Keresés

Részletes keresés

Zicherman Istvan Creative Commons License 2006.12.24 0 0 15
Amen.
Előzmény: Pompano (14)
Pompano Creative Commons License 2006.12.24 0 0 14

 

 

 "Oskereszteny" !

 

 Nekem te nem vagy kedves, mert aspis kigyo a te nyelved. Ordogien forgatod, telve ragalmazassal, hazugsaggal. Lam csak ramutattam hazugsagaidra az "Egyhaz dolga ?" topickban, de azon a helyen nem valaszoltal, ott konnyen kovetheto, visszanezheto, napnal is vilagosabban latszana alnoksagod.  Olyan dolgokkal ragalmaztal meg, melyek sotet lelkedben szulettek, gyulolkodessel meg efelekkel, de azon a helyen, ahol ezt tetted nem valaszoltal ra , konkretan nem voltal kepes igazolni ( mert hazugsag !), hanem idejosz nyajaskodni hamis nyelveddel, ajtatoskodni, mert azt gondolod ezzel "keresztyen" leszel. De alapveto dolgot elhagysz az Irasbol, mert meg van irva, amig nem rendezed atyafiddal tartozasodat, addig a te istentiszteleted mit sem er. Mar pedig nekem panaszom volt ellened, mert ragalmaztal, vadaskodtal (lamcsak e helyen is, hogy ala nem tamasztod sehol !), azt irtam azon a helyen, egy tapodtat sem megyek tovabb veled, mig nem tisztazzuk, nem igazolod allitasaidat konkret tenyekkel.

 

 Baratocskam Pal is megfeddte alaposan Petert Isten Igeje alapjan, de az nem megsertodott, hanem inkabb halas volt erte. Mert a mi alazatunk nem abban all, hogy szegenyek vagyunk, meg nyajaskodunk mindenkivel, hanem hogy Isten Beszedevel vagyunk alazatosak.

 

 Ha te azt gondolod, hogy abbol all Krisztus kovetese, hogy valaki mennel szegenyebb, mostohabb korulmenyek kozott eljen es kozben gengszterekkel, stricikkel hadakozzon, rendoroket mentsen meg a "politikai uldozestol", akkor az a te bajod. A tanitvany dolga, hogy szerte vigye a Johirt, az Evangeliumot, hogy el az Ur, meghalt ertunk a golgotai kereszten, elhordozta helyettunk buneinket, annak kovetkezmenyeit, betegsegeinket, fajdalmainkat, megkotozottsegeinket, szegenysegeinket, nyomorusagainkat.  De feltamadott es mar legyozte az gonoszt, mert aki hisz Benne az erot vehet !

 

 Nekunk baratocskam az a dolgunk ezzel, amit Pal kozol velunk az Efezusiakhoz irt levelenek 6. fejezeteben:  

 

"11.

 

Öltözzétek föl az Isten minden fegyverét, hogy megállhassatok az ördögnek minden ravaszságával szemben. 12. 

Mert nem vér és test ellen van nékünk tusakodásunk, hanem a fejedelemségek ellen, a hatalmasságok ellen, ez élet sötétségének világbírói ellen, a gonoszság lelkei ellen, melyek a magasságban vannak. "

 

Ugyhogy nekem nem "rendoroket elnyomok", stricik, meg gengszterek, meg robbantok ellen van harcom, hanem olyan olyan szellemi hatalmassagok ellen, akik a "magassagban vannak".   Vilagi bunozok ellen vilagi torvenyekkel, vilagi torvenyes fegyverekkel lehet  harcolni.  De hogyan lehet harcolni a "magassagbeli" gonosz ellen ?  Erre adja meg Pal apostol a valaszt kozvetlenul ezutan

 

 

 

 

 

 

13.  Annakokáért vegyétek föl az Istennek minden fegyverét, hogy ellentállhassatok ama gonosz napon, és mindeneket elvégezvén megállhassatok. 14.  Álljatok hát elő, körül övezvén derekatokat igazlelkűséggel, és felöltözvén az igazságnak mellvasába, 15.  És felsarúzván lábaitokat a békesség evangyéliomának készségével; 16.  Mindezekhez fölvevén a hitnek paizsát, a melylyel ama gonosznak minden tüzes nyilát megolthatjátok; 17.  Az idvesség sisakját is fölvegyétek, és a Léleknek kardját, a mely az Isten beszéde: 18.  Minden imádsággal és könyörgéssel imádkozván minden időben a Lélek által, és ugyanezen dologban vigyázván minden állhatatossággal és könyörgéssel minden szentekért,

 

 

 Vagyis baratocskam ezek szellemi fegyverek szellemiek ellen. Krisztust kovetok nem emberek ellen, nem politikai rendszerek ellen kell harcoljanak, hanem lathatatlan szellemi erok, az ordog katonai ellen, Ezek azok a gonosz szellemi lenyek, melyek ki lettek vetve a mennybol es a bun kovetkezteben jogot kaptak a vilag feletti uralkodasra. Ha ezeket megkotozod Isten fegyvereivel, akkor nyerhetsz meg lelkeket megteresre, Isten Orszaganak, hogy az Evangelium uzenetevel megnyerd oket Krisztus kovetesehez. Ez a kereszteny harca, s nem a vilagi bunozok ellen. En ezt a feladatot kaptam, s nem azt amit te adnal itt nekem e helyen.

 

 Vagy tan azt gondolod, meg tudod gyozni a szavaddal gonoszt koveto politikusokat, ha ugymond "felemeled a szavadat"? Hol mondta ezt neked az UR ? O mar lefegyverezte a gonoszt, akik szellemiek, nehogy te meg "besegits neki". nehogy meg akard mar valtani a vilagot ! O mar megtette ! csak birtokba kell venni !

 

 Kit erdekel a te politikai uldozesed ? Mit kerkedsz vele ? Mit sajnaltatnad magad  ?

Nem Krisztus miatt uldoztek ! Ne keverd mar a fogalmakat ! Amit meg teszel emberekert, azzal kulonosen nem illik kerkedni, mert hamar elveszed a jutalmat.

 

 Es most ujra felszolitalak mivel "uldozlek" en benneteket (hacsak nem az igazsagot veszed uldozesnek, igy semmi kozunk egymashoz !), mivel "kovetlek titeket" (igy tobbeszsamban kulonosen !) mivel "gyulolkodtem", s mivel "atkozodtam" ? Konkretan tamaszd ala ! Ha ezt hitelesen megteszed, en megkovetlek teged, megterek belole, es elhagyom ezt ! De, ha ezt nem teszed, akkor azt mondom: te a ragalmazoval vagy, az a te atyad ! Ugyhogy tedd ezt meg nekem konkretan, mellebeszeles nelkul ! Nem csak miattam, nekem te nem arthatsz, hanem magad miatt is, mert te bolcsnek hiszed magad, holott nagy nalad a sotetseg.

Előzmény: oskeresztyen (13)
oskeresztyen Creative Commons License 2006.12.24 0 0 13

Kedves Pompano,

 

bocsass meg nekem, de meg kell valljam, hogy a stilusod miatt nem valaszoltam a leveledre. Itt, Romaban ugyanis mind katolikusok, mind protestansok békés hangnemben és szeretetben élunk. Akik itt vagyunk, mind szegények vagyunk, igy halmozott az adakozokedv és a segitokészség is egymas felé. Ne sajat magunkkal, hanem egymas megsegitésével foglalkozzunk.

 

Eképpen ha gondolod, szolhatnal egy-két keresett szot a Jézus Krisztusban a szerencsétlen elrabolt és megkinzott honfitarsaidért is, akikrol alant olvashatsz. Szolhatnal ama rendortisztekért, akik életuket áldozták, mert a hazájuk uldozte oket az igazsagért és bunugyi ismereteik miatt, és segitséget sehonnan nem kaptak. Szolhatnal szeretettel - megtámogatva a korrupcio, és az emberek elleni vérengzések miatt szolokat - azokért, akik civil sétalok, bamészkodok vagy béketeremtok voltak, de most begipszelve toltik az év végét, mert igy méltoztatta oket felmagasztalni emberi jogaikban a Satan.

 

En tudom, mi az a politikai uldozés, és ennél sokkal tobbet is megtapasztaltam. Ha gondolod, hogy a Krisztusban van segiteni valod, tudok munkat adni boséggel. Ha nincsen segiteni valod, csak a Sajat jogaidrol és méltosagodrol tudsz szonoklatokat tartani, de sem a szegények mellett, sem a torott csontuak mellett, sem a megkinzott nok és meggyilkoltak mellett szavad sincsen, akkor megkérlek szépen, hogy ne uldozz minket, ne kovess minket, ne jarj utanunk, ne atkozodj és ne gyulolkodj.

 

En tiszteletben tartottam a Te allaspontodat, és eltavoztam, hogy béktélenség helyett békét keressek és találjak. Ha Te ezt nem ismered, és az osszes mondani valod e topic kapcsan is annyi, hogy Teneked milyen emberi méltosagod sérult talan tobb honappal ezelott, mikozben futott lakasban, gazdagon, hatalmas ruhatarral és technologiai csodakkal uldogélsz, megkérlek szépen, hogy kerulj minket. Mert sokan vagyunk hataron belul és kivul, akik magunkért nem szolunk, barmilyen nehéz dolgunk is van, de masokért életunkkel készek vagyunk aldozni.

 

Békés év végét és aldozatkész uj esztendot kivan

Molnar Ferenc Arpad Romabol a Jézus Krisztus Nevében.

 

Azt mondják itt, Romaban, olvasvan a leveledet, hogy "naiv" vagyok.

Talan érted, mire gondolnak.

 

Dicsoség és méltosag Egyedul, de Kizarolag a mi Atyanknak és a Jézus Krisztusnak, a mi Urunknak.

Amen.

lasersd@freemail.hu

Előzmény: Pompano (11)
HansBlack Creative Commons License 2006.12.18 0 0 12
Matula bácsi dörzsöli a kezét
Előzmény: oskeresztyen (10)
Pompano Creative Commons License 2006.12.17 0 0 11

 

 Oskereszteny !

 

 Lam csak, itt forumozgatsz, moralizalgatsz, mint valami  "oskereszteny". Tanitgatnad a jonepet keresztenyi etikara, mert te mar nehez eledelen felnott, onjelolt "tanito" lennel.  Igaz-e ?

 

 

 Hanem szolok neked, mashol, nevezetesen :"Az egyhaz dolga ?" c.  topicban otthagytal hazugsagaiddal, vadaskodasaiddal valaszt igerven, de mert -nyilvanvaloan- leleplezodtel, hat "angolosan" odebballtal.

 No baratocskam, nehogy azt gondold, ha magad becsaphatod a romai levegovel, akkor Istent is becsaphatod.  

 

 

Előzmény: oskeresztyen (10)
oskeresztyen Creative Commons License 2006.12.12 0 0 10

Tisztelt Forumozók!


Az alabbi cikk az Interneten koroz. Mindenki, akinek van némi bunugyi nyomozoi ismerete, ranézésre latja, hogy kiszivarogtatoja belsos, aki titkosszolgalati ismeretekkel rendelkezik, és nem publikus kozérdeku adatokat teritett. Az alabbiakban e levelet vagatlanul, teljes egészében idézem, anélkul, hogy javat kommentalnam, mely pontjai tunnek feltétlen hitelesnek, és melyek azok az adatok, amelyek nem a valosagot fedik: dolt betukkel, szogletes zarojelben a sajat megjegyzéseim olvashatoak:

 


Energiamezok Magyarországon

 

A mostani morális, politikai és alkotmányos válság leglényege mindeddig ismeretlen volt a magyar nép elott. Itt az ideje, hogy elmondjuk, mi történt.


Magyarország valójában a világ közepe lett az utóbbi hónapokban [mar elotte is az volt], ha azt vesszük, hogy a nagyhatalmak vezetoi melyik államra tekintettek a legtöbbször világtérképüket fürkészve. Valami kurva nagy atom-gáz-olaj tároló épül itt nekünk hamarosan.


A történet tulajdonképpen már 2004-ben elkezdodött, amikor az azóta EU-biztossá kinevezett Peter Mandelson megkezdte a kavarást Gyurcsány Ferenc miniszterelnökké választása körül. [Ez mar rosszul kezdodik.] Tony Blair fotanácsadója javasolta ugyanis a G8 csoport Sea Island-en rendezett 2004. júniusi találkozója alkalmával, hogy épüljön fel Magyarországon az a hatalmas energia-tározó és -fejleszto komplexum, amely megoldja Európa energia-éhségét. [Az a Tony Blair Ur, aki ugy nyilatkozott egy alkalommal: mindaz, amit eddig lattunk, még mind semmi ahhoz képest, ami torténni fog. Vajon most mit hirdet?] A terv hallatlanul bonyolult, nem csoda, hogy a beruházás elokészítése nem csak titkos, de összetett feladat is volt. Meggyozni a ruszkikat, hogy nem baj, ha egy NATO-államban. Meggyozni az amerikaiakat, hogy mindig mindenki lojális lesz. A németeknek tetszett, az olaszoknak kevésbé, a lényeg, hogy elvben megegyeztek.


A döntés tehát megszületett, hogy 2010-ig elkezdik építeni azt a központot, ahol a török és az orosz vezetékek összefutnak, és ami mellett egy új típusú nukleáris reaktor kísérleti üzeme is duruzsolhat. Magyarország elonyei: az országnak nincs semmilyen katonai potenciálja [??? Mit értunk katonai potencial alatt? Vagy éppen amiatt surgették ezt a beruhazast is, hogy Magyarorszag teljesen elveszitse a fuggetlenségét és elessen?], tehát sohasem kezdi majd eroszakosan államosítani a nagyok játékát [Ha egyedul hagytak volna, akkor negativ iranyban biztosan nem. De igy...!]. Magyarországon a legelfogadottabb a nukleáris energia a közvélemény szemében, 63% támogatja, míg az EU-átlag 40% körüli. Magyarország határos Ukrajnával, amit az oroszok már úgyis gyarmatosítottak, és közel van az Adria is.


Ehhez partnernek Mandelsonék a Medgyessy Péternél sokkal tárgyalóképesebb Gyurcsányt akarták. Jól ismerték ot, mert mindig kísérgette Medgyessyt a hivatalos találkozókra, ez a nyurga, anglománnak tuno, stréber fiatalember. Kovács László a javaslatra rábólintott. A miniszterelnök-váltás történetét ismerjük. Az ötletet hivatalosan Blair már Gyurcsánynak nyújtotta be. Ferinek [sic! belso ismerettség!] rohadtul tetszett az elképzelés, és megnyugodott, hogy ebbol annyi pénz folyik be az államkasszába, hogy boven van ido befoltozni a szanaszét kúrt költségvetést.


2006 február végén látszólag minden ok nélkül idejött Putyin. "Gazdasági, energetikai diplomáciát folytatunk Oroszországgal" - mondta egy nemzetbiztonsági szakérto akkoriban arról, hogy mégis mi értelme volt a látogatásnak. Ez volt az a pillanat, amikor Gyurcsány megegyezett az utolsó részletkérdésekben is az addig nehézkesnek bizonyuló oroszokkal.


2006 májusában Gyurcsány Ferenc találkozott Henry Kissingerrel. Errol a magyar sajtó nagyon szukszavúan számolt be. A kormányszóvivo azt mondta, hogy az amerikai-magyar kapcsolatokat tekintették át, a Gyurcsány-blogban meg volt egy bejegyzés, hogy áttekintették Európa és Amerika helyzetét a világban. Utóbbi járt közelebb az igazsághoz. Ekkor már a nagy nemzetközi szerzodés szövegének részleteit tisztázták. Gyurcsány biztosította Kissingert, hogy a választási gyozelme után teljes gozzel kezdodhet a világ eddigi egyik legnagyobb energetikai beruházásának elokészítése, és megmutatta a Putyinnal aláírt szándéknyilatkozatot. Február és május között a választások miatt jegelték az ügyet, de Kissinger már az új kormány eskütétele elott iderohant. [sic!]


2006. június 22-én volt a nagy áttörés az ügyben. George W. Bush személyesen jött Budapestre, az utolsó papírokat aláírni orosz kollégáival. Azt ugyan senki nem gondolta, hogy az emberek majd elhiszik, hogy júniusban jön októbert ünnepelni, de hát elhitték, és ehhez sokat segített a CNN élo adása, amelynek közvetítésére a CIA kötelezte a tévéadót. Miközben egész Budapest le volt zárva, egy titkos delegáció szintén szabadon mozgott [sic!]: a Gazprom vezérkara. Alekszej Miller, a Gazprom elso számú ura éppen június 21-én érkezett Budapestre, hogy zárt ajtók mögött tárgyaljon Gyurcsány Ferenccel.


Másnap a Gazprom és a Bush-kabinet vezetoi aláírták az utolsó aláírnivalót, és Jalta óta a legfontosabb nagyhatalmi megegyezésre pecsét kerülhetett. Miközben a magyar sajtó azt hitte, hogy itt most az a kérdés, hogy Sólyom László beszól-e Guantanamo miatt, vagy hogy Táncsics börtönét most tényleg visszakapjuk-e, addig a Gazprom és a State Department vezetoi lepapírozták Magyarország és Európa jövojét. A tervezett beruházás háromszor annyi pénzt mozgat meg, mint a II. Nemzeti Fejlesztési Terv teljes kerete.


A dologba azonban egy apró hiba csúszott. Gyurcsányék kihagyták a remek orosz kapcsolatokkal bíró szocialista nehézipari maffiát. Puch László, Knopp András, Kapolyi László és társaik mellett úgy mentek el a szervezok, mintha itt se lettek volna. Pedig ok még Mogiljevics idején könyékig benne jártak az orosz gáz európai közvetítésében. Ez bosszúért kiáltott.


Miután a Gyurcsány-Kóka páros rendre elhajtotta oket a picsába, augusztusban az öregfiúk Puch László közvetítésével eladták az oszödi beszédet a Fidesznek. Orbán Viktor megnyugodott, hogy az április fiaskót könnyu lesz helyrehozni, és izgalmában még erdélyi látogatásakor meghirdette a szeptember 23-i gyulést a Hosök terére. Egyszeruen képtelen volt kivárni amíg hazajön, annyira felélénkült. Az volt a terve, hogy addig a hazugság/illegitim szlogeneket jól bejáratják, és a téren lejátsszák az oszödi beszédet. Jó minoségben, óriási hangfalakból. Döbbent arcú tízezrek. Mindenütt megismételt híradó-bevágások, satöbbi.


Gyurcsányék azonban kaptak egy fülest, hogy mi készül ott. Feriék nem szaroztak, és elébe menve az eseményeknek kinyomták a szöveget maguk. [Nem tudni, pont igy volt-e, de azt tudjuk mind, hogy az ehhez hasonlo infromaciocserék napi gyakorlat.] Gyurcsány Gyorbol azonnal reagált, a legkisebb zavar és meglepettség nélkül beindult a kommunikációs gépezet. Orbán köpni-nyelni nem tudott, keddre tért magához, addig meg se szólalt nyilvánosan, és aznap is csak délután. Elrontották a játékát.


Hétfon azonban közbejött még egy mentoötlet. A Szabadság téri tv-ostrom kezdetekor Gyurcsány leporolta az 56-os kommunista tankönyvet, és az akkor elkúrt módszert sikeresen alkalmazta. Ahogy akkor is hagyták a vérengzést a rádió elott, o is visszafogta a rendoröket a TV-nél. Azt akarta, hogy az ország egyrészt beszarjon, másrészt lehetoség legyen statárium bevezetésére. Elég volt néhány brutális megtorló ítéletet hozni, hogy az emberek elgondolkozzanak azon, hogy már csak járókelonek is lenni két év letöltendo szabadságvesztés. Ugyanakkor a lángoló autók képe, és másnap a mesterségesen hosszúra nyújtott ütközet a Blahán biztosította, hogy a közvélemény és az ellenzék is óhajtsa a rendet.


Putyint még így is nyugtatgatni kellett. Gyurcsány ezért kedden gyorsan elrepült Szocsiba. „Európának szüksége van az orosz energiahordozókra, Oroszországnak az európai fogyasztókra. [Magyarorszagnak viszont a vilagon semmi szuksége nincs erre a szerzodésre, amely relevans valoszinuséggel elveszi az orszag fuggetlenedési lehetoségeinek jelentos részét és keleti-nyugati maffiafuggové teszi.] Aki itt valamit nem ért, az elobb-utóbb rajtaveszít" - idézte Gyurcsányt [Mi ez a fenyegetés? Kiket fenyeget? ...] a Kommerszant címu orosz lap. Putyin pedig ezt bírta mondani szintén azon a kedden: „Semmi nem mutat arra, hogy ne valósulna meg a Magyarország területén tervezett hatalmas gáztározó, amely nemcsak a magyarországi gázellátás stabilizálását, de az egész európai ellátást szolgálja.” [Mikozben potolhatatlan veszteségeket szerez az orszag a jovojét és a biztonsagat tekintve.] A másik feladata Gyurcsánynak az volt, hogy megkérje Putyint, az orosz titkosszolgálat tegyen már rendet a renitens gáz-lobbista os-kommunisták között. [Az orosz titkosszolgalat altali rendteremtést illetoen sokan szolnak Putyin felé, aki a feje az FSZB-nek (a KGB-nek), csak éppen ritkan nem ellenkezo céllal, a jo célokért, nem pedig olyan okokbol, amilyen okokbol Gyurcsany Ur legtobbszor lobbizik.] Meg nézzenek már utána, nem a régi, Jelcin-érában feltört Gazprom-vezetok keverik-e a szart.


Nyugi még ekkor sem volt. Ferinek el kellett rohannia Berlinbe is, mert Európa legnagyobb gázfogyasztói a németek, és ok nagyon nem akarják, hogy az ellátás akadozzon egy kormányválság miatt. Meg kíváncsiak voltak, hogy akkor most Putyin lemondta az egészet vagy nem. Ezért volt olyan sürgos az a kínosra sikeredett randi Angela Merkellel. Épp azon a pénteken a városban volt a francia és a belga miniszterelnök is, akik szintén szerettek volna megnyugodni. [Politikai vezetoknek altalaban elegendo az ilyen uzletekbol befolyo napi anyagi és politikai juss. A jovore is terveznek hátha alapon, de az igazi balek ebben az esetben a Gazprom, aki hosszu tavra tervezett, és napi eledele tulajdonképpen az uzlet létrejottéig feltehetoleg nincsen. Azért is hatalmas balek a Gazprom, mert Putyin Ur elmulasztotta az FSZB altal a Gazpromot részletesen tajékoztatni Europa lehetoségeirol. Amit pedig ezt kovetoen atnyujt szamukra, aligha lehet tobb kozmetikazott kancnal.]


Ugyanezen a napon [???], tehát 22-én jelent meg az osztrák-sajtóban a Strabag-botrány, amelyben az egyetlen név szerint bemószerolt magyar politikus Puch László volt. Gyurcsány kis EU-segítséggel is üzent az áruló lobbinak, hogy kuss a nevük. [Ez konkrétan uzleti- és buntetojogi fenyegetést jelent, vagyis azt, hogy ha nem fogják vissza magukat, konnyen rajtaveszithetnek nemzetkozi uzleti korok, illetve a fuggetlennek nevezett igazsagszolgaltatas EU-s és orosz lobbis megmozgatasa altal.] Közben a Putyin-vonalról nyugalomra intette oket az orosz titkosszolgálat is.


Orbán Viktort csak az önkormányzati választások után avatták be a részletekbe, bár a beruházásról nagy vonalakban azért tudott. [Attol fugg, mit értunk "részletek" alatt. Egy olyan kiemelt politikus, mint Orban Viktor Ur, annyi mindent tud egy ilyen szerzodésrol, amennyirol az atlagember almodni sem merne.] Amikor október 4-én este 100 üzletemberrel tárgyalt hivatalos megfogalmazás szerint, akkor mondták el neki, hogy hagyja békén a kormányt, amíg az építkezés meg nem kezdodik. Addig az amerikai - orosz - német - EU alkut károsan befolyásolná egy esetleges kormányváltás, nem kéne az idot húzni, mert a végén még a szlovákok építhetik meg azt a nagy valamit. [Sokan szeretnénk mi is, ha inkabb a szlovakok épithetnék meg azt a "valamit".] Orbán pénteken a saját tüntetésén, több tízezer híve elott jelentette be, hogy nem akar kormányt dönteni. Cserébe Gyurcsány elfogadta, hogy 2009 körül kiszáll. „Ha már buknom kell, akkor jobb, ha a reformok végrehajtása után bukok ebben az országban" - mondta 12-én Londonban.


A megegyezés után most már tényleg nincs akadálya annak, hogy tavasszal markolók szántsák fel Magyarországot, és itt folyjon össze a kelet összes gáza és olaja egy bazi nagy reaktor alatt.

oskeresztyen Creative Commons License 2006.11.27 0 0 9

Kedves Ahoj Poplacsek,

 

ez tomény nyomozati anyag. Milyen floodolas? Nincs semmilyen flood.

 

Barati udvozlettel Molnar Ferenc.

 

lasersd@freemail.hu

Előzmény: Törölt nick (8)
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.25 0 0 8

ha ennyit floodolsz, nem lesz senki, aki elolvassa

 

legközelebb foglald össze a mondandódat

Előzmény: oskeresztyen (7)
oskeresztyen Creative Commons License 2006.11.25 0 0 7

HOVA TUNNEK A LANYOK?

 

Akik kicsit ismernek, sokan tudhatjak, hogy 2004 elott, ateista koromban egyebek mellett politikai buncselekmények, hazai- és nemzetkozi vonatkozasu gyilkossagok és robbantasos merényletek utan nyomoztam Magyarorszagon és kulfoldon a sajat szakallamra. Tobbek kozott ekkor szereztem megannyi téren alapos bunugyi (és felderitoi) rutint. Magyarorszagon jelenleg allamtitoksértés cimén koroznek.


Magyarorszagrol évente jo par személy - latszolag nyomtalanul - eltunik. Sokak esetében professzionalisan megszervezik, hogy ugy tunjék, mintha az illeto magatol tavozott volna, joszantabol. Eme eltunt személyek egy része magyar no.


Az aprohirdetéseket a titkosszolgalatok ellenorzik. Roppant egyszeru bizonysagtétel ez, minthogy megannyi buncselekmény aprohirdetéseken keresztul kerul kivitelezésre, és itt - mar ami az aprohirdetések szovegezését is illeti - rendkivul tipusos buncselekményi kategoriarol van szo. Azonban tetteseket mégis ritkan kapnak el, és ennek alapos okai vannak.


Németorszagban és Németorszagbol, a német kormanypartok és a német nemzetbiztonsagi szervek orra elott tevékenykednek azok a szervezett bunozoi csoportok, amelyek politikai-uzleti kapcsolatokat apolnak a politikai hatalommal. Azaz a maffia németorszagi szarnyarol beszélek most. A németorszagi maffia emberkereskedelmének tetemes hanyada a leanykereskedelemre, a prostituciora iranyul. Német uzletemberek - alaposan korulbastyazott rendorségi- és politikai hattérrel - aprohirdetéseket adnak fel - tobbek kozott - magyar ujsagokban, egyéb tekintetben kifejezetten Kelet-Europa posztkommunista allamaiban. Az urugy a konnyu és gyors pénzkereset, a nyelvtudo fiatalok, gyakran kiemelten az egyetemistak toborzasa, azon a cimen, hogy kulon orakat adva relative jelentos pénzre tehetnek szert.


Amikor a lanyok jelentkeznek, akkor elkabitjak oket és kulfoldre hurcoljak. Az emberrablasok az allami szervek, a nemzetbiztonsagi szolgalatok orra elott torténnek. Az elkovetok nem egyszeri "munkasok", hanem jol ismertek a belugyi- és kormanyszervek elott, mint azok a korok is, ama megrendelok, akiknek az "arut" leszallitjak. Ezek a szervezok és emberrablok jol ismert, rutinos bunelkovetok.


A lanyok sokszor csak Németorszagban - ritkabban Ausztriaban - térnek magukhoz. (Az osztrak és a német kormany, illetoleg a kormany nemzetbiztonsagi szervei, tehat a szolgalatok rendkivul eroteljesen és alaposan kiegészitik egymast, és folottébb lekezeloen bannak a magyarokkal. A német ajku titkosszolgalatok egyéb tekintetben is a hajdani Németorszag felsobbrenduségi komplexusait idézik.) Ahol a lanyok magukhoz térnek, azok legelsosorban night clubok. Ágyon, foldon fekve ébrednek fel, ahol tobb napos, talan hetes kura kovetkezik. Ennek soran intravénasan kabitoszereket kapnak, illetve felvaltva, igen nagy gyakorisaggal megeroszakoljak oket. Mindezek az osztrak és a német belugyi szervek, illetve kormanykorok tudtaval torténnek, akik politikai- és anyagi tamogatasért cserébe falaznak a maffia ezen koreinek. A night clubok és a torvényhozas orszaggyulési képviseloi kozott rendszerint attételes a kapcsolat. A raszoktatas két vonalon torténik: az egyik a gatlasok levetkoztetése, a masik a kabitoszerre valo raszoktatas, illetoleg a drogok gatlasoldo, a prostituciora raszoktato hatasa. Aki ezek ellenében sem hajlando a rovid felvezeto kurat kovetoen pénzért strichelni, azokat addig verik - magyar nokrol, sokszor csak tanitokként, kulonorak adasara jelentkezo diakokrol van szo (és csak tobbek kozott) -, tehat addig verik, amig nem hajlandoak engedelmeskedni és onszantukbol szétrakni a labaikat.


Ezt kovetoen kezdodik az un. "szobaztatas". A lanyokat vagy a night clubokban szolgaljak fel, vagy pedig kiallitjak oket az utcara, hogy kioltoztetve és kelletve magukat, becsalogassak a kuncsaftokat. Vannak, akik eme allami-félallami kuplerajokban tunnek el orokre (megolik oket), de vannak, akik masfél vagy tobb esztendo utan megszoknek. Igen alaposan és jol orzik oket, a rendorség pedig ugy elkeruli e helyeket, mintha valamilyen kormanyudulteto szanatorium lenne, ahol mintha csak vezeto politikusokat apolnanak. Amikor pedig politikai indittatasra vagy kényszerbol - mert mar nem lehet eltussolni, nem lehet halogatni az ellenorzést - a belugy kiszall, elotte odaszolnak telefonon, illetoleg a polgari titkosszolgalatok un. "konspiracios szabalyainak" betartasaval meguzenik, hogy takaritsák el a nyomokat - természetesen a lanyokkal egyutt.


Ez egyébként gyakorlatilag egy az egyben ugy mukodik, ahogyan - hajdani, civilként valasztott kedves teruletem esetében: - az allami olajugyek telepeinek rutinellenorzése-ellenoriztetése is lezajlott, ahol a kiszallo, ellenorzést végzo szerv, szinte mindig a rendorség a helyszinen már csak homokkal beszort olajat, szokitésre hasznalt tartalyokat stb. talalt, de teremtett lelket sem. Maskor - igy a Nogradi ugyben - a Zsolttal vitették el a balhét, azt hazudvan, hogy o az olajtelep vezetoje, mikozben apja és tarsai a belugyi szervek és az allami titkosszolgalat révén szabadultak, tekintettel a politikai osszefonodasokra és a tanuk kellemetlenul magas szintu bunugyi ismereteire - azaz roppant kellemetlen lett volna barmelyikuket is visszatéroen kihallgatni. A Zsolt (a Nogradi) - akivel személyesen is beszéltem 2003-ban - a kormanytol biztositott fedookmannyal kozlekedett, amig a buncselekmény, amelyet tavollétében kimondtak ra, el nem évult. Az uzenetek - miket tehet és miket nem - apjan, ismerosein, valamint a polgari titkosszolgalatok civil ugynokein keresztul, rutinszeruen tortént ismertetésre és kommunikalasra: haza ne menjen, ha igazoltatjak, mutassa fel az un. "fedo okmanyokat", egyéb tekintetben mehet barhova.


Visszatérve Németorszagba, és a vele rendkivul barati Ausztriaba hurcolt lanyok ugyeire: a szokés szinte lehetetlen, mert a lanyokat kamerakkal figyelik, illetoleg a kozelben tartozkodnak a night clubok fogd megjei.


A vevokorrol is érdemes par szot ejteni. Ahogyan Magyarorszagon, ugy Németorszagban és Ausztriaban is nagyon hasonlo a hattér. A rabszolgakként hasznalt diak- és mas hátteru lanyok hasznaloi elsosorban gazdag uzletemberek, magas rangu osztrak és német rendortisztek - akik a védelemért cserébe "veszik igénybe a szolgaltatasokat" (igy kell ezt mondani) -, illetoleg jellemzoen birok, ugyészek, valamint politikusok azok, akik latogatjak eme félallami, politikailag védett (félig) zart koru klubokat, az alvilag jeles személyeivel és gazdag uzleti embereivel egyben.


Magyarorszagon is ismeretessé valt, de meg nem bukott az a tény, hogy vezeto rendortisztek és gazdag magyar szinészek birtokain az osszeroffenések keretén belul gyakran kerul sor prostitualtak, illetve fiatalkoru, olykor gyermekkoru prostitualtak felhasznalasara. Abban az idoben, amikor én vizsgaltam ezeket az ugyeket, akkor tudvalevo volt - csupan a jéghegy csucsa ez -, hogy gyermekkoru, tehat 14 év alatti fiukat és lanyokat Budapesten a Keleti-palyaudvar kornyékén, illetve pl. Kecskeméten nem messze a Szélmalom csardatol lehet olcson vasarolni. A gyakran kokaintol megrészegult gyermekek és fiatalkoru lanyok e belso barati tarsasagban fogadják magukba a foként kis- és nagyobb vallalkozok, magasabb beosztasban levo rendortisztek, mennyiségben korulbelul ezt kovetoen birok és ugyészek anyagi természetu "javait", és messze csak egyebek mellett ilyen osszroffenéseken torténnek megbeszélések megannyi napi politikai ugyekrol és koncepcios perek tovabbi sorsarol stb. is. Ennek az osszetartasnak az oka, hogy pl. az annak idején felrobbantott Boross Tamasrol a Nemzetbiztonsagi Hivatalnal készult, videora rogzitett tanuvallomas a televizioban roppant szukszavuan kerult ismertetésre, ugyanakkor az un. "megbizhato" szinészek, kozismert és név szerint nem ismert gengszterek, vezeto rendorok, birak, ugyancsak politikabarat vallalkozok gyujteményébe egy az egyben, e felvétel is hianytalanul vandorolt, és kézrol kézre jar azota is. Igy aztan nem csoda, hogy a Boross-video egyarant helyet kapott Tasnadi Péter és Korda Gyorgy videofilmarchivumaban is - mondom ezt, anélkul, hogy barmelyikuket is szexualpatologiai showmusorok gyartasaval vadolnam, csupan azt szeretném roppant szukszavuan és arnyaltan kifejezni, hogyan és mi modon keveredik megbizhato szinész, megbizhato elitélt, forendor, vallalkozo és politikus birokkal és ugyészekkel, valamint a média ujsagiroival és sztarriportereivel e belso informacios halozatban, ahonnan nagyon kevés informacio jut ki a széles nagykozonség elé. Ebben a vilagban nincsen szinte semmiféle titok, ebben a vilagban nem marad szinte semmi sem rejtve. Ahogyan a Nogradi Zsolt mondta nekem foti hazanal: azokat szoktuk elovenni, akiknek mar tul sok van a fule mogott, illetve ahogyan a Zsoltnal elfogulatlanabb személyek mondottak: azokat veszik elo - természetesen agyonszerkesztett koncepciok mentén -, akik nem tetszenek valamely uzleti-politikai lobbiknak, érdekeltségeknek stb.


A gyermekeket és a fiatalkoru lanyokat Németorszagban és Ausztriaban is gyakran emberrablasok utjan szervezik be. Olyan esetek is elofordulnak, amikor 12-14 éves lanyok éledezo osztoneit kihasznalo fiatalok és idosebb uzletemberek elcsabitjak oket, aztan rutinos, kitanult pszichologiai modszerekkel betorik, illetoleg kiszurva ezen lanyokat - akiket akkorra a rendorség mar koroz - elraboljak vagy megvasaroljak a csabitotol és eladjak elsosorban night clubok részére. Az ilyen esetekbol elofordulo gyilkossagok sosem szoktak megbukni, a lebukassal jaro irtozatos botranyoktol valo félelem fiatt. Ha pedig lépni kell, mert az ugyet teljesen nem lehet eltussolni, akkor prezentalnak egy néhany elkovetobol allo csoportot, nagyon ritkan pedig - politikai dontés kérdése csupan - egy nemzetkozi emberkereskedelmi halozatot "buktatnak meg", ahol - akar az elobbi esetben - a tanukat a zart korulmények kozott ugy iranyitjak - alaposan fejukbe verve, hogy a sajat érdekeikrol és tulélésukrol van szo -, hogy a politikai és egyéb, ugy mondjak ezt: "tarsadalmilag beagyazott" személyek érdekeit semmiképpen se sértsék tanuvallomasaikkal.


A Sandor Istvan-ugy fohose, alias "Papa" kivételes ebben a sorban, mert Magyarorszagon paratlan modon nem volt hajlando valamely nagy párthoz és belugyi lobbihoz csapodni, mint valami duledezo, rogyadozo diszno, hanem elovett jobb- és baloldalt egyarant, mikozben irtozatosan sok mindenrol o maga is hallgatott. Itt most csak arra az érdekes korulményre hivatkoznék, hogy ot pl. munkaszuneti napon, vasarnap tartoztatták le, egy nappal azelott, hogy az Orszaggyulés elott buntettek és halozatok tomegének teritését illetoen a kihallgatasan - az Orszaggyulés nem csekély banatara - megjelent volna. A kihallgatasara igy késobb kerult sor, az orizetbe vétel ideje alatt a hosszas - ugyészség altali - nyomasgyakorlast és fenyegetozéseket kovetoen. Igy is torténelmi erejuvé sikeredett a tanuvallomasa; kár, hogy a szakmailag éretlenek kozul sokan alig értettek belole egy arva kukkot is. Akik viszont értettek valamit is abbol, amit elmondott, oket nevezi Szeszak Gyula, Hajdu-Bihar megye - az allami olajugyek utani nyomozasa miatt eltakaritott - volt fougyésze - elnézést a kifejezésért: - "a nem hulye (talan) 75%-nak".


Mindezekrol egyebek mellett azért szoltam, mert latom, hogy sokan el sem tudják képzelni, milyen a valosag, milyen a valo vilag a média és a politikai kulisszai mogott, és a szunyogon szornyulkodnek, mikozben a teve(utcai)karavan végtelen csatasorban halad a Pokol Vilagtorténelmien Széles Utjan.


Atyank Nem Engedi Meg, hogy folytassam azt a szép munkat, amit annak idején abbahagytam. Pedig megvannak a modszerek arra, és az elmult napok fényében szivesen megtenném, hogy atlépve Németorszagba annyi félallami kuplerajt torpedozzak meg roppant egyszeru, de tanitando modon, ahanyat csak lehet. Aki bovebb felvilagositasra vágyik - gyanitom, hogy a rendorség kozul most sem fog megkeresni hivatalosan senki, csak szépen elolvassak ezt a rovid kis anyagot is -, érdeklodhet nalam személyesen vagy az alabbi e-mail cimen:


lasersd@freemail.hu


A forditott polgarjogi harcosoknak, akik azt sem tudják, melyik a jobb- és a balkezuk, mégis szonokolnak a banditizmus védelmében, a feltétlen tartozkodasukra szamitok.


Dicsértessék Atyank és a mi Urunk Jézus Krisztus most és mindorokké.
Amen.


Molnar Ferenc Arpad.

oskeresztyen Creative Commons License 2006.11.17 0 0 6

A Satan Orszagarol, amint van


Amig az ember - keresztyénként - szuk kornyezetet fog at, amely legalabb a masik élete szintjén relative buntelen, addig az olyan bunok, mint a hazassagtorés, rendkivul sulyosaknak, megrazoaknak tunnek. Ha az ember nem lép ki a vilagba - és itt nem az utcarol, hanem a fekete valosagrol beszélek -, ha nem talalkozik igazan sotét emberekkel, csoportokkal, halott érdekekkel, allami aklokkal, ha nem éli meg ezek - a Satan igazi moguljainak - tetteit, ha nem jar diktaturakban bortonokben és korhazakban, ha nem engedi meg Atyank, hogy az onmagukat "demokraciaknak" nevezo vak sotét allamok és allamrendszerek feneketlen godrébe tekintsen, a felbugyogo gozokbol és gazokbol, mérges, rakos daganatokat "teremto" sugarakbol "atkoztasson", addig a kicsiny problémak hatalmas problémaknak tunnek. Amig ezek a problémak a legnagyobbak, mint a hazassagtorés halalos, orok itéletet maga utan vono bune, addig ilyen bunokkel kell foglalkozni. Kinek-kinek ahogyan az Ur Adja, ahogyan Teremto JoAtyank Szervezi.


De nincsen tavol senkitol, akinek van némi ismerettsége, aki hallott, aki latott, aki tapasztalt, aki érzett, Berlusconi Ur 2003-as emberrablasa, amikor a titkosszolgalat altal elraboltatta Abu Omar lelki vezetot, Milano varosanak "fopapjat",akit természetesen megkinoztak az olasz titkosszolgalat egyik északi bazisan - hiszen ez Europa valodi arca, nem a tv2 és a hozza hasonlo médiumok rozsaszin meséi -, aki - Abu Omar "fopap" Egyiptomban tunt el, mert Egyiptom is olyan, aki elarulja a sajat embereit is, és olyan - akar az eurovadnyugat -, akinek mindegy, hogy az allam részérol kiszemelt aldozat bunos vagy artatlan.


Nincsenek tavol tolunk - kulonosen, akik jartunk Franciaorszagban és lattunk szemetet, mocskot és aljat eleget, de messzirol is a francia allam gaztetteit és annak fustjét halljuk Italiaban Magyarorszagrol és Franciaorszagrol egyarant - a francia allam 135 allami gyilkossaga, amelyet - utobb szolva arrol, hogy igen, ennyi halottat gyartott a "demokratikus" allami vezetés - csak a hatvanas években kovetett el.


Nincsen messze tolunk a roman hatar melletti Elek varosanak Magyarorszaga és szlav térsége, ahol az MSZP és az SZDSZ szaglik, ahol a politikus is megszolal ugyan, de O is csak ugy, hogy Ra ne hivatkozzon senki, hogy Tole van az informacio. Ahol a halott Molnar Laszlo nemzetkozi, beszédes kapcsolatrendszerérol, kulonos, de még milyen kulonos halalarol rokona is készséggel beszél, amig csendre nem intik. Amig csendre nem intik. S az emberek nem a maffiatol, sem az oroszoktol nem félnek, de a kormanypartoktol és egyes nevesitett politikusoktol annal inkabb. Mert tudtak, mert lattak, mert tapasztaltak. Bizony Elek varosaban petofi boven akad, csak az eredeti sirna és tombolna, ha latna mit is jelent ez valojaban.


Nincsen tolunk messze a Torgyan Jozsef Ur haza, Szajer Jozsef Ur lakasa és a Lendvai utcai székhaz bombarobbantasi ugyeinek hangja és oka sem. E vilag ura, a sotétség most is boven fizetett. Az elkovetok vezérének és mindenesének nyoma veszett. Igen: halott, és nem a maffia a tettes.


Kozel van Romano Prodi Urnak (a jelenlegi olasz miniszterelnoknek), az olasz antikrisztusnak bolognai lakasa, amely mellett 2003-ban bombak robbantak, és betort egy kirakat, olyan uzenettel, amit senki nem mert beolvasni a hirekben azota sem. S bar az utobbi ugy elkovetoje megvarta a rendorséget, mégis szabadon tavozott. S hogy miket rogzitetteka biztonsagi kamerak azon a helyen, ahol az Europai Unio, azaz a vilag egyik legnevesebb vezetojének lakasa all, a biztonsagi szolgalatok és a titkosszolgalatok azota is hallgatnak. De hogy fognak hazudozni és csoportositani, ha az igazsag napvilagra kerul. A szolgalat nem intett: orizetbe venni. A kirakatban Prodi Ur almarol szolo konyvek sokasaga hevert a nagy Europai alomrol, amelynek vezére és fejedelmei - hat Nagy, Nagy, Nagy az UrIsten(!) - vascsizmakkal taposnak és tipornak nemzetkozi allami szerzodések kereszttuzei altal, amelyek altal kijelentették e vilag urai, hogy minden hatalom a vallalkozoké. Csak a radszam szerint, kedves testvéreim - mondja az antikrisztus -, csak a radszam szerint fogtok fizetést és tokét kapni. Errol kotottek szerzodést Europa miniszterelnokei, akik az esti mesékben csak telefonokon értintkeznek, holott ma mar a maffia is a kiterjedten hasznalt, fulbe teheto hangszorokkal kozlekedik.


Az Itélet, démonok legfobb vezére: POKOL.


Aztan a "kis" ugyek megint. Kozel van Nogradi Zsolt, a nyolcvanas évek bedugojanak gazdag fia, aki azt nyilatkozza egy oknyomozonak, aki felkereste Ot foti hazanal, hogy "mi" - vajon kikre céloz ezzel -, tehat "mi" csak azokat vesszuk elo, akik tul sokat kovettek el. Mert - mondja otnudatlnaul is hangszalagra - mindenkinek van épp elég vaj a fule mogott. "Mi" alatt - ennyit elarulhatok - a titokzatos igazsagszolgaltatas nem e teruleten dolgozo és hivatalosan nem e tevékenységbol élo lobbijait érti. Nem is értem, hogy a felvételek kapcsan miért hallgat annyira Berlusconi Ur ezen a téren is, pl. Milano vonatkozasaban.


S ha mar az Europai Unio igazsagszolgaltatasi rendszerénél tartunk, hogyan is van az, hogy a valomasat leiro egykori oknyomozonak azt hajtogatja a rendorség nyomozoja, hogy "nem értem, mit mond(!)". Kezei remegnek, izzad, majd fogja a tanuvallomast és osszetépi, a tanut pedig egy éjszakara bezarja, majd masnap, masok, politikai utasitasra szabadon engedik.


Orszagot valtva megint Magyar foldre jutunk. Egy asszony is akad ott, ahol a nyomozok mennek korhazakba, kerulnek lejaratasra, és lesznek "ongyilkosok", szoval e helyen egy asszony is akad, aki készséggel nyilatkozik arrol, hogyan halt meg a férje, amig meg jelenik harom ember, hogy az allami hivatalok nevében hallgatasra birja - akkori elso fenyegetésként - jo par év, hamis vadakkal torténo bortonbe zarasat kilatasba helyezve. Szegény fulig vorosodve, zavartan tavozik, és nem érti, hogyan lehet ez, amikor az oknyomozo olyan kedves és kozvetlen volt. Talan utobb megérti, amikor - igy szoktak ezt mondani - "odaszolnak" neki, hogy ez itt (a nyomozast végzo személy) nem akar nekunk - azaz a kormanynak és a rezsimnek - engedelmeskedni.


"Tul sokat mond" - mondja a rendor a nyugati palyaudvarnal Budapesten. Kajan rendor kotekedik tovabba Szarvas varosaban, és csendes jelzéseket ad arrol, hogy a torvény helyett az allam az ur és a kormany. Igen: eme rendor is a Satan lovat uli meg. Aztan - mert a rendor, hacsak nem kiszallt, mindig a kormanyt védi, mert onnan a hatalom és a jogtalan juss - egy masik torténés: "Kiugrott?" - kérdi a kormany rendore Kecskeméten, mikor az egyik szomszédos orszagunkbol tobbek kozott egy csoportos gyilkossag utani nyomozasbol éppen hazatért oknyomozot igazoltatja - a fulébe suttogott szavak szerint eljarva: a kozeg.


Kozel vannak a hajdani hosok, akik a titkosszolgalat mocskatol és nemzetkozi euroterrorjatol rettegve tanuk elott kezdenek haragos szavakba, elhatarolodo kialtasokba nem messze Budapesttol, a nyilt utcan tmaszkodva autojukra, csaladjuk tarsasagaban, mert az olajmaffia nemzetkozi ugyeibol megannyi informacio kiszivarogtatasa nem, de az Europai Unio, a brusszeli vasszornyeteg politikai nyomasa, a vaspasztorcsizma taposasa, a Satan malomkovén valo orlés mar tul sokk szamara is.


Kozel a csabai asszony, akit nyilvanosan fenyegetnek meg. Kozel a polgarmester, aki kinzasrol beszél zart korulmények kozott, mondvan: megvannak a modszereink, hogy a … megtagadasara birjuk. Kozel van hozzank Brusszel nacionalista érdekeket szolgalo liberalis gunyaba oltozott magyar nemzetiségu pszichopataja, aki ures szonoklatait az elvtarsak elott hinti, tudvan, hogy ezzel az osszeallitassal, amellyel a kénkoves Pokolba kerul, boven lel tamogatasra ott, ahol a sotétség az ur, a rettenetes, borzalmas sotétség, mikozben a masik fél bolcsen beszél, noha van, amirol most is hallgat. Mindenki tudja: itt a Satan az ur. Kozel a média bobeszédu embere, aki tarkok, kopaszodasért buzditott fejek, vakitando szemek, csengésre kijelolt fulek ellen intéz tamadast, mikozben teeredo csigakért lobbizik - igen, megint ugyanabbol az eroszakos, megeroszakolo és leigazo hattérbol, ahol 1998-ban a haromszog is harom lampassal vilagitott, kozepén egy fel-felvillano negyedikkel. Azsia szlav antikrisztusa ezen kozben - s ezt mar a hirekbol hallhatta mindenki - a véletlenul nyilvanosan hagyott vonal elott elismeroen bolint, mondvan és tudvan a belso titkokat: ez am a férfi, aki allami vezeto létére nok sorat eroszakolta meg (részemrol pedig védelem és partfogas az eroszakolonak), tegyuk hozza: mindvégig a titkosszolgalat orra elott. Kozel van Vlagyimir Bukovszki hire, akit a szocialista rendszerben zartak elmegyogyintézetbe, mert nem tetszett a hatalomnak. Kozel vannak a magyarok, akikrol csak olykor szolnak, suttogva, és tulajdonképpen kizarolag egyenes adasban a média némely munkasai, kulonben felvételrol kivagnak szavaikat, hogy szegényt 1989-ben pszichiatriara zarta a rezsim. Aztan masok, akiket ez ido tajt és késobb juttattak korhazakba.


Kozel van, de még milyen kozel az ujsagirono szomszédos orszagunkban és a lap félos munkatarsai, akiknek tarsasagaban elhangzik a fovarosban, hogy egyes partok ugyeirol van-e szo, vagy pedig a rezsimrol. Mert - mondja - a rezsimet nem lehet levaltani. Végul kihivja a rendorséget. Mert tenni sem o, sem a tobbiek nem mernek. Senki nem mer lépni semmit sem.


Egy férfi, egy no, egy gyermek megtérhet. De a rezsim mindvégig, amig csak lesz,  - mert lesz, amig a Jézus Krisztus El Nem Jon -, a rezsim mindig a Satan orszaga, és titokzatos haza lesz. A rezsim, amely vallas nélkul csak a Satan Orszaga, de Isten Létezésének ismeretében mar a titokzatos Nagy Babiloni Szajha.


Azonban nem ama Nagy, Nagy, Nagy Babiloni. Mert ahhoz eloszor az egész vilag elott biborba, barsonyba, gyolcsba és aranyba kell oltoztetnie. A Nagy Babiloni Szajha akkor lesz Ama Konyvben Leirt Asszony, végso formajaban, amikor felékesittetik az egész vilag, nem pedig a titokzatos rendszer szolgainak, szajhainak és kutyainak orra elott: akiknek fejedelmi raja addigra mar réges-régen halva hol hulla lesz. Csak egyre, de egyre kevésbé tudja ezt, és egyre kevésbé emlékezik ra. Mert rohogott azon, akit Sandokannak gunyolt, mert egyéb személy kapcsan szuntelen és visszatéroen, bamban vigyorogva azt hajtogatta szuntelen: "elfelejti", "elfelejti", "el fogja felejteni".


Legyen Mindenki Aldott a Jézus Krisztusban Mennyei JoAtyank Orok Kegyelme szerint.
Amen.


Molnar Ferenc Arpad, alias Twister.


Lesz vaksag, Testvéreim. Ahogyan Allen White mondotta egy latomasa kapcsan, amelyet a végidokrol, a Babiloni Szajha formalodo-ujra deformalodo rendszerérol irt: ezt irta: barcsak latnak az emberek a Satan csalasat (mert nem fogjak latni), hogyan téveszti meg a népeket, akik szerencsétlen alultajékozottsaguk és vaksaguk miatt azt hiszik, hogy Isten Lelke cselekszik veluk, mig azokrol, akiknek a testét megtamadtak, azt hiszik, hogy a keresztyének rekedt hangja, maganyos kinlodasa és fekélyei, a duhrohamok, a rangatozas és a tobbi - kinek mi adatik a Satan emberi szornyei altal - a démonizaltsag, nem pedig a géppark kovetkezménye. E vilag miniszterelnokeinek vad és ostoba osszefogasa okan és folyomanyaként nem publikus fotontechnologiak és adagolofejes nanotechnologiai szornyek altal. Lesz vaksag, botrany, botrankozas és orok itéletek boséggel. Es az idiota politikai sereg, akik mikozben onfeledt nevetéssel osztogatjak egymasnak arany serleguket, akozben egyre jobban elhiszik, hogy legyozték az Univerzum Teremtojét és orok, abszolut Istenét, az angyalok milliardjaival egyetemben.


A gyavak pedig Krisztus gunyajaban hallgatnak, hogy beteljen a részukrol megvetett asszony példabeszéde arrol, amikor Kinyilatkoztatta: az emberek nem fogjak tudni, hogy a Satan cselekszik a szentek és sokan masok ellen. Mert a Satan kutyai hallgattak. S mikozben sokan kozuluk a sult galambra vartak, akozben az orruk elott robbantottak ki a III.Vilaghaborut. A kényelemnek és a kozonyos tunyasagnak iszonyatos, maradando és orokké elmulhatatlan és visszafordithatatlan ara lett. Mert akik jol éltek, azoknak donteniuk kellett: ok is a vasszornyek ala fekszenek, hogy elevenen megsuljenek az egész vilag orra elott, vagy pedig meghajolnak az ur Satan és halott bandai elott, hogy a kénkovel égo tuzes toban végezzék orok szendedésben.
Orok szenvedésben.
Orok szenvedésben.


Es ne mondja senki a pasztorok kozul, hogy orok szenvedés helye nincsen. Mert szoltunk, bizonyitottunk eleget. Akik sem Jézusra, sem a profétakra nem hallgattak, azokat az sem gyozné meg, ha a halalbol tamadna fel valaki, hogy tanusagot tegyen a Pokolrol a gyulekezeteknek. Mert minek. Hiszen tanusagbol van boségesen, sokkal tobb, mint elegendo. Irott és szolott egyarant.


Dicsértessék a Hatalmas, a Szent, az Abszolut, a Tokéletes, a Teljes és a Befejezett, valamint az Ur Jézus Krisztus.
Amen.

oskeresztyen Creative Commons License 2006.11.03 0 0 5

28,9 Aki elfordítja az o fülét a törvény hallásától, annak a könyörgése is útálatos.
28,10 Aki elcsábítja az igazakat gonosz útra, vermébe maga esik bele; a tökéletesek pedig örökség szerint bírják a jót. (Salamon példabeszédeibol)

 

Szandékosan hamis kommunikacio, amikor a nemzetbiztonsagi szerveket a kormanytol fuggetlen szervezetekként deklarálják. A titkosszolgalatok kozvetelenul a kormanyfo- és a kormany iranyitasa alatt allnak. Ehhez csatolodik az, hogy kulonosképpen a polgari titkosszolgalatok megannyi lobbi kozvetlen és kozvetett befolyasa alatt allnak, igy kiemelten a bankarlobbi, a multinacionalis vallalatok és vezéralakjai, a nagy- és kozépvallalkozok, megannyi kisvallalkozo - akiknek sokasaga és osszefogasa adja meg erejuket -, a rendkivul nagyhatalommá nott média, valamint természetesen a vilag kormanyainak eros befolyasa alatt; azonban utobbiakrol donto fontossagu kiemelni, hogy a vilag kormanyai és donto politikai tomorulései ugyancsak a pénzvilag moguljai és meghatarozo alakjainak rendkivuli befolyasa alatt allanak.


Mire gondolunk, amikor mégis ki kell emelnunk a mindenkori kormany felelosségét a titkosszolgalatok mukodtetését és elkovetett cselekedeteit illetoen? Arra mindenképpen, hogy a titkosszolgalatok akcioi kifejezetten kormanydontésre johetnek létre. Olyan elofordul, hogy amikor a kormany nem tamogatja a titkosszolgalati lobbik akaratát, olyankor maga a titkosszolgalat - megannyi lobbival kozos osszefogasban - drasztikusan fellép akár a miniszterelnokkel szemben is. Eme háttérben torténo mozgolodasoknak és akcioknak az oka a vilag szamos esetben torténo miniszterelnoki levaltasa, ahogyan a miniszterelnokok ellen inditott perek a bortonbe zarastol a szamuzetésig és a kulfoldre menekulésig, valamint - emlékezzunk pl. John Fitzgerald Kennedy elnokre - a meggyilkolasig bezarolag. Pl. J.F. Kennedy-nek a nemzetbiztonsagi szolgalatokon keresztul megszervezett kivégzésének hátterében az elnoknek a kommunistakat illeto szelid, nem haboruskodo, s nem agressziv politikaja allott legfoképpen.


Egy elnok meggyilkolasarol ugyanakkor nagyon fontos elmondani, hogy ez nagyon ritka. A titkosszolgalatok kezdve a nemzetkozi kabitoszerkereskedelemtol a fegyverkereskedelmen és a nuklearis technologiak nemzetkozi aruforgalman tul a koncepcios perek megtervezésében és lebonyolitasaban, valamint a merényletek eltervezésében és végrehajtasaban, valamint a nyomozas és a bizonyitékok eltakaritasaig bezarolag donto, meghatarozo, nélkulozhetetlen szerepet vallalnak: kormanyvégzésre. Messzemenoen, messze-messze elsopro tulsulyban kormanyvégzésre, amihez sokszor az adott allam ellenzéke is teljes érintett apparatusaval résztvesz. Bar a nemzetbiztonsagi szerveknek sajat torvényuk szerint a terrorelharitas az egyik fo feladatuk, azonban ennek kovetkezetesen sajatos értelmezése miatt maguk is terrorszervezetekként mukodnek. Ennek koszonhetok az olyan cselekedetek, amelyek ritkan ugyan, de olykor napvilagot latnak: gondolok itt pl. az egyik nevesitett, onmagat "demokracianak" nevezo, Brusszel részérol pedig ekként elismert europai allamnak csak a '60-as években elkovetett megkozelitoleg masfélszaz politikai gyilkossagara csak belfoldon, amelyek kormanyutasitasra, illetve jovahagyasra torténtek. Hogy az elkovetok messze zomében nem kerultek elo soha, masokat pedig likvidaltak, illetve eltuntek (meggyilkoltak) - e helyen enm taglalva az egyebeket -, annak oka és háttere megint az allami takaritomunka, amely a nemzetbiztonsagi szerveken keresztul tortént és torténik mindenhol. Tehat a titkosszolgalatok nem onallo hatalmi ágazatok, hanem a mindenkori kormany dontéseinek megfelelo szervezetek, és extrém, ismétlem: extrém ritka, amikor a kormany tudta nélkul barmi jelentoset cselekszenek, minthogy az egymasnak feszulo lobbik miatt egyetlen jelentosebb akcio sem kerulhet leplezésre a kormany, és kulonosképpen a kormanyfo, azaz a miniszterelnok elol. (Ez alol egyetlen kivételként csupan egy miniszterelnok meggyilkolasat tudom emliteni, ami ritkan nem tudodik ki egy kormanyfo szamara, mielott sor kerulnek a végrehajtasara.)


A nemzetbiztonsagi szervezetek kozul az Informacios Hivatal a rea vonatkozo torvényi paranasszusok kozott kulonbséget tesz a hagyomanyos és az un. "jogellenes" kabitoszer- és fegyver-, valamint pl. a tomegpusztito fegyverek és azok alkotoelemei stb. kereskedelmét és nemzetkozi forgalmát illetoen. Nem tudom, értheto-e, mirol szolok most. A nemzetbiztonsagi szervezetek hivatalos pr-ja szerint a terrorizmus elharitasa az egyik fo célja, éppen ezért fontos kiemelni, hogy mirol is van szo, amikor kabitoszerkereskedelemrol és "jogellenes" kabitoszerkereskedelemrol beszélunk. A médiabol is tudjuk, hogy a hagyomanyos fegyver- és pl. a nuklearis technologiak allamkozi adas-vétele és -cseréje gyakran nem hivatalosan, a kormanyok altal, vallalt modon kerul allamkozi kereskedelem utjan egyik féltol a masikig, hanem irdatlan botranyokon keresztul bukik meg, hogy a kormanyok valamely cégeken, vallalatokon (lassd pl. az allamhatalom részérol a  bukasa utan is megvédett Salman Shapiro nemzetkozi hasadoanyagcsempészetét), maskor latszolag fuggetlen személyeken keresztul bonyolitottak fegyverkereskedelmet, kabitoszerkereskedelmet, illetoleg nuklearis technologiak és hasadoanyagok forgalmát. Megesik olyan is, hogy egy-egy hivatalos személy, aki nincs beavatva a dologba, mintegy véletlenul buktat meg jelentos szallitmanyokat, amik - ha a média nem kezelné ezeket olyan csendesen és hallgatagon - igen jelentosen lehámozzák az adott targy kereskedelmére és hátterére vonatkozo bazisokat - igen: csupan egy pontig. Figyelemremélto, hogy az Magyar Koztarsasag Orszaggyulése altal hozott magyar torvények is milyen szépen érzékeltetik, hogy nem a kabitoszerkereskedelemmel van baj, hanem a "jogellenes" kabitoszerkereskedelem az, amelyet kulon kiemelten fel kell deriteni, és a nemzetbiztonsag érdekeinek megfeleloen (amely nem azonos a nemzet érdekeivel, sot!) kell kezelni. Ha csak arra apellalok, és mast itt kovetkezetesen meg sem emlitek, hogy a vilag gyogyszerészeteinek gyogyszerkisérletei soran mindossze az 1% az, ami utobb nyilvanos forgalomba kerul, 99% pedig elnyeletik, akkor sokan megérthetik, miféle kabitoszerkereskedelemrol van - és messze csak egyebek mellett - szo, amikor a vilag nemzetbiztonsagi szervezeteinek torvényi megágyazásárol és a kormanyok tudtaval torténo aruforgalmi lebonyolitasokrol van szo. Hiszen sem az olykor irdatlan mennyiségben, toménytelen tonnaszám megbukott heroin- és kokain- stb. kabitoszerszallitmanyokrol, sem a hadsereg, vagy pl. az egyéb allami- és félallami szervek laboratoriumaiban hatalmas osszegekért kikisérletezett uj bakteriologiai- és vegyi fegyverek arzenaljarol nem szoltam, amelyek kozott megannyi végtermék ma mar nanotechnologiai strukturaval kerul allamkozi forgalomba.

 

A novekvo Babilonrol:
17,5 És az o homlokára egy név volt írva: Titok; a nagy Babilon, a paráznáknak és a föld útálatosságainak anyja. (Jelenések konyve)

oskeresztyen Creative Commons License 2006.10.31 0 0 4

Kedves Murr Kater,

 

ennél azért tobb kell magyarazatként. Tudod, én annak idején magyar és kulfoldi vonatkozasu gyilkossagok és robbanatasos merényletek utan nyomoztam a sajat szakallamra. Szeretem az alapossagot és a részletezo elemzéseket. Ha barki vitaba kivan szallni az altalam leirtakkal barmely szervet vagy lobbit illetoen, varom a konkrétumokat. Szivesen eltarsalgok sok mindenrol itt, a forumban és privat cimemen, illetve személyesen egyarant.

 

Udvozlettel Molnar Ferenc.

Roma, Italia.

lasersd@freemail.hu

Előzmény: Törölt nick (0)
oskeresztyen Creative Commons License 2006.10.31 0 0 3

Kedves Horst Fuchs,

 

nagyon alaposan olvashattal, ha azt hitted, hogy katolikus vagyok.

 

Nem mind katolikus, aki Romaban él.

 

Evangéliumi keresztyén vagyok, ami éppen azt jelenti, hoguy csak az Evangélium, de semmi mas és semmi egyhazi teologia.

 

Békességgel Molnar Ferenc Romabol.

Előzmény: horst_fuchs (2)
horst_fuchs Creative Commons License 2006.10.31 0 0 2

ja, te vagy az? oskerestény? ja, már azt hittem, hogy komolyan kell venni a topikot, de rájöttem, hogy csak a szokásos katolikus maszlogot nyögöd a szokásos Bilbliai félremagyarázásaiddal...

 

 

ma: október 31.! Ezen a napon indította el egy személy a katolikus hazugság elleni harcot és kezdte meg a hívőket visszatéríteni a jézusi útra, ahonnan a pápáid letérítették a tömegeket...

Előzmény: oskeresztyen (-)
horst_fuchs Creative Commons License 2006.10.31 0 0 1

ez valami naplós-fókuszos oknyomozó riport? csak, mert olyan stílusú ripacsság....

 

 

sajnos ilyen a demokrácia...

sajnos EGYELŐRE nincs ennél jobb. ha nem tetszik tessék továbbépíteni a kommunizmust, ha az jobban tetszett...

Előzmény: oskeresztyen (-)
Törölt nick Creative Commons License 2006.10.31 0 0 0
bimball0
oskeresztyen Creative Commons License 2006.10.31 0 0 topiknyitó

"Ne bízzatok a fejedelmekben, emberek fiában, aki meg nem menthet!
(Zsoltarok konyve 146.Rész, 3.Vers)

 

 

Az allami torvények hazug modon, a Nagy Demagog (tehat a Satan) igéi szerint a katonai titkosszolgalatokon kivuli nemzetbiztonsagi szerveket "polgari" titkosszolgalatoknak, masképpen "polgari" nemzetbiztonsagi szolgalatoknak nevezik. De kik a polgarok? Hiszen akik ismerik a polgari titkosszolgalatokat, de akik kozvetlenul élnek és cselekszenek bennuk, még ok sem védettek a polgari nemzetbiztonsagi szervek részérol, de sokan visszatéroen napi célpontok (egyszer fenn, maskor lenn alapon), nem beszélve a kivulallokrol, azaz a néprol, akik ezeknek a "polgari"-nak nevezett "kivaltsagoknak" és védelemnek sem lehetnek a részesei, csak kihasznalt, hasznalhato, szipolyozhato fogyoeszkozok, folottébb ritkan valo, és egyes esetekre érvényes tamogatottsaggal. Eszkozok arra, hogy a polgari titkosszolgalatok emberei messze-messze javarészt a gazdagok (bankarok, multinacionalis tokések stb.) részérol, valamint az allam pénzébol, azaz a nép, a valodi nép pénzébol finanszirozzák napi, altalaban onszorakosztato, onaltato, oncélu, rosszindulatu tetteiket és cselekedeteiket. Aki a titkosszolgalatoknak szolgal vagy azok érdekkozozosségét felvallalja és elfogadja, megszunik "nép"-nek lenni. De ha a Satan értelmezo kéziszotarahoz nyulunk - igy megannyi demagog torvényi paragrafust veszunk alapul -, akkor megallapithatjuk, hogy "polgarok"-nak igencsak kizarolag a titkosszolgalatok tagjai és ugynokei, valamint a veluk rokonszenvezo, mukodésuket rosszindulatbol vagy egyéni és pillanatnyi haszonszerzési igényekbol a szolgalatokkal kapcsolatban allo személyek nevezhetok.


A Gyurcsany-kormany alatt valoban azt tapasztalhattuk, hogy kulonosképpen a lazongasok ota a nemzetbiztonsagi szolgalatok radikalisan az egyszemélyes (Gyurcsanyi) vezetés, illetve a kormany tagjai érdekszféraja ala gyulekeztek, igy mégannyira sem az orszag érdekeit, hanem a legszukebb hatalom érdekeit keresik és szolgálják. Ennek oka jorészt a hatalmi arroganciaban és eroszakossagban keresendo. Mint azt jo par esztendeje vallom, az onmagukat "demokracia"-nak nevezo allami strukturak akkor épithetnek ki akár egyszemélyes, akar egyetlen személy eroszakos és oncélu politikajabol (legelsosorban a mindenkori miniszterelnok eroszakossagabol adodoan) erosebb, majd még erosebb és még jobban fokozodo diktaturat, amikor csak akarnak. Hogy ezzel a lehetoséggel a mindenkori miniszterelnokok (és esetleg legszukebb vagy szélesebb réteget felolelo lobbijaik) gyakran miért nem élnek, a valaszom roviden az, hogy a politikusok is kozemberek, szurke eminenciasok a maguk kategoriajaban, azaz nem ujitok, nem mozgalmarok, nem onalloak, nem fuggetlenek, nem konstruktivak sem pozitiv, sem negativ értelemben, hanem olyanok a kozélet tarsadalman belul, mint a nép tagjainak egyszeru, szurke, hétkoznapi emberei. Azaz lényegileg semmi ujat alkotni nem tudnak, sem pozitiv, sem negativ iranyban. Onallo személyiségek, relativ megkozelitésben pozitiv iranyban pl. Mahatma Gandhi volt, egyértelmuen és az ateistak szamara is vilagosan negativ iranyban pl. Adolf Hitler. A két latszolagos véglet kozott a szurke eminenciasok politikustengere szerepel a mindenkori miniszterelnokokkel egyutt, akik a tobbi kozéleti személyekhez hasonloan kicsik, jellegtelenek, szurkék és a lobbiknak engedelmeskedo bologato janosok.


Sajnalatos modon Orban Viktor is a szurke eminenciasok hadát gyarapitotta, pedig benne lett volna a lehetoség arra, hogy un. "allamférfi" iranyaba fejlodjon. Orban Viktor Urrol már annak idején elismerték "tehetséges" voltat az ellenzéki erok részérol is mind hazai, mind nemzetkozi vizeken, miutan nyilt formaban is megjelent a politikai porondon. Ennek ellenére nem azokra hallgatott, akik arra buzditották, legyen bator, legyen onallo és egyedi, és mondjon nemet a kozélet szurke eminenciasai tengerének, akiknek befolyasa alatt most is all. Azaz ne szurke marionettfigura legyen a kul- és belfoldi lobbik és érdekcsoportok kezében, hullammozgasokban haladva a tenger áramlataival, hanem legyen hosies, jo értelemben, nem tulzottan nemzetieskedo, sem pápai konvergenciaju reformero, aki minden viharral szemben is egyedi, az Igaz Isten felé mozdulo, nem a katolikus, hanem az Evangéliumi Torvényeket a lehetoségek szerint a lakossag felé kozvetito, Annak megtartasara serkento vezéregyéniség.


Gyurcsany Ferenc Ur személyét tekintve a miniszterelnok ur személyes jellemébol fakadoan a kormany tagjai is a negativ, a diktatorikus iranyba tolodnak, azaz negativ iranyba, az aldemokratikus allamok tudatosan beépitett strukturalis hianyossagait kihasznalo iranyba despotizálják az allamot, magyaran karakterizalodnak. A mozgasteruk hatalmas, mert a mindenkori rendorség ezekben a mai allamrendszerekben a végletekig szokta tamogatni a kormanyhatalom minden brutalitasi és onkényre, valamint a diktatorikus berendezkedésre iranyulo torekvéseit, minél fogva egy onmagat "demokracianak" nevezo allami strukturaban szinte bizonyosan a miniszterelnok akaratatol és agressziojatol fugg, hogy az egyoldalu igazsagszolgaltatas kiépitésétol kezdve egy tobbpártrendszer teljes felszamolasaig is eljuthasson, akarata és kezdeményezokészsége szerint. Azaz ha onallo, és veszi ra a batorsagot, hogy belekezdjen egy orszag maradék "demokratikus" sajatossagainak a teljes felszamolasaba, akkor relevans valoszinuséggel ez sikerul is neki. Ez a torténelmi gyakorlat.


A nemzetbiztonsagi szerveket illetoen az onallo gazdalkodasrol szolo kijelentésekhez hozza kell fuznunk, hogy ez mit jelent. A nemzetbiztonsagi szervek "normalis" esetben nem a kormany iranyitasa alatt allnak - ahogyan ez Magyarorszagon most, 2006 vége felé a miniszterelnok személyes hatalmi torekvései és hatalmi arroganciaja miatt egyre erosebben és élénkebben észlelheto -, hanem tobb párt és lobbijainak hatasa-nyomasa alatt tevékenykedik, noha ritkan nem kormanylobbi tulsullyal. Az onallo gazdalkodas megannyi kulfoldi lobbi és hatalmi tényezo befolyasa alatt all. A nemzetbiztonsagi szervezeteket elsosorban a kormany pénzeli - a népvagyonbol -, tovabba a pártok ugyancsak titkos és félig nyilt alkujai keretében torténik a szolgalatok altal, illetoleg bennuk felhasznalando pénzek meghatarozasa mind a mennyiséguket, mind az iranyukat és befektetési céljaikat illetoen. Tul ezen - tehat a népvagyon messzemenoen foként rejtett és oncélu felhasznalasan tul - mind a kormanypártok, mind az ellenzék, valamint foképpen a milliardos és multimilliardos és bankárszféra részérol valosul meg anyagi befektetés és roppant eroteljes hattérlobbi a legkulonfélébb politikai és bunugyi manoverek - altalaban demokracia- és emberellenes gaztettek - elkovetése.


Nem igaz, hogy a "polgari"-nak nevezett nemezetbiztonsagi szolgalatok - amelyek a kozteherviselést és a célokat tekintve nem nevezhetok "szolgalatok"-nak sem - pusztan orszagos hatáskoruek lennének. Tevékenységi teruletuk kiterjed mas allamokra is, mind ami a zullesztést, mind ami a korrumpalast, mind ami a lejaratast, a destabilizalast, a kolcsonos tamogatast stb. illeti, meghatarozando az eme kulfoldre iranyulo manovereket illetoen a megszerzendo kulfoldi tamogatottsag helyét és mértékét mind más allamok kormanyai, mind az idegen orszagok és allamkozi kozosségek egyéb hatalmi lobbijai és érdekcsoportjai részérol.


Molnar Ferenc,
Olaszorszag.
lasersd@freemail.hu


"Uralkodni fog az Úr örökké, a te Istened, oh Sion, nemzedékrol nemzedékre! Dicsérjétek az Urat!"
(Zsoltarok konyve 146.Rész, 10.Vers)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!