Keresés

Részletes keresés

medve talp Creative Commons License 2018.09.24 0 0 13340

magyar valosag az Orban rezsim  alatt

 

 

https://index.hu/belfold/2018/09/24/jaszai_rendorseg_felgyujtas/

Ma más a kása Creative Commons License 2012.11.14 0 0 13336

AJQA! Nem gyűlöletbeszéd, hanem önvédelem!

Előzmény: T.Tanácsos (13330)
Berlusz Móni Creative Commons License 2012.11.14 0 0 13335

Az előbb már kommentáltam egy rövidet a gy.beszédes topikon, áthozom ide is. :-)))

Lehet, hogy a paffba is át kéne vinni? :-DDD

 

Pártszimpátiától függetlenül, van annak valami diszkrét bája, Weyer névvel médiaszakemberkedni..... :-DDDDD

Előzmény: T.Tanácsos (13330)
Berlusz Móni Creative Commons License 2012.11.14 0 0 13334

Pontosan ott a hangsúly. A befolyásoláson. AMit persze ők legvégsőkig tagadtak mindig is! Azzal, hogy a kereskedelmi tévék pártfüggetlenek, nem befolyásolnak, kiegyensúlyozottak, stb. stb. Te is ki tudnád egészíteni további polkorrekt jelzőkkel. :-))

 

 

Előzmény: tzh (13332)
tzh Creative Commons License 2012.11.14 0 0 13332

"..a társadalomban élő képet ne befolyásoljuk rossz irányba."

Nem is túl árnyaltan kijelentik tehát, hogy akkor befolyásolnák az embereket - a szerintük - rossz irányba, ha megmutatnák nekik kendőzetlenül a valóságot.

 

A külnböző ún. "valóságshowk" természetesen abszolúte jó irányba terelnek...

Előzmény: Berlusz Móni (13331)
Berlusz Móni Creative Commons License 2012.11.14 0 0 13331

Bárdos András szelleme tovább él és virágzik.... :-s :-s :-s

 

http://www.origo.hu/teve/20070621bardos.html?

 

Alapelvünk, hogy bizonyos hírek esetében pozitív diszkriminációt alkalmazunk. Nem fogjuk a cigányok ellen hergelni az embereket, ezért nem mondjuk el, ha valahol egy baleset helyszínén összegyűlt egy nagy létszámú közösség, akik aztán nem bántották azt, aki a balesetet okozta. Látni ilyet eleget más médiumokban. A melegekről szóló összeállításokat nem fűszoknyás transzvesztiták képeivel illusztráljuk, hogy a társadalomban élő képet ne befolyásoljuk rossz irányba.

Előzmény: T.Tanácsos (13330)
T.Tanácsos Creative Commons License 2012.11.14 0 0 13330

György Bence (TV2) azt hangsúlyozta, hogy a sajtó munkatársainak kell felismerniük a gyűlöletbeszédnek tekinthető megnyilvánulásokat, és megfelelően kell kezelni azokat, például ki kell kihagyni a műsorból, ha közlésük kárt okozna. Sokkoló élményként említette az olaszliszkai esetet, amelyről azt mondta, hogy "elképesztő gyűlöletkeltésbe torkollt" a sajtóban. A Jeszenszky-jegyzettel kapcsolatban pedig azt tartotta a legfontosabbnak, hogy a társadalom ne menjen el mellette szó nélkül.

 

http://www.hirado.hu/Hirek/2012/11/13/14/Gyuloletbeszed_a_sajtoban__vita_a_Mediatudomanyi_Intezet.aspx

Berlusz Móni Creative Commons License 2012.10.15 0 0 13329

Ma van a napja. :-(

Fejet hajtok, és meggyújtok egy mécsest itt az íróasztalomon. :-(

 

 

Előzmény: Törölt nick (13328)
Berlusz Móni Creative Commons License 2012.10.10 0 0 13327
borzimorzi Creative Commons License 2012.09.07 0 0 13326

Ki térdekel a véleménye?

 

Majd a bíró eldönti, hogy akkor is elmulasztott-e bármiféle elvárható segítségnyújtást, amikor a horda felfegyverkezve közeledett, és elmarasztalható-e azért, hogy mentette az életét.

 

Üdv:

b

Előzmény: Csak Beugrottam (13325)
Csak Beugrottam Creative Commons License 2012.09.07 0 0 13325

OFF

 

http://www.origo.hu/itthon/20061130lincselestol.html

 

Rossz tanuságot vontál le.Mint a fenti cikk is írta egyáltalán nem cserbenhagyás miatt indult eljárás.

 

Egyébként tudja valaki ,hogy mi lett a vége? (már ha vége van egyáltalán)

 

"A debreceni rendőrkapitányság hivatalvezetője az [origo]-nak elmondta: a balesetet követően az asszony csak lassított, de nem állt meg, mert a férjével észrevették, hogy a környező házakból szaladnak ki az emberek. Félve a hozzátartozók reakciójától, továbbhajtottak, majd mintegy 500 méterrel arrébb megálltak. Itt leállították az elsőként szemből érkező járművet, ennek vezetőjével mentőt hívattak a sérülthöz, és értesítették a rendőrséget. Mikor látták, hogy a megérkeznek a rendőrök és mentősök, velük együtt visszatértek a helyszínre - tette hozzá Juhászné Kiss Katalin rendőr százados."

 

"A debreceni rendőrség hivatalvezetője arról is beszámolt, hogy bár járda valóban nincs azon az útszakaszon, így lehet az úttesten közlekedni, az asszony szabálytalanul, az úttest jobb oldalán gyalogolt, így hátulról ütötték el."

 

"A rendőrség halált okozó közúti baleset gondatlan okozása miatt indított eljárást, jelenleg szakértők bevonásával vizsgálják a történteket. Az [origo]-nak nyilatkozó Nehéz-Posony Márton ügyvéd - a sajtóból származó értesülés alapján, a konkrét ügy ismerete nélkül - azt mondta: azért nem cserbenhagyásról lehet szó, mert itt egy ennél súlyosabb bűncselekmény valósult meg, hiszen - a gyanú szerint - közúti balesetet, illetve ezzel másnak a halálát okozta a sofőr. Az ügyvéd szerint a büntető törvénykönyv alapján elméletileg szó lehet a segítségnyújtás elmulasztásáról is, így akár halmazatban mindkét bűncselekmény miatt vádat emelhetnek. Ha ezt a bíróság is így értékeli, akkor akár többéves börtönbüntetés is kiszabható - mondta a jogász. Szerinte azt a tényt, hogy a gázoló segítséget hívott, majd velük együtt már visszatért a helyszínre, legfeljebb a büntetés kiszabásánál lehet figyelembe venni, azt viszont egyáltalán nem, hogy - talán a korábbi hasonló eset miatt - ijedtében hajtott tovább. Véleménye szerint ez erkölcsileg sem menti fel ez az autó vezetőjét."

 

ON

 

 

Előzmény: Törölt nick (13321)
durándás Creative Commons License 2012.06.18 0 0 13322

Megvertek egy autóst a baleset után Biharnagybajomban

 

Sima garázdaság, mondja a rendőrség. Az a rendőrség, aki ezt a hírt még csak fel sem tette a honlapjára. Ennyire nem szabadna könnyelműsködni egy ilyen esetben. Szögi Lajos halála nem volt elég? Milyen rendőrség az olyan, aki ezt az estet, egyrészt megpróbálja eltitkolni, másrészt garázdaságként kezelni? Hány embernek kell neadjisten meghalnia, hogy ezeket az eseteket a helyükön kezelje a rendőrség? Hány Szögi Lajosnak kell még meghallnia, hogy sutba dobaja a rendőrség a PC-t meg a kettős mércét?

Előzmény: Törölt nick (13320)
Törölt nick Creative Commons License 2012.06.16 0 0 13320

+ kíváncsi vagyok lesz-e egyáltalán bármilyen "ügy" belőle..(rasszista támadás, ilyesmi)

Előzmény: Törölt nick (13319)
Törölt nick Creative Commons License 2012.06.16 0 0 13319

(ha az elütött nő magyar lett volna, már rég megbüntették volna ittas kerékpározásért + kivilágítatlan, macskaszem nélküli kerékpárért... itt gondolom ez fel sem merült..)

Előzmény: Berlusz Móni (13316)
Columbu_s Creative Commons License 2012.06.16 0 0 13318

Berni pásztor

Előzmény: FreedomTrail (13312)
Columbu_s Creative Commons License 2012.06.16 0 0 13317

Nem használ itt már semmi!

Egy nyilvános korbácsozás a helyszinen felállitott vesztőhelyen, tán hatásosabb lenne

Előzmény: Berlusz Móni (13316)
Berlusz Móni Creative Commons License 2012.06.13 0 0 13316

http://barikad.hu/ujra_olaszliszka-20120613

 

Újra Olaszliszka? 

 

 

A napokban egy bihari községben majdnem megismétlődött Szögi Lajos esete, több tucat cigány meglincselt egy magyar férfit.

Szombat este 22 óra után Biharnagybajomban egy magyar fiatalember elütött az autójával egy részegen és szabálytalanul, világítás nélkül kerékpárral közlekedő cigány nőt - mondta el portálunknak egy az adott utcában lakó személy, aki amint felfigyelt az esetre, azonnal értesítette a rendőrséget. A helyiek elmondása szerint a baleset után férfi segíteni akart az elütött nőnek, ezért kiszállt az autójából. Közben a könnyű sérüléseket szerző fiatalasszony hívta a rokonságot, akik meg is jelentek, legalább háromautónyian.

A helyiek szerint a férfi közben beszállt kocsijába és el akart menni a rendőrségre, hogy bejelentse a történteket. A felbőszült cigányok azonban nem engedték, betörték a ablakát és kirángatták járművéből, majd elkezdték ütni és rugdosni, közben pedig a következőket kiabálták: „mocskos magyar, ezért agyonverünk, megdöglesz!”  

Az ordítozásra felfigyeltek az utcában lakók és hívták a rendőrséget, akik több autóval érkeztek meg a helyszínre.

A helyiek elmondása szerint a cigányok az elütött nővel nem is foglakoztak, csak az érdekelte őket, hogy agyonverjék a férfit. A fiatalember valószínűleg annak köszönheti az életét, hogy olyan utcában támadták meg, ahol a lakók azonnal kihívták a rendőrséget és a mentőt. A férfi az ütlegelés miatt fejsérüléseket szenvedett és agyrázkódást kapott, azóta pedig nem mer hazamenni, mert attól fél, hogy megölik a cigányok. Az üggyel kapcsolatban megkerestük a Györfi Gyula helyi őrsparancsnokot, aki nem kívánt nyilatkozni.

A lakosok szeretnék, ha valami változás történne a településen, mert Biharnagybajomban tombol a cigányterror, az emberek rettegnek.

Mint ismert, hasonló eset miatt kellett meghalnia Szögi Lajosnak a Borsod megyei Olaszliszkán. A köztiszteletben álló tanárt 2006. október 15-én gyermekei szeme láttára tucatnyi cigány verte agyon, mert a pedagógus autója előtt egy cigány kislány a társával átszaladt az úton, majd az árok szélén elesett. A tanár segíteni akart, ezért megállt, hogy megnézze megsérült-e a gyermek, ekkor azonban a vélt baleset miatt a hozzátartozók kirángatták a járműből és brutális módon halálra verték.

SSZ

barikad.hu

 

* Pörzse Sándor: Zsidók vagyunk vagy finnugorok?
* Vona Gábor: Az orbáni garancia

Wic Creative Commons License 2012.05.02 -3 0 13315

http://mno.hu/riport/lincseles-berzeken-1069097

 

A Berzék községet évek óta terrorizáló Lakatos família négy tagja április 7-én a gyilkolás vágyától vezérelve vashusángokkal szerelte fel magát, hogy nyilvános helyen, minden indok nélkül meglincseljék Nagy József családapát, negyvenöt éves helybéli szobafestőt. Amikor a pultos, Nagy Emese védeni próbálta az áldozatot, őt is ájulásig verték, de ez nem volt elég. Ugyanezzel a lendülettel – kiterjedt rokonságukkal kiegészülve – megostromolták és szétverték egy másik cigány család házát, ahol az egyik támadót késszúrás érte.


Csak Beugrottam Creative Commons License 2012.04.24 0 0 13314

Nosza indíts róla topikot.

 

Gyilkosságok mindenhol vannak a világon ,de a lincselés eléggé kihalt már a civilizáltab népek köréből.

Nem a brutalizmus terjed hanem a tehetetlenség valamint a rosszulértelmezet jogok fertője.(Sajnos itt az egyén joga megelőzi a közösség jogait.)

 

Nézd csak meg nálunk a rendőrök "amig vér nem folyik addig nem tehetünk semmit". A nagy USA-ban még egy 6 éves dühöngő orkot is bilincsbe vernek és utána nem a rendőrőket hurcolják meg hanem a rendőrfőnők azonnal tudatja minden "taszkalappal" hogy a rendőrök jogszerűen jártak el.

 

 

 

 

 

 

 

 

Előzmény: Törölt nick (13309)
Törölt nick Creative Commons License 2012.04.24 0 0 13313

Legalább te megértettél .....

Előzmény: Törölt nick (13309)
FreedomTrail Creative Commons License 2012.04.24 0 0 13312

"A véreb egy tacskó és egy valami pásztorkutya volt"

 

Azt a pásztorkutyát biztonságos távolságból szemügyre vettem volna... Ha hozzájárult a pásztorkutya a művelet sikeréhez akkor persze jutalmat érdemel...

Előzmény: kristo_f (13287)
borzimorzi Creative Commons License 2012.04.24 0 0 13311

Bájos történet, már annyia szürreális,  hogy - kis hazánkban - akár valós is lehet.

Üdv:

b

Előzmény: kristo_f (13287)
Györgyi666 Creative Commons License 2012.04.23 0 0 13310

Én már most szívok.......................56 éves vagyok, munkám megszünt, egészségem tönkrement, de dolgozzak még 10 évet............

Márciusban a 22,800 at, egészségbiztosítást, utazást is elvették.

Azért hajtottam az elmúlt években rossz körülmények közt, hogy a fiamat taníttassam.

Ő ma napi 16-18 órát dolgozik.......................

Mi vár így rá?

Lakásunkért egy életen át dolgoztunk, most elju7tottunk oda, hogy nem tudunk rezsit fizetni.

35 év munkaviszony után még a nyugdíjjogosultságot sem tudjuk megkeresni........

A szomszéd meg sír, hogy a 150 nyugdíjából a 80 ezres kutyuska biztosítása 100 ezer.

Ha elpusztul, akkor a biztosító feltámassza az ebet..................

Előzmény: sarONE_a_palacsintában (13307)
Törölt nick Creative Commons License 2012.04.23 0 0 13309

Lehet hogy ehhez a topikhoz nincs köze, de érdekes módon nem is indít róla senki hasonlót.

Hogy a tanult és a jó módú is kivégez neki nem tetszőket.

A brutalizmus terjed.

Előzmény: Csak Beugrottam (13291)
naki6 Creative Commons License 2012.04.23 0 0 13308

Ha 3-nál több férfi nézte végig tétlenül az esetet én csak azt sajnálom, hogy azt a 3-nál több férfit nem verték agyon.

Megérdemelték volna.

Birkák.

sarONE_a_palacsintában Creative Commons License 2012.04.23 0 0 13307

pedig miért ne lehetne? legyünk már optimisták!

 

a "másik oldalon" is vannak értelmes emberek - gondolok itt Forgáchra, Lakatos Attillára;

csak még kevesen vannak.

 

Ettől függetlenül kicsit pesszimista vagyok: 10-12 éve ki kellett volna mennem, gyerekeim kinn születtek volna -ők egy talán nyugodtabb életet élnének.

 

Én már csak ilyen maradok: aggódós, pont az a korosztály, aki vastagon fog szívni.

 

1) nyugdíj

2) cigány-probléma

 

Igyekszem majd kimenekíteni a gyerekeimet, ha tényleg nagyon gáz lesz

 

"Miért hagytuk, hogy így legyen..."   és az összes politikus, TASZ, stb jöhet benyalni

Előzmény: Quintus omnibus (13305)
Quintus omnibus Creative Commons License 2012.04.21 0 0 13305

nem provokáció

hanem

kitaláció

 

jólöltözött terepjárós cigányok amint a cigányok által agyonvert magyar temetésén koszorúznak

aha

de lehet hogy a borászok a rasszizmus szivás cimű alkotásból

Előzmény: Detonátor (13301)
Captain Dolby Creative Commons License 2012.04.21 0 0 13304

Az ATV híradón meg sem említették az esetet....

Előzmény: Héron (13303)
Héron Creative Commons License 2012.04.21 0 0 13303
Detonátor Creative Commons License 2012.04.21 0 0 13301

Nem hinném, hogy provokáció volt.

Előzmény: Törölt nick (13300)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!