Keresés

Részletes keresés

depis Creative Commons License 2006.11.16 0 0 45

a győztesek írják a történelmet - de ez nem a háború volt, hanem csak egy csata .. egy incidens, amikor civilekre csapott le a barom kormány ...

nektek is lesz majd hasonló élményetek ...

csak nem így ...

egy szép naponeegy hivatalban sorbanállotk egy órát, majd közlik, hogy ebédidő, menjetek haza ...

és ti hazamentek ... mint az épen hogy felszabadított rabszolgák ... akik mindent lenyelnek a gazdájktól .. .

ezt a szolgai vislekedést a gyermekeitek is örökölni fogják ...

sanjnos (további potenciális mszp-szdsz szavazók)

Storgendibal Creative Commons License 2006.11.16 0 0 44

Vedd tudomásul, h ferdítesz, torzítasz, tényeket más színben tüntetsz fel. Ejnye!!

Igenis Gyurcsány tehet róla, h ez lett mert nem monygyott le, na. És pont nem ért rá az a 300 narancssárga mellényes vigyázó, akik nov. 4.-én milyen ügyesen rendett tudtak tartani. Véletlenül épp aznap volt mindenkinek halaszthatatlan ügye, különben is, ki gondolhatta volna a szervezők közül, h valami baj lehet 23.-án?!!

Csak te vagy naon rosszindulatú, tudd meg!!!

:))))

Előzmény: Ext-rém (39)
Storgendibal Creative Commons License 2006.11.16 0 0 43

Jól van, jól van, nincsen semmi baj, megnyugszik, nem beszél..:)))

"ez a bukott barmot,"

Ez nem az, az a másik....:)))

....Gyógyszert szépen beveszi, megy csicsikálni...:)))

Előzmény: depis (42)
depis Creative Commons License 2006.11.16 0 0 42
könnygázos ünnep - békével ... végül minden elsimul, és gyurcsány vagy hogy hívják ez a bukott barmot, hazaküld mindenkit ... hogy nyugodtan uralkodhasson - és elrendel egy kijárási tilalmat ... amit a privát rendőrsége (gergényivel az élen) fog betartatni ....
Ext-rém Creative Commons License 2006.11.13 0 0 41
Dehogynem ! Védekeztek a brutális rendőrök ellen, mert nem tudtak hazamenni és féltették az életüket, ezért barikádokat építettek. Gyújtogatni meg azért gyújtogattak mert fáztak, mivel nem tudtak hazamenni. A köveket meg nem azért....dobálták, hanem a közmunkások trehány munkáját próbálták eltüntetni, tehát összedobálták egy kupacba.
Előzmény: Újlaki (40)
Újlaki Creative Commons License 2006.11.13 0 0 40
Várj, azt a torlaszt nem a kisgyermekeit sétáltató anyuka építette homokvár helyett? Hajnali fél kettő éppen alkalmas időpont.
Előzmény: Ext-rém (39)
Ext-rém Creative Commons License 2006.11.13 0 0 39
VAN MÉG BÉKÉS NYUGDÍJAS.....
Ext-rém Creative Commons License 2006.11.13 0 0 38
TOVÁBBI BÉKÉS NYUGDÍJAS TÜNTETŐK, AKIKET OK NÉLKÜL BÁNTALMAZTAK A.....
Ext-rém Creative Commons License 2006.11.13 0 0 37
NÉHÁNY BÉKÉS, NYUGDÍJAS TÜNTETŐ AKIKET MEGVERTEK A BRUTÁLIS RENDŐRÖK:
NAtional STYLE Creative Commons License 2006.11.13 0 0 36
kuncze sem kapott
Előzmény: Storgendibal (28)
Sivatag_hajoja Creative Commons License 2006.10.31 0 0 35

A komcsik, szabógével az élen, most írják át a törtelmet.

Semmelweis utcát lezárták a rendezők...

ahab Creative Commons License 2006.10.23 0 0 34

A kép alapján Btk-ba ütköző bűncselekmények:

Közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak, rongálás.

Jó a kép, küldd el a rendőrségre!

Előzmény: özv. Bitera Sándor (13)
fmo Creative Commons License 2006.10.23 0 0 33
Eszembe jut egy régi vicc, mivel Szijjártó Pétert hallgattam a televízióban a békés tüntetőket ért rendőri agresszióról.
"A Kínai-Szovjet határon békésen szántó-vető szovjet traktort megtámadták az aljas kínai határőrök. A traktor viszonozta a tüzet, majd elrepült támaszpontjára."
Előzmény: joe.black (31)
utulien1 Creative Commons License 2006.10.23 0 0 32
Nem értem a többes számot. Én magam mindig tiszteltem 56-ot. Kár hogy nov. 7-et csináltak mostanra belőle.
Előzmény: Törölt nick (27)
joe.black Creative Commons License 2006.10.23 0 0 31
A csőcselékkel csak így lehet bánni.A "hős " Kossuth tériek nem tartották be az egy nappal előbb aláírt megállapodásukat. Találtak náluk glicerint, benzint, vasgolyókat. Pont amikor másik ötven valahány ország vezetője látogat meg minket. Ők a legnagyobb HAZAÁRULÓK!! Az ilynek csak gumibotot érdemelnek. Hajrá Rendőrség! A nagy többség veletek van és rendet akar!!
Előzmény: nanáá (29)
fmo Creative Commons License 2006.10.23 0 0 30
Nagyapámtól azt tanultam, hogy minden magyarnak két igazán nagy ünnepe van: március 15. és október 23.
A rendszerváltás előtt mindkettőt megünnepeltem akkor is, ha vertek érte. Mától csak otthon, családommal fogok ünnepelni.
A közelmúltban politikusok ellopták a kokárdás kisajátítási akciójukkal március 15-ét és a nemzeti ünnepet saját szintjükre építették le.
Ma ellopták október 23-át is és az ünnepségeket a bányászbékát meghazudtoló mélységekbe süllyesztették - saját szintjükre.

Politikusok! El a kezekkel a nemzeti ünnepektől! Fizetést azért kaptok, hogy az országot jobbá tegyétek, nem azért, hogy a másik oldalt mocskoljátok.

A jobboldal szlogenjeiből csak egy dolog szinpatikus nekem.
"Szakértői kormányt!" - azaz magyarra fordítva: a teljes politikai elitet (jobb és baloldalt egyaránt) 10 évre tiltsák el a közügyek gyakorlásától. (mellékbüntetésként)
A baloldal hazudott. Igaz. A jobboldal a választási kampányban 3* akkorát hazudott. Ez is igaz.
Tanulság: egymást köpködik, mert ez kisebb energiát emészt fel, mint a munka. Akkor jönnek majd zavarba, ha az egyik nagy párt szétesik, és a másik hamarosan követni fogja, mert ezen nagy protopártokat csak a másik oldal gyűlölete tartja össze.

A választási kampányok a rendszerváltás óta egyre inkább csak arról szólnak, hogy melyik csapatot utáljuk kevésbé. Az emberek nem programokról szavaznak, az ígéreteken pedig csak mosolyogni tudnak.

Manapság számomra a politikus legjobb ismérve az, hogy bármilyen szent kifejezéshez hozzányúl, kezeiben olyanná válik, mint ő maga - langymeleg puha fekáliává.
Előzmény: Törölt nick (27)
nanáá Creative Commons License 2006.10.23 0 0 29
Miről beszélsz??? ÁLLÓ tömegbe lőnek. BRAVÓ. TE IS ezt tennéd? HÚZD KI a géped barátom és szálj magadba!
Előzmény: Storgendibal (28)
Storgendibal Creative Commons License 2006.10.23 0 0 28

Most oszlatnak az Astoriánál!!!

Remélem a  hírtv-s riporter is letüdőzi rendesen a gázt!!!

Azért is: Hajrá zsaruk!!!!

Az idióta Jévész meg odaállt a zsaruk meg a tüntizők közé és kapott egyet.

Úgy kell neki!!!

Én nem kaptam, érdekes...

Lehet, h nem mentem oda balhézni, hanem az ünnepség után hazajöttem????

nanáá Creative Commons License 2006.10.23 0 0 26
A jó rendőr nem bánt senkit csak a magyart???? Fel kell menni az ötödikre és onnan csere puszit küldeni.
Előzmény: zi_laj (11)
joe.black Creative Commons License 2006.10.23 0 0 25

Igazad van! Én vidéki vagyok, de az öcsém Pesten lakik, a Szent István Körúttól, és a Jászai Mari tértől 1 percre, de még nem keveredett soha semmibe. Miért? Mert nem akart !!! Ennyi!!!!

Az igaz, hogy 2-3 hete a munkahelyén őrzött, zárt pakolóban hagyja a kocsiját, nemhogy a "nagy magyarok" totálkárosra vágják, amit egy másik magyar sok év munkájával előteremtett.

Előzmény: glad (22)
sakknagymester Creative Commons License 2006.10.23 0 0 24
Miert gondolod, hogy neki van veled? Szerintem nem sullyed le a te szintedre..
Előzmény: Sivatag_hajoja (16)
sakknagymester Creative Commons License 2006.10.23 0 0 23
En mar tudom, miert leptek kozbe a rendorok.. Ezek az emberek-veszelyeztetve a kozlekedes biztonsagat illegalisan akartak lemosni a busz szelvedojet, ill. szervizelni a jarmuvet..(lasd a kep bal aljan a fiatalembert, a feher puloverbenaki mar szerel is valamit).. .O)
glad Creative Commons License 2006.10.23 0 0 22

Hát ez a rosszkor rossz helyenről jut eszembe, hogy ki az a felelőtlen eszetlen szülő aki ilyen puskaporos politika helyzetben nagygyülésre viszi karonülő csecsemőjét?!

Jó fenékbe kellene billenteni a felelőtlent!

Előzmény: joe.black (18)
utulien1 Creative Commons License 2006.10.23 0 0 21
A kormányváltásra te már nyugdíjas leszel.:)
Előzmény: interm (9)
glad Creative Commons License 2006.10.23 0 0 20

Na mivan?!

Fáj az igazság, föleg ha kép is van róla?

Eza a néző pont már nem olyan jó?

Előzmény: Sivatag_hajoja (16)
utulien1 Creative Commons License 2006.10.23 0 0 19
Ja, szal te is egy hős vagy, csak másokat toltál magad elé?:)))))))))))))))))))))
Előzmény: Sivatag_hajoja (8)
joe.black Creative Commons License 2006.10.23 0 0 18
Tény, hogy ilyenkor előfordul, hogy ártatlan emeberek is szenvednek sérelmeket. Szerintem ezt nem lehet elkerülni. Rosszkor vannak rossz helyen. Biztos másképp gondolkodnék, ha én lennék rosszkor rossz helyen, de ez a veszély nem fenyeget égész nap itthon betonoztam:) Okt.23. legnagyobb haszna, hogy van egy szabadnapom pluszban, bár november 7. sem lenne rossz, de akkor már hidegebb van és előbb sötétedik. Kb. ennyire érdekel okt.23., és szerintem az ország 99%-a így van vele. Az 1% csőcselék meg mindig meglesz bármit csinálunk is velük. Szóval hajrá rendőrség!!! Üssétek a csőcseléket, bár tudom, hogy a lehető legdemokratikusabban kell fellépni. Németország, vagy Franciaország nem egyezkedett volna egy "Kossuth téri" bandával, hanem takarított volna. A magyar kormány és a rendőrség megpróbált a lehető legnormálisabban fellépni. Nem volt értelme, a csőcseléknek csak az ütés kell!!!!! Mégegyszer hajrá rendőrök! Rendet akarunk! a 99 % !! Köszönjük a munkátokat !!!!
utulien1 Creative Commons License 2006.10.23 0 0 17
gyorsan írj, mert már jön az ápoló a szurival.:))
Előzmény: zs38 (6)
Sivatag_hajoja Creative Commons License 2006.10.23 0 0 16
nincs kedvem veled beszélgetni...:-(
utulien1 Creative Commons License 2006.10.23 0 0 15
Hátja. tönkretüntették az ünnepet. gyalázat.
Előzmény: Sivatag_hajoja (1)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!