Keresés

Részletes keresés

martinaxe7 Creative Commons License 1 napja 0 0 13938

Ellenfele feleségének fotójával kampányol Dunakeszi fideszes polgármestere

 

Kiváló illusztrációval dobta fel kampánykiadványát a Dunakeszit két ciklus óta irányító Dióssi Csaba. A 2014-19-es ciklus eredményeit bemutató sorozat részeként szerepelő fotón eleve egy olyan kerékpárút látható, amit korábban adtak át, nem ebben az időszakban. De még viccesebb az, hogy a képen Dióssi ellenfelének, az összellenzéki jelöltnek, Gerner Péternek a felesége látszik.

 

"Ez a kép évekkel korábban egy Dunakeszi Polgárban is megjelent, pontosan dokumentálva, hogy a kerékpárút még az előző ciklusban készült. Ezt azért tudom ilyen pontosan, ellentétben Dióssi Csabával, mert a képen történetesen a feleségem és a fiam látható. Nagyon büszke vagyok rájuk, hogy ellenfelem választási anyagába is őket választották, bár az engedélyüket elfelejtették kikérni, nyilván véletlenül."

MTELA Creative Commons License 2 napja 0 0 13937

Ma ijedten olvastam, hogy érkezik a migráns áradat. Mert a nyugati országok kezdik megérteni Orbán érveit, és rájöttek igaza van, ezért kiszorítják a migránsokat. Így erős migráns áradat várható a nyugati határokon Magyarország felé. Tekintve hogy nálunk még hasít a gazdaság, és a nyugati országokban már kérdéses a megélhetésük, így nálunk telepedének le. Ne engedjük!

nem kérünk a migránsokből!

 

 

Győző 2 Creative Commons License 3 napja 0 0 13936

Mi a véleményed a ROMÁN-UKRÁN családegyesítésről?? Jártál mostanában az általad említett országokban?? Most látogatott a nevelt fiam haza, csak röhög az itteni menekült áradat fenyegetéseken !! örül, hogy eladott mindenét itthon és, hogy nem kíván többet MAGYARORSZÁGON huzamosabb ideig élni-! Pedig sokkal lejjebb kezdte kint, mint az itthoni beosztása volt !!!

Előzmény: aki a kisinget (13934)
Al Teregoo Creative Commons License 3 napja 0 1 13935

Én annak is örülnék, ha a narancsködje alól néha idiótaságokat kióbégató egyed tudná végre értelmezni magakörül a világot. Egyből észrevenné például azt is, hogy kimoderálták a #13930 és #13931-es hozzászólásaim, melyben kisfing olvtárs intelligenciabéli hiányosságát ecseteltem - teszem hozzá, ezek szerint nem alaptalanul.

Más.

És ismét csak bejött a jóslatom miszerint kakising ignorálja a válaszadást - csak ahogy szokta, ahogy jellem(telenség)e diktálja. Sosem tudta álláspontját, gazdáit érvekkel, bizonyítékokkal megvédeni.

aki a kisinget Creative Commons License 3 napja -1 0 13934

én annak is örülnék, ha tisztán alkoholmentesen írnának itt az olvtársak, ha az itteni mocskolódónk nem orbánt vagy az orbánt támogatót szidná, akkor a moderátor észrevenné, hogy van itt egy mocskos szájú, aki alkohol mámorban csak gennyedzeni jár ide

más

késő már szalvini, berluszkóni rugózása, olaszország elesett, a nagyvárosok nevezetes helyein afrikai részeg bandák uralják, mocsokban alkoholban tobzódnak, a nemzetek felett álló tőke finanszírozásából jóvoltából, arról nem is beszélek, hogy nyugat  európa nagy részére is ez jellemző

még elgondolni is rossz, hogy mi lesz itt, ha a családegyesítés címén ezek milliói megtöbbszöröződnek 

Al Teregoo Creative Commons License 5 napja 0 1 13933

Neeeem, dehogyis! Régóta tudott dolog a tisztán látók körében (tehát nem az ilyen bauer-féle fideSSbuzi csökevényekre gondolok), hogy o1g és bandájától sosem állt távol az ilyen és ehhez hasonlatos gerinctelen cselekedetek. A lopás, a hazudozás, a rágalmazás, a zsarolás, a megfélemlítés mind-mind a repertoárjukba tartozik, hisz e nélkül nem tudnák fenntartani a diktatúrájukat.

Nem is kell ehhez még kimozdulni se városunkból; én még emlékszem azokra a mozzanatokra (és szerintem más is), mikor ugyan így, mint most o1g, mogyorósi jókáder elvtárs is előszeretettel alkalmazta a megfélemlítés és a zsarolás eszközeit a repülőtérrel, illetve az azon üzemelő klubok, sőt magánszemélyek(!!!) ellen.

Persze ezek azóta ugyan úgy a jótékony feledésbe merültek (a fideSScsikek részéről legalábbis egész biztos), mint o1g milliárdos lopásai hazudozásai és egyéb, a nemzet ellen elkövetett bűncselekményei.

Most, hogy jól elvertek minket a Szlovákok ('hálistennek! Én sosem nézek focit, utálom is, de láttatlanban és lélekben a Szlovákokkal voltam!), majd épít még pármilliárdért pár stadiont o1g és mindenki boldog lesz. Igaz, a foci színvonal ugyan úgy a béka picsája alatt lesz, mint ahogy ott van már 50 éve, de ez sem fog senkit sem zavarni. Öntsük csak tovább bele számolatlanul a milliárdokat, mert a nagyvezér ezt mondja. Mennyire kell ahhoz szellemi fogyatékosnak lenni, hogy ezzel valaki egyet értsen, egyáltalán elfogadja a helyzetet?? Persze az ilyen bauer-féle papucsállatkákat ne számítsuk bele, ők már annak is örülnek, ha reggel ki tudják önteni a klotyóba a liberójuk tartalmát.

Előzmény: Győző 2 (13932)
Győző 2 Creative Commons License 5 napja 0 0 13932

Ugye nem most jöttél ezekre a dolgokra rá ???  Azért el kell ismerni, hogy FIDESZ kb 5%-a normális ember !!

Előzmény: Al Teregoo (13930)
Győző 2 Creative Commons License 2019.09.09 0 0 13929

Az ellenőrzés bizonyos szinten nm képtelenség-hanem reális ! Vagyon bevallások + adat kiérések ! Már írtam Neked a mondatod? ellenségem ellensége a haverom( nem barát ) ezen alapon támogatom a DT-t és Momentumot !! Te mondtam, hogy az nem vagy FIDESZ-tag, de ellensége vagy az MSZP-nek ezért támogatod a FIDESZT! Ugyan ez a helyzet ( csak fordítva ) nálam!!

Előzmény: aki a kisinget (13928)
aki a kisinget Creative Commons License 2019.09.08 0 0 13928

egyetértek azzal, hogy soha nem a kisembereket kell bántani okolni a nagy emberek gazemberségei miatt

szerintem vannak megvezetők és megvezetettek

a jobboldali megvezetők azokra alapoznak, akik keresztények, akiket hazaszeretetre neveltek, akik konzervatív beállításúak

hogy ezek a jobboldali vezetők valóban milyenek, az majd a kormányzásuk alatt derül ki

 

a baloldali megvezetők a szociálisan érzékenyek, a szolidaritásban elkötelezettek, az egyenlőség pártiak, akik hisznek abban, hogy elsősorban az állam az önkormányzat feladata a problémák kezelése megoldása

 

a baj akkor van, ha a jobboldali megvezető, aki elnyeri a többség bizalmát, csak beleülnek azok fészkébe, akik megválasztották őket, majd azokat az értékeket nem képviselik

vagy a baloldaliak teszi ugyanezt és ez utólag derül ki, ilyenkor szokásos a ciklusonkénti ide vissza rendeződések

 

azért szoktam azt mondani, orbán jobbról kielőzte a jobbikot, mert nagyon kevesen hittek abban, hogy első törvény a kettős állampolgárság megadása, az elszakított országrészekben élő testvéreink segítése, az igazi rendszerváltás elkezdése lesz

a radikális jobboldalnak nem maradt más lehetősége, mint a baloldallal való összefogás, ami a végüket jelenti szinte mind a két oldal gyengébb pártjainak

 

ezt merem állítani, mert a kilencven után a nagyobbik koalíciós partner a kisebbiket mindig ledarálta bekebelezte

 

orbán, első kormányzása alatt a koalíciós partner Torgyán első emberét vasba verve lecsukatta

 

gyurcsány igaz, hogy megbukott, de magával rántotta az elmúlásba a koalíciós partnerét, nincs már szdsz kisgazdapárt

 

rátérve azokra az adatokra, amelyekkel érvelsz, nem jogerős bírósági ítéletek alapján, hanem a hatalomra éhezők megmondó embereinek kimutatása, melyeket képtelenség ellenőrizni 

  

Előzmény: MTELA (13926)
MTELA Creative Commons License 2019.09.08 0 1 13926

Ebben most egyetértek veled. azok akik az előző rendszerben "működtetők" voltak, ténylegesen hitelüket vesztették.

Tényleg nem a kis embereket kell bántani, hanem csak azokat, akik az ész érvek és látható tényekkel szenben megvalósítják az előző diktatúra személyi kultuszát ismét, mert csak abban a "szeretetben, vakságban " hajlandók élni.

Nem tudom hogy lehet valakinek felnyitni a szemét. Nem tudom hogyan lehet meggyőzni valakit a tényről.

Láttam olyat, hogy a szinvak kapott egy új szemüveget, amivel hirtelen látta a színeket. Nem tudom kívánahtom-e bárkinek is azt a pillanatot. amikor LÁTOTT végre. Az nagyon megható volt.

Azonabn itt sajnos kicsit többről van szó mint holmi egy ember életéről. Ez egyszerre érinti az összes Magyart. Mindegy melyik oldalon áll. lehet hogy haszonélvezője, lehet hogy kárvallotja. 

A haszonélvezők sajnos úgy jellemezhetők, hogy ők azok akik sosem adnak a templom lépcsőjén ülő koldusnak. 

A szegények meg éheznek is. Merthogy már a végletek nemzete lettünk. Amikor egy ukrán részére nyugdíjjal fizetünk, és ezért eladja a szavazatát, amikor egy nemzettelennek hazdunk hovatartozást, majd elvesszük tőle elátást és a szavazatát, akkor azért komoly aggodalom merülhet fel.

De NEM MERÜL FEL ugye?

Csak az hogy az ellenzék...

Pedig ugye a mesterségesen szétforgácsolt megfizetett ellenzékiek, már megszüntették a lehetőséget. igaz? Ezt pl te is folyamatosan megerősíted:-)

Íme egy helyzet. Erre biztosan nem tudsz válaszolni, vagy csak a bevett szlogenekkel dobálodzól majd:

 

Előzmény: aki a kisinget (13925)
aki a kisinget Creative Commons License 2019.09.08 0 0 13925

győzőkém!

tíz millióan vagyunk, ebből egy a kis rendőr egy vagy te és a pintérből is egy van

nos nem ez a három ember viselkedése dönti el, hogy milyenek a magyar emberek, van e nálunk demokrácia

még az sem baj, hogy egyik ember imádja orbánt a másik gyűlöli,  de az már baj, hogy a névtelen választókat mocskolják, gyűlölik az orbán fóbiára ráidomított emberek, és most ne sértődj meg, te is egy vagy ezekből

mi nem gyűlöltük a te kádárodat annyira, mint ti most orbánt, pedig ő a forradalom megtorlásakor százakat akasztatott fel, ebből nagyon sok fiatalkorút úgy, hogy siralomhátban váratta meg velük, hogy betöltsék a 18 évet, majd ezreket börtönözött be és így tovább

ti ennek a kimúlt rendszernek a működtetői jobban tennétek, ha nem vennétek a demokrácia szót a szátokra

te a civil életedben egy példamutató rendes ember vagy, de a politikai véleményformálásban nem vagy hiteles

amilyen baloldali lelkületed van a munkáspártot kellene, hogy képviseld itt, de te inkább azt a félbolond fletótóékat képviseled, ami leginkább szöges ellentéte a szociáldemokráciát képviselők táborának

a mostani politikai véleményformálók úgy idomítják az embereket, mintha nem is lenne szociáldemokrácia 

a nagytőke által kitartott politikai véleményformálók az empatikus alapjaiban jóindulatú embereket megpróbálták az általuk hazugan liberálisnak (valójában álliberális) nevezett táborba csalni, de nem sikerült, mert ezek többsége ösztönösen orbánhoz pártolt, na ezért aztán nektek nagyon sokáig a pauza marad  

az lmp a momentum és egyéb próbálkozások hamarabb kimúlnak, mint bármelyik hazug átveréspróbálkozás

írom, mondom ezt neked,l hogy hallhassák olvashassák a nálad sokkal alábbvalók  

 

Előzmény: Győző 2 (13924)
Győző 2 Creative Commons License 2019.09.08 0 0 13924

Nem gumimacim a Bíróság-Rendőrség, de ezektől várnám el elsődlegesen a semlegességet! Tudom, hogy ilyen még a világon sehol nem volt -de én hiszek benne, hogy lesz !!!  nálunk már az átlagnál jobban elfordult a politika irányába mint más DEMOKRATIKUS országban. Tudod még mindig jól emlékszem arra mikor a ferencvárosi pályaudvari volt munkásszállót a Főváros átalakította hajléktalan szállóvá, pintér bátyó jött az átadásram s a lakók spontán tüntetést szerveztek a hajléktalan szálló és a bátyóval szemben, s a kivezényelt rendőrségből egy rendőr nem úgy viselkedett ahogy kellett volna, s kicsit beszélgettem vele, és mind a 25 évével azt mondta szó szerint, hogy neki ORBÁN Viktor az istene mert szabolcsi létére neki munkát adott a rendőrségnél ! hát innét én már semmi nem csodálkozom !!

Előzmény: aki a kisinget (13917)
aki a kisinget Creative Commons License 2019.09.07 0 0 13923

ha nem ornán gyűlölő lennél ezért az írásodért kitiltottak volna végleg, de hát akkora a baj, hogy minden szavazóra szükség van, egy alkoholista munkakerülő is érték azokban az ominózus körökben

Előzmény: Al Teregoo (13922)
Al Teregoo Creative Commons License 2019.09.07 0 0 13922

Hát persze hogy nem arra. Erről ismerszik meg egy agymosott vérfideszcsik; nem válaszol, hazudozik, terel, komcsiz. Ennyit tudnak az értelmi szinvonalukkal. Ha végignézel az interneten vagy akár a való életben, mindenhol ezt csinálják.

És ez a saját tenyésztésű agyhalottunk, ez a kisfing tetűtelep az egyik legelrettentőbb példája annak, milyen szellemi mélységekbe süllyedhet egy ember (bár én nem tartom embernek se), amit még mind a mai napig újra és újra űberelni tud!

Néha kikiabál a narancs ködje alól valami égbekiáltó faszságot (amit ő persze tényként és igazságként kezel), aztán mikor csípőből megcáfolják tényekkel, adatokkal, akkor meg se hallja, talán mert felfogni sem tudja az ő értelmi szinvonalával. Ilyenkor nem válaszol, napokig eltűnik. Aztán újra előkerül és folytatja az agymenését. Szentül meg van róla győződve, hogy mindenki elfelejtette már a legutóbbi buktáját. Aztán mikor valaki emlékezeti rá, hogy ez kurvára nem így van ahogy ő a kis idióta fejével elképzeli, akkor megint eltűnik pár napra. :))))

Persze az igazsághoz hozzátartozik, hogy van azért értelmesebb fideSSes is, akik ideig-óráig azért tudnak érvelni - mégha gyengécskén is - a gazdájuk mellett, de előbb-utóbb ők is előhúzzák az autista kártyájukat, mint ez a gyökér fasszopó bauer szokta, és "elfelejtenek" válaszolni a nekik feltett kérdésekre. Szóval azért egy fideSSes sosem hazudtolja meg a fajtáját.

Előzmény: Győző 2 (13914)
Mindentfelzabáliusz Creative Commons License 2019.09.07 0 1 13921

A minap hallottam a hírekben ( rádióban ), hogy Putyin fegyvert akart eladni Trump-nak! Trump csak azért utasította vissza az üzletet, mert állítása szerint nemsokára már Amerika is rendelkezni fog a felajánlott fegyverrel!

Na innentől kezdve számomra hiteltelen minden ami politika!

Kommunizmus, kapitalizmus, szocializmus!?

További jó komcsizást' kedves kising!

Előzmény: Győző 2 (13920)
Győző 2 Creative Commons License 2019.09.07 0 1 13920

Továbbra is mondom, hogy a jelenlegi kormány diktatórikus !! Nem érzem és nem vagyok sikertelen-esztergályosból lettem, katona, rendszerváltás napján munkanélküli-onnét vezérigazgató helyettesig vittem fel, majd RTL televízió biztonsági vezetője-onnét főváros ! Aki ezt sikertelennek nevezi az hülye ! Sértődött sem vagyok-miért lennék ?? Ma is több helyre hívnak dolgozni, s van olyan cég akinek dolgozom, hogy mindkét tulaj FIDESZES-de nem vakok, nyíltan elismerik a rengeteg hibájukat, sokat politizálunk, de még soha nem mondták, hogy sikertelen vagyok, vagy megvezetett ! Mi lenne ha azt mondom, hogy Téged meg Orbán vezet meg-nem mondom, Neked ez a hited-ám legyen, de attól még más sem megvezetett ember! Mire csinálsz becsület sértést NAVRACSICSCSAL kapcsolatosan!  Sok-sok ellenzéki szerint hit-hú fideszes, de reálisak körébe tartozik !! M iért lenne a MOMENTUM  szélsőbal-azért mert sok-sok fiatal szereti és tiszteli ŐKET ! Remélem a 2022-es választáson egyedül  megszerzik a parlamenti többséget !!

Előzmény: aki a kisinget (13919)
aki a kisinget Creative Commons License 2019.09.06 -1 0 13919

nem az mszp nem a dk és nem a munkáspárt a szélsőbal, hanem a momentum

az mszp a dk álbaloldali, álliberális, vad kapitalista elvek mentén hazudja, hogy szocialista és liberális

a jobbikot azok kebelezték be, akik ellensúlyozására hozták létre csak az a kérdés, hogy ki hozta létre, amikor a radikális nemzeti jobboldali pártot alig tudták kiszorítani a parlamentből,

a fideszesek a kétezer kettes választás elvesztése éjszakáján, amikor elismerték, hogy vesztettek, azzal jöttek elő, hogy volt a választásnak egy örömhíre, éspedig a csurka radikális jobboldali pártja nem került be a parlamentbe

milyen érdekes, tíz.húsz évvel azután, hogy csurka kimondott valamit orbán ugyanezt mondja és még teszi is, még ha kicsit más szavakkal és felhanggal 

 

"Azért ha már a EU-ban a FIDESZ saját frakciója is problémát talál a mi demokratikus berendezéskedésünkben"

 

ennek oka, hogy a tőke nemcsak támogat bejuttat a politikai elitbe embereket (nem önzetlenül), hanem még mások által bejuttatott politikusokat is átigazol, megvesz a későbbiekben

erre példa navracsics

 

a soros hálózat figyeli a különösen kiváló sikerre esélyes fiatalokat, a soros ösztöndíjjal magához édesgeti (erre bizonyíték a mi nagyszámú olyan politikusaink, akik anno soros ösztöndíjasok voltak)

 

orbán azzal úszta meg, hogy kilencvenben parlamenti képviselő lett és pár hónap kiképzés után hazajött

 

aki ma hazánkban fasisztázik, antiszemitázik, diktatúrázik, diktátorozik, az megvezetett vagy megvezető

 

aki orbán fóbiás annak sok oka lehet, többségében mindig minden rendszerben leginkább saját hibájából sikertelen sajnálatra méltó vagy legjobb esetben sértődött ember   

Előzmény: Győző 2 (13918)
Győző 2 Creative Commons License 2019.09.06 0 1 13918

Azért ha már a EU-ban a FIDESZ saját frakciója is problémát talál a mi demokratikus berendezéskedésünkben-akkor magunkba ( kormánynak is ) kéne néznünk ! Tudod-nem zörög a haraszt ha nem fújják !! Szélső bal talán mi MUNKÁSPÁRTIAK lehetnénk, semmikép az MSZP ! A jobbikat miért nevezed szélső jobbnak?? Te magad írta, hogy a FIDESZ a jobbikot jobbról előzte be!! Akkor nem igazi jobb szélső a FIDESZ- s talán a rasszizmus széleit pedzegeti ??

Előzmény: aki a kisinget (13917)
aki a kisinget Creative Commons License 2019.09.06 -1 0 13917

egész más elvakultnak lenni, mint gyűlölködőnek lenni

egész más az, hogy a pártok a szimpatizánsaikkal együtt megvezetik a választóikat, mint gyűlöletkeltésre veszik rá

természetesen igaz, hogy a fák nem nőnek az égig, orbán hatalmának is vége lesz egyszer, az is természetes, hogy nap mint nap sokan elpártolnak orbántól viszont nap mint nap újabb szimpatizánsai is vannak, ennek egyenlege a választáskor derül ki

sajnos a politikusok és a pártok főleg az utóbbi években inkább elvtelenek, mint mi választók

a pártok a politikusok nem is a hatalomért, inkább az anyagiakért elvtelen koalíciókkal igyekeznek a kasszához férni

még azt sem bánják, ha ezért a pártjuk megszűnik, lásd kisgazdák szdsz most mszp, jobbik, lmp

a mostani választási koalíció a legabszurdabb kilencven óta, a szélsőbal összefog a szélsőjobbal

aminek oka a tehetetlenség és az ebből fakadó gyűlölet 

diktatúrával hülyíteni a fél hülyéket, miközben normális ember tudja, hogy 29 éve demokrácia magyarországon

a fasisztázás nácizás szerintem bűncselekmény

a te gumimacid, a bíróságok és egyéb olyan szervezetek megbolygatása nem más, mint az hogy őket is elérte a rendszerváltás szerinted a diktatúra bírósága anélkül, hogy hozzányúlnának magától demokratikussá válik vagy az akadémia, de minden más, magától megváltozik, ahogy a választók szeretnék, minden beavatkozás nélkül

 

 

Előzmény: Győző 2 (13916)
Győző 2 Creative Commons License 2019.09.06 0 0 13916

A ti vitáitokba NEM kívánok beleszólni-kölcsönösen mocskolódtok- Én a beírás első részére reagáltam, hogy POLT PÉTER -témához nem nyilvánítottál véleményt ! Nem vagyok elvakult-.sem a fórumozó társak felé, sem irányodba !! Én ma sem gyűlöllek-de sokkal inkább FIDESZ párti lettél mint voltál-én ezt szűröm le !  Sajnos szerintem mióta abbahagytad a KFT-ben a gazdasági munkád, kevesebb emberrel találkozol és így igazán nem tudod felmérni, hogy az emberek egyre többen fordítanak hátat a fidesznek is és a politikának is ! Tudod én még azért dolgozom ( hogy minél többemberrel találkozzam ) pedig néha már unom a minden esti félfogadást !! Azért szívesen összefutnék veled újra személyesen is ennyi év után ! Ha elfogadom, a Te általad említett elvakultságomat, akkor hidd el Te is elvakult vagy a Veled nem egy véleményen lévőkkel szemben !!De én továbbra is tisztellek a volt gazdasági munkában végzett teljesítményedért és a magánéleti teljesítményedért, de a politikai nézeted nem tudom s nem is akarom elfogadni !!

Előzmény: aki a kisinget (13915)
aki a kisinget Creative Commons License 2019.09.05 -1 0 13915

na látod, ez a kettős látás, szerinted ő kérdezett? nem ő mocskolódott, ha ezt nem veszed észre ez nem más, mint sajnálatos elvakulásból eredő figyelmetlenség

írhattam volna azt küldje a pécs ába, aki először rá adta a kisinget, de nem tettem

ez az elvakulás, ami itt manapság tetten érhető részedről az nekem szinte hihetetlen

pár éve egy higgadt normálisan gondolkodó úriembernek ismertelek meg, akkor egy ilyen stílusú emberszabásúval szóba sem álltál volna

a te és az én politikai álláspontod véleményed és az enyém teljesen ellenkező volt, mégis emberhez méltó módon meg tudtuk beszélni, igaz egyikünk sem tudta a másikat semmiről meggyőzni, de barátságosan mindenféle gyűlölködés nélkül tudtunk elbúcsúzni egymástól

nem is tudom megérteni, hogy tudsz ezzel a beteg emberrel egy gyékényen árulni, ennél azért elegánsabban politizáltál régebben

 

Előzmény: Győző 2 (13914)
Győző 2 Creative Commons License 2019.09.05 0 0 13914

Nem arra válaszoltál amit írt!!!

Előzmény: aki a kisinget (13913)
aki a kisinget Creative Commons License 2019.09.05 -2 0 13913

kisfing emlékezteti nagyszart, hogy napokkal ezelőtti reagálásomban ezt írtam:

 

"a legjobb befektetés egy nyugdíjasnak az unokái taníttatása vagy most el lehetett a tőzsdén adni pár tízezer eurot 311 felett"

Előzmény: Al Teregoo (13910)
Győző 2 Creative Commons License 2019.09.04 0 0 13912

Ugye nem lepődtél meg !! Dkeszin lakik egy volt bírónő aki már 2015 táján besokalt a Bírói függetlenségbe való belepofázásba-s ott hagyta a T. Társaságot !

Előzmény: Al Teregoo (13910)
Győző 2 Creative Commons License 2019.09.04 0 0 13911

Ebbe belejátszanak a banki gondolkodások és orbán "úr" hinta politikája, ami egyre kevésbé tetszik a világon értelmes országokban !

Előzmény: MTELA (13909)
Al Teregoo Creative Commons License 2019.09.04 0 1 13910

Várjuk kisfing elvtárs véleményét az alábbiakról:

https://index.hu/belfold/2019/09/03/polt_peter_hando_tunde_europai_unio_birosaga_kozbelepes/

Ja bocs, ez is olyan téma, mint a dübörgő gazdaság 332ft-os Eurója! Szóval kussolni fog, ahogy szokott. :D

 

"nem vagyok fideszes, nyugdíjas vagyok" - mondta kisfing, és visszadugta a fejét o1g picsájába. :P :D

MTELA Creative Commons License 2019.09.03 0 0 13909
aki a kisinget Creative Commons License 2019.09.03 -1 0 13908

hozzánk nem állt át, nem vagyok fideszes, nyugdíjas vagyok van még pár egyéb hobbim, amit nem írhatok ide, mert az itteni szarházik kiforgatják a szavaimat, azzal gúnyolódnának, amire volt több példa

 

ő a fideszhez igazolt, ami manapság nagy divat, az emeszempéból és az emeszpébül megszűnt az átigazolás, most az egyéb esélytelen pártok emberei vannak soron

ez is azt igazolja, hogy orbán minden nap erősebb lesz, ezért vagyok bizakodó a jövőt illetően  

 

 

Előzmény: Győző 2 (13907)
Győző 2 Creative Commons License 2019.09.03 0 0 13907

Kedves kising-Pártunkban nem volt előírva, hogy mely párt emberei lehetnek szimpatikusak-így Nyiri úr sem volt számomra ellenség-nekem most, hogy átállt hozzátok lett unszimpatikus-nem azért mert nyerőre áll !  Kárpáti úrral is nagyon jó a kapcsolatom-pedig más nézeteket vallunk ! Itt Dkeszin indulni szándékozik egy volt kolléga, más párt színeiben mint ami kedves nekem, ettől még haverok vagyunk ! Nálam az elvhűség fontosabb ( talán ) mint a házastársi hűség !! És Te szoktad mondani ( ha jól idézem ) az ellenségem ellensége a barátom, így Nyiri úr az ellenségem ellensége volt, ezen oknál fogva a haverom !!

Előzmény: aki a kisinget (13906)
aki a kisinget Creative Commons License 2019.09.03 0 0 13906

észre sem veszitek, de az ilyen megnyilvánulásokat lehet gyűlölet politizálásnak nevezni, milyen dolog az, hogy egy emberrel azért nem állok szóba, mert nem annak az oldalnak a képviselőjelöltje, akire én fogok szavazni, annak ellenére hogy idáig becsültem tiszteltem, még a politikai tanácsait is kikértem (azzal együtt, mint vérkommunistának a jobbik képviselője négy éve sem lehetett  volna szimpatikus neked, de mint esélytelen ellenfelet nem gyűlölted viszont most, amikor fideszesként tuti nyerő, már gyűlölöd)

arról lehetne vitatkozni, hogy melyik oldal kezdte a gyűlölet politizálást

ha csak kilencvenig megyünk vissza, akkor azt mondom, hogy a diktatúra működtetői és az azt élvezők még egy pofont sem kaptak amikor demokratikusan le lettek váltva, pedig féltek a pártállam vezetői és haszonélvezői

most, amikor a valódi rendszerváltást éljük egész más a helyzet, a mai ellenzék azért gyűlölködik, mert kilátástalan a helyzete a közeljövőben nincs semmi esélyük, hogy bármire jussanak, na ez lehet a gyűlöletük oka, szemben a mi kilencven körüli éveinkkel, mert mi azt hittük nemcsak a diktatúrának van vége, hanem a rendszerváltás is eljön

mi még akkor is türelmesek reménykedők maradtunk, amikor amit a kommunisták szüleinktől nagyszüleinktől elvettek, azt a kilencvenes években a kommunisták a nevükre íratták

egyébként logikus, hogy nem a fölényben lévé győzteseknek van oka gyűlölködni, hanem a kilátástalan helyzetben lévő veszteseknek, aki tudják érzik, hogy nincs más hátra, mint még hátrébb

 

csak úgy mellesleg jegyzem meg, tudjátok kik gyilkoltak meg a legtöbb kommunistát az egész világon és persze hazánkban is, hát maguk a mindig gyűlölködő kommunisták 

Előzmény: Győző 2 (13896)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!