Sziasztok. Kinéztem magamnak egy KIA PRO CEE'D ProCeed 1.5 T-GDI GT Line Sport DCT 2021/4 havi 210e km-mel. Esetleg valami tanács amire figyelni érdemes? köszönöm a tanácsokat,a segítséget. Zsolt.
Anti-reset OBD dugó, Zola®, megakadályozza az adatvesztést és az elektronikus beállításokat, fenntartja a feszültséget és a memóriát akkumulátorcsere során, 12 V, OBD II interfész, kábelhossz 70 cm
Nem gondolom hogy ez hasonlít a kipufogón keresztüli tankoláshoz
Lehet kicsit fura kérdésem lenne,de nem egyértelmű hogy 8-10 éves használt CEE'D eknél az extra üveg tető amit lehetett kérni az belülről be árnyékolható?...egy fotón sem láttam beárnyékolva...
Sziasztok! Van egy lamax s9 dual kameram. Vettem hozzá egy Hardware kit szettet,ezt szeretném bekotni hogy a parkolo mód működjön. Ehez szeretnék segítséget kérni hogy hogyan kell bekotni. Előre is köszi!
Sziasztok, Kia Ceed 1,4 benzines 2009, egyik naprola másikra nehezen indul, eddig mindig elsőre, most pedig negyedik ötödik indításra , köszönöm a válaszokat.
Sziasztok! Adott egy Kia Ceed 2010 mar a faceliftes
Ugye ha elindulok lezarja az ajtókat,ha leallítom és kiveszem a kulcsot akkor kiold,de ha ez a művelet előtt valaki kinyitja az ajtót akkor már csak en tudom gombbal oldani az automata zarat de így kiszallas utan nem műkődik a központi zár csak ha kulcsal csukom. Ötlet erre hogy lehetne kikapcsolni?
köszi, de ahogy nézem ez a fűtés szabályzó motor. nálam valami másnak kell lennie mert nem fűt ilyenkor hanem elzárja a levegő útját. nem jön ilyenkor levegő se lábra se fejre, az ablakra megy valamennyire.
tegnap kb 20 percig jó volt, lefuttattam az öndiagnosztikát semmi. majd amikor megint el kezdett vacakolni megint lefuttattam 19,21,24,25,32,45,47,48,49 agybaj...
Van egy 2015 Kia ceed sw 1.4.-em. változó ideig jól működik a hűtés, aztán el kezd makacskodni.
mindig a testre, ablakra, lábra gomb be van nyomva. nyomja is mindenhol a hideget. Aztán egyszercsak azt veszem észre hogy nem jön a nyilásokon levegő, hallani hogy állítodnak valamik.
elzárja a levegő útját hallani hogy hangosabban búg a ventillátor mert nem tudja kifújni a levegőt. aztán egyszercsak kinyitja és újra jön a hideg, de van hogy nem tudom kivárni mert kva meleg lesz.
azt figyeltem meg ha ilyenkor a lábra vagy az ablakra állítom csak, akkor sem megy. viszont ha ilyenkor csak a fejre állítom akkor ott mindíg jól működik abban az állásban sosincs gond (csak ott 1-esen is lefagy a kezem meg a fejem :-) )
amit tegnap figyeltem meg hogy kint 32 fokban ha 22,5re állítottam a hőmérsékletet akkor hűtött ha 23 ra akkor fűtött keményen.
Sziasztok! Egy 2020-as Ceed SW-ben (1.6 GDI PHEV) hogyan lehet a leggyorsabban / legegyszerűbben kideríteni, hogy JBL audio van-e benne? Ilyesmire gondolok, hogy pl. van a műszerfal közepén felül hangszórórács, vagy ülés alatt kitapintható az erősítő, látszik a subwoofer rácsa hátul, stb... Elvileg business premium, legalábbis 12-es kijelző, napfénytető és digi műszerfal is van benne. Köszi előre is.
Sziasztok. 2008-as Cee'd-em van és akkut szándkozok cserélni a jövő héten. A kézikönyv annyit ír, hogy akku lekötés után mindent elfelejt a kocsi, de különösebben ezt nem részletezi. Kérdésem, hogy a dátumon meg rádión kívül (ezek kb. bagatell apróságok) adóthat bármi fontos újraprogramozni való? Gondolok bármire, ami a biztonságot vagy egyáltalán a közlekedést befolyásolja?