Keresés

Részletes keresés

reckon Creative Commons License 2006.10.04 0 0 5
  nem tudom,ez szomorú lesz-e vagy vicces elégtétel,de érdekes lesz,az tuti
Előzmény: chinito (3)
Bacilus Benő Creative Commons License 2006.10.04 0 0 4

 

Akkor jártam válogatott meccsre, amikor 1200 körül volt a legolcsóbb jegy.

 

5000Ft ezért a szarért a minden rosszért a szurkolókat basztató Kisteleki kezébe?  Esélytelen!

Előzmény: chinito (3)
chinito Creative Commons License 2006.10.04 0 0 3
Az lesz a legnagyobb pofon az MLSZ-nek (és tiltakozás is egyben részünkről), ha majd az Alik többen lesznek a lelátókon, mint mi...
horst_fuchs Creative Commons License 2006.10.04 0 0 2
szerintem is sok...
Előzmény: HDO (-)
Turbó Fix Banán PC Creative Commons License 2006.10.04 0 0 1

tiltakozom!

 

jegyaremelest kovetelek holnap 13. oraig!!!

Előzmény: HDO (-)
ohchie Creative Commons License 2006.10.04 0 0 0
Tiltak0zz0m!
HDO Creative Commons License 2006.10.04 0 0 topiknyitó
Mint tudjátok, a legközelebbi válogatott selejtezőre a legolcsóbb belépőjegy 5.000Ft-ba kerül. Ez több annál, mint amennyiért nyugaton be tudsz menni egy-egy stadionba, több annál, mint amennyit egy magyar szurkoló meg tud fizetni, úgy, hogy ez ne jelentene drasztikus kiadást egy magyar átlagfizetéshez képest.
Az mlsz-ről lepereg mindenfajta tiltakozó levél, nem hallják meg, nem akarják meghallani a tiltakozásunkat az ellen, hogy minket, a leghűségesebbeket akarnak távoltartani csapatunktól. Minket, akik a rózsásnak cseppet sem nevezhető viszonyok mellett töretlenül kiállunk a válogatott mellett, minket, akik egy-egy szerdai/szombati napon akár órákat utazunk vonatokon, különbuszokon, hogy ott legyünk, amikor nemzeti csapatunk játszik. Hogy ott legyünk olyan stadionokban, ami bár Európában van, de az ember inkább érzi magát benne a balkánon, vagy ha modern a stadion, akkor a megközelítése annyi időt vesz igénybe, mint maga a meccs időtartama.
Mivel a szövetség illetékesei semmibe veszik azokat, akik gyakorlatilag az ő termékeik fogyasztói, ezért próbálkozzunk más csatornákon keresztül, más módszerekkel.
Mai naptól kezdve, egy héten keresztül szeretnék több száz/ezer nevet összegyűjteni. Olyanokét, akik nem értenek egyet a szövetség jegyárpolitikájával. Vállalom, hogy ezt a névsort eljuttatom a Magyar Labdarúgó Szövetség összes szponzorához, felhívva ezzel figyelmüket arra, hogy támogatásuk ablakon kidobott pénz. Kidobott pénz, hiszen a majdnem zárt körben lejátszandó meccsek nekik sem jelentenek sok jót. Kérlek benneteket arra, hogy csatlakozzatok. Amennyiben egyetértetek a fenti sorokkal, úgy küldjetek egy mailt a

peticio@citromail.hu

címre a saját nevetekkel, illetve egy városnévvel. Mivel egy hivatalos petícióhoz sok olyan személyes információ szükséges, amit valószínüleg én sem adnék ki szívesen, ezért ennyi bőven elég lesz. Ha a multicégek marketingvezetői nem akarják komolyan venni a tiltakozásunkat, akkor azt akkor sem fogják komolyan venni, ha hivatalos a dolog. Ha viszont akár egy percet is szánnak rá, akkor azt nem a címek, személyi számok alapján fogják tenni, hanem a gondolatok miatt.

üdv

HDO

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!