Keresés

Részletes keresés

aki a kisinget Creative Commons License 13 órája -1 0 14654

Talált? Elsüllyedt? 

Előzmény: MTELA (14653)
MTELA Creative Commons License 14 órája 0 1 14653

a kubatov lista neked nem elég?

aki a kisinget Creative Commons License 15 órája -1 0 14652

Nyeretlen tizenkét évesek! Megértem nyomorotokat. Nincs annál rosszabb, ha a nekünk kedves a fasorban sincs. Azt ajánlom, vegyetek példát a nem terheltektől, viseljétek normális emberekhez méltón megérdemelt rossz sorsotokat! És nagyon gyorsan kezdjetek hozzá a Fidesz szavazók és az Orbánnal szimpatizálók összeírásához, mert aki nincs ellenünk, az minket  Orbán pártiakat támogat és velünk együtt lesztek lecsukva. Akkor lesz nektek igazán rossz sorsotok, mert mi hárommillióan nagyon megkeserítjük az életeteket a dutyiban. Ha ezt nem hiszitek, hallgassátok meg apátok vasárnapi hadüzenetét!.

thoico Creative Commons License 17 órája 0 1 14651

Mivan ordenáré hazaértél a kocsmából?

Előzmény: aki a kisinget (14649)
pikiviki Creative Commons License 20 órája 0 1 14650

Kend csak a hajadra, igaz oda nem kell, mert mindig a vezíred valagába van a fejed, habzsolod a neked valót.

Előzmény: aki a kisinget (14648)
aki a kisinget Creative Commons License 1 napja -3 0 14649

Vén vagyok, nem tagadom, amit sz@rok neked adom.

Előzmény: thoico (14644)
aki a kisinget Creative Commons License 1 napja -3 0 14648

Öreg vagyok nem tagadom, amit sz@rok neked adom.

Előzmény: pikiviki (14643)
aki a kisinget Creative Commons License 1 napja -3 0 14647

Főnökötök szerint a bűnnél súlyosabb a szégyen. Én úgy tudom a szégyen nem bűn. Viszont a bűn szégyen. Ilyen hülye embert akartok Orbán helyett. Ez a butaság a szégyen. Gazdag ember létére nem kell neki inni, pedig jutna az egy forintért megvett száz milliárdot érő állami tulajdonból, anélkül is tud butaságokat mondani. Különben nem volt meglepő az ezt követő viharos taps. Nálatok komcsiknál ez az alap. Ne feledjétek, főnökötök arra biztat titeket listázzátok a Fideszt támogatókat. Gondolom seggbe akartok minket lőni gumilövedékkel. Azzal együtt fórumunk ordenáréja egy évvel ezelőtt megírta, szerinte be kellene csukni minket azt a három milliót, aki Orbánt megválasztottuk. A mi idült alkoholistánk is okosabb Gyurcsánynál vagy netán Fletó tanácsadója lett? 

aki a kisinget Creative Commons License 1 napja -1 0 14646

Ezt olvastam az előbb:

 

"Kérlek, SOHA ne egyél rovarokat.Nem szórakozásból....!A rovarok olyan kitint tartalmaznak, amelyet a beleink nem tudnak feldolgozni.Pedig a kitin egy nagyon finom poliszacharid rák, paraziták, penész és szinte bármi, ami betegséget okoz. Chitin az építkezés része.Metamorf szteroidokat és különösen ecdysteront is tartalmaznak.Ez nem étel az "emlősök" számára.Csak a madarak tudják biztonságosan feldolgozni a rovareledeleket.A madarak emésztőrendszere teljesen más, mint a miénk.Ráadásul a rovarok nagy mennyiségű nehézfémet tartalmaznak, és szó szerint mágnesként vonzzák a növényvédő szereket.Most már tudod, miért akarják, hogy bogarakat együnk. Pavel boldogság"

aki a kisinget Creative Commons License 1 napja -2 0 14645

Sz@rok a büdös bunkós írásokra. Megértem a szerzőket. Nehéz dolguk van egy jó miniszterelnök ellen rugózni. Még az is lehet, hogy az Orbán fóbiás moslék koalíció pártvezéreikre haragszanak, persze jogosan. Donátéknak annyi eszük van, mint egy marék lepkének. Mivel nem találnak Orbánon fogást ezért egymásnak esnek. Az itteni szerencsétlen Orbán fóbiás fórumozók tehetetlen kínjukban velem mocskolódnak. 

 

thoico Creative Commons License 1 napja 0 1 14644

Látom vén csicska még mindig a konteó-vonaton robogsz. Sebaj, a te értelmi szinvonaladhoz pont az való. Jó utazást, idióta.

Előzmény: aki a kisinget (14638)
pikiviki Creative Commons License 1 napja 0 3 14643

Úgy látom vén varangy, most mindenkinél kicsapta az irományod a biztosítékot, bár ezt te észre sem veszed, mert egyszerű vagy mint a fa kocka.

Előzmény: aki a kisinget (14633)
MTELA Creative Commons License 2 napja 0 3 14642

nem tudsz ebből kimosakodni. a te logikádat követve, az összes "orosznak" joga van lemészárolni minket, azon az alapon, hogy magyar katonák megölték a 2 világháborúban a családjukat.

mindezt úgy, hogy ha esetleg összetalálkozol velük egy külföldi utadon, és a sors a szomszéd szobába vezényelte őket. 

Akit lemészárolt nem volt ott amikor az állítólagos családját( amúgy nagyon távoli rokonait, más tudósítások szerint még csak nem is rokonait) lemészárolták. (Ahogy most az oroszok teszik az ártatlan ukrán városlakókkal) 

Aki még csak  pártol, vagy egyenesen zseniálisnak is nevez valakit, aki pontosan számol a tettével amikor egy gyilkos bűnözőt ( mert egyezzünk meg, magyar földön két idegen nézetű katona ne ölje már egymást, itt nincs háború!) szabadon enged, az egy aljas, morálisan lecsúszott gazember. Főleg, hogy pontosan tudta mi vár a katonára otthon. Ennyire nem hülye a magyar titkos szolgálat.

Megértettem, hogy átszabták szükségtelenül az alkotmányunkat, megértettem, hogy üldöznek embereket másságuk miatt, vagy kirúgják akkor is ha amúgy nekik dolgozott, megértem hogy orgiákat tartanak, megértem, hogy vannak a velük egy morális síkon mozgó emberek akik rájuk szavaznak, de nem értem meg, ha egy embert büntetlenül elengednek, sőt engedik hogy dicsőítsenek, amiért embert ölt.

Az meg hogy te zseninek nevezed ezért, mert volt a képén bőr elmenni és azok után, hogy ott nyilvánvalóan a magyarok tiszteletére szarnak, hiszen hiába kértük, hogy börtönbe menjen, ott kuncsorgunk gázér?

Bravo! Eddig amiket tudtam rólad, arra most feltetted a pontot. Zseni vagy. 

Előzmény: aki a kisinget (14640)
aki a kisinget Creative Commons License 2 napja -4 0 14641

Donát azt mondta, aki azt állítja, hogy Orbánt idő előtt leváltja az hazudik. Na ki híreszteli ezt, ha részeg, ha józan? Fletó azt mondta, az az ellenzéki, aki nincsen vele, az Orbánnal van. Ez az én olvasatomban a négyötöd irányába mutató. De ez mind semmi, ahhoz hogy azt ígérte, aki Orbán szekerét tolja az megbűnhődik. Ez jelent 3 millió magyart azokkal az ellenzékiekkel kiegészítve, aki nem áll be hozzá lecsukat? Emlékszem egy évvel ezelőtt azzal fenyegetőzött, hogy Orbánt a csapatával együtt börtönbe zárja. Ha ebbe az irányba megyünk, ki marad szabadlábon az ő mámoros lázálmában? Mi lesz velünk, innen is megyünk páran a börtönbe? Egy igazság létezik, nincs más hátra, mint még hátrébb. 

aki a kisinget Creative Commons License 2 napja -4 0 14640

Elsősorban azt kívánom jelezni, nem tartom hőstettnek egy alvó embert aljas módon kegyetlenül meggyilkolni. Én a legnagyobb emberi bűnnek tartom.A baltás gyilkosnak egy apró mentsége, hogy szüleit szeme láttára mészárolták le azok, akiknek egyik katonáján állt bosszút. És még egy, amit nem szavad figyelmen kívül hagyni a jelzett népeknél, a vérbosszú kötelező becsületbeli ügy. A többi megszokott eljárás, bárcsak a mostani gyakori bűnözőket az embercsempészeket se a mi pénzünkön etetnék. 

Előzmény: MTELA (14639)
MTELA Creative Commons License 2 napja 0 4 14639

Ez azért mindent visz. szerintem ez olyan hivatkozás egy gyilkos kimentését zsenialitásnak nevezni, hogy az elképesztő.

Ez mindenen túlmutat.

Megértem ha valaki hirtelen felindulásból nekimegy a másiknak, de ne ments ár fel egy baltával embert feldaraboló állatot. 

Előzmény: aki a kisinget (14633)
aki a kisinget Creative Commons License 2 napja -4 0 14638

Kielemeztem az eddigi hozzászólásaidat, de nemcsak a mostani neveden írtakat, hanem az előzőeket is. Sajnálattal kell megállapítanom, hogy elmeállapotod kritikus állapotba került. Megjósolok valamit, amit te soha nem tudhatsz majd cáfolni, sok esély van arra, hogy nagy baj fog veled történni. Az ilyen zavart elméjű emberekkel szokott megtörténni. Nem arra gondolok, hogy megháborodik az elméd, ami már most folyamatban van, hanem sokkal rosszabbat sejtek. 

Önkritikusan meg kell vallanom, én nálad is hülyébb vagyok, mert időt pazarolok egy bomlott elméjű emberre. Lévén a baj a huszonnegyedik órában van, aminek megfékezésére, időben való eltolására  a tőlem telhetőt megteszem. 

És most azt javaslom a többi Orbán fóbiában szenvedőnek, tanulság okából, olvassák vissza, hogy jutott hősünk idáig!

 

Előzmény: thoico (14637)
thoico Creative Commons License 3 napja 0 3 14637

Aha, igaza van a csüngőhasúnak mindig, persze. Látjuk, tapasztaljuk, érezzük...

Például a gazdaságpolitikában is:

Akarod hogy a többit is megcáfoljam vagy inkább kussba maradsz idióta csicska?

Előzmény: aki a kisinget (14632)
pikiviki Creative Commons License 3 napja 0 4 14636

Előzmény: aki a kisinget (14633)
thoico Creative Commons License 3 napja 0 4 14635

Aztaaaa' csicska, látom szintet emeltél az idiotizmusodban, hozzácsaptad a konteózást is! Egy pszichológus rólad többezer oldalas tanulmányt írhatna!

Esetleg azt nem akarod levezetni, hogyan segített a csüngőhasú bűnöződ három napra eltűnni Jézusnak, hogy abból most profitálhasson? Idióta vén barom.

Előzmény: aki a kisinget (14633)
thoico Creative Commons License 3 napja 0 3 14634

Nyugodj meg félkegyelműkém, minden lehetőséget megragadok, hogy osszam az ilyen büdös gyökér fideszeseket mint te.

És meg kell mondjam, borzasztó elégedettséggel tölt el, mikor két-három kulturált keresztkérdés után az esetek 100%-ban elkezd a fideszcsik birka komcsizni, gyurcsányozni, büdös paraszt módon viselkedni, mert egyszerűen képtelen megvédeni hőn imádott diktátorát, nincsenek érvei, nincsenek bizonyítékai, a számok nem hazudnak.

 

Nyílván te tagadod, de itt e topikban is ugyan így kezdődött: normálisan próbáltam veled kommunikálni, de persze te is képtelen voltál álláspontod védeni, majd hamarosan kibújt belőled is a büdös gyökér fideszes senkiházi paraszt: jött a cserepadozás, a kisingezés, a satöbbi. Ahelyett hogy tételesen megcáfoltad volna állitásaim, kérdéseim, nekiálltál személyeskedni. Persze, e ponton már nekem is teljesen mindegy volt, mit ugatsz itt vén csicska, lesüllyedtem a te szintedre, de csak mert jól szórakozom rajtad ahogy tudatlanul vagdalkozol, veszettül terelsz mellébeszélsz - tehát pontosan ugyan úgy viselkedsz, mint a többi birka az internet bármely pontján. Nem hazudtolod meg a fajtádat, idióta barom csicska.

Előzmény: aki a kisinget (14632)
aki a kisinget Creative Commons License 4 napja -4 0 14633

Egy példa arra, hogy jó kapusnak szerencséje van. Az azeri baltást életfogytiglanra ítélte a magyar bíróság, nem számította be, hogy az azeri katonának szeme láttára ölték meg a családját az örmények és innen eredt a gyűlölete az örményekkel szemben.  Később a magyar hatóság azeri kérésre kiadta a baltás gyilkost, azzal  feltétellel, hogy az azeriek garantálták, hogy náluk folytatja haláláig a börtön viselést. Ennek ellenére hazájában börtön helyett kegyelmet kapott, sőt nemzeti hőst csináltak belőle. Ezután 15 évvel Orbán jelentős mennyiségű gázt vásárol az azeriektől nekünk, ezért fizetek én 100 forintot egy köbméter gázért. Ebben az esetben 15 év múlva profitált abból, hogy megengedte a gyilkosnak, hogy hazájában folytassa a csücsülést. Orbán ezzel is bizonyította zsenialitását. 

aki a kisinget Creative Commons License 4 napja -4 0 14632

Kár, hogy nem olvassák a Fidesz szavazók, ahogy mocskolod őket. De nincsen nagy baj, mert azok hibáznak és hibára biztatnak, akiket szívesem látnál a kondérnál. te csak sokszorosítod, tudatlanságodból kifolyólag ők csücsülnek lassan egy emberöltő óta a cserepadon. Az Orbán fóbiások is vehetnek olcsó farhátat. Tudod Orbánnak eleinte soha semmiben nincs igaza, neki a végén van mindenben mindig igaza. Migráció. Határvédelem. Gazdaság politika. Neki köszönhetik a vezetékes olcsó olajat száz millióan. Ez azért nem kevés. Örömmel tapasztalom, sokadika van  a kocsma látogatás tekintetében. Avagy nem gurult el a mai gyógyszered.

Előzmény: thoico (14631)
thoico Creative Commons License 4 napja 0 2 14631

Igaz minden sora, minden szava. És végtelenül elszomorító. De még elszomorítóbb, hogy az ilyen senkiházi csicska félék ennek egy sorával sem értenek egyet, sőt, a kormány, a rendszer, a hőn imádott vezérük elleni személyes támadásnak veszik. Zéró önkritikával rendelkeznek, aki nincs velük, az mind ellenség, soros-bérenc, gyurcsányista, komcsi, mittudomén még micsoda. Számukra nem létezik e két lehetőségen kívül más. Ennyire egyszerű az agyi felépitésük. Ezért is lehet őket programozni, vezérelni, megtéveszteni, amit a csüngőhasú ki is használ maximálisan.

El kell ismerni az erre kidolgozott módszer a csüngőhasú részéről egészen mesteri, hisz ezek a birkák észre sem veszik hogy programozva vannak, és azt bégetik tudtuk nélkül, amire a csüngőhasú programozta őket. S mivel képtelenek objektívek lenni, ezért vitázni sem lehet velük, egy értelmetlen dolog, hisz csak azt mantrázzák, amit beléjük nevelt a vezérük.

Előzmény: MTELA (14630)
MTELA Creative Commons License 4 napja 0 5 14630

ez egy kicsit hosszú idézet lesz:

"A Jóisten kegyelmezzen nektek.

A Jóisten, akivel takarótok. Aki mögé elbújtok. Gyáván, büszkén, bután, tapsolva, gyűlölve, hazudva, cinikusan. Kirekesztve azt, aki semmi mást nem akar, csak szeretni és szeretve lenni.

Élni. Tisztességben, egészségben, biztonságban nevelni a gyerekeit. Vagy pusztán egy esélyt arra, hogy valaha családja legyen. Egy másik nővel. Egy másik férfival. Vagy egyedül. Sűrű a mohó gőg köde, elhiszem, hogy nem látjátok: emberek, gyerekek, családok – igen, családok – életével játszotok.

Érvénytelenné teszitek a puszta létüket.

Alaptörvény-ellenessé a magánéletüket. Billogot süttök rájuk, mert másképp éreznek, mást gondolnak, másra vágynak, mást hisznek. Mindent megtesztek a hatalomért, semmi nem drága. Persze hogy nem. Telik rá. Kifizetjük ezt is.


Csillagrendszereket hazudtok le az égről, vallást csináltok a tudományból, tudományt a vallásból. Bátorságnak hívjátok a gyávaságot, szabadságnak a kirekesztést, kereszténységnek a gyűlöletet, kormányzásnak a kampányt, győzelemnek a vereséget, információnak az elhallgatást, konzultációnak a manipulációt, versenynek a korrupciót, tisztességnek a színjátékot. Jutalmazzátok a meghasonulást, kivágjátok a fákat, feltöltitek a partot, átminősítitek a földet, átírjátok a törvényeket.

A magatok kénye-kedve szerint belezitek ki a fogalmainkat, megerőszakoljátok az anyanyelvünket. Magánvagyonná nevezitek át a közpénzt, az utolsó molekula oxigént is kiszívjátok a diskurzusból, a versenyből. A kétségbeesésbe taszítotok embereket. Propagandának hívjátok az életüket.

Célkeresztet rajzoltok a homlokukra, rájuk külditek a kutyákat. Egy tollvonással az egész létüket teszitek semmissé, mert nektek most éppen erre van szükségetek. Készültök. Megmutatjátok az irányt. És a rendszer teszi a dolgát. Ma már magától. Nem kell hozzá napi parancs, beleégett rég a küldetéstudat a homloklebeny szöveteibe.

Olajozottan működik az öncenzúra. Tudják, ki az ellenség, mondanotok sem kell. Indul a csatársor, passz a középpályán, felívelés, hosszú, lesvonalon túl a támadó, már fújna a bíró, de fél szeme a VIP-tribünön, egy pillantás alatt érti, mi a dolga, nem sípol, mehet a támadás, nincs megállás… a kapus keze gúzsba kötve, bokáján lánc… micsoda lövés! Gól. Felrobban a stadion. Az éjjel soha nem érhet véget. Varázsolj nekünk valami szépet.
Belenéztek a szemünkbe, és azt mondjátok: jogállam. Szabadságharc. Család. Kereszténység. Senkit nem hagyunk az út szélén. A magyar egészségügy világszínvonalú. A járványkezelés sikeres. Az oktatás Európa-hírű. Az Index kormányfüggetlen. Az SZFE-n agymosás megy.
Az alaptörvény gránitszilárdságú. Mindez miattunk. Értünk. Az egészségünkért. A gyerekeinkért. A nőkért. A lelkünkért. Meg kell védeni. Mi tudjuk, hogyan. Bízz bennünk. Te ne aggódj. Ha nő vagy, ne versenyezz. Legyen elég. Hesteg maradj otthon. Love me tender.
Szia uram. Beleírhatjátok az alaptörvénybe magatokat. Megmondhatjátok, mi a család, ki a magyar, mi a nemzet, kiben higgyünk, kit gyűlöljünk, mitől féljünk.
De azt, hogy kik vagyunk, hogy kit szeretünk és hogyan, nem vehetitek el tőlünk.
A Jóisten a miénk is. Imádkozunk hozzá – értetek is."

thoico Creative Commons License 4 napja 0 3 14629

"Azt viszont mondom, hogy soha nem látott fejlődés részesei vagyunk. Amerre járunk, láthatjuk mindenhol épül szépül az ország. Aki akar dolgozni, mindenkinek van munkája."

Hazudsz, hazudsz, hazudsz és csak folyamatosan hazudsz. Illetve inkább félhazugság, sokkal inkább tudatlanság, tájékozotlanság.

"Abban egyet értünk, hogy a vita értelmetlen. Mindenki a magáét fújja, de az egyik félnek van csak igaza. Lehet csalni, lopni, hazudni, de nem egy életen át."

Végre bevallottad hogy nekünk van igazunk veled szemben, köszi. ;-)

"azt nehezen tolerálom, hogy a trió bunkóját úgy fogadja a másik kettő,"

Van egy olyan régi magyar közmondás, melyet a fideszcsicskák nem szeretnek hallani: "más szemében a szálkát, magáéban a gerendát sem." De írhatnám a fideszcsik kettős mérce fogalmát is. Ismerős, vén csicska? Nyílván nem... Számtalanszor ideidéztem hozzászólásaid, melyekben te voltál tirpák bunkó paraszt velünk szemben. Nem teszem meg újra, aki akarja visszaolvashatja, gyakorlatilag bármely hozzászólásod ennek a bizonyítéka. Szóval többé a pofádra ne vedd azt, ki mennyire bunkó itt a másikkal. Azt kapod amit adsz csicska, nem mi kezdtük. Vagy ide is tudnéknék egy közmondást: "amilyen az adj' Isten olyan a fogadj Isten"...

Előzmény: aki a kisinget (14623)
thoico Creative Commons License 4 napja 0 2 14628

Megértelek, és teljesen igazat is adok.

Előzmény: Ormossy. (14618)
thoico Creative Commons License 4 napja 0 2 14627

"Mindössze egyikünk kínjában nem tudja mit hazudjon."

 

Nyílvánvalóan ezt saját magadra értetted büdös csicska, teljesen rád illik e mondatod minden szava. Azt is megmondom miért: ha rólunk ugatnál, láthatnánk itt a hosszú-hosszú hozzászólásaid, melyekben tételesen, sorról-sorra, hiteles forrásból származó információkkal teletűzdelve megcáfolod itt valamennyi állításunkat. Látunk ilyet? Sőt. Láttunk ilyet tőled valaha is? Mindenki tudja a választ. Hogy nem sül le a pofádról a bőr, te jellemtelen agymosott fideszcsicska.

Előzmény: aki a kisinget (14621)
MTELA Creative Commons License 5 napja 0 2 14626

https://index.hu/belfold/2023/02/03/europai-unio-szankcios-politika-orosz-ukran-haboru-nemzeti-konzultacio/

 

csak azt kérdezem, hogy mennyibe kerül egy felmérés, ami teljesen hamis adatt szolgáltat.

Mert nem csak anyagi része van, hanem erkölcsi is.

Itt naponta megéljük, ahogy elhiszik azt amit olvasottság és értelem hiányában, az általuk elérhető platformon sulykolnak a fejükbe.

 

Sajnos a legborzasztóbb, hogy saját emberi méltóságukat is lerombolják vele.. 

MTELA Creative Commons License 5 napja 0 2 14625

Ismét komoly kommunikáció zajlott. Tudom én vagyok a tudatlan, de nem értem:

ha egy nagykövet, azt mondja, hogy :

"a magyar politikusok gyakran beszélnek a béke előmozdításáról, de az uniós szankciók ellenzésétől kezdve az orosz tűzszüneti javaslatokig továbbra is a Vlagyimir Putyin orosz elnök által támogatott nézeteket hangoztatják"

arra miért az a válasz, hogy:

„Az Egyesült Államok budapesti nagykövetének nyilatkozataival kapcsolatban azt tudom mondani, teljesen érdektelen, hogy mit gondol ő vagy bármely más nagykövet a magyarországi belpolitikai folyamatokról, mert semmi köze nincsen hozzá” 

 

 

mi is volt ebben a belpolitika?

Vagy ha ez már belpolitika, miért nem tűzik ki a orosz zászlót a középületekre és teszik vissza a vöröscsillagot a hívők?

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!