Sziasztok, Eladó: - 3pár Golf 1-es ajtó (2ajtós modellhez), ebből 1 pár kabrióhoz - 1 db csomagtérajtó fehér üveggel - 1pár belülről állítható tükör - 1 pár kilincs alá karbonbetét - 1pár 4lámpásba való első hosszú fény!!!gyári,makulátlan,hella!!! 83as évjárat,dobozban! - wolfsburgos kormányközép (fémküllős, GTi kormányba való) - zöld üveg garnitúra - fehér üveg garnitúra - műszerfal (kerettel) - műszerfal alá való nagy kesztyűtartós konzol - dupla kerek óracsoport (műszerfalóra, fordulatszámmérős) - önindító - kormánymű - fekete szőnyeg garnitúra - fekete oldalkárpit (4ajtóshoz) - szinte komplett kék belső(szőnyeg+kárpitok+hátsó makulátlan ülés+kalaptartó műanyag - csak az első ülések hiányoznak) - 1 torkú solex karburátor 1.5-ös motorhoz - kábelköteg,biztosítéktábla 1.5-ös motorhoz - 1.5-ös karburátoros motor váltó nélkül (kódja:JB) - 1,8-as karburátoros motor (komplett,váltóval) (kódja:SH) - komplett K-jet tronic befecskendezőfej - 1 garnitúra befecskendezőcső - hátsó híd - oldalkárpitok - kalaptartó műanyagok (fekete+kék+zöld is van) - ablaktörlő mechanika - kétórás konzol - 4 lámpás jeles hella rács (a krómcsík le van festve feketére) + 4 lámpás gyári jelnélküli rács - 1pár hátsó ültetőrugó (sűrű, 60/40-es) - 1pár vastagszárú első lengéscsillapító (komplett) - váltókar rudazattal - kézifékkar - fűtőradiátorok - hűtők - víztartály - belső zármechanika ajtóhoz - motorháztető kitámasztó pálca - fekete-fehér napellenző - 1pár fekete kilincs kulcs nélkül :D (vigyed lol) - egyéb bontott apróságok is vannak!
Van karbon motorháztető (nem horror áron) és karbon kis lökhárító is!
Valamint Golf 2-hez index,dobozban.
Ár megegyezés szerint. Tel:06-30-6226-137 ssug@citromail.hu (fémmegmunkálás+autóalkatrész-felnipolír is jöhet, olcsó de magas színvonal, gyors kivitelezés!)
Sziasztok kellene egy hozzáértő szakember aki be tudná húzni az 1-es sciroccomba a GTI 8v 1989-es vezetékkötegét és a motort is beszerelné,Veszprém megye vagy a Balaton környékén,légyszi segítsetek.
Sziasztok, hál' Istennek (majd kiderül:) ), hogy van ilyen topic! Nna sorolom a problémát: Van egy I-es 1.6 GTI-m (ez még önmagában nem lenne probléma) és két hónapja az idegeimet eszi. Hogy csinálja? Hmm...nem megy! Bemelegszik és vége. Egy 110 LE-s motornál ez szembetűnő probléma. Az ok: kirohadt a benzin beöntő cső, aminek következtében a kerékről felverődött sár és víz a tankba kerülvén szinte "szétszette" a tüag. rsz-t. A szűrőben egy marék sár volt!!! Na de mit javítottak: - mértek rajta rendszernyomást, és kevés volt =>ez egy AC pumpámba került - a bemelegedésszabályzót és a kp-i fejet kipucolták, na meg a tankot kimosták - 4-ből 3 befecskendezőt cseréltek - állítólag jó a gyújtás...
Mi a búbánatért nem jó még mindig?
(most szombaton megpróbálok visszaevezni :( vele a műhelybe, mivel olyan tetű lassú, hogy az csak evezésnek is jóindulattal lehet mondani.)
szóval, ha valakinek van 5-lete (felőlem akár hat is lehet :) ), akkor legyen szíves írjon!
Hát megnéztem volna már a király verdát,ha nem döntött volna le ez a népbetegség a lábamról,fosás hasfájás:( de majd legalább újult erővel megyek és kukkantom meg:)
De jó neked Sanyi, nekem tipikus magyar mentalitás áldozata lett a racsnis készletem valaki képes volt feltörni a csomagtartómat, és mert nem talált benne semmi érdemlegest elvitte a racsnis készletemet:( remélem most boldog valahol hogy ilyen jó fej volt, na mindegy vehetek egy uj készletet:(
Zolee: hát nem azt mondtam hogy az a jó ha csak megy, hanem annyit mondtam hogy száz százötven között van egy normális gti, amire még szerintem rá költ az ember legalább ugyanennyit a fényezés nélkül. Persze valakinek az számít hogy egy király motort rak a kocsiba:) de én egy "hagyományos" gti motornak is nagyon örülnék:))))
kekszy "szerintem mostanában egy normális állapotu gti kábé száz és százötven ezer forint" Hmm, eltérő véleményünk van a normális állapotról, nekem az nem normális állapot, ha lehet vele menni.
Azért 100-150 között ne várj csodát! :-) Én pl 240-re tudtam lealkudni az enyémet, és azért az se teljesen tökéletes állapotú! Tegnap kapott tőlem egy Corrado G60! :-)
Hát szerintem mostanában egy normális állapotu gti kábé száz és százötven ezer forint között mozog,amira biztos rá kell költeni még legalábbegy százast a fényezés díjjáról még nem is beszéltünk:) szerintem nézd meg ezt a fekete gti t aztán már egyből tudsz mérlegelni hogy megéri e.Használtauton mostanában egész jő árban vannak a gtik kukkantsd meg.
Köszi Sanyi, irtó jó arcok vagytok hogy így drukkoltok hogy sikerüljön venni egy jó kis Gti-t:) Manapság elég kevés azon emberek száma akinek egyáltalán tetszik egy ilyen jó kis autó:)
Mi az hogy nem megy izibe?:))))) ebben a digitális világban manapság már olyan könnyű ellőni egy pár fényképet:))))))))
Amúgy meg akkor inkább figyelem megyek majd alkudni most épp 135 ezernél van az ára de még jól összeszedem magam veszek egy két nagy levegőt és utánna nekiindulok és a torkomban fog kalapálni a szívem amikor beülök kipróbálom és megveszem lealkudom satöbbi:) életem első gti-jét:)
Ne vegyél rá mérget! :-) Amikor én néztem autókat, akkor kb 1 évig az ment, hogy mire eljutnék a megnézéséig, addigra eladták. Ha valami megtetszik, akkor alkudni kell és megvenni. :-)
Hát hiába várjuk a képeket még nem látok friss dolgokat a verdádról:)))))
Viszont van egy tök jó hírem,képzeljétek el ami gti-t kinéztem magamnak még három hete 155 ezer forint volt de most már kevesebb:))) szóval még várok vele szerintem egy hónapot max kettőt és megveszem:) legalábbis remélem. Remélem ezekben a hideg téli hónapokban senki sem akar gti-t venni:)