Keresés

Részletes keresés

depis Creative Commons License 2006.11.16 0 0 8

jó meglátás ... ami a belekényszerülést illeti ...

de ez sincs a véletlenre bízva ...

ezért "kell" folyamtosan gyűlölet-kampányt folytani a jobboldal ellen .. az ellenzék ellen ..

ez a brezsnyevi doktrina új fejezete - éheztesd és uszítsd a nyomorultakat, és akkor úgy ugtanak, ahogy te diktálod (errről szól a diktatúra)

lehet, ogy jövőre már országos tüntetés lesz, ahol kötlező lesz résztvenni - orbán viktor és az elenzék ellen .. mert miattuk van a válság ..

"az ellenzék mondjon le!"

Előzmény: Hiszékeny_Úr (7)
Hiszékeny_Úr Creative Commons License 2006.11.16 0 0 7
az igazi probléma az, hogy azóta is kiállnak mellette. belekényszerültek egy szerepbe.
Előzmény: depis (6)
depis Creative Commons License 2006.11.16 0 0 6

"mszp-szdsz diktatúrát megszavazták az emberek"

valójában tök másra szavaztak ...

ez itt a problemosz

Előzmény: Hiszékeny_Úr (2)
pezestra Creative Commons License 2006.11.16 0 0 5
Hát ez tényleg elég nagy probléma. De nem tehetünk semmit amíg az infokommunikáció a kezükben van. Meghát az informatikusok is akik a globalizációt pártolják. Én sajnos az voltam, de meggyűlöltem.
Előzmény: Hiszékeny_Úr (2)
depis Creative Commons License 2006.11.16 0 0 4

"Az Mszp gyerek a vagyon örököse, amit a papa összelopott"

az anya ... :)

amúgy az nem volt lopás .. hiszen akkor minden az övék volt !

a lopás már 89 után kezdődött -amit a HVG-sek és az SZDSZesek elkereszteltek eredeti tőkefelhalmozásnak (amit ha már csinál, arra azt mondjuk, hogy lop)

Előzmény: fehso2 (3)
fehso2 Creative Commons License 2006.11.16 0 0 3
Az Mszp gyerek a vagyon örököse, amit a papa összelopott. Persze ezt szeretik tagadni.
Sajnos Antallék legnagyobb hibája, és a mai helyzet egyik oka, hogy nem történt meg az MSZMP és a régi pártemberek elszámoltatása, és a politikából való kitiltása. Antall szerintem bízott benne, hogy úriemberként visszavonulnak önként, mint a régi rendszer emberei. Nem így lett.
Előzmény: depis (-)
Hiszékeny_Úr Creative Commons License 2006.11.16 0 0 2
annyi a különbség, hogy az mszp-szdsz diktatúrát megszavazták az emberek. tehát sokkal nehezebb a helyzet mint valaha.
Neocortex Creative Commons License 2006.11.16 0 0 1
Egyenesági leszármazott.
Neocortex Creative Commons License 2006.11.16 0 0 0
0
depis Creative Commons License 2006.11.16 0 0 topiknyitó

szerintem a mai válságos időkben érdemes néha belegondolni, hogy egészen pontosan milyen szálak fűzik az MSZP-t az MSZMP-hez. Talán rokon? talán ismerős? talán közük sincs egymáshoz ? (he-he)

persze, sokan ezt nyilván felesleges múltban vájkálásnak tekintik ..

de ha nem beszélhetünk 17 évvel ezelőtti dolgokról, az rosszabb, mint a 80 éve titkosított jelen ..

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!