Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2019.08.12 0 0 7

Törölt nick Creative Commons License 2007.05.02 0 0 6
plakát
plakát
goyo75 Creative Commons License 2007.03.05 0 0 5
Ez igazi buli volt !Ilyen spontán jó "szórakozó" hely a mi korosztályunknak már nem lessz, és talán a mai fiatalabb korosztálynak sem lessz már ilyen .Ez nem csak egy őrültjó buli volt minden pénteken, de ott akkor egy nagyon jó közösségis kialakult bárkivel ihattál egy jót , vagy ha kidőlt valaki legyen az az italtól vagy a"tánc" közben mindig ugrott valaki aki segített a másikon! Azt is lehet mondani kis túlzással hogy családias volt a hangulat .Minden mai fiatalnak azt kívánom hogy csak ilyen közösségbe csöpenjen.Ez a szellem még mindig kisért ha a régibarátokkal összefutunk egy két korsó erejéig .Vannak emlékek több évig jártunk oda ,és sajnos voltak akik és vannak aki már köztünk sem járnaktöbbé!Volt Pásztón is egy hasonló buli "Rumcájsz" az ágasvár étteremben, na azért az sem volt kutya, ahol "igazán elszbadulva érezhetted magad" ígyszólt egy korabeli plakát . Itt találtam egy nagy kincset, azóta is őrzöm őt.
Törölt nick Creative Commons License 2007.01.24 0 0 4
Na igen. Azóta sem éreztem sehol olyan jól magamat, mint akkoriban ott. Mára az emberek, fiatalok eltávolodtak egymástól.

Illetve emlékszem, azokban az években még rockernek, punk-nak, alternatívnak lenni igazi különcség volt. Le is néztek bennünket. Ma meg? 12 évesen punk-taréjban járnak iskolába a gyermekek. Ők már nem érezhetik azt, amit mi éreztünk, amikor a társadalmi utálat összekovácsolt bennünket.
Előzmény: Ankamanka (3)
Ankamanka Creative Commons License 2007.01.19 0 0 3

Sziasztok!

Mindennek vége! Hajdanában-danában még 3 táncos-zenés közül lehetett választani Jobbágyiban, mára semmi sem maradt. A Hetesben még mérik a sört, de már csak a nosztalgia húzza vissza az embert (nagyon) néha...

Új ország, új kalandok... :-((

Őszintén szólva csak egyszer voltam a Darkban (amit mostmár nagyon bánok), amikor már nem is Dark-ként "üzemelt", de azonnal megfogott a hangulat, a "barlangfestmények", el tudom képzelni mennyire szerethettetek ide járni, meg belső forrásból is hallottam róla...

És akkor csodálkoznak, hogy a mai fiatalok milyen deviánsak... Mert nincs hol kitombolják magukat, és talán nem köti össze őket az valaha volt banda-szellem.

Anna

Törölt nick Creative Commons License 2007.01.03 0 0 2
Tyűha, már rég voltam én is arrafele. Talán eljutok fényképezni... és nosztalgiázni.
Előzmény: kozmautca (1)
kozmautca Creative Commons License 2007.01.02 0 0 1
Én jártam a barátnőimmel renszeresen. Nagyon jó időszak volt...
Lehet tudni mi van a helyén?
És a Hetesben? Mérik még a sört bőven gondolom... :-)
tongue Creative Commons License 2006.11.19 0 0 0
L0st!
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.19 0 0 topiknyitó
Requiem egy klub-ért.

Aki járt ott, aki hallott róla, tudja. Aki nem, az már csak bánhatja. Nem létezik.


iWiW

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!