Keresés

Részletes keresés

Túlélő1 Creative Commons License 2006.11.30 0 0 93
Te is? Már majdnem mindenki! Persze lehet még sajtózni meg médiázni,de a történelem kereke nem forog visszafelé.Sok álbaloldali kezdi ezt érteni és most már óvatosan figyel,mi hoz a jövő és abból neki mi esik le.Többen közülük kezdenek mélyen hallgatni,lassan bizonytalan szavazókká válnak,majd nicsak!Elmennek a régebben démonizált Viktorra szavazni.Megtanultak számolni! 9 számla több,mint 6 .
türelmes Creative Commons License 2006.11.26 0 0 91

Orbán Viktor mai Fidesz-kongresszusi beszédében - felületes megfigyelésem szerint - kizárólag az MSZP-t aprította (igaz, azt férfiasan, annak rendje-módja szerint :-)).

Így volt valóban? Ha igen, mi lehet ennek az oka?

Azt kizártnak tartom, hogy az SZDSZ-ről elfeledkezett volna. :-)

Nem,  szerintem nem felejkezett meg róla, csak felismerte ( bár nem tartom zseninek), hogy az SZDSZ-nek is van egy Mikolája, aki miatt nem jut be a parlamentbe a következő választáson, mert egy gazdaságot erőssen növekvő pályára lehet állitani (különösen nagymértékü EU-s támogatással), de egy szétvert egészségügyet helyreállitani minimum 10 év szükségleltetik, és ezt a szavazó állampolgárok 2010- ben is érzékeltetni fogják. (Egyetlen észszerü javaslatáról tudok:A jövedelemszerző képességgel rendelkező állampolgárok mindegyike fizessen eü hozzájárulást), de a többi inkább a hiányt növeli. (másik topikban már kifejtettem).

Igy teljesen felesleges foglalkoznia az SZDSZ-el, mivel saját magát intézi el. Neki a fő ellenség (sajnos nem ellenfélnek tekinti) az MSZP aki ellen szerinte minden eszköz megengedett.

Előzmény: Phat_Mammma (-)
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.26 0 0 90

Oszt még mit nem mernek azok ott Dél-Amerikában? Sorold mán lécci, úgy felcsigázódtam:)

Előzmény: gabci02 (77)
fekete kutya Creative Commons License 2006.11.26 0 0 89
Igaz. 1994-et azért nem számoltam, mert ott a szocik egyedül is tudtak volna kormányt alakítani...:)
Előzmény: Kiss G. Eszter (86)
malaclopo Creative Commons License 2006.11.26 0 0 88
Orbán csak magát nullázta megint, már hívei sem állnak fel állandóan tapsolni; hiába, magányos diktátorönjelöltté vált, nincsenek követői
Kiss G. Eszter Creative Commons License 2006.11.26 0 0 87
Mar keszulnek arra hogy esetleg Fodor Gabor alfelet kell nyalniuk 2010-ben.

Azert nem. Ha Koka lesz az SZDSZ elnoke, ne felj ezerrel fogja oket.
Előzmény: Phat_Mammma (79)
Kiss G. Eszter Creative Commons License 2006.11.26 0 0 86
Rosszul szamolod.

Mar 3x bukott Orban el a kormanyzastol az SZDSZ miatt (1994, 2002, 2006) es 5x a fopolgarmesteri ugykodese kapcsan.

Előzmény: fekete kutya (23)
Túlélő1 Creative Commons License 2006.11.26 0 0 85
Kiváncsi volt,hogy van-e tégla a Fideszben,mivel 1989-ben sok pártba szétküldték az ügynököket beépülni,utána pártokat szétzülleszteni. Ezt csak a Fideszben nem sikerült véghezvinniük.
Előzmény: gabci02 (77)
A falu Bikája Creative Commons License 2006.11.26 0 0 84

"Ősszel a Fidesznek nem volt puccskisérlete. "

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Akkó rosszul emléxem a sok "monnyon le " ( Torgyán Pubi gyönge plagizálása ) , 72 órás  ultimátum meg vekkeres akciókra .

úgy látszik, nem vagy tisztában a puccskísérlet fogalom jelentésével.

Előzmény: mamami (47)
Vittorio Dolomitano Creative Commons License 2006.11.26 0 0 83
Nem hiszem. Inkább csak nem jutott eszébe:-)
Előzmény: Phat_Mammma (81)
Vittorio Dolomitano Creative Commons License 2006.11.26 0 0 82

"A "baloldalon" mindenki ugyanazt akarja: sok pénzt magának. "

A "jobboldalon" is. Csak ők még moralizálnak is hozzá, miközben 4 évük alatt a trambulinról hugyoztak a medencébe.

Előzmény: Túlélő1 (75)
Phat_Mammma Creative Commons License 2006.11.25 0 0 81
Esetleg ezzel is bosszantja Kunczét?
Előzmény: Phat_Mammma (79)
Phat_Mammma Creative Commons License 2006.11.25 0 0 79

Szeretném kérni, hogy maradjunk a téma közelében.

Tehát: miért nem aprította Orbán Viktor az SZDSZ-t? :-)

fekete kutya Creative Commons License 2006.11.25 0 0 78
Te leszel a Forradalmi Nemzeti Bizottmány fűzfapoétája...:)
Előzmény: Túlélő1 (72)
gabci02 Creative Commons License 2006.11.25 0 0 77
Emlékszel a Közt.elnők választásra.Áder egyenként ellenőrize a titkos szavazást az ővéinél ilyet még délamerikai diktaturákban sem mertek csinálni.Ez a fidesz demokrácia.
Előzmény: Túlélő1 (75)
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.25 0 0 76
fő a jó kedély:)
Előzmény: Túlélő1 (72)
Túlélő1 Creative Commons License 2006.11.25 0 0 75

Szerintem Kósa is rá szavazott és ő megmondta,hogy nem pályázik Viktor helyére. Aki a jobboldal tagja,az érti. Én értem. Nincs terror,mint a mszp-ben(például a nyílt bizalmi szavazás idején=aki nem velem,az ellenem) A jobboldalon mindenki ugyanazt akarja:erős Nemzetet.

A "baloldalon" mindenki ugyanazt akarja: sok pénzt magának.

Előzmény: gabci02 (74)
gabci02 Creative Commons License 2006.11.25 0 0 74
Emlékszel Rákosira? A szavazásokon 100%-os szavazatott még ő sem kapott mint Viktor a mai országos főpolgármester válásztáson.Enyi beszari embert, legalább 1 Kósa szavazat becsuszhatot volna.
Előzmény: Túlélő1 (69)
Phat_Mammma Creative Commons License 2006.11.25 0 0 73
Ehem. Csak az a kérdés, mikor jön el az idő. Ezt meg nem tudjuk. Én legalább is nem. :-)
Előzmény: Törölt nick (71)
Túlélő1 Creative Commons License 2006.11.25 0 0 72

Én is goj vagyok,még ha nem is mongoj. Egyedül írtam,röhögés nélkül alig bírtam.

Közben Orbánt néztem,ő meg Fletót,aki a parlamentben mindenkit letolt. :-)

Előzmény: Törölt nick (57)
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.25 0 0 71
Ezzel már tavasszal is ment a balhé.
Amit írsz addig működik amíg van tartalékszavazat, meg megéri.
Amikor a nagy pártot kell félteni és a kis párt csak zsugorodik, akkor nem lesz ilyen segítség.
Előzmény: Phat_Mammma (68)
Túlélő1 Creative Commons License 2006.11.25 0 0 70
...charterjáratok...
Előzmény: La verita (62)
Túlélő1 Creative Commons License 2006.11.25 0 0 69
Előzmény: gabci02 (63)
Phat_Mammma Creative Commons License 2006.11.25 0 0 68
Ne izélj már. Masszív és szervezett MSZPs szavazói támogatás nélkül már régen parlamenten kívüli párt lennének... Öt százalék szavazatot pedig az MSZP bármikor, bármilyen testhelyzetben tud hozni - ha akar.
Előzmény: Törölt nick (60)
La verita Creative Commons License 2006.11.25 0 0 67
Rettegjünk!
Előzmény: gabci02 (63)
mamami Creative Commons License 2006.11.25 0 0 66

"most éppen kormánypozicióban vágja haza a magyar az egészségügyet ill azt ami még megmaradt belőle."

Az "éppen-pozíció " tudtommal a harmadik ciklus , amiből a Mária országa főtudorának 1 jutott , az is a Torgyán hathatós segítségével . ( meg is kapta érte a köszönetet ) .

A maradék EÜ-t meg hagyjuk , semmi kedvem ahoz , hogy a befizetéseim rovására üzleteljenek a dokik ,  ( KE úr úgyis fölmenti őket saját erkölcsrendje mentén , ami ugye kivillant megválasztásakor ) , miközben  magánkórházra szorulok .  Épp ideje picinykét átláthatóbbá tenni a rendszert . Ha az alcsúti Messiásnak volna jobb , használhatóbb ötlete , akár javasolhatná is az átalakítás jobbítását a főzseni Ország Orvosával karöltve  , bizti , hogy távolról sem tökéletesek az intézkedések .

tetű banda .

Előzmény: szarvasmarha (35)
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.25 0 0 64
Nem így értettem természetesen, hanem úgy hogy itt van az szdsz legnagyobb számú reprezentációja. (mind a 200:) Itt lehet a legjobban röhögni rajtuk.
Vidéken már azt sem tudják az szdszt eszik-e vagy isszák. Lassan már Bp-en sem.

Előzmény: toloba (58)
gabci02 Creative Commons License 2006.11.25 0 0 63
Lassan Orbán Fidel Castrót is túlszárnyalja beszédei hosszát tekintve,hát még a tartalmáról nem is beszélve.
La verita Creative Commons License 2006.11.25 0 0 62
az szdsz a választásokra eddigis és valószínüleg ezután is oda fog érni az 5 %-os küszöb fölé. Valahogy mindig sikerül nekik.
Előzmény: Törölt nick (60)
szarvasmarha Creative Commons License 2006.11.25 0 0 61

na ya.

aki utálja az szdszt az nincs megkefélve rendesen?

háát ölég furcsa érveid vannak no de egészségedre mert ebből már csak én is arra tudok következtetni hogy csak egy  bagoly írkálhat ilyen marhaságokat  egy verébnek.

ráadásul tapasztalatból.

ezután már csak az szokott következni hogyha nincs aqváriumom akkor nagy valószínűséggel buzi vagyok.

mindez viszont az szdszről alkotott és itt lejjebb leírt véleményemen nem változtat.

ők egy aljas tetű banda.

Előzmény: Derek (45)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!