"Nem vagyunk az övenes években!"
Nem tilthatók ki az aktuálpolitikai viccek a Nagyon Elvont Viccek topikból!
Ezt írtam hozzászólásként.
Kimoderáltak, kitiltottak, indoklás nélkül!
Mitől vagytok beszarva fiúk?
Utasítás?
Én sem jártam soha, és nem is járok , sõt nem is járnék soha kupiba, de komolyan felháborodtam amikor becsukták ezeket.
Mert lehet 300 amúgy tisztességes férfitársam, akinek csak az jut, és elvenni a puszta esélyt tõlük akkor, amikor lenne kinálat is + kereslet is: na ez a gecóság.
Én nem akarok kockáztatni kitiltást. Mert már kapatm egyszer egy hetet, már nem tudom pontosan miért, de akkor nem read only voltam az adott topikcsoportban, hanem nem is olvashattam. Amit kissé furcsának tartottam. Ezért inkább beletörődök abba, hogy átmenetileg szigorúbbak a moderátorok.
Majd jön egy olyan rendesen berúgott körbedervis, aki forog mint egy propeller, és Lyól fejbevág azé', mer' szídod a fatváját neki, akkor majd elhiszed....
Inkább igyá' Söröt és viccöljé' itten - ez a bolond világ úgyis olyan, hogy csak röhögve lehet elviselni
OV es fiacskaja utaznak a 21es buszon - ez mar onmagaban is 1 vicc - Megkerdi a fiu: hol vagyunk papa? Azon a helyen amit rolam neveztek el kisfiam. mondja OV Az Orban teren papa? Kérdi a gyerek az utastajekoztatot bongeszve. Nem kisfiam az Istenhegyi uton.