Ismerőseim szerint az elmúlt napok eseményeiért egyértelműen a Fidesz és Orbán a felelős. Gyurcsány Balatonöszödi beszéde pedig egy őszinte vallomás, szembenézés a tényekkel.Szerintük feltétlenül maradni kell a miniszterelnöknek hogy véghez vigye a "reformokat". Számomra hihetelen, hogy normális épeszű ember ezt így fogja fel. Környezetemben szinte mindenki így gondolkodik. Lehet, hogy én vagyok teljesen elfogult "Fidesz agymosot"?
Támogatom a szoborállítást Gyurcsánynak. :) Enélkül az elmebeteg bűnöző nélkül talán nem sikerülne megszabadulni a Szadomaszop nevű posztkomcsi rablóbandától.
Heh, ma felszólalt a megyei pszichiátriai intézet valami fejese, nem hallottam a nevét. Szerinte fletó kétkulcsos szobát kapna náluk, ha kivizsgálhatnák, sima reteszzárasokba a Napóleonokat rakják :-) Hiszek a 30 éves tapasztalatának...
Mit akartok ? Az egész világ Magyarországra jár bolondnézőbe!
Igenis fenntartom hogy Gyurcsány Ferenc a legnagyobb élő magyar pedagógus , aki egyedül képes kigyógyitani a homo kadaricust az öncsalásból és a kontraszelekcióból.
Gyurcsány Ferenc Isten Ostora ,ha úgy jobban tetszik!
Majdan a történelemkönyvek (és érettségi tételek) tele lesznek e korral:-))) Sőt egy érettségi kérdés: "Hogyan nevezzük a Szent Istvántól Gyurcsány Ferencig tartó korszakot?" A Szent jobbtól a Balfaszig... :-))))
ismeroseim zome sehonnan mashonnan nem tajekozodik, mint a tv2 es az rtlklub nevezetu formedvenyek. na jo meg metro ujsag es blikk.
meg kivancsisagbol sem mennenek ra egy magyar nemzet honlapra vagy kapcsolnanak a hirtevere. en ha kezembe kerul elolvasom a narancsot is, a magyar hirlapot is, sot lattak mar engem nepszabadsaggal a kezemben. Ugyanis bennuk olyan, hogy erdeklodes a tenyek irant nem letezik, jol elvannak a 30 dekarol 25 dekara megemelt csokiadagjukkal, es fel vannak haborodva, ha havas henrik aranylanccsorgeto mediaszakember nem nyal be tovig gyurcsany elvtarsnak es tarsainak, ennyire nincs nekik gondolkozasra szervuk.
a legkedvesebb tapasztalatom a hazugsag cuccal kapcsolatban, hogy ugy kussoltak ket napig, mint akik mind mandulamuteten vettek reszt. NEM TUDTAK, HOGY MIT KELL MOST MONDANI. Es ezzel mindent elmondtak. No aztan megjott a hangjuk...
Nekem nem haverom a Viktor, nem vagyok fideszes, csak az említett Szolzsenyicin- féle gondolatmenet miatt rühellem a kommancsokat. De hogy amit az a faszi kap mostanában, legtöbbet teljesen alaptalanul, az nem semmi, nem lennék a helyében...
Fletónak alapból ilyen a bőrszerű dolog a pofáján, kibírja