Fuji S5 Pro + Nikkor 18-55/3,5-5,6G + AF-S DX Nikkor 35mm 1,8 G
Szettben eladó a képen látható Fuji S5 Pro hibátlan digitális tükörreflexes fényképezőgép (SN: 9100377813.500 expóval, tartozékaival. két pótakksival, memóriakártyával, valamint Nikkor 18-55/3,5-5,6G (SN:13128805) és AF-S DX Nikkor 35mm 1,8 G (SN: 2197496) objektívvel. Együttes áruk: 130 000 Ft.
A szett megbontható a Nikkor 35mm 1,8 G obira, melyről tudni kell, hogy a bajonett részénél lepattant egy műanyag rész (lásd felülnézetben 5 óránál), de működésében nem tapasztaltam hátrányát.
Kérésre küldök képet. Megtekinteni, kipróbálni Nyíregyháza vonzáskörzetében lehet.
S5-öt vennék. Több gépet is néztem már, az egyik teljesen új, a másik 12 ezer expós, de valamiért nem jött létre még üzlet. Telefonon is fogadok ajánlatot: 0620/9704134
Lehet, hogy csak nekem újdonság azért megosztanám, mivel nem találtam a neten sehol erre való utalást.
A Fujit elvileg csak a saját a szoftvere ismeri fel ha közvetlenül a számítógépre szeretnénk menteni ill. megszeretnénk azonnal nézni nagyobb méretben az elkészült képet élesség, árnyékok stb. miatt ehhez eddig semmilyen működő dolgot nem találtam.
Viszont ha valaki megelégszik azzal, hogy az elkészült képet CSAK megnézi, és lementi a számítógépre akkor a következőket csináltam: A gépen SETUP-SYSTEM-USBMODE-PS SHOOT FIXED beállítás.
Számgép WIN7:
Számítógép-FujiS5-Still és ott lesznek láthatók a képek - exponálás után látható a kép ill. ha újra lenyomod az expo gombot.
Ha csak nekem volt újdonság akkor bocs - én örültem :-)
Ha valakinek érdekes, külön is eladó a FUJI S5 PRO váz hibátlan, újszerű állapotban, dobozában, minden gyári tartozékával és 1 db pótakkuval, keresőnagyítóval együtt.
A gép Debrecenben található.
A váz ára: 135.000 Ft.
Az S5PRO váz a Fujifilm HS-V3UP szoftverrel (ez is dobozában) ára: 160.000 Ft.
Elnézést kérek azoktól, akik vitték volna, ám visszavontam az eladási szándékot.
Tehát, eladó FUJI S5 PRO váz (2300 expo, hibátlan, újszerű állapot, dobozában, minden gyári tartozékával és 1 db pótakkuval, keresőnagyítóval együtt eladó).
Valamint a Fujifilm HS-V3UP szoftver dobozában (külön vettem hozzá).
Az ára alku után:160.000 Ft (azaz ebből már nincs alku).
A gép Debrecenben található. Ám ha összejön (!), járok Bp-en és lehetséges egy jövő heti, azaz nov. 6-i bp-i átadás.
Vannak itt nálam sokkal jártasabbak az S5-ben. Addig is amíg idetalálnak, pár sor...
"Gondolom már elkelt a Fuji S5 pro géped ?"
-> Nem nem, nem jól gondolod,:-) nem adtam el, meg van még.
"szeretnék valamit hallani a hibáiról is."
-> Nálam tartalék vázként van az S5, amit használtam, eddig semmi hibát nem tapasztaltam eddig. Én szerintem típushibái nincsenek, az más, hogy vannak konstrukciós "gyengeségei": kicsi LCD, lassú mentés. De hát valamit valamiért! És ezek is mihez képest???
"Mikor általános egy zárcsere ?"
-> Ez nem C40D:-)) Ilyet nem is hallottam senkitől.