Magánszemélyként szeretném beperelni vagy feljelenteni a Gy.F. miniszterelnököt, vagy az MSZP-t !
Én szavazójoggal rendelkező magyar állampolgár vagyok. Saját szavazójogommal rendelkezve elmentem szavazni és megtettem a voksomat.
Most úgy érzem jogosan felelőst keresek, mert becsaptak.
Most teljesen mindegy, és írhatják nagy MSZP-s rajongok, hogy a másik párt is becsapott volna, mert én nem őrájuk szavaztam. Másrészt pedig akikre én szavaztam azok nyertek. Harmadrészt pedig az előző választási ciklus is ők vezették ezért joggal mondhatom mindent tudtak, és mint „beismerő” beszédükben ismertették szánt szándékkal nekem nem mondtak igazat.
Szeretném megkérni a hozzám hasonlóan(MSZPre) szavazókat ne offolják tele a topicok mindenféle más pártállást tükröző negtív kritikákkal. Csak a témát elősegítő hozzászólásokat szeretnék, hogy hogyan és miként tudnám ezt megtenni, és ötleteket várok, hogy milyen lehetőségeim vannak amiket - mivel nem vagyok jogász- nem ismerek.
Várom továbbá olyan személyek segítségét akik jogi oldalon tudnának támogatni egy szerintem precedens értékű perben.
"Hogy jogom van arra ha választok előtte tudjam, hogy amire, és amiért választok az fog történni, vagy legalábbis nagy valószínűséggel az fog történni, ha akire én és több millióan szavaznak megnyeri a választásokat. Ha pedig élesen és 180 fokos fordulattal más történik, akkor pedig jogosan mondhassam becsaptak, ezáltal valamilyen következményekkel éljenek"
soha nem lépünk koalícióra a torgyán józsef vezette kisgazdapárttal...
Nos, kedves fórumnyitó. Ez egy hülyeség, már meg ne sértődj. Pereled? Azért mert mert be csapott? Ugyan már.... a másik az hogy pont az öszödi beszéd miatt? Mert ott beismerték hogy becsaptak? Ha nem ismerték volna be nem is akarnál perelni?
Elárulok egy titkok a POLITIKUSOK SZÁNTSZÁNDÉKKAL BECSAPNAK! ENGEM TÉGEGED ÉS MINDEKIT,MAGYARORSZÁGON ÉS SZERTE A NAGYVILÁGBAN ÉS EZ AZÓTA ÍGY VAN MIÓTA A POLITIKUSOK LÉTEZNEK.
Ennyi erővel mindekit be lehetne perelni. Tudod mi ennek az értelme ? Semmi. Csak az hogy amíg a per tart addig megint nem az ország ügyeivel foglalkozünk. Gratulálok.
Végezetül a kedvenc idézetem amit mindig idézni szoktam ilyen alkalmakkor: "A legjobb érv a demokrácia ellen 5 perc beszélgetés egy választóval. "
Egy olyen rendszert szeretnel, ami strukturalisan nem tud mukodni:
Mindig vannak olyan korulmenyek, amik miatt egy teljesen johiszemu valasztasi igeretet sem lehet betartanai.
Az pedig a politikai kultura es az adott orszag civilizaltsaganak resze, hogy a versengo valasztasi igeretek mennyire tudnak a lehetosegektol elszkadni.
A demokracia az elitek harca, es abba a kozonsegnek csupan az regulalo es szankcionalao hatasa van, hogy meghatarozott idonkent az egyik elitcsoportot le tudja valtanai a masikkal.
A demokraci mint rendszer - a kormanyok altal vegzett beavatkozasok hatasnak holtideje, a hatasok targyanak tehetetlense miatt - nem tud ugy mukodni, ha hatasok megfigyelesere es ervenyesulesere nincs kello ido biztositva.
Ezert visszahivhatatlanaok a parlamenti kepviselok, van mentelmi joguk, es vannak mindenfajta sulyos korlatozasok allitva az elorehozott parlamenti valasztassal szemben.
Csakúgy jelzem, hogy a választások óta kb. 15%-kal gyengült a kk-k szerint az MSZP! Magyarul a szavazók majdnem 1/3-a elpártolt! Minden harmadik ember! Miért ne lehetne közöttük olyan, aki fórumozik???
A topik inditonak, jogaszokkal beszeltem es annyi a velemnyuk hogy "baromsag". Aki ebbe bele vag az csak eltolja a sok penzt amit magara is kolthetne. SK velemeny nem kell feltetlen mindent elhinni barki is mondja. Ha komolyan gondolod barmelyik ugyvedi iroda szivesen fogad.
"...és írhatják nagy MSZP-s rajongok, hogy a másik párt is becsapott volna, mert én nem őrájuk szavaztam..."
Mivel Magyarországon a választás titkos, nem csak hogy nem tudod bizonyítani, hogy rájuk szavaztál, de nem is teheted. Nincs jogi jelentősége annak, hogy te kire szavaztál, azaz a szavazás nem jelent eltérő jogállást, nem keletkeztet eltérő jogviszonyt az állammal vagy a Parlamenttel szemben a kormánypártokra és az ellenzékre szavazók között, sem a szavazók és nem szavazók között, de még a szavazati joggal rendelkezők és nem rendelkezők között sem.
Ha viszont mégis perelsz, szólj, mert én meg a FIDESZ-KDNP ellen indítok próbapert, hiszen az önkormányzati választásokon állítólag ők nyertek, és azt mindannyian jól tudjuk, hogy ezt a választók többszöri félrevezetésével tették.
Ahogyan te drága elvtársam, régen jobbos szavazó voltál, csak annyi a különbség a Zlota félék meg ti köztetek, hogy ti mindig MSZPsek lesztek. 10 év múlva meg letagadjátok.
Vegyétek úgy van egy emberetek aki vállalta (volna) az arcát míg ti itt névtelenül írogattok.De nektek másik emberetek van: A Feri.Ti tényleg MSZPre szavaztattok, az meg MSZPre és most meg a csomag miatt nem az MSZPre szavazna, hanem ellene.
De ilyen ma magyaroszágon nem létezik.A Zlóta hazudik!Nincs helye itt.Mondjon le!
Az balosokat kérném tartozkodni szíveskedjenek főleg a személyemet és saját szavazatomat bírálókat.Igen már én is megbántam... megbántam, hogy szavaztam rájuk, meg azt is, hogy le mertem írni, hogy kire szavaztam.Mindekettőért elnézésüket kérem a tisztelt balloldaliaktól. A jobbosoktól is.
És ne felejtsük el Orbán Viktátor örökbecsű kijelentését:
"A Parlament jól működik ellenzék nélkül is."
Soha ne felejtsük el, ezek Orbán Viktátor szavai, a XXI. század hajnalán, a polgári demokratikus Magyar Köztársaság szabadon választott Parlamentjében.
"jobbos idézőjelben, mert a fidesznél komcsibb kommunista diktatúrára törő pártot még nem láttam, pedig több mint húsz évet leéltem Kádárék alatt" Én is.