Biiizony. Kuncze elvtárs jó elvtárs. Hogy megküzdött a fejkendős nénikékkel a Batthyány-örökmécsesnél! Az ÁVH tényleg nem vert. Csak nevelt. A nevelés eszköze a bikacsök, körömletépés stb. Ők pedikürnek hívták. Lásd a pedikürös Bauer apukát, meg a kárpitos Pethő szülőket. Miért szeretnek az SZDSZ-esek a Terror Házába járni? Mert imádnak a családi fotókon nosztalgiázni.
a Bárdy-ügy kapcsán adta ki annak idején a Kuncze Gábor-féle Belügyminisztérium hivatalnoka, Császár Józsefné azt az igazolást, miszerint az ÁVH-nál nem folyt kínvallatás. Kuncze annak idején lényegében elismerte minisztériuma hibáját, de nem reagált a Császárné elbocsátását követelő kezdeményezésekre.
Az elsőt nem hallottam, de a második így igaz nemeskörmös Bauer ur segítségével emlékeim szerin, aki az Örsi ügyvédi irodában dolgozott, mint nyugdíjas és aki abszolut autentikus szüleim szerint F. Vladimirral együtt. A nyilatkozatra a fehérvári elhurcolt zsidó felesége szorult, ki a férjét puhító ávóst felismerte, amint technikusi végzettségével fogorvosnak adta ki magát. A villa amiben az elhurcolt lakott, a mai Koch László utcában van. Utána kéne gondolnom a részleteknek, de sajnos így igaz.
A fentiekből eredően feltételezhető, hogy az első állítás is igaz, úgy hallottam a piarokhoz járt, ahol bizony nem lacifaszáztak az ilyen hattökű gyerekekkel. Ettől még jó srác lehet, csupán az általam nem kedvelt nick igazát akartam alátámasztani, hátha kedvet kap a továbbiakban is ahhoz tartani magát .
az a kuncze akit kicsaptak egy katolikus gimnáziumból kb 15 éves korában és aki írt egy olyan hazugság levelet az ausztrál bíróságoknak belügyminiszterként hogy az ávon nem kínozták az embereket.fekália ez az ember
Ne örülj.. nem csak rendőrveréstől lehet "kapni" emlékezetkiesést. Akár el is mesélheted valakinek, ami veled történt, az még nem garancia arra, hogy a korházban ébredés utánra nem törlődik az emlékezeted.