Keresés

Részletes keresés

tuzer Creative Commons License 2006.10.09 0 0 36
Tehát ott középkori állapotok vannak?
Előzmény: Müller őrvezető (35)
Müller őrvezető Creative Commons License 2006.10.09 0 0 35
A középkori királyok palotáinak büdössége után ,a mai korok koronás főinek sem lehet majd panasza a kossuth térre.
Előzmény: tuzer (-)
tőr Creative Commons License 2006.10.09 0 0 34
Nemtaggyűlés
Előzmény: smafu (13)
Kutya_füle Creative Commons License 2006.10.09 0 0 33

Miféle agyi gyenge az, aki ennek a topicnak a kapcsán (már az elején) Borosst kezdi fikázni?

A hugyosok meg húzzanak a francba a térről az ünnepek alatt és előtt néhány nappal, hogy a mocskuktól rendbe lehessen tenni.

Osztjónapot.

tuzer Creative Commons License 2006.10.09 0 0 32

Ezt a helyzetet azok állították elő, akik kivitték a honvédeket a Donhoz. Megjegyzem, az oroszok nem akartak velünk harcolni. '44-ben ('43?) visszaadták az 1849-ben zsákmányul esett hadilobogóinkat, és hajlandóak lettek volna Erdélyról tárgyalni.

Ez elmúlt.

Amikor felemlegettem a katonasírokat, azt próbáltam elmakogni, hogy amit vadidegenektől elvárunk (egy csepp megértést), azt egymástól fogvicsorgatva megtagadjuk.

Előzmény: Toxicus (31)
Toxicus Creative Commons License 2006.10.09 0 0 31
A doni magyar emlékmű, nem egy város közepén áll. Ha Volgográd (egykori Sztálingrád) közepén állna egy német hősi emlékmű, én bizony megérteném a ruszkikat, ha nap mint nap le akarnák dönteni. Senki sem emlékszik szívesen azokra, akik romba döntötték az otthonát.
Előzmény: v_peti (21)
tuzer Creative Commons License 2006.10.09 0 0 30
Igazad van.
Előzmény: Piros Nindzsa (29)
Piros Nindzsa Creative Commons License 2006.10.09 0 0 29
Próbáltam viccesre fogni. Mindegy... Szerintem lehet és kell is fogadni ezeket az embereket de hogy Ferencre hogy fognak tekinteni ezek az emberek a kézfogásnál azt nem tudom. Most mennem kell.
Előzmény: tuzer (28)
tuzer Creative Commons License 2006.10.09 0 0 28
Ha harcot akarsz, semmi. De javaslom figyelmedbe a 25. hozzászólást. Szerinted ők hogy csinálhatták?
Előzmény: Piros Nindzsa (27)
Piros Nindzsa Creative Commons License 2006.10.09 0 0 27
Mi ezzel a problémád? :)
Előzmény: tuzer (19)
Búsulójuhász Creative Commons License 2006.10.09 0 0 26
Kultúra? A sarló-kalapács?! Gratulálok.
Előzmény: Törölt nick (24)
tuzer Creative Commons License 2006.10.09 0 0 25

Van itten ez a kellemetlen példa ezzel a spanyolokkal, no.

Volt valami polgárháborús ügyük 3 millió halottal. Nem volt család, akit ne ért volna valami atrocitás. Kis erőszak a mamán, húgon, kis kínhalál a nagypapán, némi fronton nyomorékká vált rokonság. Falangisták vs. komenisták.

Egyik oldalon Nemzetközi brigág, másikon Kondor légió.

Hab a tortán utána a Franco-diktatúra.

Annak elmúltával érthetetlen módon nem a bosszút keresték, hanem felépítették az országuka, világkiállítás, olimpia, stb. Épeszű magyar ezt nem értheti meg soha.

Belátom, ez az egész Orbánhoz és Gyurcsányhoz, Kádárhoz és Nagy Imréhez képest kofalárma.

Előzmény: Törölt nick (22)
tuzer Creative Commons License 2006.10.09 0 0 23

Nem szóltam semmit az emlékművekről, halottakról beszéltem.

A 301. parcellában is halottak vannak, meg ahol a velük szemben állók nyugszanak, ott is.

Ma már csak az a közös bennük, hogy magyarok voltak.

Mindkét fél a maga igazát (vagy az életét) védte. És adta oda.

Mostmár lehet rájuk hivatkozni jobbról-balról, nem fogják megcáfolni soha.

Előzmény: v_peti (21)
v_peti Creative Commons License 2006.10.09 0 0 21
Érdekes, hogy elvárjuk az oroszoktól a doni honvédsírok gondozását, megóvását - meg is teszik - , mi meg itthon nem vagyunk képesek megadni a tiszteletet még a másik fél halottainak sem. És ez szomorú.

???

A szovjet hősi emlékmű alatt nincsenek katonasírok, ha arra gondolsz. A katonasírokat senki nem bántotta.

Előzmény: tuzer (9)
Törölt nick Creative Commons License 2006.10.09 0 0 20
A csaladodat gyüjtsd be.
Előzmény: Törölt nick (15)
tuzer Creative Commons License 2006.10.09 0 0 19

Már látom, hogy a topik rövid élete alatt legalább három  dolgot tisztázott:

1., Se a jobb, se a bal jelzős szerkezet nélkül nem bír élni,

2., Felesleges bizonyítani bármit, ha rámutatok ordítva a trolira, hogy ott egy UFO, másnaptól az annak is számít,

3., Ebben az országban mindenki GRÁL - lovag, kivéve a miniszterelnököket.

Pávek úr Creative Commons License 2006.10.09 0 0 18
"Tetszettek volna megnyerni a választásokat!" (© n. ifj. AJ)
Előzmény: smafu (13)
merő-mérnök Creative Commons License 2006.10.09 0 0 17
"A kérdés helyen való ! A kérdés mit lehet azokkal a szélső jobboldali szemetekkel , akik a rendezett Kossuth teret fekália és húgy terévé varázsolták csinálni. Azt hiszem az állam érdekből nénány nappal az ünnepség előtt vissza kell foglalni a teret és rendbe tenni teret. Ezeket a szennyeket addig egy focipályára kéne begyűjteni , hogy trágyázzanak oda ."

A Recsk FC pályájára gondoltál ....? :)) Az már egyszer bevált.
Előzmény: Törölt nick (15)
attila40 Creative Commons License 2006.10.09 0 0 16
Mé' kérded? Mé' ne lehetne? Kaja-pia, jó társaság van, ráadaásul még mobil WC is a rendelkezésükre áll... :-)
Törölt nick Creative Commons License 2006.10.09 0 0 15
  A kérdés helyen való ! A kérdés mit lehet azokkal a szélső jobboldali szemetekkel , akik a rendezett Kossuth teret fekália és húgy terévé varázsolták csinálni. Azt hiszem az állam érdekből nénány nappal az ünnepség előtt vissza kell foglalni a teret és rendbe tenni teret. Ezeket a szennyeket addig egy focipályára kéne begyűjteni , hogy trágyázzanak oda .

tuzer Creative Commons License 2006.10.09 0 0 14
Tehát a fia jogosan gyilkolhat?
Előzmény: Törölt nick (12)
smafu Creative Commons License 2006.10.09 0 0 13
Addig nincs erre mód, amíg az ország miniszterelnöke egy mániákus hazudozó, egy közokirathamisító, adócsaló féreg.
Előzmény: tuzer (9)
Törölt nick Creative Commons License 2006.10.09 0 0 12
Nincs hitele. A gyilkosnak örök életében csendben vezekelnie kell.
Előzmény: tuzer (5)
The Rambler Creative Commons License 2006.10.09 0 0 11
hehe azt majd azé megnézem Fletó hogy fog tudni koszorúzni a sírkertben.....max repülőről fogja tudni ledobni a virágait :D
vénólánzsahleF Creative Commons License 2006.10.09 0 0 10

ja, "méltó" megünneplése lesz az 50. évfordulónak, gratulálok minden érintettnek.

Előzmény: zvolo (8)
tuzer Creative Commons License 2006.10.09 0 0 9

Nincs semmilyen csürhém. Viszont aggódom hazámért, melyre valaha esküt is tettem.

Véletlenül sem írtam semmit politikai kötődésemről, nincs is hozzá köze senkinek.

Viszont azt sem szeretném ha külföldön járva ujjal mutogatnának a H betűs autómra, hogy ott megy az a náció, amelyiknek saját maga az ellensége, a hülye.

Épp ezért nem a másik fél iránti gyűlöletetekre vagyok kíváncsi, hanem arra, hogy szerintetek van-é lehetőség méltó módon megemlékezni méltó módon - legalább a halottakról.

Érdekes, hogy elvárjuk az oroszoktól a doni honvédsírok gondozását, megóvását - meg is teszik - , mi meg itthon nem vagyunk képesek megadni a tiszteletet még a másik fél halottainak sem.  És ez szomorú.

Előzmény: Törölt nick (4)
zvolo Creative Commons License 2006.10.09 0 0 8
Vízágyúval szép az ünnep, szerintem feribá nem kockáztatja meg, hogy kiáll az emberek elé.
Mindenesetre érdekes ünnep lesz, egyedi és megismételhetetlen, legalább 3 napig megint lesz miről beszélni.
b.viridis Creative Commons License 2006.10.09 0 0 7
Szvsz szemforgató magatartás lenne csak ezért kitakarítani a Kossuth teret.
Ez kébé olyan lenne, mint amikor a trehány háziasszon csak olyankor ganéz ki, ha az anyóst odaeszi a fene.
El kéne már gondolkodni azon, hogy egy törvénynek van szelleme is, nem csak betűje. A gyülekezési jog nem a szarunk le mindent, mert mi hőbörögni akarunk magatartásforma szentesítéséről szól.
tuzer Creative Commons License 2006.10.09 0 0 5

Tegyük fel.

És ezek szerint a gyilkosnak nincs igaza, amikor azt mondja a fiának: ne ölj?

Előzmény: Törölt nick (3)
Szalmon_Ella Creative Commons License 2006.10.09 0 0 6

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!