Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2006.11.14 0 0 27
A gyurcsányo ui-klón már volt korábban Fábrynál is, ott jobb volt valamivel...

Viszont anno Chaplin Diktátor alakitásában sem a Hitlerhez való fizikai hasonlóság
volt a zseniális, hanem a megjelenitett üzenet (tartalom).

Ugyanis hiába a hasonlóság, ha, mint a jelen esetben a tébolyult, hatalommániás
maffiozó diktátor megjelenitése elmarad, helyette az a 2humor" hogy öszödi lebukott mondatait probálják bagatellizálva elfogadtatni...

Nahát:)
Előzmény: puzdra (26)
puzdra Creative Commons License 2006.11.14 0 0 26

-Fletó jobb eredetiben. Rá kéne venni, hogy ő játssza Gyurcsányt.

- Dávid Ibolya balra át-ja hol maradt?
- Az SzDSz hintapolitikája mégis csak tabu?

Sándor György a szokott színvonalát hozta. Egyébként kifejezetten unalmas és lerágott poénkodások kusza egyvelege volt az egész.
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.14 0 0 25
Csak a pénz érdekli.
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.14 0 0 24
"Ez a szittya kisebbségi tv "

Na ja...

Ez is jellemző verebesekre...
Nagy pofával bejelenti aműsorban hogy zsidózni ,cigányozni azt ugye nem lehet ,mert..
viszont pl. szittyázni azt ugye minden további nélkül...

Nahát.
Előzmény: evangeline (4)
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.14 0 0 23
"Verebest annak ellenére, hogy elvileg nincs ellene kifogásom."

Pedig éppen elviekben lehetne (kéne) ellene ( ellenük) kifogásnak lenni..

Ugyanis a verebes, farkasházy etc. -féle társaság a '80-as években is maga volt a kádár-aczéli "politikai humor"...
Majd átmenve "rendszerváltó" értelmiségbe, évekig uszítottak "szóórakoztató műsor"
jelszóval a hetihetesben...

Most meg, miután négy és fél év alatt kedvenceik ugyanúgy tönkrevágták az országot mint anno kádár-aczél-feketéék, és mára közelebb kerültünk a konvertibilis rubelhez mint az euróhoz és inkább a KGST-hez semmint az EU-szinthez - most ismét megprobálkoznak einstandolni.
(Régi trükk, részeg a villamoson sugárban lehányja a körülötte lévőket majd rácsodálkozik:
-Én vagyok gusztustalan? Éééén? Hiszen nézetek magatokra...)ű

Reformdiktatúra.
És a szokásos mindig és mindent megmondó maffiák.
Most éppen a vereskettest vették be egy "politikai humorral"...

Előzmény: Boronyák bácsi (21)
evil1023 Creative Commons License 2006.11.14 0 0 22

Gondoltam rá, hogy hogy "Mit nem tenne meg pénzért Verebes?" címmel indítok topikot erről a műsorról! :)

Előzmény: Törölt nick (5)
Boronyák bácsi Creative Commons License 2006.11.14 0 0 21
Láttam az "ellopott" részletet a Gyurcsány paródiából a neten és meg akartam nézni a műsort, de csak egy percig bírtam.Sándor Gyurkára is kiváncsi lettem volna, de nem tudtam elviselni a Verebest annak ellenére, hogy elvileg nincs ellene kifogásom.
Gábor Andor Creative Commons License 2006.11.14 0 0 20

Gyurcsi paródia ott volt..Zseniális mimika, hanghordozás, Sólyom is működő paródia volt, mondjuk GYF szájába már poént nem sikerült adni. Na de onnantól...Sztem minősíthetetlenül ótvar, és erőltetett f.s volt. Úristen, és ez volt az első adás, ami mindig a nagy durranás -nyilván öszöd reloaded, de hogy ez után mi jöhet?

Hát ehez képest még a Mirigyék is szinvonalasak, de megkockáztatom hogy a Szeszélyes fénykorából is találnánk jobb műsort.

Közben arra gondoltam, mikor néztem, hogy a magyar foci után még ezzel kéne felhagyni össznépileg, ha nem megy, ne erőltessük:(

jóéjt evribodri

vareri Creative Commons License 2006.11.14 0 0 19
Elképesztően moslék ez a gusztustalanul szörcsögő akárkibérence ! Majd ő megmondja a tutit, mi ? Mindegy, miről van szó, csak az jőjjön ki belőle, hogy a magyar egy kiröhögnivaló alja nép ? Túllőtt a célon, nincs jogosítványa erre a hangvételre. A Sándor György meg mi a bús francot akar a zagyvaságaival ? Ő is elnézést kér ? Lenne miért. Pl. emlékszem a mult század '70-es évei elején egy zagyválására a Szózatunk kigúnyolása témakörben... Ocsmány banda !!! Amit csinálnak, az vajon milyen érdek ? Magyar ? Na neee! Akkor miért a magyar TV-ben ocsmánykodnak ? Tudnék nekik egy jobb helyet, zavarjuk mán oda üköt.
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.14 0 0 18
"Hiszen a cél, az "elkúrtuk" botrány bagatellizálása! Ha nem hajszolják untig, akkor még lenne valami üzenete! Egy idő után nem lesz! Teljesen tudatosan van szerintem felépítve a műsor, Gyurcsány bukott politikus, legyen mindenki az!"

Pontosan.
Ráadásul amúgy verebesesen manipulálva is, hiszen míg gyurcsanyo uira joggal rá lehetett húzni az unos-untig ismételgetett öszödi mondatait (bár kétségkivül fenti célból), a másik oldalra, Orbánra /Orbánékra meg az MTV felgyújtását, utcai randalírozásokat stb. húzták rá "kiegyenlitésképpen" -amihez annak semmi köze nem volt.

Poén szinte sehol, szegény Sándor György a '80-as évekbeli produkciójának remake-jával probálkozott,ölég kínosra sikerült a "társkeresés".
Talán csak a hírek alatti rovásírásos csíknál lehetett egyet mosolyintani.

Ótvar manipuláció az egész műsor ,humor semmi, verebeses parasztvakítás, némi pénzkeresettel.
(Gondolom, a szépkorúak leisztinger társasága a kalapos egykori minasszonnyal ismét felkérhette tanácsadónak,mert ők teljesen kimaradtak....)

Előzmény: PBGI (16)
Pillepalack1 Creative Commons License 2006.11.13 0 0 17
De ez most Kész Átverés elem volt? Mer nemigen illett bele a többi jelenetbe...
Előzmény: PBGI (16)
PBGI Creative Commons License 2006.11.13 0 0 16

Persze, hogy erre épült! Hiszen a cél, az "elkúrtuk" botrány bagatellizálása! Ha nem hajszolják untig, akkor még lenne valami üzenete! Egy idő után nem lesz! Teljesen tudatosan van szerintem felépítve a műsor, Gyurcsány bukott politikus, legyen mindenki az!

Egyébként voltak benne jó momentumok!

Sándor Gyuri kifejezetten tetszett az apróhirdetésével és a méricskélésével!

Előzmény: baIekka (15)
baIekka Creative Commons License 2006.11.13 0 0 15
Hja a végére már kicsit sok volt az elkúrtukból. És azt sem tudom, hogy miből fognak táplálkozni a későbbiekben. Mert tulajdonképp az egész műsor erre épült.
Előzmény: kizsgé (14)
kizsgé Creative Commons License 2006.11.13 0 0 14
Én még nem tudok véleményt mondani... Nem rossz, de kicsit erőltetett volt néhány helyen...
baIekka Creative Commons License 2006.11.13 0 0 13

Nekem tetszett, de lehet hogy csak azért, mert sokkal szarabbra számítottam.

Törölt nick Creative Commons License 2006.11.13 0 0 12

Én csípem Verebest, régi bútordarab, sokat adott a közéletnek, még ha a jobbosok köpködnek is a látványától.

De ez a műsor nagyon gyenge. Nem sok rész lesz belőle, ha mégis, akkor ez csak igazolja elítélő véleményemet a magyarságról.

szepesjo Creative Commons License 2006.11.13 0 0 11

Olyan, mint a kis gusztustalan szörcsögő szőrvakond maga.

Előzmény: kizsgé (-)
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.13 0 0 10
Hogy hívták a Zalatnay bikáját?
Annak volt valami hasonló színvonalú agymenése annó, valami Fospisztolovszki szerepében borzolta az idegeket.
Na ez, pont az a kategória.
Előzmény: kubrick (8)
PBGI Creative Commons License 2006.11.13 0 0 9

Nekem eddig nem tetszik! De azért nézem, hogy legyen róla véleményem!

kubrick Creative Commons License 2006.11.13 0 0 8

Dilettáns mocsok.

Oldaltól függetlenül.

Szörnyű.

AZS Creative Commons License 2006.11.13 0 0 7
a sanyigyuri jó a szőke mucival ;-)
Előzmény: Transylvanianmixedgrill (6)
Transylvanianmixedgrill Creative Commons License 2006.11.13 0 0 6

Hoppárézimi! Nekem tetszik! ;)

Törölt nick Creative Commons License 2006.11.13 0 0 5
Gyenge, látszik, hogy itt a kassza csengetése a fő attrakció.
Előzmény: AZS (1)
evangeline Creative Commons License 2006.11.13 0 0 4

Ez a szittya kisebbségi tv - alul megy rovásírással a BUX-index -, ez jó!:-)

:-)

Törölt nick Creative Commons License 2006.11.13 0 0 2
J0 a gyurcsiparódia:-)
AZS Creative Commons License 2006.11.13 0 0 1
amúgy egy erőltetett, izzadságszagú tákolmány.
Előzmény: AZS (0)
AZS Creative Commons License 2006.11.13 0 0 0
nagy0n
kizsgé Creative Commons License 2006.11.13 0 0 topiknyitó
Hogy tetszik? Hánya adást fog megérni? Mennyire "kiegyensúlyozott"?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!