Keresés

Részletes keresés

Deborka Creative Commons License 2006.10.08 0 0 48
Az ultimó "bemondása" még annál is nagyobb buktának bizonyult, mint amekkorának eddig látszott. A gyors hatalmi váltás erőszakos akarása csökkentette mind a választások kimenetelének jelentőségét, mind az Öszöd önmagában kínos hatását. Mára mindz multidő, vagy egy tábor gumimacskája.
Arapiles Creative Commons License 2006.10.06 0 0 47

És itt a 2002-ben indult Orbánterror lényege.

 

http://index.hu/cikkepek/0610/belfold/sound/orbanviktormondata.wav

 

Freud is hosszasan foglalkozott az elszólás témakörével, mivel ezek időnként nyilvánvalóvá teszik a háttérben rejlő szándékokat.

RAMBO Creative Commons License 2006.10.06 0 0 46
Így van! Minnél szarabb, annál jobb.
Előzmény: Törölt nick (2)
Deborka Creative Commons License 2006.10.06 0 0 45
Fordítva ülnek sokan a lovon. Gyurcsány addig nélkülözhetetlen a kormánypártoknak, amíg az ultimátumozó, öngyilkos terrorista mentalitású Orbán vezeti a másik oldalt. Ha ott megszabadulnának Orbántól, a sokban feleslegessé váló Gyurcsánytól nyomás nélkül is megválna a koalíció. Lenne egy integratívabb miniszterelnöke és egy vaskezű pénzügyminisztere.
Törölt nick Creative Commons License 2006.10.05 0 0 44
Miniszterelnök jelölésbe nincs beleszólása. A KE jelöli és a parlament többsége elfogadja/vagy nem
Előzmény: Loft_ (36)
Törölt nick Creative Commons License 2006.10.05 0 0 43

"mi ez a lenéző "nyugger"ezés"

 

Rövidités. :) De látom egyesek egyből felkapják a vizet és mindenféle hülye magyarázatokkal állnak elő. :)

Előzmény: AnyHun (21)
technoid22 Creative Commons License 2006.10.05 0 0 42
És? Azt hittem érted mire akarok kilyukadni. Szóval az, hogy az utcán mennyien tüntetnek, az nem egyenlő azzal, amennyien elégedetlenek. valakinek messze áll a habitusától, hogy utcára vonuljon, füttyögjön satöbbi. Viszont tele van a töke a jelenlegi hazug és cinikus kormánnyal.
Az ndk-s párhuzamnál, az 1% nem azt jelenti, hogy más nem menekült volna át Ausztriába, csak éppen a földrajzi távolság, járműhiány, vízumhiány satöbbi akadályozta.

Kósa úr több mint 70%-ot kapott. Gyanítom, ha nem fidesz színekben indulna, akkor is nyerne. Ha kezd égő lenni Orbán, akkor nem kell rászavazni legközelebb.

Előzmény: bonder (39)
bonder Creative Commons License 2006.10.05 0 0 39
És? Ahol élek egy fideszes város. Régóta. A fideszes ismerőseim azt monják, hogy kezd nagyon égő lenni számukra Orbán, és ha nem Lajos lenne a polgármester már nem a Fideszre szavaznának. Te meg ezen gondolkodj el!
Előzmény: technoid22 (37)
kobaltselyem Creative Commons License 2006.10.05 0 0 38

"akkor értem hogy miért lehet még fletó ott ahol.."

 

Milyen szerencse, hogy így megvilágosodtál. Akkor nem lesz probléma belátni az alábbiakat sem:

 

1) Sokan akarják azt, hogy Fletó vezesse az országot.

2) Nem számít, hogy ez neked nem tetszik.

Előzmény: Luis20 (11)
technoid22 Creative Commons License 2006.10.05 0 0 37
"az egész országban összesen van pár ezer hőbörgő, az emberek többsége meg végzi a munkáját, ahogyan kell."

ez nem zárja ki azt, hogy aki végzi rendben a munkáját, az ne hőbörögjön. persze nem nyilvánosan.

amikor az ndk-sok tőlünk mentek át nyugatra, ausztriába, akkor az ndk híradóban a következőképp kommentálták a helyzetet:
az emberek kb. 1%-a Mo-n keresztül elhagyja, cserben hagyja országunkat, a lakosság 99%-a viszont továbbra is rendesen végzi a munkáját, ahogy kell.

hmm. érdemes ezen elgondolkodnod.
Előzmény: bonder (34)
Loft_ Creative Commons License 2006.10.05 0 0 36
az ellenzék mindenbe beleszól. Ettől ellenzék.
Előzmény: Törölt nick (33)
technoid22 Creative Commons License 2006.10.05 0 0 35
:DDD
Előzmény: tüzes fal (31)
bonder Creative Commons License 2006.10.05 0 0 34
Az ne zavarjon, hogy soha nem hirdették meg, viszont amikor híre ment egy ilyen elképzelésnek gyorsan küldtek SMS-eket, hogy nem lesz.

Az egész ügyben egyébként az a röhej, hogy az egész országban összesen van pár ezer hőbörgő, az emberek többsége meg végzi a munkáját, ahogyan kell.
Előzmény: tüzes fal (31)
Törölt nick Creative Commons License 2006.10.05 0 0 33
Nem, Orbán hülye.Az alkotmány szerint az ellenzéknek 0 beleszólása van a kormányfő kijelölésére.
Előzmény: Loft_ (32)
Loft_ Creative Commons License 2006.10.05 0 0 32
Orbán a hibás
Orbán a hibás
Orbán a hibás
tüzes fal Creative Commons License 2006.10.05 0 0 31
Szerencsére az MSZP tüntire akkora volt az érdeklődés, hogy csak na. :)
Előzmény: Deborka (-)
Törölt nick Creative Commons License 2006.10.05 0 0 30
Gyün a hideg. Eső, hó és a Kossuth tér eléggé szeles.
Előzmény: bonder (29)
bonder Creative Commons License 2006.10.05 0 0 29
Viszont nagyot betlizett. A hülyéje. Örülhetett volna neki, hogy vitte az önkormányzatit, de felrakott mindent egy lapra. No mindegy. Lesz még egy kis hőbörgés aztán a homokóra pereg, bocs, a vekker ketyeg tovább!
AnyHun Creative Commons License 2006.10.05 0 0 28
S mert részben Gergényi, részben egy büntetöjogász is közölte, hogy az összejövetelért és következményeiért a szervező a felelős, még nem biztos, hogy nem jelentik be az örsgyülés elmaradását.
Előzmény: Bimbum (24)
AnyHun Creative Commons License 2006.10.05 0 0 27
Gondolom frissen agymosva.
Előzmény: Powersystem (26)
Powersystem Creative Commons License 2006.10.05 0 0 26
Mert jobboldalon nincs nyugger ugye csak tisztalelkű pirospozsgásarcú infantilis fiatalok!
Előzmény: AnyHun (21)
gizibácsi Creative Commons License 2006.10.05 0 0 25
Van egy sanda gyanúm monitorvitézkém, hogy olyan fiatal vagy, hogy még a reggelidet is takonnyal eszed........
Előzmény: Törölt nick (2)
Bimbum Creative Commons License 2006.10.05 0 0 24

Orbán: találkozó pénteken, 16 órakor a Kossuth téren

2006. október 5. 15:25

 

Orbán Viktor a kormánypártoknak adott 72 óra lejárta után arra kérte Magyarország polgárait, hogy pénteken 16 órakor legyenek a Kossuth téren, és hozzanak magukkal egy nemzeti színű lobogót, egy mécsest és egy jó hangos vekkert is.

 

A párt elnöke emlékeztetett: Magyarországon vasárnap egy történelmi választás zajlott. Semmi sem lesz többé olyan Magyarországon, és különösen a magyar politikában, mint amilyen volt. Október elsején történelmi vereséget szenvedett a hazugság politikája, viszont az igazság és az őszinteség iráni vágy történelmi győzelmet aratott - fogalmazott. Leszögezte: a Fidesz-Magyar Polgári Szövetség úgy gondolja, hogy ennek kell a következő napokban és hetekben érvényt szerezni, mert erre adtak felhatalmazást a választópolgárok.


Hozzátette: az emberek azt is világossá tették az önkormányzati választásokon, hogy az országban kialakult erkölcsi, gazdasági és politikai válságért Gyurcsány Ferencet és kormányát terheli a felelősség. "Kiolvasható az a világos eredmény is, hogy a választópolgárok lényegében megvonták a bizalmat (...), leváltották a miniszterelnököt. Ennek is érvényt kell szereznünk, erre hatalmaztak fel bennünket a választópolgárok" - mutatott rá.

Kiemelte: az azóta eltelt néhány napban a szocialisták nem tettek eleget a népakaratnak, és ezidáig figyelmen kívül hagyták a köztársasági elnök világos, egyértelmű és irányadó szavait is, így nem menesztették Gyurcsány Ferencet.

Leszögezte: Magyarország mára a hatalmához görcsösen ragaszkodó Gyurcsány Ferenc foglyává vált. "Az MSZP döntött, de nem megoldást kínált az elmúlt napokban, hanem csapdába zárta az országot, és úgy tűnik, hogy fel akarja áldozni az ország jövőjét egy hazug politikusért. A Fidesz ezt értelmetlen és káros magatartásnak látja" - jelentette ki.

Mint elmondta, a "csapda az, hogy Gyurcsány Ferenc nem hallgat az emberekre, az emberek pedig a miniszterelnökre. Ez mindenkinek rossz, és ez az út nem vezet sehova sem. Az ország csapdában van, mert támogatottság hiányában semmilyen programot nem lehet végrehajtani, különösképpen nem reformprogramokat, és még kevésbé súlyos gazdasági válság kezelésére alkalmas programokat".

Hangsúlyozta azt is, hogy a Magyar Szocialista Párt most áldozza fel másodszor az országot, hiszen tavasszal ezt már egyszer megtette. Kifejtette: tavasszal az ország már egyszer megfizette Gyurcsány Ferenc hatalomban maradásának az árát, akkor ez mintegy ezermilliárd forintjába került a választópolgároknak. Ennyivel nőtt az államadósság csak azért, mert a szocialisták nem csináltak semmit, amikor el kellett volna hárítaniuk a bajt. "Mint a miniszterelnök is bevallotta: azért nem csináltak semmit, mert ettől remélték a hatalmon maradásukat. A mai magatartásuk ugyanezt a helyzetet idézi elő, újabb gazdasági válságot idéz elő az MSZP és a viselkedése. Gyurcsány Ferenc hatalomban maradása ezermilliárdokba fog kerülni az adófizetőknek, ezekre fog elmenni az adóemelés, a vizitdíj és minden forint, amit most elszednek az emberektől" - fűzte hozzá.

Rámutatott: ha a miniszterelnök továbbra is ragaszkodik a hivatalához, annak nagyon komoly gazdasági következményei lesznek. Mint elmondta, a forintválság már a nyakunkon van, további leértékelések, tőkekivonások várhatók, nőni fog a munkanélküliség és nem vagyunk messze attól, hogy szociális elégedetlenségek miatt törjenek ki újabb és újabb megmozdulások. Ez maga az instabilitás, a bizonytalanság - hangsúlyozta a Szövetség elnöke. Megjegyezte: "egyetlen hír jelentene ma Magyarország számára biztonságot és stabilitást, az a hír, hogy menesztették a hivatalban levő miniszterelnököt".

"Ha a szocialisták valóban demokraták és valóban felelősséget éreznek az ország iránt, akkor azonnal meneszteniük kell Gyurcsány Ferencet" - jelentette ki.

Orbán Viktor szólt arról is, hogy a gazdasági válság további mélyülésének következményeként több százezer család kerül az anyagi ellehetetlenülés közelébe. "Annak érdekében, hogy ezt elkerüljük, hogy a gazdasági válság tovább ne mélyülhessen, nekünk minden alkotmányos, demokratikus és parlamentáris eszközt egyszerre kell felhasználni a bukott miniszterelnök távozása érdekében" - jelentette ki.

Mint fogalmazott, ma a probléma Gyurcsány Ferenc, és a Fidesz a megoldást keresi. Arra kérte a szocialistákat, hogy álljanak át a megoldás oldalára. Hozzátette: a mai helyzetet nem lehet stabilizálni, ahhoz, hogy legyen mit stabilizálni, először egy új helyzetet kell létrehozni.

Leszögezte: a Fidesz tenni fogja a dolgát a Parlament falai között. Ugyanakkor arra kérte Magyarország állampolgárait, hogy ők is éljenek demokratikus jogaikkal és segítsék azt, hogy Magyarország kijuthasson ebből a válságból. Megjegyezte, a szocialistákra, úgy tűnik, most nem számíthatnak, ők a válságot ma is hisztériakeltéssel tetézték. Mint fogalmazott: "ez nem jött be az október elsejei választás előtt sem. (...) Magyarország polgárai erre nem vevők, higgadtak, nyugodtak és élni akarnak alkotmányos jogaikkal".

Ezért arra kérte Magyarország szabadságot, demokráciát és őszinteséget szerető híveit, hogy "pénteken 16 órára jöjjenek a Kossuth térre". Elmondta, oda várnak mindenkit pártállásra való tekintet nélkül, mert nem pártkérdésről, hanem Magyarország jövőjéről, az erkölcsi, pénzügyi és politikai válságról van szó. Hozzátette: október 6-ára való tekintettel hozzanak magukkal nemzeti színű zászlót, mécsest és egy jó hangos vekkerórát.

Újságírói kérdésre válaszolva Orbán Viktor elmondta: "Nemzeti Reformalap" létrehozását kezdeményezi, amely a gazdaság stabilizálásához szükséges forrásokat kezelné. A szakértői kormány mellett négy kerekasztal létrehozására lenne szükség, amelyben a pártok és a társadalmi szervezetek képviselői vennének részt - mondta a pártelnök. A testületek a Fidesz elnökének elképzelései szerint a rendszerváltozás idején létrejött Nemzeti Kerekasztal mintájára működnének.

fidesz.hu

AnyHun Creative Commons License 2006.10.05 0 0 23
A fehér szalag akciót ugye az a Schmitt Pál javasolta aki magánemberként volt ott a Kossuth téren, mivel a FIDESZ-nek semmi köze nem volt az ott összejött cirkuszhoz.
Kár hogy ugyanerre Orbán közölte a Friderikusz-interjuban, hogy a fehérszalagozás Fidesz-kezdeményezés. Nem a szalag miatt kár, hanem azért mert Orbán a hazugságait még saját alelnökével sem koordinálja.
Előzmény: markastor (16)
Lebenstod Creative Commons License 2006.10.05 0 0 22
"Tisztaarcúak", a maguk lobogó árpádsávosával...
Előzmény: AnyHun (21)
AnyHun Creative Commons License 2006.10.05 0 0 21
Anélkül, hogy belemennék a szóelemzésbe, de mi ez a lenéző "nyugger"ezés a jobboldalon.
Természetesen semmi közöm ahhoz, ha Te állami gondozottként nem ismerted esetleg a nagymamádat, illetve ismerted de összevesztél vele.
De ennyire lenézel minden nyugdíjast? Mert ha igen, akkor hadd rögzítsem, hogy Te és elvbarátaid elvtelen tacskók vagytok.
Esetleg a népnemzeti köhajigálás oltárán feláldozandó baromarcú kölykök.
Előzmény: Törölt nick (2)
Lebenstod Creative Commons License 2006.10.05 0 0 20
Eddig 2 db Orbán-Vekker topikot töröltek. Tán a kivánságodra?
:DDD
Előzmény: zlotan (15)
Törölt nick Creative Commons License 2006.10.05 0 0 19
Visszavonom :) Mindig vannak újdonászok.
Előzmény: Törölt nick (10)
bonder Creative Commons License 2006.10.05 0 0 18
Várd ki a végét. Megy ő még lentebb is!
Előzmény: Törölt nick (4)
Albán Creative Commons License 2006.10.05 0 0 17
Az a baj,Hogy elsikkadt a probléma maga a konvergenciaprogram cinikus felhangjai, a gyurcsányi hatalmas történelmi baklövés, eljött az úri és elvtársi zsigerpolitizálás ideje, tetetett álságos adok és kapok- cirkusz nekünk- s a zavaros alján kihalásznak bennünket demokráciástúl együtt Európa szemétdombjára dobva.
Előzmény: Lebenstod (8)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!