Keresés

Részletes keresés

vjv1 Creative Commons License 2023.01.01 0 0 198

Buék.

:)))))))))))))

vuella Creative Commons License 2015.07.13 0 0 197

Mielőbbi gyógyulást Babaarcú!

Törölt nick Creative Commons License 2014.12.24 0 0 196

Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kivánok neked Ivan.

És aki szurkol neked:))

ccsőszami Creative Commons License 2011.02.27 0 0 195

Ivan tegnap bemelegített egy másik versenyen és ma megnyerte a GP di Luganont.

LiquiFan Creative Commons License 2010.08.11 0 0 194
Előzmény: LiquiFan (193)
LiquiFan Creative Commons License 2010.08.11 0 0 193
GP Industria e Artigianato Carnaghese

1) I. Basso (Liquigas-Doimo) 4:46:37
2) G. Ermeti (De Rosa) 0:00:14
3) D. Colli (Flaminia) 0:00:21
4) J. Kocjan (Carmiooro)
5) R. Ferrari (De Rosa)
7) F. Bellotti (Liquigas-Doimo)
14) A. Kuchynski (Liquigas-Doimo)
25) K. Koren (Liquigas-Doimo) 0:03:45
LiquiFan Creative Commons License 2010.08.03 0 0 192
Családi körben:

LiquiFan Creative Commons License 2010.07.20 0 0 191
sziasztok Basso-fanok!

Nyitottam egy topikot a csapat történetéről, eredményekről, lehet portrékat, cikkeket felrakni.

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9203780

zsolaaa Creative Commons License 2010.05.26 0 0 190
Ha úgy menne mint Millar a visszatérése után akkor azt mondanám tiszta.
Sőt énszerintem tavaly még egészen tisztán versenyzett. Csak aztán látta, hogy eltiltása alatt semmi sem változott a kerékpársportban és tisztán maximum a dobogóra állhat fel...
Előzmény: varyvanda (188)
DELPIERO1984 Creative Commons License 2010.05.24 0 0 189
Én elhiszem, hogy Ivan annyira tiszta amennyire tiszta lehet valaki most.

(Egyébként se nagyon van olyan ember a mezőnyben, akit doppinggal vádolnék most. Tényleg működik a biológiai útlevél.)
Előzmény: varyvanda (188)
varyvanda Creative Commons License 2010.05.23 0 0 188
Még egyet Ivánhoz. Biztos vagyok benne, hogy a győzelme rossz indulatú suttogásokat fog szülni. Én nagyon remélem, hogy Basso csak azt az orvosi segítséget veszi igénybe, amit a Liquigas orvosi csapatától kap. Nagyon szeretném hinni, hogy így van. Én emlékszem még a téli újságokra. Amikor az összes fahrer Balin, Dominikán, vagy a Kanári szigeteken üdül, vagy Dél-Afrikában edz, mert jó idő van, akkor Iván a tökig érő hóban mtb kerékpárral járja Lombardia hegyeit. Minden nap, kivétel nélkül. Volt olyan eset, hogy karácsony másnapján fényképezték le a havas úton edzés közben. Aki azt kibírja, mindent kibír. Meggyőződésem, hogy Ivánnak nem az anyag adta az erőt, hanem az a sok-sok magányos óra a hegyekben, a hidegben, a hóesésben.
DanGer88 Creative Commons License 2010.05.23 0 0 187
Ma nagyon odacsapott Ivan:)
sztich Creative Commons License 2010.05.23 0 0 186
Hozta, amit vártam tőle. Gratula! :)
varyvanda Creative Commons License 2010.05.23 0 0 185
Csodálatos nap volt, egy csodálatos győzelemmel. Grande Ivan!

Kegyetlen az élet, amikor Basso bajba került, senki nem állt mellé Ballerinin kívül. Ő volt az, aki magával vitte a 2006-os vb-ra úgymond tanácsadónak. Basso valószínűleg sose kerülhetett volna pro tour csapatba, ha ő kezességet nem vállal érte. Milyen kár, hogy már nem lehet köztünk, hogy láthatta volna győzni a védencét.
varyvanda Creative Commons License 2010.05.23 0 0 184
ccsőszami Creative Commons License 2010.05.23 0 0 183
Szép volt Ivan! Gratulálok!
somliv Creative Commons License 2010.05.23 0 0 182
Ma nagyot ment az biztos. Szép volt Basso !
dreadman Creative Commons License 2010.05.23 0 0 181
Azt hiszem a mai teljesítménye megérdemli,hogy előszedjük a topicját a süllyesztőből!
A. Armstrong Creative Commons License 2009.08.08 0 0 180

A fiúk a bányában dolgoztak. Quinziato, Guarnieri és Basso 140 méter mélyen a föld alatt:

sztich Creative Commons License 2009.07.02 0 0 179
Hó de fenyegető! :)
Előzmény: HPéter1978 (178)
HPéter1978 Creative Commons License 2009.07.02 0 0 178
A hölgyek örömére: :-)

http://twitpic.com/8xkmw/full
e. Creative Commons License 2009.05.23 0 0 177
deliszello_ Creative Commons License 2009.05.13 0 0 176
Igaz, tenyleg olyan, de mikor a kamera mutatta es eszrevette, allandoan elmosolyodott rendesen.

Tegnapig en is ugy gondolkodtam, hogy DDL (fanatizmus) es Basso (tehetseg) fog versenyezni, de ahhoz mar tegnap bele kellett volna csapni a lecsoba. Az idofutamokon hatranyt fognak szenvedni, nem is az erosseguk es tudtommal nem is keszultek mostansag ra (Basso sokat ment TT bringaval, de semmi "tudomanyos" nem volt mogotte).

Tegnap volt az egyik hegyibefuto, egyetlen tamadas, rantas nelkul (Soleret nem nevezem annak) meg csak ki se probaltak magukat vagy a masikat, botranyos volt, de mielott vegleg lehuzom oket, ma meg kapnak eselyt :)

DDL: Eddig senki sem mutatott még semmit, holnap talán többet tudunk már az ellenfelek állapotáról, és esetleg páran támadni is fognak.

Esetleg?! De jo.

HPéter1978 Creative Commons License 2009.05.13 0 0 175
Chris Horner is folyton olyan mintha mosolyogna, még akkor is, ha majd leszédül a bringáról.
Mancebonak félrebillen a feje, Rubieranak meg fennakadnak/keresztbe állnak a szemei ha jön a hegy.
Előzmény: e. (171)
e. Creative Commons License 2009.05.13 0 0 174

Jól van, talán nem a szerencse volt a megfelelő szó. :) De nagyon igazad van.

A tehetségeket nem szabad elkótyavetyélni, emberből vannak, hibáznak.

Előzmény: Törölt nick (173)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.13 0 0 173

Én azt hiszem, hogy ez nem szerencse, hanem józan ész. Basso hatalmas tehetség, aki már eddig is sok dicsőséget szerzett az olasz kerékpársportnak. Ahhoz, hogy ne vesszen el, ne kallódjon el a hibája után, gondoskodni kellett róla. Az olasz kerékpársportnak, az olasz kerékpárszövetségnek fontos ennek a kincsnek a sorsa, természetes tehát, hogy a rábízták a szövetségi kapitányra, egyengesse az útját, és soha ne engedje el a kezét.

Millar is annak köszönheti, hogy nem lett belőle lecsúszott alkoholista, hogy amíg segíteni kellett neki, a brit kerékpáros szövetésg vezetői végig ott álltak mellette, és tőrödtek vele. Most már persze önjáró, nem is emlékeztett arra a félalkoholistára, aki nővérénél aludt egy földre terített matracon.

Vajon miért olyan furcsa nekünk magyaroknak, hogy ha egy országban a tisztségviselők törődnek a nemzet kicseinek rájuk bízott részével?

Előzmény: e. (172)
e. Creative Commons License 2009.05.13 0 0 172

Bassonak nagy szerencséje van, hogy Ballerini így a szárnyai alá vette. :)

Előzmény: Törölt nick (170)
e. Creative Commons License 2009.05.13 0 0 171

Ez azért ijesztő nem? Te majd megdöglesz, a füleden is veszed már a levegőt, Ivan meg csukott szájjal, vigyorogva megy felfelé? Ez azért demoralizáló tud lenni. Szerintem. :)

Előzmény: HPéter1978 (168)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.13 0 0 170

Jó ez a centenáriumi giro. Annak örvén, hogy ez egy jubileumi verseny, ezért mindekinek ott kell lenni, aki számít, Ballerini testközelből követheti végig, hogy mit csinál élete fő műve, Ivan Basso. Nem lepődnék meg rajta, ha kiderülne, hogy Ivan fülesébe nem is a liquigaz edzője, hanem Franco lenne bekötve:-)  Lehet, hogy azért vigyorog folyton, mert Franco vicceket mesél neki ment közben, hogy ne érezze a fájdalmat.

Törölt nick Creative Commons License 2009.05.13 0 0 169

Ez a tegnapi szakasz olyan volt, amire azt mondják, hogy nem lehet megnyerni a versenyt, de elveszíteni igen. Egyelőre úgy tűnik, hogy Armstrongnak kell még belejönni a versenyzésbe, mert az old boys kategória többi tagja, Simoni, Garzelli és Voigt jobban bírták a kiképzést. Di Luca szerintem megint a 2007-es formájában versenyez, és megint nagyon jó csapata van. Pelizotti jó hegyimenő, jól is ment, de szerintem ő olyan, mint Evans, hiányzik belőle a nagyságra való képesség. Ha tényleg alkalmas lenne arra, hogy nagy versenyt nyerjen, akkor már legalább dobogóra került volna az eltelt években. Én Livájról tudom elképzelni, hogy megnyerheti a versenyt, ő is olyan mind Sastre, hogy a fizikai gyengeségét kompenzálva iszonyú mentális erőket tud mozgósítani, és gyakorlatilag mindent kibír. Viszont továbbra is tartom, hogy Basso a legesélyesebb. A legjobb korban van, nagyon jó fizikai adottságokkal, nagyon jól föl van készítve, és az összes többi mind közül a legtehetségesebb. Nála csak az old boys kategóriában vannak tehetségesebb hegyi menők (Armstrong és Simoni), de ők meg már túl vannak a zeniten.

A tegnapi alapján én azt mondom, hogy ez a giro di Luca és Basso között fog eldőlni. Annál is inkább, mert di Lucának küldetéstudata van, hogy ő fogja elhozni a vigaszt sokat szenvedett szülőföldjének. Bassonak is küldtetéstudata van, mert ő meg saját magának akarja elhozni vigaszt a sok szenvedés és megaláztatás után.

Mit is mondhatnék? AVANTI RAGAZZI!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!