Keresés

Részletes keresés

Apostrophe Creative Commons License 2006.11.16 0 0 5
Na ja.
De ez eleg barbar megoldas lenne. Vagy nem?:)))
Előzmény: kisbetu (4)
kisbetu Creative Commons License 2006.11.16 0 0 4
Bármelyik barkácsáruházban beszerezhető. Akár naponta nyolcszor is kikapcsolhatod.
Előzmény: Apostrophe (3)
Apostrophe Creative Commons License 2006.11.16 0 0 3
Itt az lett a vege, hogy a nyomtatot ki, majd be kellett kapcsolni.
Amikor leall a nyomi nyomtato, - kb hetente, kethetente 1* - ujra ki be kell kapcsolni, aztan 1 darabig megint megy.

Mar gondolgodtam rajta, hogy kellene 1 szerkentyu, - mondjuk 1 kapcsoloora - ami minden nap ejfelkol aramtalanitja a nyomtatot 4-5 percre, aztan visszakapcsolja:))))
Előzmény: Apostrophe (-)
ERDOS Creative Commons License 2006.11.16 0 0 2
Nekem meg olyan rendszerem van, hogy van egy szerver, amelyen egy nyomtatóhoz 2 sor van beállítva, egy szürkeárnyalatos és egy színes. Erre a szerverre küldenek feladatokat Linuxos kliensek (sambán keresztül néha vindózos is de az ritka és nem létkérdés). Szóval néha előferdül, hogy bekerül a feladat a nyomtatási sorba, azt mondja hogy státusz: feldolgozás, aztán nem történik semmi. És mivel ott van egy feladat, a többit szépen berakja mögé és azokat sem nyomtatja ki. És ha kitörlöm a feladatot, abból a nyomtatási sorból már utána sem nyomtat. És semmi sem használt neki csak az hogy töröltem a nyomtatót, majd újratelepítettem. Ez nagyon ritkán fordul elő és sem az okát sem a megoldást nem tudom. Ha valakinek lenne ötlete, szívesen venném...
Apostrophe Creative Commons License 2006.11.03 0 0 1
Nyugodtan hajits L:))
Csak cups tesztoldalak
A szamlat a Common UNIX Printing System cimere kuld:)))
Előzmény: RealCorpus (0)
RealCorpus Creative Commons License 2006.11.03 0 0 0
Az én ny0mtatómra jött! K0m0lyan! Köszi, de a következőt próbáld a saját0dra! :)
Előzmény: Apostrophe (-)
Apostrophe Creative Commons License 2006.11.03 0 0 topiknyitó
Talalkoztatok mar olyan jelenseggel, hogy a kinyomtattam 1 pédaét, es meg is jelent nyomtatasi sorban, aztan eltunt onnan 1 ido utan, es kijelentette hogy a nyomtatas sikeres volt. A nyomtato meg meg sem nyikkant.

A cups logjaban is azt allitotta, hogy a nyomtatas sikeres volt.

cups 1.2.4
hp laserjet 1000

Ujra letoltottem a firmwert a nyomtatohoz, betettem a helyere,treljesen ujratelepitettem a cups-ot, es semmi.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!