Keresés

Részletes keresés

zividivi Creative Commons License 2006.09.29 0 0 16
Hűha! Katona a favorit?

Egyszer kipróbáltuk itt a hatokban. Úgy pofáraejtette a jónépet, hogy azóta is cseng tőle a fülünk.

De ha nektek jó, ám legyen! Demszky és Katona között csak a párthoztartozásban van átmeneti különbség.
Előzmény: borzimorzi (13)
/sze Creative Commons License 2006.09.29 0 0 15

Ez nem ugyanaz. Itt nem a közlés a lényeg, itt tényleg kérdeznek. Lehet, hogy pont a Tarlós megbízásából.

Előzmény: lábatlan (7)
Wágner úr Creative Commons License 2006.09.29 0 0 14

Ilyet én is tudok, én is.... hukk, bocsánat...

- Ön a légió telefonját hívta. Ha szeretne belépni, válassza a csillagot. Ha nem szeretne belépni, válassza a rácsot....

Söööört!

borzimorzi Creative Commons License 2006.09.29 0 0 13

Tanulékonyak a fijjug. Áprilisban még csak valami kis faluban mentek végig azzal, hogy "Elhiszi-e, hogy XY jelölt veri a feleségét?"... Most meg ez. Bravó!

Épeszű ember ebből leszűri, hogy Tarlósnak is lehet igaza, mikor Demszkyt szidja, meg Demszkynek is lehet némi igaza, mikor Tarlóst szidja. Megoldás? Elhajtani mindkettőt oda, ahova én gondolom (gy.k.: haza). És leszavazni a szerintük esélytelen Katonára.

Különös tekintettel arra, hogy akár Tarlós nyer, akár Demszky, legalább egy évig azzal fogják húzni az időt, hogy a másikat szidják. Mert dolgozni sokkal fárasztób lenne...

Katonából viszont kinézem, hogy nekiáll melózni. Neki ugyanis fel kell készülnie rá, hogy 2010-ben csak a munkája minősége fog mellette vagy ellene szólni, a nagy pártok köménymagjai és propagandistái ott fogják ütni, ahol érik. Neki tehát érdeke lesz jól dolgozni.

A másik kettő, ha bármelyiket hagyjuk győzni, továbbra is csak a másiktól való riogatásra fog koncentrálni. Mert a megválasztásából mindegyik azt szűrné le, hogy ez bejön, ez a nyerő taktika.

Hát ne ez legyen a nyerő taktika!

Csót:

b

Seki Waker Creative Commons License 2006.09.29 0 0 12
Piac- és véleménykutató kutató szemszögből sajnos egyáltalán vicces ez a történet. Pláne, hogy nem csak a politikusok garázdálkodnak kutatásnak álcázott marketingtevékenységgel, hanem számos piaci szereplő is. A leggyakrabban persze szélhámos társaságok. Mindenennek viszont az a szörnyű következménye, hogy egyre nehezebb a valódi kutatások során megszólítni az embereket. Különösen a telefonos adatfelvételek esetében.
zividivi Creative Commons License 2006.09.29 0 0 11
Na, ha ezen még felháborodsz, akkor soha sem kérdezett még meg téged a Sanda Ipsos. Ha igazi befolyásolást keresel a kérdésekkel, hát tanulmányozd már át valamelyik választási "közvélemény-kutatását".
Előzmény: Krokofánt (-)
Devil Inside Creative Commons License 2006.09.29 0 0 10
Tudsz számítógépen gépelni, így túl vagy azon az intelligenciaszinten, akiknek ez a reklám szól.
Előzmény: Krokofánt (8)
3x Creative Commons License 2006.09.29 0 0 9
Én is a "dí pressz " szörnyszülemény után csaptam le a telefont nehogy dípresszed legyek.
Előzmény: Krokofánt (4)
Krokofánt Creative Commons License 2006.09.29 0 0 8

ott a pont.

mért van erre bárkinek szüksége? ha az egész annyira átlásztó, hogy még én is rájöttem-akkor miből gondolják, hogy ez nekik jó?

Előzmény: lábatlan (7)
lábatlan Creative Commons License 2006.09.29 0 0 7
Krokofánt Creative Commons License 2006.09.29 0 0 6
igen, ezt ismerem, de ezt nem "dí pressz"-nek hívják :-))))
Előzmény: PBGI (5)
PBGI Creative Commons License 2006.09.29 0 0 5

http://www.diepresse.at/

Mi van benne?

Egyébként osztrák!

Előzmény: Krokofánt (4)
Krokofánt Creative Commons License 2006.09.29 0 0 4
erről jut eszembe: a Nagy Közvéleménykutatók említettek valami "Dí Pressz" nevű német újságot. Érdekes, én még sose hallottam ilyen nevű német újságról. :-))))))
Krokofánt Creative Commons License 2006.09.29 0 0 3
nem féltek én senkit, csak nem szeretem ha telefonon zaklatnak, ráadásul úgy, hogy közben olcsó és ügyetlen módon manipulálni próbálnak :-)))
Előzmény: california dreaming (2)
california dreaming Creative Commons License 2006.09.29 0 0 2
A Rinocérosznak vastag a bőr, nemcsak a képén, talán nem véletlen a névválasztás :)
Persze Demszkyt se kell félteni. Ennek a városnak egyik se hiányzik szerintem. Hanem valaki aki végre nem a saját kis egóját tolja előtérbe.
Előzmény: Krokofánt (-)
ooloo Creative Commons License 2006.09.29 0 0 0
tarl0sbukta
Krokofánt Creative Commons License 2006.09.29 0 0 topiknyitó

javítsatok ki, ha tévedek

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!