Keresés

Részletes keresés

drEK1G Creative Commons License 2019.01.19 -1 0 59

Nekem több évig tartott mire az orvosoktól, homeopatától eljutottam a természetgyógyászig. De áldom az eget, rendbe jött az arcom. A természetgyógyászom csinált egy állapotfelmérést, kiméregtelenítette a szervezetem, írt fel cseppeket, és étrendre javaslatot tett, úgy hogy azóta sem kellett sem gyógyszert, sem kenőcsöt használnom az arcomra. Minden rendbe jött.

manóka1313 Creative Commons License 2018.11.05 -1 0 58

El tudom képzeni, hogy vannak gyógynövények, amik használnak rá, de édesapámon csak azt segített, amit dr. Bálint Ágnes írt fel neki. 

Hoppocska:)) Creative Commons License 2013.07.27 0 0 56

Aki ekcémával küzd és természetes módón szeretné megszüntetni a tüneteket, tudok ajánlani egy testpermetet, amely több ekcémával küzdő ismerősöm is használ már. További információt e-mailben tudok küldeni: sas.gabriella@freemail.hu

Stoner Creative Commons License 2013.06.13 0 0 55

Ébresztő fórumozók!

Megjelentem és mesélek...

Volt egyszer... egy olyan lány, akinek a keze vörös volt, mint a cékla. Tanácsot kért, mi tegyen? Mondtam, próbálja meg a teljes nyerskosztot, legalább egy hétig. Ez mind egy bioboltban történt. 2-3 hét után visszajött és a boltban levő hölgynek mutatt a kezét, aki elmondta később nekem a történetet. "Olyan a kezem, mint a baba bőre!" - mondta a lány. És ez nem mese, mégha annak is látszik.

ktommy Creative Commons License 2007.09.13 0 0 53
Sziasztok !
Ismeri valaki Pécsen dr. Horváth Magdolna gyermek gasztroenterológust? Mielőtt elviszem hozzá 2,5 éves ekcémás kisfiam, szeretnék érdeklődni, hogy mennyire bánnak emberségesen a gyerekekkel, gondolok itt pl. a vérvételre.
Előre is köszönöm !
válasz erre
Törölt nick Creative Commons License 2007.06.29 0 0 52

Szabolcs apja egy szürke, beteges kinézetű zakkant vénember, tehát vagy nem igaz, amit írsz a rózsaszínbőrű kicsattanó egészségről, vagy nem te vagy a Sz apja.

Előzmény: Stoner (38)
Törölt nick Creative Commons License 2007.06.28 0 0 50
De kár, h nem igaz, amit írsz magadról: sem a szabadság, sem a rózsaszín bőr...
Előzmény: Stoner (49)
Stoner Creative Commons License 2007.01.03 0 0 49
Még nem, de már így is elég szabad vagyok...Majd megnézem! Kösz!
Előzmény: krezidiesel (47)
Stoner Creative Commons License 2007.01.03 0 0 48
Nehéz, de talán az egyetlen, aminek van is értelme!
Előzmény: Hajnesz3 (46)
krezidiesel Creative Commons License 2007.01.03 0 0 47
"...és az igazság felszabadit" c könyvet is olvastad?
Előzmény: Stoner (45)
Hajnesz3 Creative Commons License 2007.01.03 0 0 46
Köszönöm a meghívást, nagyon kedves vagy. Tavasszal talán elmegyek. Mostanság rohanás az életem. Sok a feladat, kevés az idő. És a gyermekeimnek is jó anyja szeretnék lenni. Nehéz feladat.
Előzmény: Stoner (43)
Stoner Creative Commons License 2007.01.03 0 0 45
Kösz. Már olvastam. Már akkor is ez volt a véleményem. Egyébként, a Teljes megtisztulásban még több szép gondolat is van ezekről az elfajulásokról.
Előzmény: krezidiesel (44)
krezidiesel Creative Commons License 2007.01.03 0 0 44

Nem akarok politizálni,mert azért harapnak...

www.ezvankiado.hu : Egészségügyi maffia c könyv bemelegitésnek, aztán "...és az igazság felszabadit" cimű könyveket olvasd el és megérted mire gondolok.

Sok dolog nem is lesz új Neked amit ezek a könyvek leirnak, legfeljebb megerősitenek.  Ha elolvastad a könyveket akkor jelezzél, azt talán még nyitunk is a témának egy topicot...

 

Előzmény: Stoner (41)
Stoner Creative Commons License 2007.01.02 0 0 43

Gyere el hozzánk!

 Itt más színben látod a dolgokat. Ez csak egy sima, fényes felület, apró pontokkal.

Előzmény: Hajnesz3 (42)
Hajnesz3 Creative Commons License 2007.01.02 0 0 42

Milyen kicsi a világ. Akkor nem messze laktok tőlünk. De fura. Szenteste meséltem rólad egy ismerősömnek, hogy csak nyers kajákon élsz, mi meg esszük a gőzölgő halászlevet. Azt mondta vannak olyanok akik nem főzik meg az ételüket, és mondott egy nevet. Ezért kérdeztem rá. Hát igaz.... A Szabolcs cd-jét is hallgattam. Nagyon tehetséges.  Te ezt elhatároztad, hogy a fiadból zenészt fogsz faragni? Nekem 6 éves a fiam , az idén megy iskolába.Azzal meghatározom a sorsát, hogy milyen iskolát választok neki?

Előzmény: Stoner (38)
Stoner Creative Commons License 2007.01.02 0 0 41
Nyogodtan leírhatod, hiszen azért tettem fel, hogy mindenki mondjon róla véleményt.
Előzmény: krezidiesel (39)
Stoner Creative Commons License 2007.01.02 0 0 40

Ha van elég időd, ajánlom a honlapomon olvasható: A valóság ébredése, avagy: Szabadulás az illúzióvilágból c. dolgozatomat.

Eszerint, az illúzióvilágban, ahol minden mesterséges, hazug, hazug gondolatokkal, hamis érzésekkel, hazug ételekkel, hazug tárgyakkal vesszük magunkat körül. Ez nem esztétikai, vagy etikai kérdés, hanem nagyon is objektív alapokon nyugvó megközelítés. Ami valóságos illúziónak írja le a mai civilzációt, amiben semmi sem természetes. Ez az oka annak is, hogy a természetet nem szolgáljuk, hanem kiraboljuk. (Hermész Triszmegisztosz: Aki a természetnek nem gazdája, az kirablója)

Ebben a világban a boldogság igen illékony valami. Csak igen kivételes, lelki-szellemi-testi együttállások alkalmával jelenik meg.  Boldogság édes madara...

Ellenben a valóságos világban, amire fel kell ébrednie minden embernek, ha ember akar maradni és nem cyborg, minden pillanat a boldogságban telik, de ezt nem az illúzióvilágban tapasztalt eufórikus ujjongás és önkivületi állapot jellemzi, hanem a csendes egykedvűség, vagyis: mindig egyként jó a kedvünk. Ehhez nem kell semmiféle segédeszköz, vegyszer, bármiféle praktika, vagy személy, aki minket boldoggá tesz. Minden egyes pillanat, a maga valójában boldogsággal van átitatva. Erről az illúzióvilágban alig van értelme beszélni, hiszen a szavak is az illúzióvilág szavai. Bár a szavak művészi rajzolata képes  felvillantani ezt a világot. Megélni, viszont sokkal érdemesebb.

Előzmény: Hajnesz3 (35)
krezidiesel Creative Commons License 2007.01.02 0 0 39

Privátban  majd megirom, hogy miért naiv.

Itt off lenne, sőt lehet neheztelnének érte a modik.

Előzmény: Stoner (37)
Stoner Creative Commons License 2007.01.02 0 0 38

Most megfogtál...

 Szabolcs.

Mert?

Előzmény: Hajnesz3 (34)
Stoner Creative Commons License 2007.01.02 0 0 37

Attól olcsóbb, hogy más környezetben, szabályozott technológiával és sok hulladéknak tápkánt való alkalmazásával, valamint a gyorsítókkal, sokkal gyorsabban és sokkal több állati szövet állítható elő, mint a hosszan fejlődő növények esetében, melyek sokkal kényesebbek a kis változásokra, mint a fedett helyen, temperált módon tartott állatok. Igaz, hogy mindegyiknek megvan a  maga betegségegyüttese, de én is csak ezt tanultam, ennél többet nem  mondhatok erről.

 

Kösz, hogy tetszik a Kiáltvány. Hogy naív? Inkább reális. A világ túlontúl cinikus hozzá képest. Nem vagyok már hajlandó finomkodni, mikor az általad is jól ismert módon viselkelkednek velünk.

Amikor a kormányoknak címezem, ezzel azt is jelzem, hogy nekik mi is volna a valóságos dolguk az emberek szolgálatában. Nagyon jól tudom, hogy a legkisebb mértékben sem felelnek meg ezeknek a kívánalmaknak, a részükre megengedett jogok ellenében. Itt a bizonyítási lehetőség. Nem mindegy, hogy szóbeszéd szintjén tudjuk, mi is történik, vagy könyvek alapján, melyekben az üzleti elvek is szerepet játszhatnak, mint a megfelelő hatalmi központok saját tettei alapján.

 

Én készséggel változtatok dehonesztáló véleményemen abban az esetben, ha egyetlen kormány, az egyébként gazdaságilag is forradalmi módszert hajlandó lenne bevezetni.

 

A különböző topicokban, melyeket valószínűleg látogatsz is, leírtam őket, de azért megismétlem:

Ferencsik István: Természetes életmód kötetei; Paul C. Bragg, Patricia Bragg: A böjt csodája; Peter Jentschura-Jozef Lohnkamper: Teljes megtisztulás;  Brian R. Clement-Teresa Foy DiGeronimo: Élő ételek az egészségért.

Ezekből kb. meg lehet tudni.

Előzmény: krezidiesel (33)
krezidiesel Creative Commons License 2007.01.01 0 0 36

Szia!

Megvan még az ekcémád?

A természetgyógyászok (amennyit én tudok róla) annyiban kölönböznek a tudományos orvoslásról, hogy összefüggéseiben keresik a megoldást, és nem tüneteket kezelnek. A testünk minden betegsége, fájdalma jelzés, és sokszor nem is az a beteg ahol a tünetek jelentkeznek. A tudományos orvosok "alkatrészeire" szedik az embert, és az egyik alkatrészjavitó nemigen kommunikál a másik javitóval.

Igy ez a munka sokszor nem éri el a kivánt eredményt, hasonló ez mint az autójavitásnál. És ez független a részegység javitók szaktudásától, vagy munkájuk minőségi elvégzésétől.

A Te esetedben megkeresnék egy talpmasszőrt-reflexológust aki segitene megmondani, hogy a kezeden lévő elváltozás milyen belső szervi bajra utalhat.

Ha nincs látókörödben ilyen, tudok ajánlani olyat aki lelkiismeretes, megbizható, és nem drága. A legfontosabb: azt is megmondja ha nem tud segiteni, nem kell hozzá többször elmenned, és fizetned a semmiért...

Előzmény: Pellegrin (-)
Hajnesz3 Creative Commons License 2007.01.01 0 0 35
Miért. Te mit nevezel boldogságnak?
Előzmény: Stoner (32)
Hajnesz3 Creative Commons License 2007.01.01 0 0 34

Csak nem te készíted a napkenyeret? És a fiad nem meditációs zenéket alkot?

Előzmény: Stoner (32)
krezidiesel Creative Commons License 2007.01.01 0 0 33

Szia!

Azt nem értem, miért lenne az állati táplálék ekőállitása olcsóbb a növényinél?

A "dögöket" is növényekkel etetjük, és 1kg dög előállitásához 6-8-10kg takarmány kell.

A Kiáltvány-od jó dolgokat ir, de naiv.

Ajánlanám figyelmedbe a "Peak Oil" topicot, és a www.ezvankiado.hu könyveit. Elmúlnak a hamis illúzióid, sajnos ez a világ minimum egy nagyságrenddel aljasabb mint ahogy feltételezed.

Érdekelne egyébként a táplálkozási módszer amivel foglalkozol , hol, és milyen könyveket érdemes megvenni róla?

 

Előzmény: Stoner (31)
Stoner Creative Commons License 2007.01.01 0 0 32

Köszönöm a szép szavakat!

HIdd el, én még azokat is tudom szeretni, akik megalázó módon beszélnek velem. Mindenki az Ember fia-lánya!

Hogy mi a boldogság?

Megbeszélhetjük.

Előzmény: Hajnesz3 (30)
Stoner Creative Commons License 2007.01.01 0 0 31

Kedves Ismeretlen!

Nagyon jól esik ilyesmit olvasni, mikor az ellenkezőjébe botlok folyvást.

Ha a Kiáltványt elolvasod, ha még nem olvastad, akkor  az egy olyan jövőt céloz meg, amiben ez már nem lesz kérdés. Manapság ez még elég zűrös. Ha van a közeledben biopiac, akkor könnyebb, bár az elég drága és a minősége még nem a legjobb az ott kapható zöldeknek. Annál nincs jobb,  mint amit magad állítasz elő. Ezért, akár balkonládában, akár pedig a kert egy kis szögletében el kell kezdeni  a kísérletezést. Nem egykönnyen adja meg magát a természet...

Addig is el kell menni egy akármilyen piacra, ahova még a multik nem telepedtek le teljes terjedelmében, és az oda járogató kistermelőkkel kell jó viszonyt kialakítani. Tőlük meg lehet tudni, hogy mivel táplálják a növényeiket. Egyébként, pedig, sokkal többet ártunk, ha nem eszünk semmiféle növényt azért, mert esetleg mérgezett, mintha megesszük és a testünk kidolgozza magából, és a számára nélkülözhetetlen tápanyagokat kivonyja belőlük. Ez úgy következik be, hogy a nyersétel hatására a veseműködés igencsak felgyorsul és minden nem oda való gyorsan el is hagy téged. Eközben a bélműködés is rendeződik és ajvul a felszívódás.

Azt olvastam, hogy a sárgarépa ki tudja izzadni a mérgek nagy részét. De a zöldségekre is igaz kell, hogy legyen, hiszen bizonyos mennyiségen túl, magát a növényt is megmérgezi az, amit téged mérgez.

Az egyik nagyon igénytelen és termékeny növény a csicsóka, ami olyan szapora, hogy alig lehet kiirtani. Szinte minden van benne, amire egy embernek szüksége lehet. Frissen is finom, különösen, ha egy kicsit be van áztatva.Olajos magokat minden bioboltban kapsz, azokat is fél napig kell áztani. Már nem emlékszem, ide miket írtam, ezért a Vega klubot is  ovasgast, meg a Candidásokat, és a szívbetegeket, mert oda is írtam eleget. Korábban, amíg ki nem tiltottak, az Egészség-receptekben írtam rengeteget ezekről.

Várom a kedves kérdéseidet!

Üdv:

Gábor

Előzmény: Alcyone9 (29)
Hajnesz3 Creative Commons License 2006.12.31 0 0 30

Látom már a rokonom is megtalált téged. Ő az akivel szerintem hasonló hullámhosszon vagytok. Kedves, hogy nem sajnáltad az idődet a válaszodra. Nagyon boldog ember lehetsz, hogy a családod is igy melletted áll. Ritka manapság, hogy a feleségéről valaki olyan szépen beszéljen mint te. Biztosan megérdemli.

Boldog Új Esztendőt Kívánok Nektek.

Előzmény: Stoner (28)
Alcyone9 Creative Commons License 2006.12.31 0 0 29

Szia Stoner

 

Nagyon érdekesnek és igaznak érzem szavaidat....és úgygondolom nagyon sok munka van mindezek mögött. Köszönöm őszinte ségedet és a későbbiekben lenne nekem is pár kérdésem.

 

Többek között az egyik az hogy az ilyen makrobiotikus táplálkozáshoz honnan  szerezhető be minőségi zöldség vagy gabona. Köztudott hogy manapság a " BIO " márkajelzés többnyire közhelyszerűvé váltak és csak elvétve felelnek meg védjegyüknek.

Stoner Creative Commons License 2006.12.31 -1 0 28

Szia!

Most kezdődött el az igazi beszélgetés. Régóta tanulmányozom az emberi lényt, minden oldaláról. A viselkedését, reakcióit, gondolkodását, amit ezekből kikövetkeztetek, valamint amit személyes találkozásokkor a metakommunikáció, és a verbális kommunikáció során tapasztalok. Alapmódszerem a megfigyelés, és a spekuláció. Állandóan felülvizsgálom az eredményeimet és ha kell, módosítok. Ezek alapján elmondhatom, hogy a beszélgetéseknek több szintje van, melyekben a felek először az egóikat, mint pajzsot, vagy fegyvert, maguk előtt tolva "megküzdenek" a másikkal (lásd még: család nevű hadszíntér. Fiú-apa; lány-anya; fiútestvér-fiútestvér, fiútestvér-leánytestvér)

Éppen ma póbáltam feleségemnek elmondani, hogy szerintem, miért is vannak a családi konfliktusok. Ami teljesen világos és köztudott, de nem fejtjük ki, hogy miért. Ennek egyik oka, a különféle érdekellentéteken túl, hogy a problémákat nem beszéljük ki a teljes megnyugvás szintjéig. Mindig függő állapotban vágjuk szét, többnyire erőszakkal, vagy az egyik fél visszavonulásával, ami megint csak rossz érzéseket hagy maga után. Szóval ezeket a szinteket végig kell járni. Mivel ez a platform maradandó, vagyis, mintha otthon magnófelvétel készülne a szeméyles beszélgetésekről... Azonban itt, két teljesen idegen ember, kötöttségek és érdekek és felelősség (!?) nélkül beszélget egymással. Ez érdekes pszichológiai modell. Mindenképpen az 1+1-es modell a leghatékonyabb. Ezért a családban, csak bizonyos témákat lehet az első 3 szinten megbeszélni. Sok szint lehetséges, a család szellemi gazdagságának feltételei mellett. Sajnos, sem idő, sem türelem, sem szellemi minőség nincs olyan fokon, hogy ez valóban gyümölcsöző lehessen. Ezt pedig a technikai civilizáció és a konzumhatalmak együttes agymosása teszi mindannyiunkkal.

 Ennyit bevezőben...

Nálunk egy hosszú folyamat közepetáján tartunk. Ezért, arra a kérdésre, hogy ki mit ehet és mit nem, nem lehet egzakt választ adni. A feleségem, szerintem legalább olyan jól, ha nem jobban étkezik, mint én, bár néha megfeledkezik a vízfogyasztásról.

A fiúk közül az egyik feltételezhezően hús nem fogyaszt, de igazából felesleges is ezt most nekem kielemezni, hiszen ez a 10 sztereotip kérdés közül, az első 3-ban benne van, amit nekem fel szoktak tenni, de mivel még nem adtad fel a velem való küszködést, ezt a megtiszteltetést nem utasíthatom vissza. Talán az a helyes, ha egy korszerinti megoszlást használunk, és azt mondhatom ezek alapján: minden családtagom, önmagával szembeni felelősségvállalása és az ehhez tartozó tudatossága azonos az életkorával. Csak magamról tudok részletes válaszokat adni. Ebben semmiféle szépítés és mellébeszélés nincs, mindenki leellenőrizheti.

Véleményem szerint, hibás az a megközelítés, hogy "lelki okok" alapján én vegetariánus vagyok... Ezzel egy olyan pályára állítjuk magunkat, amiről igen nehéz lesz feljebb jutnunk. De vannak erre is példák. Az önmegfigyelés és a tanulás, valamint a gyakorlatban való kipróbálás, és a hosszú, kitartó folyamatosság hoz igazi eredményeket.

Családom években:30,34,55,59. Két ifjú tartozik hozzánk. Sokmindenben kiegészítjük egymást, mindannyian elkötelezettek vagyunk. Fiaim eléggé sikeresek a maguk pályáján, feleségem az utóbbi 8 évben folyamatosan meglepetéseket szerez nekem és mindannyiunknak, energiájával, kreatívitásával, meleg szívével. Szóval tökéletes (!). Csak el ne olvassa, mert kapok tőle, azt hiszem...

Ilyen könyveket írok...

3 könyvem teljesen kész, és több téma van kidolgozás alatt, amikből a honlapomon láthatsz párat. Nem célom a mindenáron való kiadásuk. Ez a virtuális könyvespolc egyelőre elég jó teszt-terület. Tervezem, hogy újra kutatok kiadók után, ha vállalják a kockázatát ennek a nagyon is partikuláris, és részletező stílusnak.

Előzmény: Hajnesz3 (27)
Hajnesz3 Creative Commons License 2006.12.30 0 0 27
Á. Nem vagyok elvált, sem nem őrült akinek beajánlottalak. Egy csendes családtag aki hasonlóképpen gondolkodik mint te. Milyen könyvet írtsz? A gyerekeid is úgy élnek mint te? Mennyi idősek? És mit szolnak hozzá? Vagy Ők azért ehetik a hamburgert, colával?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!