SOS Devecsernek! Devecser és környékén a vörösiszap okozta katasztrófa következtében az embereknek el kellett hagyniuk házaikat, állataikat. Az állatvédők kérik a menhelyeket és magánszemélyeket, hogy aki ideiglenesen be tudna fogadni állatokat, jelentkezzen Lakos Györgynél a 30/507-2062-es számon a nap bármely szakában. FONTOS! Ezek nem kóbor állatok, mindegyiknek megvan a gazdája, csak a kitelepítés miatt nem tudja hol elhelyezni. A sérült kutyák kezelését az állatvédők vállalják, ez ne riasszon vissza senkit. Kérünk mindenkit, aki tud, segítsen! Köszönjük !
csak annyi a bajom ezekkel a nyereményjátékokkal, hogy sosem nyerek vele. habár ez így nem igaz, mert 1-szer már nyertem asszem a marssal + 1 marsot , de azonkívül még nem jött össze semmi. :D
hát most van ilyen sportszeletes nyereményjáték, ahol lehet nyerni mobilt meg netbookot meg ilyesmiket, emellett lesz egy nagy buli amjd 26án a kamaraerdei ifjúsági központban és a csokipapírokkal pontokat lehet szerezni és azokkal lehet szavazni arra, hogy bandák vagy dj-k lépjenek fel illetve az első 1200 legtöbb pontot gyűjtő kap ingyen párosjegyet rá, meg még 300at kisorolsolnak. Én a bandáknak szurkolok mert fellép az anima is viszont evil nine is érdekelne így most hezitálok hogy mire szavazzak, amúgy itt van az oldal: papirparbaj.hu
van krumplis is? :O én olyannal még nem találkoztam, de lehet nem is szeretnék :D amúgy szerintem nem gond, hogy pl van őszibarackos, szerintem passzolnak egymáshoz
a témához visszakanyarodva, nincs valakinek fölösleges sportszelet papírja?
már csömöröm van a csokimizériátoktól, akkor legalább remélem ti is megunjátok, mert én már folyton csokin élek mégis ki vagyok tőle készülve, de nem bírom abbahagyni... ez valami függőség lehet csak......
Én is csak a "standard" csokikat szeretem: vékony sportszelet, túró rudi, milka... Nem tudom, hogy ki találta ki hogy a csoki finom őszibarackkal, meg eperrel meg krumplival meg nem is tudom mivel szokták még vegyíteni! :D
Azért nem rosszak az ízesített csokik sem! mondjuk azokat nem szeretem menet közben megenni, csak otthon vacsi után. Ha jövök megyek akkor én mindig sport szeletet nyomatok, márha csokit eszek :) de érdekes én is csak a simát szeretem, túrórudiból meg a mogyorósat, de azt mostanában nem láttam, úgyhogy marad a sport... :P :)
Hehe én szerencsére annyi csokit zabálhatok, amennyit akarok, soha nem fogok meghízni :P A sportszeletet pedig nagyon szeretem, de csak kis kiszerelésben (persze abból sokat :P). Sulinkba nemrég osztogattak a karamelles tuningból, kapásból rá is álltam :P Régebben volt az a chokito, ronda, de finom szöveggel reklámozták, azzal mi lett?
Hát én sajnos tonnaszámra zabálom a csokit, mostanában a sportszeletre álltam rá, mondjuk ott közbejátszik a nyereményjáték is, mert a kedvenceimre is lehet szavazni, az Anima Sound Systemre :), csak félek hogy nagyon el fogok hízni :(
Így is van! Meg kell adni a módját ennek is. Én sokat veszek de beosztom, minden főétkezés után desszertként 2-3 kockát eszek, nehéz megállni hogy ne többet de akaraterővel menni fog :) Mondjuk brüsszelbe nem állnék jót magamért ilyen téren :D
én is mindig több fajtát veszek belőle de nem zabálom...ez olyan,mint ha megszentségteleníteném a csokit :) Ez olyan,mint a jó borból sem szabad vedelni hanem élvezni kell az ízét. De lehet csak én vagyok nem normális:D
Nem is egy hétvége hanem 4 nap ha jól értettem, és vmi porcelánt is lehet vele nyerni! Én is azért veszek mert egszerűen éreznem kell az ízét, illetve kismennyiségben egészséges (ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy nem veszek belőle sokat :) )
pedig most az elefántos csokival lehetne nyerni egy hétvégét Brüsszelbe plusz herendi porcelán készletet is. Hát...én azért veszek pár táblával mert : 1. mindig veszek mert imádom :D 2. Brüsszelben még több a csoki :D
én is többször nyertem már ilyenekkel, mondjuk általában még csokit, de az sem rossz ám :) régen a bountynak volt ilyen akcioja, asszem az már lejárt. Kár mert azzal sokszor lehetett nyerni, bár a kommersz csokikat nem kedvelem annyira. A magas kakaótartalmúak meg drágák és nyerni sem lehet :D
Nekem bejön, szeretem az ízét. Csomagolás engem annyira nem izgat, a külsejét nézve, ha belül van benne kód az annál jobban érdekel:) Én szoktam ezekkel nyerni, ha mást nem akkor egy másik csokit.
nekem nagyon nem jön be...de annak örülök,. hogy végre egy kicsit átalakították ezt a picikét már leharcolt és megfáradt márkát és mintát..mindig kell egy kis vérfrissítés:) úgyhogy kérvényezném a többi régi csokinak is a megújítását:)