EOS 400D szoftver problémám van. Talán tudtok segíteni.
A gépről PC-re tölteném a képeket a gyári szoftverrel, de csak a dátum mappák jelennek meg, képek nem tötődnek át (pedig a kis ablakban sorra jelzi a képek töltését). A memóriakártyárol csak simán másolva tudom levenni a képeket.
Másik gondom. A RAW beállításban fozózott képek a másolás után JPEG-ben jelennek meg, ugyanakkora tömörítésben és méretben mintha JPEG beállítással fotóztam volna. RAW+JPEG beállításnál szintén.
Már volt 1-es sorozat a kezedben. Te visszamennél az 5D-re? ;) Ráadásul mire meglesz az 5D utód, addigra úgyis megunja a III-at. :)) Egy ötvenes fix-szel azért még az is kézben fogós-sétálós kategória nem?
mondjuk nem értem a srácot, úgyis a Canon-os kapcsolatai miatt kitudja próbálni majd, de az Ő stílusához jobban illene egy fullframe váz... az 1D pont az a kategória, amit riportereknek hasznos feature-ökkel szereltek fel, Ő meg ha értelmes dolgokat fotóz, akkor "művészkedik" - ahhoz meg se a 10fps, se a dögnehéz weatherproof váz, se ez az AF-rendszer nem kell, inkább várná meg az 5D utódját... abban tuti lesz LiveView, sok megapixel, 14bit-es színmélység, fullframe...
nem, egyedül a Canon Hungáriánál nincs, Európában már lehet kapni... de megvárom canon.Eos tesztképeit amit a sajátjával csinál, addig nem veszek, inkább nadie-tól egy jó kis fixet:)