Keresés

Részletes keresés

Jhzuzt Creative Commons License 2019.05.05 0 0 487

A BUDAPESTI LÉZERSZEMÉSZETI ÁLLATORVOSI
rendelőbe vittem el két mopsz kutyusom pigmentációs problémával,ami megoldható egy korrekciós műtéttel. Dr VALKER TAKÁCS LILIÁNA végezte el a kontroll vizsgálatot,és adott időpontot a műtétre. A doktornővel bódítást beszéltem meg!!! Pár hónapja Mayát egy gennyes méhgyulladással BÓDÍTÁSBAN operálták. Ők elvégezték rajta a vérvételt,ami eredménye az volt,hogy nem altatható,sőt a bódító szerekből is a gyengébbet használhatnak.
Mindezután műtét előtt kitöltöttem egy űrlapot,azon engedélyeztem a vérvételt és a bódítást. Dr FUX ATTILA az engedélyem nélkül elaltatta Mayát,akinek a szive megállt,az ujraélesztés sikertelen volt.
KI MIÉRT,HOGYAN ENGEDTE MEG FUXNAK AZ ALTATÁST??? Nem kapok rá választ.
Meggyőződésem,hogy a vérvételt meg sem csinálta,csak föl akarta számolni. Több ilyen eset olvasható Fuxról az "állatorvosaink szégyentáblája" nevű oldalon.
Egy engedély nélküli altatásban vesztettük el családtagunkat, Mayát. Én szóban és írásban is csak vérvételt és bódítást engedélyeztem,altatásról szó sem volt.

Dr VALKER TAKÁCS LILIÁNA
Dr FUX ATTILA

A SZÓ SZOROS ÉRTELMÉBEM MEGÖLTÉK A KISKUTYÁNKAT MAYÁT.

BUDAPESTI LÉZERSZEMÉSZETI ÁLLATORVOSI RENDELŐ

BUDAPEST 1194
HOFHERR ANTAL . U. 38-42

MESSZE KERÜLJÉTEK EZT A HELYET, EZ EGY FELELŐTLEN LELKIISMERETLEN BAGÁZS.
ÉN A KISLÁNYOMAT VESZTETTEM EL MAYA HALÁLÁVAL,AZ ÉLETEM KETTÉTÖRT,BELEROPPANTUNK A FELESÉGEMMEL EGYÜTT.

2018 MÁJUS 08. 10:48 AM!!!

Ebben az időpontban távozott közülünk Maya,aki az áldozata lett a kapzsiságnak,a pénzéhességnek,a lelkiismeretlen átgondolatlan orvosi beavatkozásnak. Ha FUX olyat látott volna műtét előtt,hogy nem megy bódításban,akkor is kötelessége lett volna hívni,hogy vállalom e az altatással járó kockázatot. Több orvos,köztük maga Dr Dobos András a rendelők vezetője is megerősített abban,hogy ez a piti korrekciós műtét nem igényelt altatást! EZ NEM EGY ORVOSI RENDELŐ,EZ EGY SZEDETT VEDETT CSÜRHE!!!

qwerty1967 Creative Commons License 2019.04.19 0 0 486

Részvétem...:( 

Szomorú és felháborító, de rá kell jönnünk, hogy az állatorvos is "csak" orvos, mint az ember orvos: tehát nem figyel, nem gondolkodik, empátiamentes, ráadásul náluk - biztos, hogy - semmi sem ingyenes, így még inkább bűnösök! Egészségügyben dolgozom 27. éve, tudom, hogy sok a gondjuk az orvosoknak, de ez egyedül nem magyarázza meg azt a beteg(gazdi)- orvos kapcsolati alá-fölé rendeltséget, amit ha igénybe vesszük a segítségüket, tapasztalunk!

Ezért osztom meg ezt a cikket, amit belül szvsz. mindenki helyeselne, de nem tud/mer szembeszállni a "doktorral"...:(((

http://www.hungarovet.com/?p=1933

 

Előzmény: Nudli2018 (485)
Nudli2018 Creative Commons License 2019.01.19 0 0 485

Egy nagyon rossz tapasztalatot szeretnék megosztani a Pasaréti téri Prov-Vet állatorvosi rendelővel kapcsolatban. 4 éves kutyánkkal többféle, súlyos problémát jelző tünettel jártunk, már szinte rendszeresen hozzájuk, de soha nem vizsgálták ki elég alaposan, csak a tünetekre kaptunk midig ilyen-olyan gyógyszert. Míg nem egy nap nagyon rosszul lett a kutya, ekkor megultrahangozták és kiderült, hogy daganat van a hasában, amit hirtelen, ott, gyorsan megműtöttek, de a kutyánk nem jött vissza az altatásból és lényegében elvérzett. Így utólag, a drámán túl, csak a rossz érzésemet tudom megosztani azzal kapcsolatban, hogy mennyire futószalagon, rohanva foglalkoznak mindenkivel, nem voltak elég alaposak, viszont belerohantak velünk egy műtétbe, amit megint nem készítettek elő elég alaposan és nem is tudták megoldani. Tudom, hogy minden műtétben van kockázat, de ezt a daganatot annyira az utolsó pillanatban diagnosztizálták, és addig teljesen más okokra adtak gyógyszert, hogy a kutyánk már nagyon gyenge állapotban volt, pedig hónapok óta visszatérő betegek voltunk, tehát lett volna alkalom alaposan kivizsgálni. Nyilván a számlázás, mindig nagyon flottul ment.

Szóval náluk nincs biztonságban a szeretett állatunk, olyan állatorvost kell keresni, aki nagyon alapos és nem kockáztat. 

Jhzuzt Creative Commons License 2019.01.16 -1 0 484

Rájöttem meg tudom fogalmazni,pedig nagyon egyszerű. Egy ANGYALT veszítettünk el. Egy ANGYALT aki lejött közénk,hogy eltöltsön bennünket azzal a végtelen szeretetével. Elmélyítse a kapcsolatunkat még jobban összekovácsoljon bennünket. Csak SZERETETT és nem kért érte semmit. Egy ANGYALT vesztettünk el,közénkjött és én nem vigyáztam rá eléggé. Biztos vagyok benne,hogy vagy a menyországból,vagy a paradicsomból jött,hogy megmutassa nekünk létezik a szeretetnek ilyen szintje. Csodálkozol,hogy sírok? MAYA most már tudom egy sokkal magasabb rendű lélek volt mint az átlag,minket választott,engem,és én nem vigyáztam rá eléggé. Tudom most is szeret többször érzem,hogy hozzámérve elsétál mellettem.
Kimondhatatlanul szeretlek! Emellett minden mellékes. Minden.A szeretetnél nincs fontosabb a világon,nekünk megadatott,hogy olyan bizonyságot kapjunk erről ami keveseknek adatott meg. Megmondom sokszor éreztem,hogy hogyan lehet ennek vége. A Kicsi Maya annyira szeretett,hogy nem bántott minket hosszan tartó betegséggel aminek altatás a vége. Gyorsan önzetlenül adta életét,hogy ne aggódjunk miatta hónapokat. Gyorsan váratlanul,ahogy jött elment. De ottvan minden rezdülésünkben,sosem hagy el bennünket mert Ő a SZERETET. Megmutatta magát nekünk és tovaröppent a libbenő fátyol könnyedségével.
Kicsibabám Nagyon Szeretlek.

nyaxi00 Creative Commons License 2018.12.27 0 0 483

Sajnálom a kutyát. Ez nem jó hír.

Mostanában sajnos mi is hallottuk, egy tacsi tulajdonostól a Primavetről, hogy hasmenése volt a kutyának, elvitte, és az összes létező gyógyszert beleszúrták, hazaküldtek vele 1 doboz AB-ot, meg vetettek vele egy csomag diétás 

Közben meg összeevett a kutya csak valamit, és 1 nap alatt a semmitől is helyre jött volna... 

Persze, ha mindent bead az orvos, azzal kisebb esély van hibázni, mint ha semmit sem ad egy komolyabb problémára.

Előzmény: poklárka (481)
oncogito Creative Commons License 2018.12.24 0 0 482

Hogy van a kutyus? Otthon van már?

Előzmény: poklárka (481)
poklárka Creative Commons License 2018.12.22 0 1 481

PRIMAVET RENDELŐINTÉZET

(Az orvosok, akikkel bármennyire is kapcsolatba kerültem: Dr. Lencse Zsófia, Dr. Zsoldos László, Dr. Donka Melinda) 

 

Másfél hete vittem csivava kiskutyámat gerincműtétre a PrimaVet rendelőjébe. 
Mindenki nagyon kedves volt, bár a tájékoztatás már akkor sem tűnt erősségüknek. Egy doktornő vizsgálta meg, aláírtam a papírokat, majd átvette tőlem a kutyusomat és elment vele. Engem ezzel ott is hagyott a saját vizsgálójában. Álltam ott 3 percig, majd kimentem megkérdezni a recepcióst, hogy most várjak még vagy hogy legyen. Ő ment el megkérdezni a doktornőt, hogy van-e még mondanivalója. Nem volt. Gondoltam magamban, hogy az csodás, mert olyan sok mindent azért nem beszéltünk meg. Délután megműtötték, este oda is tudtam telefonálni, hogy hogy sikerült, jól érzi-e magát a kutyusom. Látszólag minden rendben volt. 
Másnap reggel mentem érte, egy másik doktornő adta át, és én ekkor tudtam meg, hogy nem is az a doktornő műtötte, aki előző nap átvette tőlem. Tehát három kézben fordult meg a kutyusom. Azért ilyen estetekben van esély arra, hogy néhány információ elsikkadjon. A doktornő, aki átadta nekem, nagyjából elmondta, hogy mire számíthatok a gyógyulással kapcsolatban, megjelent Zsoldos doktor 30 másodpercre, hogy elmondja, milyen csúnya volt a sérve, kifizettem a műtét és az MR árát, majd elmentünk. Már ekkor is láttam, hogy van egy pukli a varrat környékén, de ugye azért ilyenkor feltételezi az ember, hogy egy orvos ért a dolgához, ha bajt észlel, akkor nem adja oda a frissen műtött kutyust a gazdának. Kár, hogy ez nem így van. Még azt is megjegyezném, hogy a seb nem szépen volt összevarrva, a kutyusom nem volt megtisztítva, de nemcsak a fertőtlenítőtől, hanem a saját vizeletétől és ürülékétől sem. 
Még aznap este oda kellett telefonálnom, mert aggasztott, hogy még nem pisilt. Egyszer felhívtam őket 21:30 körül. Már ekkor elég flegma stílusban beszéltek velem, ami egyébként nem is tud annyira felzaklatni, ha nem a kutyusomról van szó. Végül sikerült beszélnem egy orvossal. Hát ő sem a kommunikációs képességeiről híres. Ilyesmi segítséget kaptam: "Hát az elég nagy baj, hogy nem pisilt reggel óta, akkor vagy el kell távolítani a vizeletet vagy katétert kell behelyezni. Mi csak 10 óráig vagyunk nyitva. Keressenek egy 0-24 órában nyitvatartó állatkórházat." Szerintem is így kell csinálni: először még jobban felidegesíted az amúgy is idegösszeroppanásban szenvedő gazdát, aztán közlöd, hogy mi ezt már nem tudjuk vállalni. Zseniális. Aztán otthon magamban filozofáltam 25 percet, megfejtettem, hogy kint biztos pisilne, de nem mertem csak úgy kivinni, hiszen egy napja műtötték, csupasz a háta, megfázhat, nem tud járni stb. Újra felhívtam őket 10 előtt 6 perccel. Kedvesen megkérdeztem, hogy tudok-e még valakivel beszélni. Válasz a gondolom recepcióstól: "Hát a doktornő már a pénzt számolja, én tudok esetleg valamiben segíteni?" Na itt elszakadt a cérna, bár mivel alapból inkább aggódtam a kutyusomért, nem tudtam arra koncentrálni, hogy felvilágosítsam emberségből. Végül mondták, hogy kivihetem, annyitól nem lesz baja. Na de ezután az incidens után tudtam, hogy ide többet nem kell vinnem a kutyusomat. Hogy lehet ezt mondani? Igen, gondoltam, hogy van mit számolni, csak én 200.000 forintot hagytam ott aznap. Amivel önmagában semmi baj nincs, mindenhol ennyiért műtik, de ez nem csak a pénzről szól. Ők az állatokban csak a pénzt látják. Nem szeretném tudni, hogy gondozzák a klinikán tartott állatokat. 
Sajnos itt jön a legnagyobb probléma, mert vasárnap rosszul lett a kutyusom. Késő este egy házhoz kiszálló állatorvos sem tudott jönni, nyilván. Hétfőn reggel az Állatorvostudományi Egyetem rendelőjében kezdtünk. Sok rendelő működik egyszerre, úgyhogy nem kellett olyan sokat várni. Az orvos ránézett, és konkrétan 1 perc nem kellett neki, hogy azt mondja, a pukliban folyadék, váladék van, mintát kell belőle venniük, és ki kell deríteni, hogy mi az. Megvizsgálták a kutyusomat. Bakteriális fertőzést kapott, gennyes váladék volt a varrat alatt, láza is volt. Még aznap megműtötték, kitisztították a sebet és behelyeztek egy drain csövet, amin az újból termelődő váladék távozhat. Azóta is a kórház lakója a kiskutyám, bár már nehezen ugyan, de megnyugodtam, mert jó helyen van. Vigyáznak rá, szeretik, gondozzák. Olyan különbségek is megfigyelhetők, hogy gyönyörűen van összevarrva a seb, mindig megtisztítják a szőrét, úgy bánnak vele, hogy a kis majmom gyakorlatilag észre sem veszi, hogy nem otthon van. Az egyik látogatásunk alkalmával az összes gondozónak volt hozzá egy kedves szava, nyüsszögött, amikor elmentek, ment utánuk. Olyan jó volt látni, hogy szeret ott lenni. Elképesztően jó hely. Emberileg, szakmailag és mindenhogy a fellegekben. Elvileg haza is engedik karácsonyra.
Na de a lényeg az, hogy a PrimaVetben nagyon pénzközpontúak. Amint ki van fizetve az elvégzett műtét, ők onnantól kezdve nem érdekeltek a dologban, békén lehet őket hagyni. Bár előtte se nagyon érdekli őket, hogy hogy bánnak egy élettel, hanyagul varrják össze a sebet, nem tisztítják meg a saját vizeletétől sem, és hasonlók. A teljesen alapvető dolgok elvégzése náluk ismeretlen fogalom. 
Ha visszamehetnék az időben, semmiképp nem vinném oda a kutyusomat, és másokat is erre buzdítok.

angelaroundus Creative Commons License 2018.12.16 0 0 480

Agusztus kilencedike óta,mikor elkezdtem írni a Maya esetét a facebook,-on privátban,a privát email cimemre,továbbá sms-ben 176,azaz százhetvenhat bátorító,és gratuláló üzenetet kaptam. Azért mert nem hagytam annyiban a dolgot,nem hagytam magam leugatni,kiálltam Maya kislányunk értelmetlen haláláért.
Biztosítottak róla,hogy ők és az ismerőseiket is ezen fölbuzdítva nekiállnak árral szemben is,nem hagyják szó nélkül lehorgasztott fejjel elkullogva tűrni a szükségtelen beavatkázasokat,nyilvánvalóan haldokló kisállatuknak csillagászati áron adott értelmetlen gyógyszert,a túlaltatott,vagy műtét közben fölébredő kutyák macskák szenvedését,a fájdalomcsillapító elhanyagolását,vagy amint lelkiismeretlen orvosok teljesen fölösleges kezeléseket hajtanak végre,természetesen horribilis összegért,csak azért mert tudják egy igazi gazdi nem nézi mennyibe kerül a gyógyítás,remekül le lehet őket venni. fuxnak csak két fal műtétjét másoltam be,ahol a pénzlehúzásra dolgozott az a gonosz törpe.
176!!! Ez nagyon sok! Rengeteg csalás,fals diagnózis, szélhámoskodás folyik ebben a szakmában,főleg ha látják,hogy egy idős tehetetlen ember toporog zavartan.
Köszönöm azoknak akik megértették,hogy nem fájdalomdíjat akartam kicsikarni,sem másik kiskutyát kapni,hogy lekenyrezzenek ezzel.

angelaroundus Creative Commons License 2018.12.16 -1 0 479

Nekem ezzel az egész üggyel egy célom volt. Mégpedig,hogy aki bármilyen szinten működött Maya körül,a jövőben ezerszer gondolják át mielőt téves,vagy hiányos diagnózissal nekiesnek egy kisállatnak. Inkább ötször nézzenek utána,mintsem egyszer nagyvonalakban "á tudom mi ez" jelszóval már szúrnak vágnak. Én a kislányomat veszítettem el az átbeszéletlen,talán elkapkodott,vagy hiányos informálás miatt.
Tudják mi a létező legroszabb?
Ez már nem gyász!
Ez egy olyan mélyről jövő harag düh,gyűlölet,hogy Isten mentse minden körülöttem álló érintettet attól,hogy szabad utat adjak ezeknek az érzéseknek! Nagyon keserves lecke lenne.

ELNÉZÉST BOCSÁNATOT MINDENKI,KÖZTÜK ÉS IS KIZÁRÓLAG SZEMÉLYESEN MAYÁTÓL KÉRHET!!!

angelaroundus Creative Commons License 2018.12.16 0 0 478

Volt pofád a szemünkbe hazudni miszerint naponta órákat beszéltünk telefonon? Mert annyira aggódtál miattam? Az sem igaz amit kérdezel. Egyetlen egyszer talán tizenöt percet ha beszéltünk. Belehazudod a szemünkbe,hogy naponta órákat beszéltünk telefonon.
Na ennek utánajárunk.

 

Az állatorvosaink szégyentáblájáról második esetben töröltették a posztolásomat Maya kislányom halálával kapcsolatban.
Bandika nem sül le neked a bőr a képedről? Mikor én korrekt módon kérdeztelek... mi történt,te vállat vonva mondtad "nem tudom nem voltam ott"
Aztán nem fogtam be a számat,erre följelentéssel fenyegetőztél,és egyből képben lettél tudtad mi törtnt,majd a bíróság dönt.
Jó döntsön. De miről? Hogy egy felelőtlenül trehány módon át nem adott információk miat valker takács és fux attila megölte a kislányom?
Szégyeld magad. De nagyon!

András! Én továbbra is tegezlek bár lehet ezért kapok plusz két év börtönt.
A kérdésem ami a fejemben abban a szétdrogozott értelmes mondatot kinyögni képtelen koponyában felmerült.
RENDBEN FELJELENTSZ,MAJD A BÍRÓ DÖNT.

DE MIRŐL DÖNT?
ARRÓL,HOGY MAYA MEGHALT VAGY NEM HALT MEG?

Onnantól kezdve,hogy Mayát az engedélyem nélkül elaltatták sok döntenivaló nincs. Természetesen az én hibámból történt az egész. Egyetlen egy emberedben nem volt gacc,hogy odaálljon kérem ez az én hibám volt,miattam lett bódítás helyett altatás. Rajtad csodálkozom,hogy mikor ott voltam kitattad a táblát "nem tudom nem voltam ott". Most hirtelen képben vagy és a bíroságon már emlékezni fogsz,tudni fogod mi történt.

Tedd meg nekem a szivességet,hogy följelentesz! Olyan nyilvánosságot biztosítassz ezzel számomra,hogy egy ország fog csámcsogni rajtatok.
Ezzel a magázással meg egy vidéki állatorvos lettél a szememben.

angelaroundus Creative Commons License 2018.12.16 0 0 477

Elhittük a Fux Attilát dicsérő kommenteket, ezért január elején hozzá vittük 9 éves kutyusunkat patellaficammal és részleges szalagszakadással. Megmütötte, azt mondta sikerült mindkét problémát megoldani,a szalagpótlás is megtörtént. A kutyus viszont nem javult, láttuk, hogy továbbra is fájdalmai vannak, pedig nagyon vigyáztunk rá. Egy másik orvoshoz vittük el, akit ajánlottak nekünk, újra meg kellett müteni, most már teljes szalagszakadással, és kiderült, hogy Fux doktor el sem végezte a szalagpótlást. Az árát persze elkérte, a pénzt zsebre vágta és még számlát sem adott. Sajnos, a kutyusunk lába soha nem lesz már tökéletes, mindig sántitani fog kicsit. A részleges szakadást könnyebb lett volna helyrehozni.

Ha valaki ortopéd szakorvost keres, az Ortopédiai Egyesület tagjai közül válasszon. Mint kiderült, Fux Attila nem tartozik közéjük.


Sajnos bedőltem a Fux doktor dicsőítő kommenteknek és vele műtettem meg a kutyánk térdszalagját.Hatalmas hiba volt!
Teljes kíméletben volt a kutyánknak része és 2 hónap után máris elszakadt a szalag amit alkalmazott!!!!Ráadásul gyulladt és fájdalmai vannak.
Bánom,hogy nem hallgattam az orvosunkra.Abszolút ellene volt,hogy hozzávigyük mert személyesen ismeri.És megmondta,hogy nem adná a kezébe a kutyáját.

Sajnos igaza lett:((

Előzmény: Edit02 (464)
Jhzuzt Creative Commons License 2018.12.16 0 0 476

Rájöttem meg tudom fogalmazni,pedig nagyon egyszerű. Egy ANGYALT veszítettünk el. Egy ANGYALT aki lejött közénk,hogy eltöltsön bennünket azzal a végtelen szeretetével. Elmélyítse a kapcsolatunkat még jobban összekovácsoljon bennünket. Csak SZERETETT és nem kért érte semmit. Egy ANGYALT vesztettünk el,közénkjött és én nem vigyáztam rá eléggé. Biztos vagyok benne,hogy vagy a menyországból,vagy a paradicsomból jött,hogy megmutassa nekünk létezik a szeretetnek ilyen szintje. Csodálkozol,hogy sírok? MAYA most már tudom egy sokkal magasabb rendű lélek volt mint az átlag,minket választott,engem,és én nem vigyáztam rá eléggé. Tudom most is szeret többször érzem,hogy hozzámérve elsétál mellettem.
Kimondhatatlanul szeretlek! Emellett minden mellékes. Minden.A szeretetnél nincs fontosabb a világon,nekünk megadatott,hogy olyan bizonyságot kapjunk erről ami keveseknek adatott meg. Megmondom sokszor éreztem,hogy hogyan lehet ennek vége. A Kicsi Maya annyira szeretett,hogy nem bántott minket hosszan tartó betegséggel aminek altatás a vége. Gyorsan önzetlenül adta életét,hogy ne aggódjunk miatta hónapokat. Gyorsan váratlanul,ahogy jött elment. De ottvan minden rezdülésünkben,sosem hagy el bennünket mert Ő a SZERETET. Megmutatta magát nekünk és tovaröppent a libbenő fátyol könnyedségével.
Kicsi Maya Nagyon Szeretlek.

Jhzuzt Creative Commons License 2018.12.16 0 0 475

Kedves Valker-Takács Liliána!

Káposzta László vagyok két mopsz kutyusomat vittem májusban a soroksári rendelőbe,pigmentációs problémával.
Életem legnagyobb hibáját követtem el.
Ön csinált kontroll vizsgálatot előtte,Ön adott szemcseppeket,és Ön csinált időpontot május nyolcadikára operációra. Önnel beszéltem meg,hogy bódításban fognak történni ezek a korrekciós műtétek. Bódításban! Még beszéltem Dr Hadnaggyal telefonon,hogy hogyan tudok két bodított kutyust hazaszállítani. Az egydolog,hogy kérdőre vont,hogy mit hívogatom én őt a privát telefonján...a rendelő weboldaláról másoltam ki a számát,egyébként minek kellene nekem az ő privát száma,hol vagyok én kíváncsi rá?
Nos május nyolcadikán reggel legyűrve a rossz érzéseim kivittem Mayát és Bubut a rendelőbe. Ön vette át őket és közölte nyugodtan menjek haza,a doktor úr késni fog majd telefonálnak ha mehetek értük. Kitöltöttem két ürlapot amiben engedélyeztem a vérvételt és a bódítást. Bódítást!

KI MIÉRT,HOGYAN ENGEDTE MEG FUXNAK AZ ALTATÁST???

Önnel bódítást beszéltem meg,Hadnagynál bodítás felöl érdeklődtem.

KI MIÉRT,HOGYAN ENGEDTE MEG FUXNAK AZ ALTATÁST???

Nem gondolja,hogy informálnia kellett volna mi volt a megbeszélés köztünk,és mit engedtem meg írásban?
Kb egy óra múlva hívott a doki,hogy sajnos Maya szive nem bírta az altatást,megállt,az újraélesztés sikertelen volt. 2018 május nyolcadikán 10:48 AM,-kor meghalt.
Én kimentem a testéért és elhoztam a Bubuval együtt,aki hisztérikusan vonyított ugatott.

2018 május 08. 10:48 AM.
EZEN A NAPON EBBEN A PERCBEN HALTAM MEG ÉN IS.
Maya egy olyan fentről jött szeretet és jóság volt,ami talán ezer évente egyszer megjelenik köztünk. Nem egy kutyus és cicahalt meg nálunk,ha sokára is de elengedtük őket. Maya más. Mayába beleroppantunk a feleségemmel. Én lábon kihordtam egy infarktust,megőszültem,és csak a saját felelőségemre engedtek ki a kórházból,mert a cukrom fölment 24-re! Beleroppantam. Meggyőződésem,hogy fux csak föl akarta számolni a vérvételt amivel kb már húszezer forintot tudott a zsebében,és természetesen nem végezte el. Pár hónapja egy másik orvos gennyes méhgyulladással műtötte Mayát...BÓDÍTÁSBAN! Nos ő valóban megcsinálta a vérvételt aminek az az eredménye,hogy Maya nem altatható,sőt a bódító szerekből is a gyengébbet használja. Természetesen nem így hanem orvosi szakkifejezésekkel egy teljesen hivatalos zárójelentésben. Erről is kértem másolatot.
Ezek után gondolja,hogy engedtem volna Mayát altatni??? BÓDITÁST beszéltem meg Önnel.
Na és mire alapozom ezeket?
Munka és baráti kapcsolatban állok egy komoly ügyvédi irodával akik utána néztek fux dolgainak. Egyenlőre csak két bejegyzést osztok meg,amit bárki bármikor elolvashat az interneten. Ime:

Elhittük a Fux Attilát dicsérő kommenteket, ezért január elején hozzá vittük 9 éves kutyusunkat patellaficammal és részleges szalagszakadással. Megmütötte, azt mondta sikerült mindkét problémát megoldani,a szalagpótlás is megtörtént. A kutyus viszont nem javult, láttuk, hogy továbbra is fájdalmai vannak, pedig nagyon vigyáztunk rá. Egy másik orvoshoz vittük el, akit ajánlottak nekünk, újra meg kellett müteni, most már teljes szalagszakadással, és kiderült, hogy Fux doktor el sem végezte a szalagpótlást. Az árát persze elkérte, a pénzt zsebre vágta és még számlát sem adott. Sajnos, a kutyusunk lába soha nem lesz már tökéletes, mindig sántitani fog kicsit. A részleges szakadást könnyebb lett volna helyrehozni.

Ha valaki ortopéd szakorvost keres, az Ortopédiai Egyesület tagjai közül válasszon. Mint kiderült, Fux Attila nem tartozik közéjük.


Sajnos bedőltem a Fux doktor dicsőítő kommenteknek és vele műtettem meg a kutyánk térdszalagját.Hatalmas hiba volt!
Teljes kíméletben volt a kutyánknak része és 2 hónap után máris elszakadt a szalag amit alkalmazott!!!!Ráadásul gyulladt és fájdalmai vannak.
Bánom,hogy nem hallgattam az orvosunkra.Abszolút ellene volt,hogy hozzávigyük mert személyesen ismeri.És megmondta,hogy nem adná a kezébe a kutyáját.

Sajnos neki lett igaza:((

Jhzuzt Creative Commons License 2018.12.16 0 1 474

Elhittük a Fux Attilát dicsérő kommenteket, ezért január elején hozzá vittük 9 éves kutyusunkat patellaficammal és részleges szalagszakadással. Megmütötte, azt mondta sikerült mindkét problémát megoldani,a szalagpótlás is megtörtént. A kutyus viszont nem javult, láttuk, hogy továbbra is fájdalmai vannak, pedig nagyon vigyáztunk rá. Egy másik orvoshoz vittük el, akit ajánlottak nekünk, újra meg kellett müteni, most már teljes szalagszakadással, és kiderült, hogy Fux doktor el sem végezte a szalagpótlást. Az árát persze elkérte, a pénzt zsebre vágta és még számlát sem adott. Sajnos, a kutyusunk lába soha nem lesz már tökéletes, mindig sántitani fog kicsit. A részleges szakadást könnyebb lett volna helyrehozni.

Ha valaki ortopéd szakorvost keres, az Ortopédiai Egyesület tagjai közül válasszon. Mint kiderült, Fux Attila nem tartozik közéjük.


Sajnos bedőltem a Fux doktor dicsőítő kommenteknek és vele műtettem meg a kutyánk térdszalagját.Hatalmas hiba volt!
Teljes kíméletben volt a kutyánknak része és 2 hónap után máris elszakadt a szalag amit alkalmazott!!!!Ráadásul gyulladt és fájdalmai vannak.
Bánom,hogy nem hallgattam az orvosunkra.Abszolút ellene volt,hogy hozzávigyük mert személyesen ismeri.És megmondta,hogy nem adná a kezébe a kutyáját.

Sajnos igaza lett:((

Jhzuzt Creative Commons License 2018.12.05 0 0 473

Ott a Kiséri Állatorvosi Rendelőben...hallassz engem Bandi Baba,Banduskám?
Látom nagy előszeretettel töröltettek mindent ami Maya halálát forszírozza.

Ok akkor beszéljünk Belzyről. Belzyre kb 5-6 ezer dollárt költöttünk kint,mire a klinika igazgatója eljött hozzánk,és Ő kért meg rá,hogy ne költsek többet rá higgyem el,hogy a szemidegek olyan károsodást szenvedtek,hogy fizikai képtelenség,hogy Belzy lásson valaha is.

Magyarországra jöttünk,megkerestünk. Te a Belzyt kezedbe véve az udvaron megállapítottad semmi baj nincs itt jól lát. Meg is pislogtattad,amit én már akkor láttam,hogyan csinálod. Én olyan kutyát is meg tudok pislogtatni,akinek eltávolították a szemgolyóját.
Megoperáltad,teljes siker,Belzy lát,asszem a Bors magazin címlapjára lett téve a szentesi csodadoktor nagy cikkel. A probléma csak anny,hogy Belzy a műtét után sem látott egy centit sem,de a feleségemmel nem szóltunk.
A te bevallásod szerint mi indítottuk be a rendelődet,lettél országos hírű,amerikából hozzák hozzád a kutyákat műteni. Te azt mondtad nekünk köszönheted,hogy beindult a bolt.
Ebben az esetben egy hazugságra épül a vállalkozásod,mert Belzy nem látott műtét után sem. A mi hibánk is,szólni kellett volna,hogy emberek ez nem igaz!
500 dollárt fizettünk neked kézbe a műtétért,számlát természetesen nem kaptunk.

Mindezt kizárólag azért írtam le több helyre,mert egy pillanat alatt a "nemtom nem vótam ottan" -ból egy kackiás huszár lett belőled aki mindent megmagyaráz,és védelmébe vette a kollégáit. Fuxot pl,akiről na nézz oda,sorba jönnek a pozitív kommentek. Gyerekek legalább ne nevettessétek már ki magatokat:)

Én már nem gyászolok. Ti változtattátok meg az életem. Pl az ilyen szavak,hogy bizalom szeretet,barátság,megbízhatóság,felelősség,hit...veletek szemben nem működik.

Na majd folytatom most a kilenc órás eltérés miatt ideje zárni a boltom.

Jhzuzt Creative Commons License 2018.11.29 0 0 472

Érdekes módon minden Mayával kapcsolatos írásaim minden,hangsúlyozom minden fórumról törölve lett,viszont helyette én be lettem állítva egy kóros elmeállapotú megveszekedett hazugnak. Bandikám nagyon szép barátaid vannak,pontosan közélyük való vagy. Ahány helyről le lett véve az írásom,helyette mindet másik három fórumra teszem fel. Csak bővebben. Kezdjük...

A BUDAPESTI LÉZERSZEMÉSZETI ÁLLATORVOSI
rendelőbe vittem el két mopsz kutyusom pigmentációs problémával,ami megoldható egy korrekciós műtéttel. Dr VALKER TAKÁCS LILIÁNA végezte el a kontroll vizsgálatot,és adott időpontot a műtétre. A doktornővel bódítást beszéltem meg!!! Pár hónapja Mayát egy gennyes méhgyulladással BÓDÍTÁSBAN operálták. Ők elvégezték rajta a vérvételt,ami eredménye az volt,hogy nem altatható,sőt a bódító szerekből is a gyengébbet használhatnak.
Mindezután műtét előtt kitöltöttem egy űrlapot,azon engedélyeztem a vérvételt és a bódítást. Dr FUX ATTILA az engedélyem nélkül elaltatta Mayát,akinek a szive megállt,az ujraélesztés sikertelen volt.
KI MIÉRT,HOGYAN ENGEDTE MEG FUXNAK AZ ALTATÁST??? Nem kapok rá választ.
Meggyőződésem,hogy a vérvételt meg sem csinálta,csak föl akarta számolni. Több ilyen eset olvasható Fuxról az "állatorvosaink szégyentáblája" nevű oldalon.
Egy engedély nélküli altatásban vesztettük el családtagunkat, Mayát. Én szóban és írásban is csak vérvételt és bódítást engedélyeztem,altatásról szó sem volt.

Dr VALKER TAKÁCS LILIÁNA
Dr FUX ATTILA

A SZÓ SZOROS ÉRTELMÉBEM MEGÖLTÉK A KISKUTYÁNKAT MAYÁT.

BUDAPESTI LÉZERSZEMÉSZETI ÁLLATORVOSI RENDELŐ

BUDAPEST 1194
HOFHERR ANTAL . U. 38-42

MESSZE KERÜLJÉTEK EZT A HELYET, EZ EGY FELELŐTLEN LELKIISMERETLEN BAGÁZS.
ÉN A KISLÁNYOMAT VESZTETTEM EL MAYA HALÁLÁVAL,AZ ÉLETEM KETTÉTÖRT,BELEROPPANTUNK A FELESÉGEMMEL EGYÜTT.

2018 MÁJUS 08. 10:48 AM!!!

Ebben az időpontban távozott közülünk Maya,aki az áldozata lett a kapzsiságnak,a pénzéhességnek,a lelkiismeretlen átgondolatlan orvosi beavatkozásnak. Ha FUX olyat látott volna műtét előtt,hogy nem megy bódításban,akkor is kötelessége lett volna hívni,hogy vállalom e az altatással járó kockázatot. Több orvos,köztük maga Dr Dobos András a rendelők vezetője is megerősített abban,hogy ez a piti korrekciós műtét nem igényelt altatást! EZ NEM EGY ORVOSI RENDELŐ,EZ EGY SZEDETT VEDETT CSÜRHE!!!

Edit02 Creative Commons License 2018.09.14 0 0 464

Nagyon szomorúan olvasom,hogy Dr.Fux Attila nevével találkozom itt.Közel 8éve az állatorvosunk és nem csak nekünk hanem nagyon sok ismerőm kedvencének úgy szint .2 kutyusunk és 1cicánk van. Ivartalanítás,gyomorcsavar,babesia  és még sorolhatnám stb...szóval szegénykéimmel volt bőven probléma.Mindig korrekt volt,segítőkész és ami a legfontosabb őszinte.Ha nagy volt a baj nem kertelt elmondta hogy sajnos benne van a legrosszabb is,sőt volt olyan,hogy bizonyos vizsgálatokról Ő beszélt le (szerencsére)mondván feleslges költség!Én nyugodt szívvel ajánlom és megyek hozzá mert tudom jó kezekben lesznek a kedvenceink,kedvenceim.És  Sajnálom,hogy más nem ezt tapasztalta :( !

Holly55 Creative Commons License 2018.02.17 0 0 435

Nekem egy évvel ezelőtt, ezen a napon halt meg a gyönyörű yorkshire terrier szuka kiskutyám, aki egy hét múlva lett volna 8 éves. Halálát nem a betegsége okozta, hanem az orvosok etikátlan, felelőtlen hozzáállása. Kecskeméten lakunk, 8 hetes kora óta ugyanabba az orvosi rendelőbe jártunk, ahol általában dr. Szombati István foglalkozott vele.Első kutyánk volt, az orvos tanácsa volt fontos a számunkra. Első találkozásunk alkalmával azt kérdezte, hogy a sétáknál majd tudunk-e vigyázni a nem kívánt szaporulat elkerülése miatt. Az ivartalanítás szükségességéről nem beszélt, pedig ha azt tudjuk, az időben való elvégeztetéséhez hozzájárulunk.Akkor még nem hallottunk az álvemhességről, 7 éves korában jelentkezett először nála. Az orvos a Galastop cseppet ajánlotta, ha azt akarjuk, hogy gyorsabban elmúljon, de közölte, hogy ez csak egy állapot és nem betegség, bár előfordulhat, hogy méhgyulladás alakul ki abból. Ekkor szólt először az ivartalanításról, de a kiskutya korára tekintettel és arra, hogy szuka, a műtét hosszadalmasabb és a kockázata nagyobb. Bár a gazda dönt, de az orvos nem könnyítette meg ezt azzal, hogy ő mit javasolna. Hirtelen jött a baj, egy lazább széklet körülötte vékony hártyával jelezte. Az ultrahang vizsgálatot elvégezve a doktor megnyugtatott,hogy a gyulladás kezdeti stádiumban van. A kutyus egyébként élénk volt, végig az elesettség legkisebb jelét sem mutatta. A doktor közölte,hogy ő már szukán ilyen műtétet nem végez, és három rendelőt nevezett meg,hogy valamelyikhez 2 napon vigyem el. Megnyugtatóbb lett volna, ha egy konkrét helyet mond. Viszont mivel azokról már korábban más gazdáktól sok rosszat hallottam, gyorsan kellett döntenem az internethez fordultam. Így találtam rá dr. Túri Ákos non-stop rendelőjére, a weboldala egy szuper felszereltségű helyként mutatja be azzal, hogy minimális hibaszázalékkal végeznek rizikós műtéteket.Még aznap este odamentünk. A vérvétel eredménye 20 perc múlva megvolt, antibiotikum injekciót, vitaminos infúziót kapott, és közölte a doktor, hogy hétfői nap lévén ő egész héten, mindennap  más városban műt, de " nem fogja szem elől téveszteni " a kiskutyámat. Azt kérte, hogy mivel tőlünk messze, egy kertvárosi részben működik a rendelő, és tavaly ilyenkor kemény tél volt, csak akkor hívjak taxit, amikor ő telefonál, hogy hazafelé tart, mert az utcán várakozhatunk különben. Vártam, de nem hívott. Másnap reggel a tőle kapott mobilszámon hívtam, de a dunaföldvári kórház, egy nyegle női hang jelentkezett közölve, hogy nem tudja a doktort adni. Amikor felemeltem a hangom, megígérte, hogy a doktor visszahív. Az orvos apja hívott vissza azzal,hogy a fia rendelt előző este, nem tudtam meg miért nem hívott, és ismét azt mondta, hogy aznap megint várjam meg, míg a fia felhív, hogy hazafelé tart. Ismét nem hívott. Egy etikátlan, az állatorvosi minősítésre méltatlan valakivel hozott össze a sors. A Túri - féle hitegetés második napján este egy harmadik orvoshoz fordultam segítségért. Ő következő nap reggel fogadott bennünket, és azt mondta nem vár tovább, másnap megműti. A műtét a doktor szerint jól sikerült, szokatlanul gyorsan ébredt, de két napig még szorítsunk, mert komplikáció még felléphet. Úgy tűnt elindultunk a gyógyulás útján. Naponta kapta az infúziót, az antibiotikum injekciót, szívesen ette a roboráló pasztát, ivott, szaladgált. Az orvos mondta naponta sétáljon egyszer, hogy visszazökkenjen a régi életvitelébe.Az, hogy megrázta magát, ez a "komfortérzet ", ami szintén jó jel. Négy nap után a doktor azt mondta, hogy " jobb, mint új korában, nem lesz itt semmi baj". Csak varratszedésre jöjjünk, a sebe is szépen gyógyul. Ekkor egy több napi hatású antibiotikum injekciót kapott. Ekkor visszaesett az étvágya, bár élénk maradt. A doktor kérte, hogy vigyem vissza, másik antibiotikumot kap. Előtte még infúziót akart adni neki, de ahogy az elindult, a kiskutya meghalt. A doktor azt mondta nem tudja mi a halál oka, és hogy " a sok bába között elveszett a gyerek " illik az esetre. A kiskutyámnak elvették az életét, én azóta is lelki beteg  vagyok, és soha többé nem tudok az állatorvosokban megbíni.

zeolit120 Creative Commons License 2018.02.01 0 0 434

Sajnos ajánlották, de nagyon csalódott vagyok Dr. Molnár József állatorvosban. Elba@zta a kutyám lábát Budaörsön, azóta is máshoz járunk, már egyszer újra kellett műteni, de még mindig sántít, fáj a lába. Nem ajánlom senkinek, sem itt Budaörsön, sem ahonnan kijár Székesfehérváron sem. Mézesmázas, nyájas, de egy nagy nulla!!!!!!

Törölt nick Creative Commons License 2018.01.07 0 0 432

Gizusbácsi! Te meg még ki is emeled a doktornő nevét. Nem biztos, hogy mindenki végigolvassa,

csak a nevet nézi. 

Törölt nick Creative Commons License 2018.01.07 0 0 431

Úristen! Nem tudok olvasni? Ez itt egy szégyentábla! Itt ne ajánlgassatok már senkit, ha lehet, mert megtévesztő.

Nyilván van olyan fórum is ,ahol  ezt megtehetitek.

baloghatti Creative Commons License 2017.12.12 0 1 430

Furcsának találom ezt az oldalt... Van akit dícsérnek és van akit szidnak, pedig a címéből elég nagy negatívság sugárzik. Meg is ijedtem amikor a Fux doki( Dr. Fux Attila állatorvos) nevét is megtaláltam, azt hittem valaki őt is szidja, pedig mi szeretjük...Megnyugodtam viszont, amikor olvastam a hozzászólásokat róla, mert pozitívan nyilatkoznak róla az emberek. Mi több, mint 10 éve ismerjük, 6kutyánkat operált mindenféle problémákkal( ivartalanítások, törés, szalagszakadás) nagyon jó véleménnyel vagyunk róla, ezért szívesen is ajánljuk itt ezen a furcsa oldalon

nik88 Creative Commons License 2017.11.25 0 0 429

ugyanevvel a véleménnyel vagyok, én a csincsillám vittem oda, altatták törés miatt..sose kelt fel..

Előzmény: Piaggiomc4 (421)
Gizusbácsi Creative Commons License 2017.11.16 0 0 428

sziasztok, jó szívvel ajánlom Nektek a Budaörsi VetLabor Állatorvosi Rendelőt, különösen

 

DR.KELE ZSUZSANNA állatorvost.

 

hihetetlen empátiával dolgozó, kedves teremtés. Sajnos két ízben is igénybe kellett vennünk a segítségét,  leukózisos 12éves cicánkat és  nagyon öreg,beteg kutyánkat kellett elaltatnunk. Mindkét állat esetében mellettünk  volt, és velünk együtt sírt... azt hiszem, hogy ilyen egy igazi állatorvos.. Remélem,még nagyon sokáig járhatunk hozzá...

Dollykám Creative Commons License 2017.11.12 0 0 427

Én is szeretnék hozzászólni. Kispesten rendel dr Kovács István (19.ker.József Attila u.36-42), ha jót akartok hozzá semmiképpen ne vigyétek kedvenceitek. A cicánk 15 évesen vesebeteg lett, naponta vittem infúzióra, mert hittünk neki hogy meggyógyul. Sajnos a sok tortúra ellenére sem lehetett rajta segíteni, pedig az orvos azt momdta, hogy meg fog gyógyulni. Annyi emberség sem volt benne hogy mikor haldoklott a cicánk, kértük jöjjön ki, altassa el, mert szörnyű volt nézni a szenvedését. Jó pár hónappal később lett egy kutyusunk, gyönyörű, egészséges volt. 5 évesen rosszul lett, akkor sajnos megint hozzá vittük és a mai napig nem értem hogy hogy lehet egy orvosnak torokgyulladásnak állapítani a mérgezést. Péntek este vittük hozzá, vasárnap reggelre meghalt a gyönyörű kutyusom. Már 10 éve együtt vagyunk a mostani gyönyörűségemmel, de ehhez az orvoshoz még oltásra sem viszem.  Szerencsére találtunk egy nagyon jó, megbízható orvost drEőry István személyében (19.ker.Rákóczi u.99.) Ha baj van, akár éjjel is elérhető. Őt mindenkinek ajánlom.

Előzmény: emi724 (422)
tyetye Creative Commons License 2017.11.06 0 0 426

Az én lebénult kutyámat is ő műtötte porckorong sérvvel. Teljesen rendbe jött. :-)

 

Előzmény: Oushyka (408)
oncogito Creative Commons License 2017.11.06 0 0 425

Tőlük nem sajnálom annyira, mint pl. Vajnától.

Előzmény: Törölt nick (424)
Törölt nick Creative Commons License 2017.10.20 0 0 424

Felraknám ide szinte az összes állatorvosi rendelőt. Majd mindenhol 4 órás minimálbérre vannak bejelentve az asszisztensek. Az elmúlt hónapban vagy 5 jól menő állatorvosnál is ugyanez volt. Egy kicsit a körmükre nézhetnének a szervek. 10 ezer alatt rá sem néznek a kutyára de bejelenteni a dolgozót na azt nem, az túl sokba van! 

herkules121 Creative Commons License 2017.10.17 0 1 423

Egy általam meg nem nevezni kívánt állatorvos( jónevű, ismert) vizsgálta meg a kutyámat, akit ajánlottak nekem. Megsérült szegénykém séta közben, fájt a hátsó lába egyik. megnézte, nyomogatta, meg is röntgenezte amihez elaltatta, fenekébe egy nagy csípős injekció. Azt mondta semmi gond, nincs eltörve a lába, szalag nem szakadt, csak meghúzódott. Adott fájdalomcsillapítót otthonra. Sajnos nem javult ugyanúgy sántított 2 hét múlva is, ekkor elégeltem meg és kerestem tovább valakit.

Így akadtam Dr. Fux Attila állatorvosra, aki Budapesten dolgozik Kispesten és kutyák térdéhez ért. Ő megvizsgálta, megállapította, hogy elszakadt a szalag térdében amit nem szabad gyógyszerezni, hanem meg kell műteni. Pár nap múlva megműtötte, tett a térdébe egy speciális vérkészítményt, amit csak ő használ, és már 2 nap múlva jobban volt a kis drágám, mint előtte! Azóta is jól vagyunk, nem is szed már semmilyen gyógyszert és nem is sántít! 

 

Nagyon Köszönöm a doktor úrnak, mindenkinek csak ajánlani tudom Dr. Fux Attila állatorvost!

 

 

emi724 Creative Commons License 2017.08.31 0 0 422

Sziasztok! Messzire kerüljétek el az Állatorvosi rendelő a sánta kutyához (1094. Bp., Páva u. 9-11.) helyet. Az ivartalanításuk undorító hentesmunka, e mellett majdnem sikerült megvakítaniuk a kutyámat. Szemsérüléssel, majd fekéllyel kezelték, majd felvarrták a 3.szemhéját. A varratok a kontroll napján kiszakadtak. Másfél órát várakoztattak a kiszakadt varratú kutyával, majd bazslyogva próbálták hárítani a bajt, gyakorlatilag semmilyen vizsgálatot nem végztek el a kutyán, csupán kiszedték a varratokat, elbagatellizálva a helyzet súlyosságát, és elirányítottak egy szemspecialistához (aki hétvége lévén amúgy sem rendelt). Ott álltunk hétvégén egy súlyosan beteg kutyával, nulla segítséggel... Most már jó kezekben van, de gyakorlatilag perforáció előtti állapotban került műtőasztalra, és nem az Állatorvosi rendelő a sánta kutyához-nak lesz köszönhető, ha egyáltalán megmarad a szeme...

 

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!