Korábban azt írták és mondták (itt a Polidilin is ez az általánosan elfogadott nézet), hogy a rendőrök mindenkit egyformán ütöttek-vágtak, aki eléjük került a 2006. október 23-i "tömegoszlatás" során. Engem az érdekelne, voltak-e ez alól kivételek, azaz, volt-e olyan csoport, amelyikre kiemelten vadásztak, és volt-e olyan csoport, akiket egyáltalán nem bántottak?
viszont, akik úgy vélték, ahogy akarták, azoknak egy részét verték, más részét meg nem! akik viszont sehogysem értik, se így sem úgy, megúszták. akik úgy vélték, megússzák, nem úszták meg és verték. akik megúszták, azokat nem verték, bárhogy is vélték!
KETTŐS MÉRCE!
Söt, néhányat, akik úgy vélték, kettős mérce, megverték, néhányan meg megúszták! ez már kettőpontötös mérce legalább!!!
kis buta. én nem csak a topic címét olvastam el. és azt sem véletlenül írtam, hogy engem nem vertek. és az sem volt véletlen, hogy ezügyből kifolyólag nem soroltam magam semmiféle csoporthoz. a túlnyomó, sőt meghatározó többséget ugyanis nem szokás csoportnak nevezni.
tudniillik a túlnyomó, sőt, meghatározó többségnek volt annyi esze, hogy nem ment oda, és nem csinált semmi olyat, amit pl. szoke_lany felsorolt.
Amerikai diplomatákat nem vertek, ami egy csoport. Tudomásom szerint mentősöket sem, ami egy másik csoport. Négereket sem vertek. Zsidókat lehet, hogy vertek. Sarkkutatókat talán nem vertek. Úrhajósokat sem vertek, mert Anettka nem ért rá.
Gondolom, a Mit nem vertek a rendőrök 23-án? egy másik topik.
És okt. 23-án azokat nem verték, akik a JEL beszéde után hazaindultak. Nem szembe a rendőrökkel. Azért nem bántották őket, mert semmi okuk nem volt rá.
Vérző fejű nő, aki nekiment a rendőrsorfalnak és köpködte őket pár percig, vak és aggastyán, aki egyedül indult el a főváros közepébe egy naggyűlésre a több tízezres tömegbe.
- igaz, hogy van a sérültek között parlamenti képviselő, külföldit, nő, vakot és aggastyán, de sérült gyerekről például nem láttam képet, és
- a november 4-i megemlékezésen pedig azt hallottam, hogy a rendőrök az árpád-sávos zászlóba csomagolt fiatalemberekkel kesztyűs kézzel bántak, míg a piros-fehér-zöldeket szisztematikusan levadászták.
Szegény mammma mia!
Azt sajnálod hogy nem sérült meg gyerek okt. 23-án? Pedig néhány féleszű fityiszes kivonszolta a gyerekét is a JEL beszédére.
Nov. 4-én pedig senki nem nyúlt sem az árpádsávosokhoz, sem a nemzeti zászlóba öltözöttekhez.
Pedig azt hallottad!
Ez alapján pedig nyitsz egy topikot, mert azt hallottad.