Nyitotta:még csak az kéne, 2006.09.28 09:08 |
Kiderült, hogy átverték évekig az embereket és még ők vannak megsértődve. Pökhendi, arrogáns és gőgös megnyilatkozások, patkányokhoz hasonlított választók, csürhének titulált tiltakozók.
Nem kéne visszavenni az arcból a baloldalon? Hogy jöttök ti ahhoz, hogy csürhének tituláljatok valakit csak mert nem tetszik neki, hogy a a választott balos kormány bevallottan hosszú időn keresztül átverte őket?
Szerényebben skacok, ne szítsátok a feszültséget.
Amióta számszerint 207 zsivány megszavazta, hogy állami szinten a hazugság lesz ezután az igazság, a balos nickek efelett örömködnek, pökhendi és arrogáns módon.
Alaban értem, hogy mi volt a szándékod a topic nyitással és meg is értem a szándékot, hogy joga van a felháborodott népnek a békés vélemény nyilvánításra.
Egyetlen kép zavar van itten, hogy a " csürhének titulált tiltakozók " többsége soha a büdös életben nem szavazott még a baloldalra így átvertnek se lehet igazán mondani.
Ha baloldali szavazó strázásl oda kint akkor egyetértek vele és megértem, de olyat nem igen fogsz találni.
Demszky Gábor hosszasan a jobboldal és a szélsőjobb "példátlan együttműködéséről" szónokolt. ... Gyurcsány már vörös háttér előtt a jobboldalról beszélt. Szerinte a jobboldal tagjainak nem érhet meg annyit a hatalom, hogy a radikalizmussal játszanak. Az elmúlt két évről, ezelőtt a hallgatóság előtt most azt mondta, hogy ő is csak "szem volt az illúziók láncolatában". "Ha nem hagytam volna illúzióban ringatni magamat, akkor ma könnyebb lenne a szívem" - mondta.
"Én vagyok Magyarország megismételhetetlen darabja" - mondta még, amire egy síró nő hagyta el a közönség sorait. A kormányfő kijelentette, hogy ő tulajdonképpen már korábban is mondta, micsoda baj van, de "félve, aggódva, hogy ne higyjétek, nektek is dolgotok van. De megtanultam a leckét. A máért nem szabad feláldozni a holnapot" - jelentette ki. "Én, maradok" - tette hozzá.
A kormányfő beszéde végén még óva intett attól, hogy olyanra adjuk a voksainkat, akik azt gondolják, a következő négy évben meg kell küzdeni a kormánnyal. A kampányzáró autogram-osztogatással zárult. "
http://index.hu/politika/belfold/zar928p/
a sértődöttségbe, már demszki esetében félelem is vegyül. hisz lehet, hogy nyer. de szerintem a közgyűlést nem tudják hozni.
Az állatmesékben az a jó, hogy letisztul talán a kép olyanok számára is, akik túlfilozofálnak dolgokat, főleg, ha hagyják magukat befolyásolni. Én ezt már letöltöttem 1ébként, meg nem mondom már melyik topicból, lehet, hogy Te tetted fel oda is, és kürtölöm szanaszét, amerre csak tudom:)
Mindegy, kik beszélnek hazád nevében? Mindegy az is, mit mondanak azok, akik jogosultnak hiszik magukat, a haza nevében beszélni?
Te hallgass hazádra.
Mindig, mindent adjál oda hazádnak. A világnak nincsen semmiféle értelme számodra hazád nélkül. Ne várj jót a hazától, s ne sopánkodj, ha megbántanak a haza nevében. Mindez érdektelen. Egyáltalán, semmit ne várj hazádtól. Csak adjál azt, ami legjobb életedben.
Ez a legfelsőbb parancs. Bitang, aki ezt a parancsot nem ismeri. Márai S. Füveskönyv:)
//"...2010-ben lesz beleszólásod legközelebb. ..."//
Feltéve, hogy még akkor is belegyezik a diktatúra egy parlamenti választásba. Egyébként a mai szavazás sem adja meg a beleszólás lehetőségét a kvótázással, de nem rajtad múlik, ha nem veszed észre.
Igazi demokráciában nem lehetne 2010-zel fenyegetni a népet.
:,,Mi lesz ebből az országból, ha észreveszi, hogy a hazugok országa?
Nem vagyunk már optimisták, s jó előre sajnáljuk azt, aki ezt hangosan megmondja. Föltétlenül megkövezik, s az ország tovább hazudik önmagának s úgynevezett vezéreinek. Hogy a vezérek is hazudni fognak, arról talán kár is elmélkedni. Mit tudnak ezek mást, mint hazudni, ámbár azt igazán jól tudták, s jól tudják mindörökké ámen.,,
Ady Endre Budapesti Napló 1908. január 24.
:-*)
az én hszlásom amely erkölcsi kérdések megválaszolására szólít fel "legalább magunknak" - és a TV -nél történt bűncselekmények között MILYEN összefüggés van?