Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2024.04.13 0 0 17470

Ugyan az, mint a többi vérfidernyáknak. Csak most épp nem írja ide. :))))

 

Gondolod hogy bármivel is meg lehet rendíteni a bizalmát a csüngőhasú és maffiája irányában? Ugyan.

Kiderül hogy a fidernyákok kényükre-kedvükre huzogatnak ki dolgokat jegyzőkönyvekből? Ugyan már, lári-fári! És akkor mi van?

 

Hogy mi van? Nos, más, valóban demokratikus, tisztességes országban ezért kormányok mondanak le, másnap. Sőt, ennél kisebb dolgok miatt is. De itt csüngőhasisztánban ez elő nem fordulhat, fel sem merül!

Én drukkolok ennek a Magyar Péternek, de továbbra is tartom amit hetekkel ez előtt mondtam: nem lesz itt semmi, szépen ki fog fulladni az egész. Sajnos még ez sem az a szint ami hatna végre a magyar ingerküszöbre... :((((

Előzmény: Baltássy (17468)
MTELA Creative Commons License 2024.04.12 0 0 17469

Ami a többieknek.

Árulónak tartják és ez a legnagyobb beismerés.

Elárulni csak azt lehet ami az igazság.

És ezt kormányszinten nyilatkozzák, azzal a szlogennel:

"nem szarunk arra az asztalra amiről eszünk!"

 

Előzmény: Baltássy (17468)
Baltássy Creative Commons License 2024.04.12 0 0 17468

Olyan kíváncsi vagyok, hogy mi a véleménye az eltűnt barátunknak a Magyar Péter jelenségről.

Törölt nick Creative Commons License 2024.04.03 0 1 17467

Most jött velem szembe facebookon:

 

1. Két szüleim magyarok, kint születtem Svájcban és ot élek - a svájci demokratikus rendszer nagyon jól működik és kár hogy túl kevesen ismert - három szintű szövetségi rendszer (ország, kanton, város vagy falu) / két szobás parlament / 7 miniszterelnök és a parlamenti képviselők választják ki őket 4 évente / mindegyik egy évig Svacnak az elnöke (diplomáciai céllal) / népi référendum és népi kezdeményezés lehetőség. Így sok a különböző párt és intelligens vitával lehet konzensusra jutni. Hamár rendszer cserére jutunk Magyarországon, lehetne ebből a svájci rendszerből jót tanulni.

 

2. Ahogy Magyar Péter mondja (15:30) , egy működő demokráciában mindenkinek kéne lennie lehetősége politikusként dolgozni vagy harcolni. Eggyik miniszterelnökünk paraszt és bortermelő (Guy Parmelin - Wikipedián megtalálható). Nem a kedvenc politikusom és pártom, de a társai hangját hordozza és csak így működhet egy egészséges politikai rendszer, ha minden hangnak adunk értéket, akkor is ha az ellenfelünk.3. És persze ez az egész csak korrupció nélkül működhet, hatalmi ágak szétválasztással (politika / bíróság)

 

Elgondolkodtató............

MTELA Creative Commons License 2024.03.27 0 1 17466

és akkor íme, az előző irományom logikus bizonyítási folyamata:

Bayer Zsolt nem fogta vissza a véleményét legújabb írásában a Diákhitel Központ egykori vezetőjéről. A publicista többek között „takonygerincűnek” és „narcisztikus pszichopatának” is nevezte Magyar Pétert, majd kifejtette, hogy a Fidesz már tíz éve is tudta, hogyan bánik Varga Judittal."

azaz nagyon is világos nekik nem a kemény csaj kellett aki szaktudásával is kitűnt, hanem csak 1 olyan akivel azt csinálhattak amit akartak .

Hiszen ki akarna ilyen kényes pozícióban egy befolyásolt, gyenge hátterű embert?

Ráadásul meg is védhették volna....

ja nem akarta, vagy nem akarták...

jóvanazúgy!

 

 

Előzmény: MTELA (17465)
MTELA Creative Commons License 2024.03.27 0 1 17465

Igen érdekes ez a megközelítés. Egyetértek, és az én első gondolataimat próbálom megfogalmazni.

Tehát van egy hölgy aki bántalmazó kapcsolatban él, gyereket nevel. Végtelenül elitélem ha egy férfi bármely módon, akárcsak verbálisan is egy nőt bántalmaz. 

Tehát azonnal szakértők bevonásával meg kell nézni hogyan lehet ezen segíteni. 

Most nézzük a személyt: 

a hölgy olyan poziciót tölt be ahol akár adott esetben erősen alfa hím politikusokkal kell szembeszállnia, a pozicióval erőt is kell demonstrálnia. 

Most az derült ki, valójában a saját bevallása szerint, hogy mindenki tudta róla hogy erre nem képes, erős érzelmi befolyás alatt áll, a victimológia tudománya szerint sérült, és a feladata ellátására nem is képes. Így érthető, ha ezek után bevittek neki egy papírt, ami mellé az asszisztensnek elég volt egy nevet mondani, hogy ő küldte aláírásra. Már írta is alá, hiszen védekező viselkedés modellt követett saját bevallása szerint is.

Hát így.

Nézzük a másik oldalt. A hangfelvételt nadrágszíjjal verve a felelségét kényszerítette ki, tehát a felvétel teljes terjedelemben hamis.

hmmm. vagy nem is lehet az, mert Polt azonnal megerősítette annak egy kiemelt kijelentés tartalmát. Tehát most majd nyelvészkednek a jogászok, hogyan lehet ebből tagadom elfogadom igaz nem igaz játékot játszani. Szerintem sok mérleget vesz a miniszteri extra titkos háttércsapat, hogy a kommunikációból kivonja a józan ész és a valóság összetevőket, ehető moslékká téve a befogadó közönségnek. Most a legdurvább, hogy Majka kijelentése volt az egyik legracionálisabb.

De azt a forgatókönyvet is fel tehetjük a rajzszöges falra, hogy a hétfő éjszaka kedd hajnali időszak akár "forglamas is lehetett" aminek során sok dolog ( tárgy, infó, bizonyíték) poziciót cserélt és csak ez a hangfelvétel maradt. Ebben az esetben, még ér majd mindenkit meglepetés..

Előzmény: Baltássy (17464)
Baltássy Creative Commons License 2024.03.26 0 1 17464

Nem gondolnám én, hogy a Jucus csak úgy összehúzta magát, lekuporodott és várta a további sérüléseket. Elég erőszakos, agresszív és arrogáns nő ahhoz, hogy ezt biztosan nem tűrte szó nélkül. De ez legyen az ő gondjuk.

Előzmény: Törölt nick (17463)
Törölt nick Creative Commons License 2024.03.26 0 1 17463

Így van. Ha most az ex-ura nem borítja a bilit - igaz nem ez ügyben - akkor most ez ki se derül. Miért? Miért csak most, miért pont így - kérdem én...

Ez az egész a jucus részéről csak valami szerencsétlen önmosdatás, terelés az ügyről. Mondom: az agyhalott fidernyákok nyílván benyelik kérdés nélkül, de amikor egy átlagos értelmes ember ilyet olvas hogy:

 

"Aztán levette a nadrágját, és az övvel együtt azt is hozzám vágta. Éreztem a csatot, ahogy a hátamat megüti. Egyre kisebbre próbáltam összekuporodni, és vártam a következő ütést, féltem, nehogy a gerincemet találja el, de nem mertem megmozdulni."

akkor - én legalábbis - nem tudom komolyan venni a dumáját...jaj, hozzám vágta a gatyáját, féltem, utána nehogy eltörje a gerincem! WTF??? (fidernyákok kedvéért: What The Fuck? = mi a fasz?!) Legalább valami olyan dumát talált volna ki, hogy a férje ököllel ütötte...vagy valami...szóval valami hatásosabbat, hihetőbbet...nekem ez az egész duma ezért valahogy kurvára sántít...illetve szerintem nem csak nekem.

 

És akkor még ott van ugye a sokkal lényegesebb dolog, amit te említesz: nyílvánvalóan tudott valami galádságról és nem tesz semmit. Ebből fakad a következő gyanú: még hány hasonló törvénysértésről, bűncselekményről tudhat vajon...?

De persze egy fidernyákot ez sem hat meg, semmiféle kétség nem merül fel benne, azon kívül hogy szegény jucus, rohadék exférj.

Előzmény: Baltássy (17462)
Baltássy Creative Commons License 2024.03.26 0 1 17462

Igen érdekes a derágalyó volt gazságügyi miniszterasszony magatartása abból a szempontból is, hogy ugye anno, amikor ő tudomást szerzett arról, hogy beavatkoztak az ügybe a Rogán/emberei, nem tett semmit, mint miniszter, csupán hümmögött egy keveset meg elmesélte az urának, hogy jajjistenek ezek milyen szemetek.

Előzmény: Törölt nick (17461)
Törölt nick Creative Commons License 2024.03.26 0 0 17461

https://index.hu/belfold/2024/03/26/varga-judit-magyar-peter-hangfelvetel-orban-viktor/

 

Ejj jucus, gondolod ezt a szar dumát majd az idióta fidernyákokon túl más is benyeli? Téged zsarolt a volt férjed? Téged?! És nem kellett volna akkor rögtön feljelentened? Eddig kussoltál róla, és csak most szólsz róla furcsamód, mikor kiderülnek a mocskos kis ügyeitek? Nem gondolod jucus, hogy kicsit átlátszó és szar a dumád? Oké, persze, az agyatlan fidernyákok benyelik majd kérdés nélkül ezt is, pusztán bennünk, okosabb és tisztességesebb emberekben merülnek fel kételyek veled kapcsolatban, és szólal meg az igazságérzetünk.

Nyílván most kurva szar helyzetbe vagy hisz továbbra is lojálisnak kell maradnod a csúti felé - ez aztán a kutyaszorító, ugye jucus?

Törölt nick Creative Commons License 2024.03.26 0 0 17460

Ahogy az várható volt... :(((

 

Itt majd akkor lesz változás, ha a népnél elszakad a cérna végre, megelégeli a sok lopást, és fellázad. A baj csak az, hogy a csúti tolvaj kínosan ügyel rá, hogy valamivel folyamatosan etesse a birka agymosott népét, csöpögtesse nagyon apránként a jobb dolgokat is azért, hogy azoknak eszébe se jusson még csak a lázadás gondolata sem. És eddig módszere sajnos hibátlanul működik - lásd a sok idióta barom fidernyák akik feltétel nélkül eszik a szarát a csútinak, még szalvétát se kérnek hozzá.

Ráadásul a szálak olyan mélyre érnek, hogy már szinte az utolsó polgármesteri alkalmazott is a gépezet részévé vált.

 

A románoknak anno mindezen nehézségek ellenére mégis sikerült eltakarítani a diktátorukat. Mondjuk annyira nem szárnyalnak azóta, de azért minket már röhögve lehagytak. Tehát ha holnap sikerülne is a csúti bűnözőt eliminálni, nekünk is kellene 15-20 év vagy több mire az összes sejtet fel tudnánk számolni, a legalsóbb szintekre is elérni. És akkor még nem említettem, hogy ezt úgy kellene véghez vinni, hogy ezek a fejétől megfosztott idióta fidernyákok ne tudjanak újból hatalomra kerülni semmiképp. Na, az se volna egyszerű menet hisz rengeteg a degenerált fidernyák hívő.

Előzmény: Baltássy (17459)
Baltássy Creative Commons License 2024.03.26 0 1 17459

Hááát, sajnos bejött.... :-(

Előzmény: Baltássy (17455)
MTELA Creative Commons License 2024.03.25 0 1 17458
Törölt nick Creative Commons License 2024.03.24 0 1 17457

Egy fidernyák egy hete:

 

https://youtu.be/5iXXoK6ExX4?si=IoKIzndnKKG-pmHz

 

Azt kell mondjam, borzasztó fárasztó lehet hétről-hétre ugyan azt a mantrát hallgatni egy fidernyáknak. Hát csoda hogy elvesztik a maradék intelligenciájukat is?

Törölt nick Creative Commons License 2024.03.23 0 2 17456

Én sem vagyok ennyire optimista mint ez a Péter. Persze, bárcsak úgy történne minden ahogy ő azt szeretné - de sajnos szerintem tuti nem fog. Mint ahogy a másik Magyar, a Bálint is említette az alanti riportban, olyan messzire és le nyúlnak már a fidernyák maffia szálai, hogy őket demokratikus úton eltávolítani már nem lehet. E ponton azért kicsit dagadt a mellényem, hisz én már mikor megmondtam itt ugyan ezt, s most lám, egy tanult, neves szociológus is ugyan erre az eredményre jut...

 

De visszatérve a másik Magyarra, mint mondja "A magyar emberek átlátnak a hazugságokon, senki nem veszi már be a propaganda aljas rágalmait. Táncolj, Tóni, búcsúbuli"

Jaj, dehogy látnak át, dehogy! Bár lehet e kijelentését csak viccnek szánta... Ha átlátnának, a fidernyákok már rég börtönben lennének, a koszos bugris támogatóik meg bánatukban ki sem mozdulnának a szobájukból. De mint látjuk, kimozdulnak, sőt, osszák az észt mintha lenne nekik. Lásd e fórum adott topikjait is...elképesztő az a szellemi leépültség amit bemutatnak. Gyakorlatilag az összes fidernyák egy kaptafa: felteszel nekik egy kínos kérdést, és ahelyett hogy őszintén, konkrétan válaszolnának rá, terelnek, hazudoznak, tehát a tipikus fidernyák reflex. Már ha egyáltalán kapsz bármiféle választ.

Szóval megint csak kapcsolódnék Magyar Bálint állításához melyet a riport vége felé mondott; ez az ügy is úgy el fog majd sikkadni, mint eddig minden fidernyák ügy. Az én privát véleményem az, hogy másfél-két hónap múlva már azt sem fogja tudni a nép, ki az a Magyar Péter és mi a picsát akart ő elérni.

Előzmény: Baltássy (17455)
Baltássy Creative Commons License 2024.03.23 0 2 17455

Izgalmas kedd reggel lesz! :-)

 

(Bár én túl nagy reményeket nem várok tőle. Mert mi lesz; megtudjuk, hogy még többet lopnak mint gondoltuk? Két napig lesz hír, aztán a Rogán-média majd lyól eltemeti.) Ne legyen igazam!!!

Előzmény: MTELA (17454)
MTELA Creative Commons License 2024.03.23 0 1 17454

https://index.hu/belfold/2024/03/23/magyar-peter-varga-judit-hangfelvetel-bizonyitek-gyurcsany-ferenc-oszodi-beszed/

erre leszek kiváncsi.

na most hiányolom, kedves forumozó "kollégánkat"

Előre nem iszok a medve bőrére, csak kiváncsi lennék ő hogy látja ami most készül.

 

Törölt nick Creative Commons License 2024.03.22 0 2 17453

https://youtu.be/Pz7HkOIAmgU?t=1749

 

Elnézést, innentől van a lényeg!!

Törölt nick Creative Commons License 2024.03.22 0 1 17452

https://youtu.be/Pz7HkOIAmgU?t=1715

 

Itt van az a mondat, amiről a koszos agymosott fidernyákok nem hajlandóak tudomást venni!

Törölt nick Creative Commons License 2024.03.22 0 2 17451

Csak most sikerült végignéznek ezt a riportot. Elképesztő ez a butaság és szellemi visszamaradottság amit ezek az emberek itt képviselnek, komolyan...elkeserítő! Komoly(nak látszó), meglett idős emberek hogy képesek így nyilatkozni?? Hogy nem látják ennyire a fától az erdőt??

 

Oké, rendben, az hogy valaki idős, még nem jelenti azt hogy esze is van (lásd agyalapi). Na de amiket ezek mondtak, szinte szóról-szóra egyezik azokkal a mondatokkal, amiket az óriásplakátokon is olvashattunk (a fidernyák médiát nem tudom példaként említeni, mert azoktól messze távol tartom magam - m1, tv2, origo, mandiner stb - de gondolom ott is ugyan ez az agymosás megy)...

Ezeknek a szellemileg leépülteknek oly szívesen feltenném a kérdést az elmúlt évek nyílvánvaló lopásairól, egyéb hazaellenes cselekedetekről, de ismerem már jól a fidernyák mantrát: menjek a rendőrségre feljelentést tenni.

 

Siratom a hazám, siratom a népem. De megérdemeljük a sorsunk. Egy idióta mentálisan és szellemileg leépült suttyó paraszt nép lettünk. Ezzé tett minket a tolvaj bűnöző tokás csúti.

Előzmény: MTELA (17437)
MTELA Creative Commons License 2024.03.22 0 1 17450
MTELA Creative Commons License 2024.03.22 0 1 17449

Bocsánat. kifelejtettem hogy KOssuth díjat azért is osztanak, ha valaki Tutzingba kerül számüzetésbe.

Nem tudom megmondani, hogy kinek van igaza, azoknak akik azt állítják a számüzetés oka az volt hogy annyira gyenge volt a dob tudása, hogy inkább elzavarták, vagy azoknak, akik ellenzéki zenésznek titulálták. 

Persze hamar megtalálja a zsák a foltját.

nem is értem miért nem hoznak lassan össze egy kossuth díjas zenekart, a 78-as ellenzék néven.

Kicsiny falumba emlékszem, nagyapám aki szerette volna visszakapni azt az 1 hold földjét amit elvettek tőle, sírva mesélte, hogy az igénylők közt a sorba hátrarendelték, mert kiderült hogy 56 után is rengeteg partizán élt és dolgozott a 90-es évekig, és azoknak a korábbi párttitkár, aki addigra már antikommunista kisgazda lett, jogosultságban őket sorolte előre, így ugyan járt, de jutni nem jutott.

 

Szóval jó zenének nézük elébe ha ezek a Kossuth díjasok húzzák majd a talpalávalót az új Philip rendezésben.

Előzmény: MTELA (17448)
MTELA Creative Commons License 2024.03.22 0 2 17448

A világ bármely pontján, ha egy művészeti intézményben ilyen események zajlanak, akkor már a teljes intézményi vezérkar kukába került volna. 

1. jogos-e a követelés?

2. ha jogos, hogyan teljesíthető?

3. mi a párbeszég módja, és üteme?

4. a művészet iránt érdeklődők, az előadás nézőinek jogai, a társulatba vetett hite, hogyan nem fog csordulni?

 

Ez csak egy hevenyészett 4 pont.

DE!

zeneakadémia,

operaház,

tudományos akadémia

Szinház és filmművészeti egyetem,

középiskolák 

álltalános iskolák

ovódák 

bölcsödék

 

Miért van hogy ezek az emberek mind külön külön fogalmaznak meg véleményt, és véreznek el a politika vágóhídján, pedig tanult emberek, nekik kéne tudni, hogyan kell ezeket a kommunikációs, esetlegesen jogi eszközöket használni?

 

Komolyan, az elején még vicceltem vele, aztán csak nevettem, majd felismertem, hogy kínomba röhögök. Azóta csak siratom a társadalmunkat.

MTELA Creative Commons License 2024.03.21 0 2 17447

Bár már késő van, de megéheztem, nem tudom ti hogy vagytokj vele, ki kéne ugrani a....

büfébe...

https://www.youtube.com/watch?v=lNGvXHXmHL0

Baltássy Creative Commons License 2024.03.21 0 1 17446

Vagyis mindenhol nincsen, csak nálunk, rettegünk is miatta éppen eleget. :-)

Előzmény: MTELA (17445)
MTELA Creative Commons License 2024.03.21 0 1 17445

azaz, van is háborús helyzet mindenhol!! mindmeghalunk!

Előzmény: Baltássy (17444)
Baltássy Creative Commons License 2024.03.20 0 1 17444

No de kérem!! Mégiscsak a miniszterelnöqr nemzetbiztonsági főtanácsadója! Vagy valami ilyemi... :-)

Előzmény: MTELA (17443)
MTELA Creative Commons License 2024.03.20 0 1 17443

Arra a Bakondira gondolsz akinek aza megvett papírja van ausztriából? Annál a fokozódó déli nyomás legfeljebb arról szól, hogy a korára való tekintettel elfelejtette a pelenkát felvenni. Ajándék konyhájában a felesége rosszul főzött.

Előzmény: Baltássy (17442)
Baltássy Creative Commons License 2024.03.20 0 1 17442

Pedig még nem olyan régen a Bakondi György a királyi rádióban arról értekezett, hogy "fokozódik a nyomás a déli határon". Most akkor hazudott...?

Előzmény: MTELA (17440)
Törölt nick Creative Commons License 2024.03.20 0 1 17441

Akkor azt hiszem pont itt az ideje, hogy a kurmányunk begyújtsa a migráncs rakétáit és ismét ellepjék az utakat a nagy kék óriásplakátok (pár milliárdért, persze) melyek felhívja a hívő birkák figyelmét a halálos veszélyre! :)))))

Azért óriási szerencséje van a tolvaj csútinak és kiépített maffiájának, ismerjük el; ha nem volnánk EU-tagok mennyivel kevesebb pénzt tudnának lopni vagy totál felesleges idióta faszságokra költeni, nem?

Előzmény: MTELA (17440)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!