, mert qrva sok ideje van ellenzékben. Ja, bocsi, lelkileg nincs ellenzékben, csak matematikailag. Ahogy nekem matematikailag 50% esélyem volt megdugni Claudia Schiffert (mert én akartam), de lelkileg megvolt. :)))
Azon gondolkozom, hogy egyáltalán meglepődött-e valaki, hogy FIDESZ politikus SS-egyenruhában van. Szerintem semmi meglepő nincs ebben. A viselkedéséhez csak hozzá öltözött. De szerintem egy kisidő múlva ennélm még tovább is fognak menni. Na akkor kell majd csak igazán meglepődni. (De én már azon sem fogok).