Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

szabi7911 Creative Commons License 2024.12.05 0 0 1696

szabi7911 Creative Commons License 2024.12.05 0 0 1695

Sziasztok.megkotlot egy csapagy a difiben,itt belül ez a csapagyház hianyos,nem friss törés,kopás.valami ötletetek nincs a javitasára?

H.krisz Creative Commons License 2024.11.29 0 0 1694

Nekem egy olyan kérdésem lenne hogy a zuk kiemelő villa a kuplunghoz és az uazzé meg eggyegik??

Zita Homonai Creative Commons License 2024.11.17 0 0 1693

Eladó zuk ,nysa alkatrészek újak és bontottak is

A-z ig minden van helyileg Kecskemét 06202180435 futár oké 

Flakvierling Creative Commons License 2024.10.20 0 1 1692

Nagyon sajnálom, Sapirico! Remélem jó, méltó helyre kerül majd, mondhatni jó kezekből jó kezekbe, ahol legalább hasonlóképpen szeretik majd mint ahogy Te szeretted. Sok sikert kívánok az eladáshoz és sajnálom, hogy meg kellett hoznod ezt a (bizonyára) nehéz döntést.

Tisztelettel, Attila

Előzmény: venuto (1686)
Flakvierling Creative Commons License 2024.10.20 0 0 1691

Szia! Ugyanúgy C (a lengyel "chłodnica", azaz hűtő szóból), csak az 521-es széria előtt még az 501-es készült. Tehát Nysa 501 C. Ha jól tudom ezek mind szárazjeges hűtőkocsik voltak, azaz a raktér és a kocsi fala közti részbe szárazjeget töltöttek és ezzel volt megoldva a raktér hűvösen tartása. Éppen ezért is vált mára ez a verzió a legritkábbá, a kor meghaladta a technológiát, magán használatra korlátozottan voltak csak alkalmasak (nem eredeti szerepkörben) és egyébként is kevés készült, a 80-as években már a gyár is eladatlan készleteket halmozott fel ezekből (szinte abszurd módon a hiánygazdaság keretein belül). Kjs is vezették a típus palettáról a 80-as években.

Nysa 501 C:

Nysa 521 C (a képen a gazdagon díszített és a szériához képest számos kisebb eltérésekkel rendelkező prototípus van a Poznańi Nemzetközi Vásáron).

Nysa 522 C:

Előzmény: trizs77 (1690)
trizs77 Creative Commons License 2024.09.21 0 1 1690

Anno volt egy hűtős Nysa kisteherautónk.

Nem az 521C hanem még az előd típus.

Sajnos nem tudom a pontos típus számát.

Talán 400 vagy 500 kg volt a terhelhetősége.

A zárt tehertér két részre volt osztva egy kisebbre és egy nagyobbra.

A kicsit mi sütisnek hívtuk a nagyot húsosnak.

Nem ez volt a hivatalos elnevezése, ez csak házi szóhasználat volt.

A vezetője szerint nagyon jó volt a hűtő teljesítménye.

A nagy cégen belül, mndíg le akarták nyúlni tőlünk.

Ki tudja mi volt a pontos típus száma vagy megnevezése az 521 előtti hűtős változatnak?

venuto Creative Commons License 2024.08.27 0 0 1689

Előzmény: venuto (1688)
venuto Creative Commons License 2024.08.27 0 0 1688

Előzmény: venuto (1687)
venuto Creative Commons License 2024.08.27 0 1 1687

Némelyik kép túl nagy ide , de van sok még . A garázsos kép régi , még a felújítás előtti .

venuto Creative Commons License 2024.08.27 0 0 1686

Eladom remek állapotban levő garazsírozott Dudukámat ( bővebbet a hasznaltauto.hu weblapockán : https://admin.hasznaltauto.hu/? ) olyaskinek , akinek szintén van garázsa , mert megöregedtem .

Forgalmi 2025.-ig. Felújításról ( ami 2024-ben volt ) ötven fotó az elejétől a mostani állapotig . Én hoztam létre anno a Ritka Lengyel Autók Klubját ( R.I.L.A.K. ).

Törölt nick Creative Commons License 2024.04.19 0 0 1685

Zuk tányérkerék, kúpkerék ,nem használt eladó.

.

Törölt nick Creative Commons License 2024.04.19 0 0 1684

Zuk bolygóház, bolygómű eladó.

sas68 Creative Commons License 2024.02.13 0 0 1683

Üdv! Zuk váltót keresek! Ha valaki tud , koszonettel veném!

Mekegér Creative Commons License 2023.08.15 0 0 1682

Üdvözlet az itteni topictársaknak!

Zuk kormánymű alsó támcsapágyat ( ami a kormányrúd orsó alján van) keresek, vagy esetleg ha valaki megmondaná a számát- méretét, hogy mit keressek a csapágyboltban, nagyon szépen megköszönném. Sajnos beazonosíthatatlanul, darabokban esett ki az alsó fedél lecsavarozása után. 

Köszönettel! Mek.

Törölt nick Creative Commons License 2023.05.25 0 0 1681

Zuk Nysa Oldtimer Club Hungary  facebook csoport ,minden is van !!!  :D

Vagy a jófogáson is !  

Előzmény: Pap Győző (1680)
Pap Győző Creative Commons License 2023.05.22 0 0 1680

Sziasztok!

megprobalom itt is hátha, keresek Zuk első spiralrugot párban

udv.: Győző

Mi.La. Creative Commons License 2023.05.21 0 1 1679

Most számolom a fogyasztást. És nem értem? 254,8 km 25 liter = 9,8 l/100Km. Nincs itt valami furcsaság?

Törölt nick Creative Commons License 2023.04.26 0 0 1677

2023 május 20.  V. Zuk -Nysa -Warszawa Találkozó és Kortárs Járművek Gyülekezete !!  Karcag ,Múzeumpark 

regisztráció,infó: 06 30 534 34 17

vinkli123 Creative Commons License 2023.03.31 0 0 1676

Üdv!

Zuk javítási útmutatót keresek, de alkatrész katalógus is érdekelne.

Köszönettel:

Gábor

Törölt nick Creative Commons License 2023.03.28 0 0 1675

Igen Karcagra !

Mégpedig 2023 . május 20 . -án az Ötödik Zuk -Nysa -Warszawa-Lublin Márkatalálkozóra és Kortárs Jáművek Gyülekezetére !!

Úgy tudom ,jön egy miskolci delegáció ,de őket nem ismerem és nem is én invitálom !

Előzmény: Mi.La. (1673)
Mi.La. Creative Commons License 2022.12.13 0 1 1674

Na itt a vége. Ilyen lett. Jól kitolt velem! Szerdán járattam, beálltam menetirányba, hogy csütörtökön csak indítom és megyek mínősítésre. De! Csütörtökön nem indult mert teljesen lemerült az akkumlátor. A műszerfalon az ampermérő mutatja a töltést, az aksira nem megy ki semmi. A szerdai járatással sikerült lemerítenem. Pénteken már "pöcre" indult a feltöltött akkumulátorral. Csak még a hiba forrását nem találom! Hol tünik el a töltés? Most pihentetem - nyugtatom magam, majd kezdem centiről centire árnézni a vezetékeket. Estleg ha valakinek van tippje, megírhatja! 

Mi.La. Creative Commons License 2022.11.27 0 1 1673

Hogy Karcagra? A kép Fábiánsebestyén-en készült, három napos falunapra mentünk le a ZUK és a NYSA. Se oda, se vissza nem kellett megállni javítás miatt. A megállást csak azért kellett, mert marha meleg volt kint - bent meg még inkább. Kis kiruccanás kétszer 230 km, plusz helybeni járkálás. A meghívó polgármester átválalta az üzemanyag költséget. Gondolkozás nélkül igent mondtunk!

Előzmény: Törölt nick (1672)
Törölt nick Creative Commons License 2022.11.19 0 0 1672

Köszönöm szépen a fotót !  Szép és most is biztos ilyen lesz !   Igen a téli jelképes életben tartás fontos .Én a téli indítás mellett egész évben papírbetétes benzin előszűrőket használok minden Zsuknál ,és Spuri adalékot használok a benzin minőség javítására.  Gondolom jól sikerült a felújítás Zsigmond bácsi nagyon precíz szakember 2017 óta ismerem ,2018 tavaszán vittem hozzá az első platós Zsukomat ,jó vele a viszony ,már több Zsuk-Nysa találkozón is megtisztelt bennünket társaságával ,ráadásul a saját Lublin teherautójával érkezett mindig .     II. Zuk Lublin Meeting Hungary, Találkozó, Karcag 2020 Október 23. Zukiem - Cserebogár Backstage - YouTube

Ha még lesz erőm ,kedvem az ötödik találkozót is magamra vállalni akkor nagyon szívesen az látjuk  az akkor már OT-s Zsukját is Önnek !  :)  

Úgy rémlik a Dankó Zoltánék is miskolciak ,meg kéne nekik mutatni ,hogy a Zsuk le tud jönni Karcagra ,mert azzal nincs távolság ....:D  

Minden jót kívánok ,várjuk a Zuk csoportba a FB. on !!!  :)

Előzmény: Mi.La. (1671)
Mi.La. Creative Commons License 2022.11.18 0 1 1671

Köszönöm! Minden segítség jól jön. Remélem sikerül az OT és  forgalmi vizsga, mert akkor tudok vele közlekedni és több mindent sikerül beszerezni is. Meg a javítási helyszinekre is eltudom vinni. A télre most be lesz "zárva". Az indítgatást meg a mozgást a hideg és rossz idő ellenére is meg kell tenni, nem hagyom ellustulni. A tavasz érkesztével meg minnél több helyre szeretném, ha elvinne! Azért felteszek egy képet, még a régi üzemképes állapotáról. Ebbe az időszakban a háttérbe lévő NYSA mentőt is én gondoztam. Ez késöbb BP-re került. Tagunk oda költözött.

Előzmény: Törölt nick (1670)
Törölt nick Creative Commons License 2022.11.18 0 0 1670

Nos ! Kicsi a világ !  Láttam ezt a tűzZsukot  Andornaktályán ,a gyógykezelése egyik fázisában ,akkor volt levéve róla a hengerfej .  Sok sikert és kitartást a rekonstrukcióhoz ,bármilyen segítség esetén elérhető vagyok ,és szívesen látjuk ,invitáljuk a  Facebookon működő Zuk &Nysa Oldtimer Club Hungary nevezetű zárt csoportunkba ,ott mindig van alkatrész hírdetés  tanácsadás ,kellékek bőrzéje stb !!

Előzmény: Mi.La. (1669)
Mi.La. Creative Commons License 2022.11.12 0 0 1669

Szia!

Ez bíz az! A miskolci tűzoltó zuk. Az egyesület fiatal tagjai, ütötték vágták még tönkre nem tették. Most újra én vettem át a gondviselését. Karosszéria javítás, motor teljes felújítás, fék teljes felújítás, villamoshálozat csere és egyébb esztétikai rendbetétel. Az ablak bársony gimik szétrohadtak, hol a nap sütötte hol az eső áztatta. Sajnos sok dolog a szemétde került. Eggyenruhák amiket nem óvtak, kint hagyták a tűző napon és az kiszívta, senki nem vállalja a rendbehozatalát.  Így nem lehet kíállitani, bemutatni. A hozzánemértésből adodott, hogy a motort megfözték, átéget a tömités és beégett a dugattyú, eltörtek a gyürük. Stb... Mostanra már kezd a tiz ével ezelötti önmagára hasonlítani. Kellene még sokminden hozzá, hogy még szebb - jóbb legyen, de már így is sokat kellett költeni és szükösek a keretei az egyesületnek.

Előzmény: Törölt nick (1668)
Törölt nick Creative Commons License 2022.11.04 0 0 1668

Szép napot !

Csak nem a miskolci tűzoltó Zsuk-ról beszélünk ?? :D

Van itt felni is ha jól megnézem ! :)

30/ 5343417   

III.Magyarhoni Warszava,Nysa,Zuk, Lublin Márkatalálkozó és kortárs járművek meeting 2021/Cserebogár - YouTube

Előzmény: Mi.La. (1667)
Mi.La. Creative Commons License 2022.10.14 0 1 1667

Köszönöm a segítséget! Úgy néz ki megoldodig a vizsgára a könyv kérdés. Azt az infot kaptam, elfogadják a dokumentációt, bármilyen adathordozon. A fő, kezdő lapot, kinyomtattam és mellé tettem a CD-t. Fogok menni megkérdezni, hogy így jó lessz-e nekik. Ha nem fogadják el ebben a formában, keresni foglak. Még várok alkatrészre, ezért csak a novemberi vizsgára tudom vinni. Az meg még sokára van. Nem messze Karcagtól, én Miskolcon koptatom a gumikat. Nem tudsz egy eladó ZUK felnit?

Üdv!

Előzmény: Törölt nick (1666)
Törölt nick Creative Commons License 2022.10.11 0 0 1666

Szia !  Megoldódott már a Zuk könyv ? Sajnos csak most láttam ,hogy keresel ...A FB .Zuk-Nysa Oldtimer Club  csoportban hamarabb találni ügyeletest .itt nagy a csend .Helyileg hová való a jármű ?  Ha kell adok kölcsön könyvet ,Karcagról! Üdv!

Előzmény: Mi.La. (1665)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!