Nekem leesett a tantusz hirtelen. A paktum: A Fidesz kihátrál a járulék- és adócsökkentés demagógia mögül és beismeri, hogy (nem azt, hogy hazudott) komoly csomag kell. Majd részleteiben módosítgatják, átnevezik Orbán-csomagnak. Ezért egyet kér: ne Gyurcsány vigye végig, hanem Orbán! A formája nagykoalíció (szakértôi kormány), akármi. Az MSzp-SzDSz enged: megszabadulnak Gyurcsánytól és átadják a hatalom felét. Ezzel nem csak az MSzp ellen fognak tüntetni az anticsomagista orvosok-patikusok-egyemisták-motorosok stb, hanem a Fidesz ellen is, azaz a felelôségen is osztoznak. A Fidesz enged, legyen csomag és névleg nem Orbán a fônök. Egy akadály van: nem lehet két vezér! Ezért annyira fontos nekik, hogy Gyurcsány menjen. Orbán akar a haza megmentôje lenni, kell neki a látszatsiker.
Ez mind szép, de Illyés Gyula ír-e verset ??? Mert ha nem úgy nem ér :o)
" És amint ott állt a téren a tömeg, kezében a vekker Melyet régebben divatba hozott Chuck-D a rapper A vezénylő tábornok úr egy szavára Utolsót ütött az ország órája"
Dörzsöli, hátha előjön a dszinn, és teljesíti három kívánságát(1. Gyurcsány szűnjön meg létezni, 2. ő legen a miniszterelnök élete végéig, 3. örökké élhessen)
Szerintem elég egyértelmű, hogy Orbán továbbra is a Jó reggelt, Magyarország kampányát erőlteti. Mivel szegény nem tud megszólítani elég embert ahhoz miniszterelnök lehessen, a népet próbálja ilyen abszurd módon megváltoztatni. Azt hiszi, hogy megváltozunk vezényszóra! :)))
Nem Orbán találmánya a vekkeres tüntetés Mint a spanyolviaszt, a vekkeres demonstrációt sem Orbán Viktor találta ki. Idén augusztus 17-én a Sófár egyesület tartott vekkeres tüntetést a Herzl téren, a Dohány utcai zsinagóga előtt, hogy egy zsidóbarát zsidónegyedért demonstráljon.
Van egy gyönyörű narancsszínű összecsukahtó vekkerem. Beküldöm A Házelnöknek, tegye oda holnap Orbán Vek.. Viktor asztalára. Ajándok. Amolyan búcsúajándok-féle.