Keresés

Részletes keresés

tejbegrrr!!! Creative Commons License 2006.10.16 0 0 9
Jól kibabráltak velem, most nem is az lesz a neve, mint a topikcím... :( Amúgy ez a Mi kérünk elnézést nem Gálvölgyi-parafrázis kicsit?
Előzmény: tejbegrrr!!! (8)
tejbegrrr!!! Creative Commons License 2006.10.16 0 0 8
Meg a comment:com, emígy:

Mivel is próbálkozik Verebes István?
Mi kérünk elnézést!
2006.10.16. - szabóZ
pletyka tv Tv2

Társblogunk a Subba már megírta, hogy hiába a nagy titkolózás, ha a Ruttkai Éva színház honlapján elszólják magukat, hogy Csalán címmel már készül a Tv2 vadonatúj, közéleti-aktuális-politikai kabaréja. Azóta kicsit utánakérdeztünk, hogy mivel is fogja égetni magát Verebes István, Bagi Iván és Nacsa Olivér, meg persze a közelebbről meg nem nevezett színészek, humoristák, parodisták.

Úgy tűnik, hogy nem ellen-Heti hetes készül, hanem egy új Sas-kabaré, előre megírt jelenetekkel és némi stand up comedy-val. És persze biztos, hogy lesz Orbán Viktor-paródia, ha már olyan sokat gyakorolta Bagi Iván.

Mellesleg a Csalán csak munkacím, csak a színházban ezt nem tudták ezért vastag betűkkel nyomtatták a plakátokra. A végleges cím, ha lehet még ennél is rosszabb, hiszen a kabaré Mi kérünk elnézést! címen fog futni a Tv2-n már novemberben. Úgy tudjuk egyébként, hogy hétköznap tűzik majd műsorra, mi arra tippelünk, hogy a Fábry show-val küldik majd szembe. Már ha elég bátor és hülye a Tv2.
tejbegrrr!!! Creative Commons License 2006.10.16 0 0 7
Megírta a subba is, így:

Gecimédia - Nevess előre!
2006.10.16. 02:53 | Subba Sándor
A Ruttkai Éva Színház honlapja szerint hamarosan megkezdődnek a Csalán, a "Tv2 vadonatúj, közéleti-aktuális-politikai kabaréjának" felvételei, közreműködnek "Verebes István, Nacsa Olivér, Bagi Iván, valamint színészek, humoristák, parodisták". Minket ugyan nem zavar, hogy ez egy szezonnyit sem fog futni, mert a magyar embernek nincs kifejezetten szüksége a szocialista rádiókabaré újraélesztésére, de azért néhány kérdésünk lenne:

- Verebes nem bukott már egyszer ki a kereskedelmi televíziózásból?
- Nem arról volt szó, hogy Bagi és Nacsa össze vannak veszve, mióta szétváltak, és az előbbi csendes, visszahúzódó fiú lett, az utóbbi meg ilyen Harsányi Leventével és Ganxta Zolival nyomuló partimacsó?
- Amikor az RTL Klub már hónapok óta azon gondolkodik, hogy miként lehetne megszüntetni a már a kutyát nem érdeklő Heti Hetest, minek próbálkozik ugyanezzel a műfajjal a Tv2?
- Ennél hülyébb név nem volt? Tövis? Kullancs? Cseresznyepaprika?
- Hát tényleg csak mi emlékszünk a Tv2 hasonló koncepciójú, elképesztőt taknyoló, Vitriol című műsorára?
tejbegrrr!!! Creative Commons License 2006.10.14 0 0 6
Kiváncsi vagyok, az első adás hányadik percéig bírja majd a leendő műsorvezető a csalánba nem üt a menkű vagy a máséval veri a csalánt típusú szellemességek elsütése nélkül...
Orgia007 Creative Commons License 2006.10.12 0 0 5
Brrrrr
Előzmény: tejbegrrr!!! (-)
tejbegrrr!!! Creative Commons License 2006.10.11 0 0 4
Ha belegondolsz, a Banánhéjban is mindig volt Medgyessy/Gyurcsány-Orbán-jelenet... De persze én sem szeretném, ha átmennének Mikroszkóp Színpadba...
Előzmény: wizardry8 (3)
wizardry8 Creative Commons License 2006.10.11 0 0 3
A Banánhéj nagy kedvencem volt, viszont a politikai kabarét nem nagyon kedvelem, így nem örülök a Bagi-Nacsa stílusváltásának :(
Előzmény: tejbegrrr!!! (1)
Mr. 0 Creative Commons License 2006.10.11 0 0 2
Mérhetetlen mennyiségű f0s.
Előzmény: tejbegrrr!!! (1)
tejbegrrr!!! Creative Commons License 2006.10.11 0 0 1
A producercég show&game jelenleg két műsort tud felmutatni, a Krémet az m1-en és a Vidiótákat a ViaSat3-on. De korábban övék volt a Barbara Show, a Banánhéj, az Áll az alku, a Jakupcsek-show és a Zsákbamacska is, sok egyéb mellett...
Mr. 0 Creative Commons License 2006.10.11 0 0 0
0
Előzmény: tejbegrrr!!! (-)
tejbegrrr!!! Creative Commons License 2006.10.11 0 0 topiknyitó
A TV2 vadonatúj közéleti – aktuális – politikai kabaréja, egyelőre csak a Ruttkai Éva Színház novemberi műsorkínálatából értesülhetni róla. A C-betűs növénynevek már eddig is bejöttek a TV2-nek, a Citrom is olyan nagyon jó volt! :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!