Keresés

Részletes keresés

ds9 Creative Commons License 2006.10.07 0 0 7
Ezt én nem vitatom, sosem volt róla más véleményem.Az is biztos, hogy tudja irányítani az embereket és hatása is van rájuk, bár én (és remélem többen) immunisak rá.
Én eddig sem tartottam őt tehetséges politikusnak, inkább egy akarnoknak, aki kézivezérléssel irányít maga körül mindent és ami már nem tetszik, vagy már nem kóser, azt egyszerűen úgy veszik, mintha nem is lenne (v.ö. Trockij eltűntetése a képről).
Előzmény: Dr. Benjamin Justice (5)
Dr. Benjamin Justice Creative Commons License 2006.10.07 0 0 5
Orbán alapvetően tehetségtelen. Torgyán beemelte a hatalomba, de kb. ennyit tudott. Rengeteg hülye van az országban (mindig is volt), aki meg szeret csápolni. Ők egymásra találnak így, Orbán és a csápolók, de Orbán attól még tehetségtelen.
Előzmény: ds9 (-)
hamis matisse Creative Commons License 2006.10.07 0 0 3
a "jó reggelt" -et kiradírozzák az íveken, beírják helyére, hogy "igen" és a "magyarország" után vésik, hogy "charta".
Pató Pali Creative Commons License 2006.10.07 0 0 2
...rendesen figyelsz...
Előzmény: Törölt nick (0)
Commander Pepe Creative Commons License 2006.10.07 0 0 1
Már mindenki felébredt.
Előzmény: ds9 (-)
ds9 Creative Commons License 2006.10.07 0 0 topiknyitó
Mi történt a Fidesz “Jó reggelt, Magyarország” aláírásgyűjtésével ?? Hetekkel ezelőtt másról sem lehetett hallani, minthogy a Tusnádfürdőn meghirdetett aláírásgyűjtés a Gyurcsány-csomag ellen folyik,többek szerint nem is annyira nagy svunggal mint kellene.
A Fidesz azt állította (többek véleményével szemben) hogy köszönik jól vannak, az aláírás megyen mint az úthenger, sőt Szolnokon (asszem) már megvolt az 500.000. aláírás.
Aztán a 800.000. is.Nem áll módomban ezt vitatni, hiszen nem voltam ott, de jelezném, hogy az előző aláírásgyűjtések is számszakilag megkérdőjelezhetőek voltak, hiszen többen (nem kevesen) többször is aláírták, Orbán Viktor pl. több helyen is, hiszen ha elment valahova, mint rítus (nem ritus) aláírásra került általa.
Tehát bárki aláírhatta, azt sosem nézték, hogy aki aláírta írta-e már alá egyszer előtte.Valószínüleg csak az íveket nézték számszerint, annak tartalmát nem, amikben szerepelhetett Orbánon kívül több név többször is.Mondjuk az is érdekes, hogy Orbán miért írta alá ugyanazt többször, de ez egy másik kérdés.

De a lényeg.A Fidesz az aláírásgyűjtés betetőzését az 1.000.000. aláírás elérését a szeptember 23-i nagygyűlésre datálta (most ennek az egymillió aláírás valóságtartalmának taglalásán lépjünk túl).
A szeptember 23-i nagygyűlés elmaradt, és azóta (én legalábbis) sehol egy szót sem hallottam arról, hogy mit történt az akárhány (legyen az 500 ezer, 800 ezer, 1 millió) aláírás által hitelesített akcióval.Sehol.Egyszerűen kiesett a médiából, a közbeszédből és a Fidesz kommunikációból is.Nem lett volna célszerű a Gyurcsány beszéd utáni támadásokban felhasználni azt (és a kampányban) hogy az “emberek” által szentesített (Gyurcsány vegye a csomagját és ne zargassa az embereket) aláírásokkal nekimenjenek a “hazug” miniszterelnöknek ?
Nem tették.
Miért ?

Most azt hagyjuk, hogy néhány napja, már a Fidesz is,maga Orbána a hvg.hu-n, ill. az odarángatott (Aquincum Hotel) üzletemberek előtt is konkrétan a gyurcsányi megszorításokkal megegyező jellegű dolgokról beszélt.
Egyszerűen érthetetlen számomra, elkezdenek valamit, nyomatják ezerrel, aztán egy adott pillanatban mintha meg sem történt volna hallgatnak róla (mint Trockijt egyszerűen kiretusálták) .o)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!