Mi lenne, nehany okor felvonul, a barrikad epitok mennek termeszetesen, hisz magukban joval kevesebben lennenek. Mivel van hozza minden, lesz egy kis gyujtogatas, rombolas, verekedes. Popec lesz. Termeszetesen mindennek a Gyurcsany az oka, hisz Viktor csak a menetet vezeti, neki semmi koze hozza.
Ez nem azt bizonyítja. Ez azt bizonyítja, hogy a rendbontók be akarták vonni a Fidesz-gyűlés szerintük félmilliós közönségét a rendbontásba. Voltak olyan aggályaik, hogy amazok túl békések az ilyesmihez, de arra számítottak, hogy majd ha tapasztalják a rendőrattakkal járó áldásokat, majd jól felháborodnak és csatlakoznak.
Azért megkérdeznék én mindenkit, aki ebben a történetben a Fideszt vétlen és szenvedő félnek tartja, hogy -- de nagyon őszintén, -- mi volt a legeslegelső gondolata, amikor megtudta, hogy a Fidesz '56-os megemlékezésének helyszíne az Astoria lesz. Felmerült-e a kérdés, hogy vajon miért az Astoria, s ha igen, mit tippelt, vajon miért az.
Én emlékszem, hogy meglepődtem. Nem tudtam róla, hogy az Astoriának jelentősége van '56 szempontjából. Csak arra tudtam gondolni, hogy ez valami tágabb játszmában lehet egy váratlan lépés, aminek később derül majd ki a jelentősége.
Emlékszel amikor ezen randalírozók (mert szerintem pl voltak közöttük olyanok) elmentek a kossuth térre és utána addig hergelték a tömeget amíg aza TV székházhoz ment majd ott elszabadult a balhé?? Na ha a rendőrök hagyják a két tömeget összeovadni ugyanez történik. Egyetlen okból:
Tömgepszichológia: Mert a tömegben a legerősebb hang irányít... ezért raknak a birkák közt a vezérkosra kolompot. Ki tudja hogy utána hova akartak megindulni...
Dögöljek meg, ha nem hallottam több tucatszor, hogy a mocsok Sonda Ipsos manipulálja az adatokat a szintén mocskos kommunisták javára és nem szabad nekik hinni. :-) Most akkor mi van?
egy statisztikában nem lehet azt mondani, hogy hazudnak. a megkérdezett emberek százalékárol van szó. ez vagy valós vagy téves. De ezek elég megbízható felmérések bizonyos kisebb eltéréssel plus minus.
A különleges egységhez bekerülésnél nagyon magasak az elvárások!
Van két ismerösöm aki a nemzetközielháritásnál dolgoztak. Nagyon nagy fideszesek. A mai napig pedig már nyugállományban vannak előadásokat tartanak a főiskolán. Szóval azt nem lehet elmondani, hogy buta rendőrök.
Nézd tényleg nem lehet célozni azal a fránya könygáz vetővel, de ha egy tömeg fölé lönek akkor ugye tutira fejbe talál valaki, de komoly sérülést nem okoz.
Ennél csak jobb ha a lábuk alá lünnek, de ezt meg simán elnézték célzott lövésnek.
A,úgy azt, hogy alá vagy főlé lőnek azt a kivánt táv határozza meg.