Keresés

Részletes keresés

Málnafaló Creative Commons License 2007.04.28 0 0 49
Nos, az biztos jót tesz a korményimázsnak, ha sokan sokfelé hazudoznak sokféléket..:))))


"Az MTI értesülése szerint nem véletlen, hogy Szekeres Imre éppen washingtoni tárgyalásai után tett ilyen nyilatkozatot az energiapolitikai vitában. A honvédelmi miniszter - mint a magyar sajtó képviselőinek elmondta - azt is világossá tette, hogy Magyarországnak az általa jelzett energiapolitikai törekvése megalapozott, bírja a kormány és a parlamenti pártok teljes támogatását.

Mint ismeretes, Gyurcsány Ferenc nem állt ki ilyen határozottsággal a Nabucco mellett. Több nyilatkozatában is amellett érvelt, ogy legfontosabb a gázellátás biztonsága, tegnap az origo-nak adott mini-interjújában azt is kinyilvánította: két vasat kell a tűzben tartani.

Az Európába telepítendő amerikai rakétavédelmi rendszer ügyében Szekeres Imre partnereinek kifejtette: ezt az eszmecserét a NATO tagállamok között is le kell folytatni, és Oroszországot is be kell vonni a párbeszédbe. Leszögezte ugyanakkor, hogy Oroszország "természetesen nem rendelkezhet vétóval". Azzal kapcsolatban, hogy felvetődött-e washingtoni megbeszélésein Magyarország részvétele ebben a programban, Szekeres Imre azt válaszolta: "ilyen kérés nem hangzott el, nem is került szóba egyetlen tárgyaláson sem".
MTI"
Előzmény: Lúdas Matyi (47)
zividivi Creative Commons License 2007.04.27 0 0 48
Szerintem egyszerűen csak ráuntak a hülyeségeire, hazugságaira.

Mi még nem?

Dehogyisnem! Nem vegyunk abban a diplomáciai helyzetben, mint csendestársai ott nyugaton.


Előzmény: Lúdas Matyi (47)
Lúdas Matyi Creative Commons License 2007.04.27 0 0 47

Fekete Fletóképű Hitlerünket ignorálják ?

De ugyan miért ?

Ki érti ezt ?

Nyomják Krahácsot Kurvaországot  szeretett hazánkat ?

 

Előzmény: Málnafaló (25)
zividivi Creative Commons License 2007.04.27 0 0 46
Na, itt a nyilad? Mibe lőtted?
Előzmény: Törölt nick (45)
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.27 0 0 45
Ne zsidózz.
Előzmény: zividivi (40)
tuutuu Creative Commons License 2007.04.27 0 0 44

Nézd, fikanickgyáros, az ölég baj, hogy a cikk szerzője nem tudja , miről ír, de hogy te se tudod?

Back in the U.S.S.R." is a song by the Beatles, written by Paul McCartney (John Lennon shares songwriting credits

 

Előzmény: Málnafaló (34)
tuutuu Creative Commons License 2007.04.27 0 0 43

A miniszter azt mondta, útja előtt valamennyi párttal egyeztette mondanivalóját, és a támogatás a külföldi magyar katonai szerepvállalásra is vonatkozik

 

Ezt hol mondta az a barom? ( Barom, de nagyon, de én hallottam a nyilatkozatot.)

Azt mondta, hogy a hivatalos álláspontot meg kell beszélni. De ettől azért továbbment, az állatja, viszont amit írtál, nem mondta.

Tehát, hol mondta, fikanickgyáros?

Előzmény: Málnafaló (31)
Málnafaló Creative Commons License 2007.04.27 0 0 42
"Jáááááááááááááááááááááááj, hogy mi lett volna, ha ez Orbánnal történik meg...... mekkora KURRRRVA NAGY a csönd erről.... is."



Bezony...:))


Annak idején " bush nem fogadta Orbánt" üvöltözték- bár erre egy deka bizonyíték nem volt...:)))))

Vagy topicokat nyitottak ezzel a dumával:

Blair miért ne, fogadta Orbánt ?

preludium válasz | megnéz | könyvjelző 2005.12.03 15:10:15 (topiknyitó)
Budapesten járt hivatalos látogatáson Anglia miniszterelnöke, az EU soros elnöke Tony Blair. A diplomácia életben szokatlan módon nem kezdeményezte a találkozást az ellenzék vezetöjével. Bár Orbán jó lakáj módjára mindig Brüsszel felé hajlongott és Brüsszelre hivatkozott. Bush után Blarnél is persona non gráta lett Orbán?

------



Most képzeld el, mi lett volna ha az EU soros elnöke őt is felhívta volna hogy ülj othon,
mint ezt a böszmét ?:))))
Előzmény: Törölt nick (37)
tuutuu Creative Commons License 2007.04.27 0 0 41

de végül csak az uniós soros elnöki tisztét ellátó német kancellár, a portugál és a szlovén kormányfő, valamint az Európai Parlament elnöke lesz csak ott az informális egyeztetésen.

No mi van, fikanickgyáros vibrátorügynök, A francia, brit, meg a többi qrmányfő nem jácc?

 

A brüsszeli testület elnöke eredetileg még az olasz, a spanyol, a lengyel és a holland vezetőket is meghívta,

 

Ezek most a kardjukba dőltek?

Hülye vagy, leülhecc. Esetleg elvégezhetnéd az olvasásról szóló tanulmányokat..:}}

Előzmény: Málnafaló (25)
zividivi Creative Commons License 2007.04.27 0 0 40
Semmi jelentősége Gyurcsány diplomáciai kudarcainak, amíg az ország felvásárlói meg vannak az eredménnyel elégedve.
borosodó Creative Commons License 2007.04.27 0 0 39

Prodi is majd elfutott előle, csak, hamár meghítty, akkor beszélt vele; GYF alatt jött ide Bush..."

 

Ja emlékszünk amikor a szuperdpilomata nyilt szinen hazudott olyasmit amitől az amerikainak csak a szeme forgott körbe.Hol is van a TÁNCSIcs börtön?Batymeg....

Powersystem Creative Commons License 2007.04.27 0 0 38
MIvel baromságokat hord össze persze hogy még ő is kussol :-))))))))))))
Előzmény: Törölt nick (37)
Powersystem Creative Commons License 2007.04.27 0 0 36
Szal eza topik is süllyedhet lehet a következőt nyitni .-)
Előzmény: Powersystem (35)
Powersystem Creative Commons License 2007.04.27 0 0 35
Látom a 28-ban bekopizott cikk nem mérdekel csak a saját agymenésed :-))
Előzmény: Málnafaló (30)
Málnafaló Creative Commons License 2007.04.27 0 0 34
Back to the USSR
Népszabadság • Miklós Gábor • 2007. április 27.
Vlagyimir Putyinnak sikerült zavarba hoznia a világot. "Héja-hangnemű" volt a szövetségi tanácsban elhangzott búcsúszózata - írta a mindig mérsékelten minősítő Reuters.

Korábbi müncheni megnyilvánulását is "hidegháborúsnak" értékelte sok megfigyelő, politikus. Valóban erről van szó? Vissza a SZU-ba, ahogy a Beatles-nóta szólt?

Oroszország nem akarja elfogadni az amerikai rakétavédelmi rendszer telepítését Közép-Európában. Hiába győzködi Washington, hogy tíz, Lengyelországba telepítendő ellenrakétája még csak meg sem karcolja az orosz hadászati csapásmérő erőt. Nyilvánvaló, ez nem biztonsági, hanem szimbolikus ügy. Putyin elnök ezért bejelenti, befagyasztja a tárgyalást a NATO-val a hagyományos fegyverek korlátozásáról szóló egyezményt illetően. Mi változik ettől? Érdemes belenézni az orosz elnök egész beszédébe. Nagyszabású lakásépítési, nyugdíjemelési tervekről, új atomerőművek építéséről is szólt. Magabiztos államférfi, akinek meggyőződése, hogy elegendő pénze van és lesz ahhoz, hogy kilépjen a Nyugat tanulójának szerepéből. Végül is ő Európa energiaszállítója. Nem kellenek már segélyek, tanácsok, normák. A nyugati "demokrácia ideológiája" beavatkozás a belügyekbe - mondta. Putyin nem szereti az EBESZ-t, Moszkva nem szereti, hogy az Emberi Jogok Bírósága Strasbourgban ítéletet mondhat az orosz gyakorlat felett.

A Putyin-években kiépült az új orosz uralkodó osztály. Ők a szovjet erőszakszervezetek harmadik vonalából a csúcsra kerültek, plusz a Jelcin-évek oligarcháinak kezes maradéka. Ez a réteg politikai filozófiát is rendelt magának. Oroszország tehát betartja a demokratikus formákat, de azokat nagyon hagyományos, nagyon orosz, nagyon államelvű tartalommal tölti meg.

A vitatott egyezménnyel kapcsolatos ügyek, a NATO-Oroszország együttműködés leértékelése is ide tartozik. Moszkva nem hajlandó elviselni, hogy feltételeket állítsanak neki, amikor az egykori Szovjetunió területéről van szó. Hiszen a NATO-országok a hagyományos fegyverzetekről szóló egyezmény ratifikálását ahhoz kötötték, hogy az orosz csapatok távozzanak Grúziából (Abháziából is), és Moldova Dnyesztermelléki területéről. És akadozva veszi tudomásul: az egykori Varsói Szerződés-tagok és a balti szovjetköztársaságok "tábort váltottak". A Putyin-beszéd értelme: Moszkvának joga van beleszólni abba, mi történik például a cseh és a lengyel területeken, vagy épp Észtországban.

Igazából nem a harckocsik száma körüli új vita aggodalmas - új tankok gyártásának ugyanis a jelenlegi feltételek között aligha van értelme -, hanem a demokrácia szitokszóvá nyilvánítása. A szomszédok akkor érezhetik magukat biztonságban, ha például egy atomnagyhatalom belpolitikája is áttekinthető, ha a civil szerveződés, a külföldi kapcsolat nem számít bűnnek. A kérdés tehát az most nálunk is: lehet-e egyszerre racionálisan tárgyalni biztonsági, katonai kérdésekről, energiaárakról, előnyös kereskedelemről és a demokrácia gyakorlatáról. Attól tartok, hogy csak így lehet hosszú távon jó üzletet kötni.

-------


És ehhez sezgődött gyurcsanyo ui, első csatlósnak..:)))))
Előzmény: Málnafaló (31)
itymeg Creative Commons License 2007.04.27 0 0 33
Prodi is majd elfutott előle, csak, hamár meghítty, akkor beszélt vele; GYF alatt jött ide Bush, fogadta már Bush, a pápa, nem tudom, van-e olyan állam, ahová el kellett volna mennie, mert fontos lett volna, de, nem hívták meg; orbánnal csak trudjman, berlusconi és haider állt szóba, de, még most sem mutatkozuik vele sem Merkel, sem komoly európai politikus
Előzmény: borosodó (32)
borosodó Creative Commons License 2007.04.27 0 0 32

Ha jól emlékszem azzal is lett itt ettetve a nép, hogy majd ők rendbeteszik a külpolitikai kapcsolatokat amelyeket AZORBÁN elrontott a nagyhatalmi törekvéseivel.

 

Impontes, gyáva, szarházi, bunkó komenisták.Már mindenki kerüli őket mint a pestist.

 

Málnafaló Creative Commons License 2007.04.27 0 0 31
"és milyen igaza van!
http://vg.hu/index.php?apps=cikk&cikk=170990&fr=hk
Gyurcsány: két vasat kell a tűzben tartani
2007-04-26 10:15:50"



Nyihihi:))))))))))))


Ha választani kell: Nabucco
Amerikában üdvözölték a magyar kormány bejelentését
Népszabadság • Horváth Gábor • 2007. április 27.




- Magyarország arra törekszik, hogy az energiaszolgáltatást tekintve se függjön senkitől, és diverzifikálja az energiahordozók beszerzéseit. Ha választani kell, akkor a közös európai energiaszolgáltatást garantáló megoldást választja, amely ebben az esetben a Nabucco - jelentette ki Szekeres Imre Washingtonban.

A honvédelmi miniszter a magyar kormány hivatalos álláspontjáról tájékoztatta Robert Gates amerikai védelmi minisztert és John Negroponte külügyminiszter-helyettest. Szekeres az amerikai fővárosban dolgozó magyar tudósítókkal találkozva tegnap úgy fogalmazott, hogy amerikai részről üdvözölték a kormány és a parlamenti pártok teljes támogatását élvező magyar álláspontot.

A miniszter azt mondta, útja előtt valamennyi párttal egyeztette mondanivalóját, és a támogatás a külföldi magyar katonai szerepvállalásra is vonatkozik.

----------


Mondtam én hogy baj lesz ebből a többszörösen is elkúrt topiccímből/koncepcijóból...:)))))))


Nyugaton már egyenesen "hidegháborúról" beszélnek Putyin kapcsán- erre a "mi" böszménk odaállt első csatlósnak..:)))
szekeres meg rohanhatott Washingtonba kármenteni...
Előzmény: Málnafaló (30)
Málnafaló Creative Commons License 2007.04.27 0 0 30
"a portugál és a szlovén kormányfő, valamint az Európai Parlament elnöke lesz csak ott az informális egyeztetésen."


Csak?:)))

Miközben a böszmének nyilvánosan beintett Barroso?:)))))


No vazze..:)))
Előzmény: Málnafaló (25)
Powersystem Creative Commons License 2007.04.27 0 0 29
Szal macika felesleges az erőlködésed :-))))))))))))))
Előzmény: Powersystem (28)
Powersystem Creative Commons License 2007.04.27 0 0 28
A teljesség igénye kedvéért és nem kimazsolázgatva


- Megosztottsághoz vezetett volna a találkozó, miközben éppen egységre van szükségünk - mondta Jan Peter Balkenende holland kormányfő, aki, mint kiderült, Gyurcsány Ferenccel együtt olyan eseményre jelezte részvételét, amelyet nem tartanak meg. (Az általunk megkérdezett brüsszeli magyar diplomaták alaposan meglepődtek a fordulaton.) Az éppen az Egyesült Államokban tárgyaló Barroso hirtelen váltással immár csak egy szűk kört, az EU jelenlegi, német, illetve soron következő, portugál és szlovén elnökségét várja Sintrába, továbbá Hans-Gert Pötteringet, az Európai Parlament elnökét.

Több kisebb tagállamból, Belgiumból, Finnországból és Írországból senki sem kapott meghívót az eredeti rendezvényre. Ezt a belgák különösen nehezményezték: egy diplomata - neve elhallgatását kérve - lapunknak nyilatkozva élesen bírálta az Európai Bizottság elnökét. - Súlyos diplomáciai tapintatlanság ez - mondta. Ennek háttere: Guy Verhofstadt belga liberális kormányfő újraválasztási esélyei nem jók a június 10-i választások előtt. Mellőzése a kampányban olyan színben tűnhet fel, hogy ő már nem számít. Külön kellemetlen, hogy ez a Barrosoval azonos pártcsaládba tartozó, kereszténydemokrata Yves Leterme malmára hajtja a vizet, márpedig ő Verhofstadt fő ellenfele.

A francia államfő meghívásának eleve nem volt semmi értelme: Chirac mandátuma a sintrai egyeztetést követő napokban jár le, és a hetekkel később lelépő Blair brit miniszterelnök is "béna kacsa". Az Európai Bizottság francia ügyben még egy hibát vétett: Margot Wallström, Barroso svéd alelnöke a bizottsági internetes honlapon vezetett blogjában drukkol a szocialista államfőjelöltnek, Ségolene Royalnak.

A karcsúsított portugáliai találkozó fő célja az EU-alkotmány továbbgondolása. Pontosabban inkább az EU-é, mint az alkotmányé: utóbbinak várhatóan búcsút mond Európa. A soros német elnökség júniusban ütemtervet akar felállítani a megmentésére, de több megkerülhetetlen tagállam nyilvánvalóan mást akar. A hollandok után szerdán Nicolas Sarkozy, az esélyesebb francia elnökjelölt mondta ki a Le Monde-nak adott interjújában: a 2005-ös, franciaországi és hollandiai "nem" után az EU alkotmányos szerződése halott, az újjáélesztésére tett kísérletek nem szolgálják Európa érdekeit.

Brüsszeli értesülések szerint a Sarkozy-interjú közrejátszott abban, hogy Barroso összehívta a találkozót. Immár több tagállam kifogásol minden, a föderalizmusra utaló elemet (köztük az alkotmány elnevezést). A németek nem akarják újranyitni az egyes tagállamok súlyozásáról folytatott vitát (az alkotmány ebből a szempontból éppen Berlinnek kedvezne a legjobban), a nizzai szerződésben leginkább felértékelt lengyelek viszont igen. A szöveg átszabásának módosításáról az év második felében, a portugál elnökség alatt tartott kormányközi konferencián születhet döntés.
Előzmény: Málnafaló (25)
Powersystem Creative Commons License 2007.04.27 0 0 27
Bár ha a hazudozásaid már kórosak de sebaj :-)
Előzmény: Málnafaló (25)
Powersystem Creative Commons License 2007.04.27 0 0 26
Most minek kell ferdítened? Mindenkit elküldött akit meghívott kivéve a szlovént az olszt és a németet a többiek meg pofáztak mert ők nem lettek meghíva! Ezekszerint nem fletóval van baja mert legalább őt meg akarta híni csak a többieknek savanyú volt a szőlő ugye! De persze ahogyan szoktad megint ferdítesz!
Előzmény: Málnafaló (25)
Málnafaló Creative Commons License 2007.04.27 0 0 25
Nem lesz ott Gyurcsány az uniós mini-csúcson
2007. április 26., csütörtök 21:05


A magyar kormányfő sem lesz ott május közepén az uniós mini-csúcson, amelyen az intézményi reformokról tárgyalnak.

José Manuel Barroso bizottsági elnök telefonon közölte Gyurcsány Ferenccel, hogy visszavonja a meghívását.

A brüsszeli testület elnöke eredetileg még az olasz, a spanyol, a lengyel és a holland vezetőket is meghívta, de végül csak az uniós soros elnöki tisztét ellátó német kancellár, a portugál és a szlovén kormányfő, valamint az Európai Parlament elnöke lesz csak ott az informális egyeztetésen.
MR

---------


Jujj...:))))))
Hát ezt megint kínosan elkúrta a böszme..:)))
Barroso úr is közölte vele: takarodj...:))))



Ilyen esetre, hogy egy meghívó, ráadásul az EU elnöke, nyilvánosan bejelentse hogy visszavonja a meghívott kormányfő meghívását....

nem is emlékszem hogy valaha is előfordult volna...
Iszak Iszakievics Stajn Creative Commons License 2006.11.29 0 0 23
zÓrbán
Előzmény: nisnis (22)
nisnis Creative Commons License 2006.11.29 0 0 22
ki a felelös Mo nemzetközi elszigetelödéséért?
fekete minden Creative Commons License 2006.10.11 0 0 21

Szlovákoknál kiakadtak a  ferin, ez is a kinti magyarokon fog csattani ez is...

Kagakusha Creative Commons License 2006.10.11 0 0 20

" Jól tette hogy ezzel a Szlovák felfogással nem áll le vitatkozni! "

 

És mit kapna, ha leállt volna ... :-)

Előzmény: grempli (10)
lilalo12 Creative Commons License 2006.10.11 0 0 19

Nem ez lenne a diplomácia? Addig próbálni, míg nem sikerül? Ha nem sikerül a diplomáciának, akkor mi lesz?

fletó meg minden nemzetközi megmozdulásával árt az ország nemzetközi megítélésének.

Előzmény: grempli (15)
Törölt nick Creative Commons License 2006.10.11 0 0 18

Ami a fletóval kapcsolatos,

minden csődben van!

De ezen miért nem csodálkozunk?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!