Előrebocsátom, hogy én a legelső "csaltak!" kajabálás óta egy büdös szót nem hiszek el ebbeől, de azért játsszunk el a gondolattal - csak emiatt indítottam ezt a topicot -
- na szóval te azt gondolod, hogy ilyen "veszélyes helyzetben" inkább érdemes lenne a (zsidók természetesen) moszad, a hamasz, a CIA, az FBI, a Scotland Yard és a még kitudja által támogatott MSZP részéről az, ha - feltételezve, hogy eddig csaltak - most hirtelen abbahagyja, és nem fizet le foylamatosan romákat, nem csinál stikában országszerte gulyáspartikat, nem lett begyakorolva számos önk. szavazókörzetben a "vigyük ki az első szavazólapokat üresen, vegyük át érte az ezer forintokat," hanem azt mondja:
- a francba ezzel a sok csalással, most a mi poziciónkon ugyan csak az segtene, ha ujra fölényesen nyernénk most is, de kinek kell még egy győzelem? Most hadd győzzenek a fideszesek, ha már annyira áhítják - igaz, hogy ez nálunk akár kormányválságot is okozhat, igaz, hogy ebbe belebukhat a forint, de ugyan hagyjuk a fenébe kit érdekel...
NOs ez elég életszerű??? Mert ha nem, akkor kérem a meaculpákat mindenkitől, aki 2002-től ezidáig komolyan kejtette a száján a "választási csalás" szót....!
aki gyanakszik, szólaljon fel. én például nem tudom, minek számít, hogy "Tarlós=fidesz+jobbik+miép" táblák lengedeztek városszerte, nem vagyok jogász, de minimum tisztességtelen. szerinted csaltak? miért vonod meg a gyanakvás jogát az emberektől? adnak rá okot bőven, ezt gondolom, nem kell kifejteni.
nyilván az ellenfél csalásait nézi mindenki vizsla szemmel. ha most volt ilyen, tessék betelefonálni Bolgár úrnak... vagy feljelenteni.
2002 óta MINDEN szavazás után előjött ez az "mszp elcsalta a választásokat" kezdetű ária, érdekes módon most nem. Mert most nem a kormánypárt nyerte a választást.. hogy is van ez?
Pedig akár ujra lehetne számolni megint mindent - elég sok hely van, ahol minimális különbséggel nyert az aki nyert.
De most "elvált a szar a májtól" - hogy egy klasszikust (Duray MIklós) idézzek. A szabály ugyanis ez: csalás akkor van, ha nem mi nyerünk, ha mégsem csaltak volna, automatikusan életbe lép az első állitás.
Annyit mindenesetre elértek, hogy minden vlasztást átlengjen a gyanakvás légköre - érdemes volt??????????????