Keresés

Részletes keresés

Smackdown Creative Commons License 2011.05.24 0 0 3164

Jó régen volt 2007.

Kimi éve volt.

Corde Creative Commons License 2007.11.14 0 0 3163
Akkor má robogok is át 2008-ra ;-)
samildi Creative Commons License 2007.11.14 0 0 3162

sziiiiiaaaaa:))))))))

 

és hova tűntél már megint??????:))))))..  ráadásul hónapokra:(((

amúgy már a 2008-on vagyunk:)))

jah! volt itt minden.. balhé, sáskajárás.. amit csak akarsz:)))

 

én azon vok kiakadva, hogy lassan "szétesik MS Ferraris csapata".. meg ha Alonzo a végén tényleg odaszerződik, na az meg beszarás lesz!!!:)

 

 

 

 

Előzmény: Corde (3161)
Corde Creative Commons License 2007.11.14 0 0 3161
Hjaaaaaj,de jó újra itt köztetek :-D
Samildi,Zolee,és mind a többiek.
Jórégen nem volt hsz-om.
De azt is látom,hogy felüti fejét a régen is látott ágressssszijó!
:-)
Ma "felháborodtam" MS-en.
Beül 1 év után F1-es autóba bohóckodni,és még mindig tud vezetni....
Durva.
Ill. ügyes-de azt hiszem,ezt eddig sem kérdőjelezhettem meg (bár sosem voltam MS fan)
zolee145 Creative Commons License 2007.10.27 0 0 3160
Azt hiszem az egész hozzászólásom élét nem nagyon értetted.:DDD Nem baj... Amúgy a hirtelen, kb az év második felében elszaparodó "ős Hamilton-drukkerekre" céloztam.:D

Egyáltalán nem elengedhetetlen. Annyi baj viszont van vele - saját tapasztalat - , hogy ameddig a kedvenced ott van, a futam közben valamelyest lefoglal az érte való izgulás. Ha ez nincs akkor csak magát a versenyt nézed. Na ekkor jönnek elő az olyan dolgok, hogy látni akarsz egy kis versenyt.
Előzmény: Törölt nick (3157)
red-devil Creative Commons License 2007.10.27 0 0 3159

röviden válaszolok, hogy felfogd. a Cauchyval nem kérkedtem te gyengeelméjű, csak hasonlatként említettem. de mondhattam volna azt is, hogy ha neked elkezdeném magyarázni a neurológiai viselkedéstant. legalább ha nem tudod, hogy kinek mit miért mondok (ami az esetek 90%-ban igaz sajna), akkor legalább próbálj meg tájékozódni, okés? :) de semmi gáz, fikázd csak a smileyt, másba látom már nem tudsz belekötni. esetleg ez a pont megfelel a mondat végén, vagy tegyek másikat? :D

 

amúgy meg szerintem hazafelé ugorj be egy kis zabért, mert ahogy látom neked az való. csőlátás, szemellenző, meg minden. na mind1, ha nem hát nem, én nem vitatkozom szelektív elméjű emberekkel (csak tudnám eddig miért tettem?!?!?)

 

jegyzem meg a szintet meg belőtted az lmao-val, de hát tőled többre nem is számítottam. na mind1, szerintem majd jövő június környékén beszélgessünk, mert addig úgyis csak szemellenzősdit fogsz játszani...

 

(aki esetleg nem tudná : ROTFL (Rolling on the floor laughing), LMAO (Laughing my ass off) )

Előzmény: Törölt nick (3154)
csuporka1 Creative Commons License 2007.10.26 0 0 3158
miért hamiltont akkor mi miatt választottad, a merci miatt? félre ne értsd, nem kötözködök, tényleg érdekel. mostanában elharapóztak az indulatok úgyhogy jobb óvatosnak lenni :)) 
Előzmény: Törölt nick (3157)
Törölt nick Creative Commons License 2007.10.26 0 0 3157
1994, na azt sose fogom elfelejteni, Hill drukker voltam :( Hamilton marad, nem vagyok képes arra az öncsalásra hogy valakit _csak_ azért válasszak mert jól megy vagy ez alapján váltogassak. Hill mellett is kitartottam, pedig elképesztő bénázásokat tudott bemutatni. Utána Montoya volt aki végül tökéletes csődtömeggé redukálta magát.
Nem értem hogy miért elengedhetetlen a fórumozáshoz az hogy legyen kedvenced.
Előzmény: zolee145 (3156)
zolee145 Creative Commons License 2007.10.26 0 0 3156
1994, Adelaide. Kb ez az a pont amikor kezdődött a dolog. Ha úgy lehet nyerni vb-t ahogyan azt MS tette az gáz. De nehogy azt hidd, hogy úgy történt, hogy egyik reggel felkeltem, és azt mondtam, hogy hopp, az F1 vicc! Ezt a dátumot is csak visszagondolva tudom mondani, mert ez folyamatosan, évek alatt alakult ki bennem.
Egyre több a pályán kívüli baromkodás, miközben egyre kevesebb a verseny.
Mondjuk lehet, hogy izgalmasabbnak találnám ha évről-évre kiválasztanék magamnak egy "kedvencet" akiért rajonghatok. Persze olyan kell aki harcban áll a vb címért...
Ezzel az a baj, hogy én a szezon kezdetén is szeretek fórumozni, olyankor is megvitatom az adott eseményeket. Na most ekkor még nem teljesen lehet tudni, hogy ki lesz harcban a címért, viszont nem nagyon van kedvem a fórumozással várni addig ameddig letisztázódik, hogy az adott évben ki a kedvencem, ki az akiért rajongani fogok. Jut eszembe, nálad marad Hamilton, vagy megvárod, hogy hogyan teljesítenek az újak?:DDD
Előzmény: Törölt nick (3142)
samildi Creative Commons License 2007.10.26 0 0 3155

4 hét, mi?!?!?!:DDD.. jól van vazzeg!:DDDDD nem érdekelsz devil:DDDDDDD

amúgymeg mi az isten bajod van már megint a fejemmel???:DDDDD

jah:D... és én már annak is örülök, ha 1-1 meccset megnyer a flyers:))))).. úgyhogy haggyá' engem a detroittal:DDDD... amúgy lenyomott minket tegnap a tampa:(... ráadásul úgy, hogy Mikka Makka védett:(((((

Előzmény: red-devil (3153)
Törölt nick Creative Commons License 2007.10.25 0 0 3154
intelligenciádról lesújtó képet nyújt, hogy az ellentétes véleményt hülyeségnek állítod be. az meg extrán szánalmas ahogy arra vered, hogy elvégezted az alapfokú analt. legközelebb azzal is jöhetnél hogy te már azt is tudod hogy 2+2=4, nem kevésbé röhelyes és primitív mint a cauchy tétel ismeretével kérkedni. :)

fikázással vádaskodni meg szánalmas egy olyan embertől aki erkölcsileg magasabb polcra teszi azt a versenyzőt aki előnyszerzés reményében a saját csapatát zsarolja, azzal szemben aki (szerinte) ellentmondásos nyilatkozatokat tesz.

legközelebb több smileyt írjál, akkor biztos neked lesz igazad ;) ajánlom még rotfl helyett az lmao-t az úgy hírlik hatásosabb varázsszó az ilyen értetlenekkel szemben... jah és alig várom hogy legközelebb mérhetetlen tudásod melyik részletét fogod megcsillantani :D

Előzmény: red-devil (3152)
red-devil Creative Commons License 2007.10.25 0 0 3153
jah és igen, a 4 hetes válaszidőból az első már kezdeget letelni...szóval pikk-pakk, és már megy is a válasz :D
Előzmény: red-devil (3152)
red-devil Creative Commons License 2007.10.25 0 0 3152

hagyjad, NEM AKARJA ÉRTENI, és kész :) feles szenvedni, kb annyira, mintha neked a Cauchy-gyökkritériumot kezdeném el magyarázni :D tökmind1, ha nem érti, nem érti, ez van, jövőre úgyis csak csalózni fog (amit idén fullra lefikázott), amikor az első 6ban nem lesznek benne :DDDD

 

és rövid ismeretségünk alatt egyet tutira mondhatok : háááát, az erkölcscsőszség a te fejedhez??? vehehehehehehehehe :DDDDDDDD (ROTFL) bocsi, de ezt azért józanul nem tudtam kibírni :DDDDDD

Előzmény: samildi (3150)
samildi Creative Commons License 2007.10.25 0 0 3151
jah.. azt kifelejtettem:D.. hogy a hirtelen természetem ellenére nem egykönnyen jutok el anyázásig:)
Előzmény: samildi (3150)
samildi Creative Commons License 2007.10.25 0 0 3150

erkölcscsősz?!?!.. én?!?!?:DDDD... hát tudod!:).. sok mindent lehet rám mondani, de ezt asszem nem:DDDD

amúgymeg mondom.. ha valakivel egyszer tele lesz a tököm, akkor annak a kapcsolatnak/barátságnak/munkatársi viszonynak... -tökmindegy:D - vége... és persze nem azt mondom, hogy ettől olyan baromi jófej vagyok:DDD.. de nekem az nem fér bele, hogy miután jól kianyáztuk magunkat, utána nagy egyetértésben ölelgetjük egymást:)

Előzmény: Törölt nick (3147)
samildi Creative Commons License 2007.10.25 0 0 3149

szóval:) sztem meg pont ez az álszent, hogy nyíltan elküdöm a büdös picsába.. - ezzel semmi gondom, mert ha valakit nem bírok, akkor jó esetben leugatom, rossz esetben meg levegőnek nézem:) - szóval eddig oké... nade utána nem adom elő, hogy húde kurva jóban vagyunk?!?!?.. mert ez baromira nem igaz... mert nálam ez úgy működik, ha valakivel eljutok arra a szintre, hogy ordibálva elküldöm a halál faszára, akkor az hétszentség, hogy a büdös életbe nem leszek vele jóban, max elviselem a jelenlétét.

sztem az az oké, hogy Hami meg Alonzo egymás alá tettek, összevesztek és most együtt dolgoznak... mert muszáj:)

az, hogy Hami nem tudja kezelni ezt a hirtelen jött ismertséget... persze, nincs egyszerű helyzetben... sőt, a sajtó is megtesz azért mindent, hogy a lehető legnagyobb felhajtás legyen körülötte... de ettől még nem kéne nyálaskodni.

mondjuk sztem már ott el lett baszva az egész, hogy bevonták ezzel a gusztustalan cukormázzal:/.. mert amíg csak azzal tűnt ki, hogy nagyon ott van, addig nem volt vele semmi bajom:)

amúgy Kimin mindig nagyokat röhögtem:D... és Csuporka! ne idegesíts ezzel a tesztpilóta dologgal:DDDD

Előzmény: csuporka1 (3148)
csuporka1 Creative Commons License 2007.10.25 0 0 3148

Azért kicsit tényleg túlmagyarázzátok a dolgot, bár én most már zoli minden megnyilvánulásával kapcsolatban komolytalanságot sejtek, amiben nincsenek számok :))

Hamilton nyilván nem olyan viszonyban van ronnal, mint alonso, de ebbe még csak belekötni sem lehet, hiszen gyerekkora óta ismeri. Megszivatták, elküldte a faszba, nincs ebben semmi. Attól még kibékülhetnek utána. És pont ez nem álszentség, mert nyíltan a sajtó előtt küldte el a faszba. Küldtem én már el a faszba a férjem, ő is engem, de attól még kibékülhetünk utána. Az a nagy gáz, hogy hamilton a gp2 után nem számított arra, hogy a sajtó kereszttüzébe kerül minden megnyilvánulásával. Szerintem egyszerűen nem tudja kezelni a helyzetet egyenlőre, és erre még ron rátesz egy lapáttal, azzal hogy keresztbe az ellenkezőjét nyilatkozza le mint hamilton. Hamilton azt mondja ő hibázott az utolsó versenyen, ron azt hogy a csapat. Ebből megint csak annyi jön le azoknak akik utálják őt, hogy ezzel is magából akar mártírt csinálni… és még volt pár ilyen az évad során.

Egyébként most alonso nyilatkozta azt, hogy kimiről sem kell elhinni, amit a sajtó ír róla, mert egy nagyon vicces figura, és ő szórakoztatja a nyilatkozatok előtt a többieket. Mondjuk ezután elgondolkodtam azon, hogy nem lehet, hogy massa csak tesztpilótának írt alá? :))

Törölt nick Creative Commons License 2007.10.25 0 0 3147
látod, ezzel szemben Hamilton nem szerelmi sőt megkockáztatom: talán nem is baráti kapcsolatban van Ron bácsival. az vesse rá az első követ aki még sose békült ki senkivel akivel összeveszett.hihetetlen milyen kis erkölcscsőszök vagytok. ha nem békülne ki vele akkor azon túráznátok hogy "ez mindenkivel összeveszik meg rosszban van" ha meg kibékül akkor meg "álszent köcsög féreg", annyira nyilvánvaló hogy csak a csómót keresitek a kákán...
Előzmény: samildi (3146)
samildi Creative Commons License 2007.10.25 0 0 3146
de igen... de nem küldtem el a faszba... illetve akit igen, attól pikk-pakk el is váltam:DDD...
Előzmény: Törölt nick (3145)
Törölt nick Creative Commons License 2007.10.25 0 0 3145
te még sose vesztél össze, és békültél ki a pasiddal ? utána álszent köcsögök voltatok?:)
Előzmény: samildi (3143)
samildi Creative Commons License 2007.10.25 0 0 3144
Zoli basszus!!! megértelek:)))... lassan feladom:DDDDD
Előzmény: Törölt nick (3142)
samildi Creative Commons License 2007.10.25 0 0 3143

hallod!.. Te kurvára nem akarod megérteni, hogy devil miről beszél...

akkor a példádnál maradva:)... ha egy házaspár úgy összeveszik, hogy nyilvánosan anyázzák egymást és utána előadják a tökéletes családot.. na ez köcsög álszentség, mert egy ilyen kapcsolatba úgy bele lehet szarni, ahogy van és ha ennek ellenére azt akarják elhitetni mindenkivel, hogy minden oké.. akkor attól hányni kell...

szóval hami elküldte ront a kurva anyjába - nyilvánosan - utána meg ott nyálaskodott... hát szted mi ez, ha nem álszenteskedés?

Előzmény: Törölt nick (3137)
Törölt nick Creative Commons License 2007.10.25 0 0 3142
kinek szurkolsz? fogadjunk, hogy pontosan azóta szarul megy neki a versenyzés amióta te rossz tréfának tartod az egészet :) vagy visszavonult :)
Előzmény: zolee145 (3140)
Törölt nick Creative Commons License 2007.10.25 0 0 3141
1. egyetértünk
2. pl? én nem tudok ilyenről.
3. szerintem szánalmas dolog úgy VB-t nyerni hogy a csapattárs alázatos módon hátramarad meg kivételeznek a bajnokkal. sumachért ezért lenézem, ebből a szempontból rajkó címe se a pályán dőlt el -> szánalom.
4. lojalitás: úgy járt el ahogy ron határozott: nem volt csapatsorrend. nincs szánalmasabb mint a lakáj driverek: irvine, barichello, massa, stb, vérjunk csak: de van: az aki anélkül lakáj szerepet játszik hogy erre csapatutasítás lenne amit te itt elvársz :)
5. ehhez egy link? nem találok guglival ilyen nyilatkozatot.
Előzmény: Boby10 (3139)
zolee145 Creative Commons License 2007.10.24 0 0 3140
Szerintem te meg engem nem értettél meg. Nem baj. Csak hogy világos legyen: az egész F1-et pár éve, pláne ezt a szezont csak egy rossz tréfának tartom. Pont úgy kiröhögöm ezt a nyilatkozatot mint az összes többi baromságot ami volt idén.
Majd akkor várjál tőlem komoly hozzászólást ha újra verseny lesz a pályán.:D

Addig viszont viccelődni fogok mindenen, mint ahogyan a srácok viccelődnek az autóverseny fogalmával.:D

Túl komolyan veszel mindent...
Előzmény: Törölt nick (3127)
Boby10 Creative Commons License 2007.10.24 0 0 3139
1., Hamilton egy újonc, aki - bármilyen "profi" is volt év közben - pont az újoncsága miatt bukta a Vb-t.
2., Én is álszentnek tartom, mert a nyilatkozatai + a tettei nem is kevésszer 180 fokos ellentétben álltak egymással.
3., A Lúzer Dennisnek kb. a 3. futam után az - általam 1ébként Hamiltonhoz hasonlóan nem kedvelt (mivel 15 éve Ferkás vagyok) - Alonsot kellett volna kinevezni első számú pilótának, és most Alonso Vb., az újonc meg egy nagyon kecsegtető VB. második.
4., A fentiek értelmében (magyarul ha Hamilton tudta volna hol a helye) nagy mértékben ártott a saját csapatának, bár ezt a főnöke bénasága (és itt bukott Dennis, mint vezető) teljesítette ki igazán, de egy "F1-re kitenyésztett háziállatnak" ennyi lojalitással bírni kellett volna a saját "nevelőapja és családja" (csapata) iránt, mert az első év mindenkinek a tanulásról szól. (Ezt Ő magáról már az utolsó futamokon nem hitte el, ez is lett a veszte).
5., A "gyorsabb lennék mint Schumi, Ki az a Kimi?" dumákra meg a fentiek értelmében csak ennyi: Egy vb. második szövegére ki a f@sz kiváncsi? Először min. 1 vb. címnek az asztalon kell(ene) lenni...
6., Jövőre lehet(ne) bizonyítani, bár kérdem, ki fogja azt az autót tesztelni? Talán vasutas apuka a síneken?
Előzmény: Törölt nick (3138)
Törölt nick Creative Commons License 2007.10.24 0 0 3138
"a, ezt már akkor tudta a darukezelő, hogy nem fog pontot kapni??"

ez irreveláns, te hoztad fel hogy pl emiatt volt a VBért versenyben, pedig te már tudhattad volna hogy ezért nem kapott pontot....

"SC,"

nézd meg a videót hány kilométerre volt a balesettől: a 20 méter széles pálya másik oldalán volt...

"gumi,"

nem mért edzésen ezzel hogyan lehet előnyt szerezni ?! beszarok :)))

"kibaszás Alonsoval"

ez a legröhelyesebb :DDD szóval előre kitervelte hogy direkt alonso mögé jön be, ÉS megbeszélte alonsoval hogy ő (alonso) majd bent áll a boxban sokkal tovább mint ami ésszerű lenne., hogy majd alonsót hátrasorolják :)) hát ebből megbuktál csúnyán :)
Előzmény: red-devil (3136)
Törölt nick Creative Commons License 2007.10.24 0 0 3137
tudom hogy számodra a realitás világában nehéz eligazodni. de vegyünk egy apró példát: egy házaspár összeveszik, aztán kibékülnek. innentől kezdve egy álszent köcsög féreg a férj mert azt nyilatkozza a sajtóban a veszekedés ellenére, hogy: "jól megvagyok a családdal, csak az anyósom nem áll szóba velem" ? érzed ?

és mi köze a tisztelethez ahhoz hogy szerinte ő gyorsabb lenne-e mint sumák? :) satuféket kéne nyomnia ha egymás közelébe kerülnek a pályán a nagy tisztelettől vagy mi ? :)) vagy elmorzsolnia egy könnycseppet miközben ő azt nyilatkozza hogy legalább körönként 5 másodperccel lassabb lenne ? ez a tisztelet ? :)


"valaki pont ezért szereti. pl te"

azért szeretem, mert nem volt kedvencem és év elején rá esett a választásom. azóta pedig elég jól muzsikált :)

de tudod mit játszunk egy játékot. mondjál egy versenyzőt, aki az első hatban ott szokott lenni (hogy legyen elég sajtóanyag), és annyi ellentmondó nyilatkozatot fogok szerezni, és úgy szétfikázom ahogy akarom majd, csak azért mert ez lesz a célom :)
Előzmény: red-devil (3135)
red-devil Creative Commons License 2007.10.24 0 0 3136

visszaemelős : ja, ezt már akkor tudta a darukezelő, hogy nem fog pontot kapni??? micsoda jövőbelátó pályamunkások vannak :DDDDD

 

büntetés-elfelejtős : SC, gumi, kibaszás Alonsoval. persze tudom, hogy erre mindegyikre van magyarázat, mint anno volt suminál, csak ezek mindig sánták, de ezt már kismilliószor kidumáltuk. és akkor még ebbe bele se vettem, hogy Alonso alá lőtte a kocsit, neki csak finomhangolni kellett. de mondom, ha jövőre ott lesz az élmezőnyben (amit még mindig erősen kétlek!!!), akkor aláírom, hogy tud, bár szimpi akkor se lesz.

Előzmény: Törölt nick (3134)
red-devil Creative Commons License 2007.10.24 0 0 3135
csak hogy megértsd, bár tudom, hogy szándékosan nem akarod, de azért egy próbát mér megér :D szóval nem az a bajHamival, hogy szépet vagy csúnyát nyilatkozik, csak mondjuk amikor Hami pl elküldte Ron Dennist a faszba, majd a másnapi versenyen megköszönte a csapat hatalmas támogatását nem kicsit cukros verzióban, akkor azért ez nekem eléggé ellentétes dolognak hat, majd utána azért még 1-2 napra rá lenyilatkozza, hogy milyen jó a hangulat a csapaton belül, és hogy csak Alonsoval nem beszél. vágod már mire gondolok? lenyilatkozza Suhamérről, hogy lazán lehagyná idén, de közben nyilatkozza, hogy mennyire tiszteli a tapasztalt versenyzőket. soroljam még az ellentmondásokat??? az, hogy lehagyná suhamért ok, bár ez sem szimpi ujjonctól, de utána tök ellenekzőt nyilatkozni...na nemáááááá', ezt azért én nem hiszem el, ha nem haragszol, ennyire azért nem tollas a hátam :DDDDDD de mondom, ez neme teszi unszimpatikussá, valaki pont ezért szereti. pl te :DDDDDDD
Előzmény: Törölt nick (3133)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!