Keresés

Részletes keresés

Or Kán Creative Commons License 2006.11.07 0 0 69

amíg a jobboldal házon belül nem tisztázza, hogy Toroczkai az NBH provokátora-e vagy tiszta szándékú igaz magyar hazafi.

Sima, budaházy szarházi provokátor.

Előzmény: Kettes számú törzsvendég (65)
Juhhéj Creative Commons License 2006.11.07 0 0 68
Friss Toroczkai Interjú olvasható a Falanx.hu-n! Gondoltam ez megér egy beírást. Kérdezik mindenről, ami kényes. :-) Ott azt is elmondja, miért van még szabadlábon, és mit gondol Budaházy ügyéről.
banánjoe Creative Commons License 2006.10.31 0 0 67
Csak azért kopizom be, hogy ti is röhögjetek egy jót:

Toroczkai elmondta azt is, hogy az általuk megvalósítandó új magyar állam költségvetése alapítványként működne. Ez azt jelenti – fejtette ki –, hogy a most erővel beszedett adó helyett mindenki önkéntes alapon adózna. Aki nem akar, azt nem köteleznék, de aki úgy dönt, hogy fizet, annak sem kellene óriási összeget erre áldozni, legföljebb néhány ezer forintot. Ehhez persze népakarat kell – hangsúlyozta Toroczkai. Hogy a népakarat megvan-e, az november 25-én dőlhet el. Az országszerte megalakult forradalmi bizottmányok erre a napra népgyűléseket szerveznek. Ha ezeken elegen összejönnek, megalakulhat a nemzetgyűlés,....
Kettes számú törzsvendég Creative Commons License 2006.10.29 0 0 65
Szerintem addig ne mélyedjünk el olyan részletkérdésekben, hogy mi Toroczkai foglalkozása, amíg a jobboldal házon belül nem tisztázza, hogy Toroczkai az NBH provokátora-e vagy tiszta szándékú igaz magyar hazafi. Ha szükséges az elvi álláspontok világos artikulálásához, szívesen biztosítok palancsintasütőt, habostortát és záptojást a magas feleknek. ;-)
Törölt nick Creative Commons License 2006.10.29 0 0 64
Budaházy biztos forradalmár-vállalkozó! Legalább nem lóg annyit mint Toroczkai, komolyan veszi a munkát! Ott is van mindenhol ahol balhé van, egy percet se mulaszt. Sőt!
Előzmény: b.viridis (61)
Törölt nick Creative Commons License 2006.10.29 0 0 63
Ejnye, nem figyelsz kellően. Toroczkai főállású forradalmár! Igaz az MTV székháznál elkésett a munkából, javában állt a bál amikor megjelent, lógott is munkaidőben, mert a petíciót sem olvasta be hiába csempészték őt be. Aztán engedély nélkül távozott. Lógós forradalmár!
kijev Creative Commons License 2006.10.29 0 0 62
Szerintem ő főállású "forradalmár"!
b.viridis Creative Commons License 2006.10.29 0 0 61
Én viszont tudni szeretném.
Hosszú időn keresztül síkká idegelt, hogy a médiumokban bárki emberfiát megszólaltattak, nyomatták alá a nevét és a foglalkozását:

Kovács Tihamér
szalámifényező kisiparos

Toroczkainak például mi a foglalkozása?
Előzmény: kijev (57)
rubaov Creative Commons License 2006.10.29 0 0 60
A HÍR tv-ben is belehetett volna olvasni a petíciót, hisz végig ott voltak a helyszínen!
Előzmény: cren (59)
cren Creative Commons License 2006.10.29 0 0 59
"Azert az MTV-ben akartak beolvasni , mert azt mindenutt tudjak fogni Magyarorszagon"

Hülyeség. Az amerikai magyarok akkor is petíció nélkül maradtak volna. A logikus az lett volna, ha a CNN irodáját ostromolják meg. De ezek beszariak, az amerikai tengerészgyalogosokkal nem mernek ujjat húzni.
Előzmény: Lady Hamilton (52)
keritésszaggató Creative Commons License 2006.10.29 0 0 58
Gumilövedéket a pofájába ez lenne a minimum!
kijev Creative Commons License 2006.10.28 0 0 57
Szerinted? Én sejtem a választ.
Előzmény: b.viridis (56)
b.viridis Creative Commons License 2006.10.28 0 0 56
Gyakran elgondolkodom rajta, hogy ezeknek a főállású forrradalmároknak vajon azért akad valami mellékállása is?
Miből fussa a mindennapi betevő zsírosdeszkára?
kijev Creative Commons License 2006.10.28 0 0 55
Manapság elég ha rossz helyen vagy és lecsuknak elég ha egy rendőr ellened tanúskodik! Ha belerúgsz egy rendőrkocsiba egy év börtön!  Szerintem hagy mondja a dolgait demonstráljon stb. De mást kevesebbért őrizetbe vesznek és nem demonstálhat. Toroczkai tevékenysége végeredménybe a kormány érdekeit szolgálja. A Tv ostroma nagyon jól jött a kormánynak: A mostani alkotmányozó gyűlés nevezetű baromság után pedig a baloldal megint muníciót kap el lehet mondani tessék itt a jobboldal ezt akarjátok?
Előzmény: Törölt nick (47)
7th stranger Creative Commons License 2006.10.28 0 0 54
Ami szimpatikus rajta az kb annyi, hogy nehany ballib mar bekakalt tole. Pedig ma meg jelentektelen emberke. Meglatjuk mit hoz a jovo...
Lady Hamilton Creative Commons License 2006.10.28 0 0 53
Miert fognak le?Miert kellene elszamoltatni?Mit csinalt?
Lady Hamilton Creative Commons License 2006.10.28 0 0 52
Azert az MTV-ben akartak beolvasni , mert azt mindenutt tudjak fogni Magyarorszagon , ott is ahol nincs kabel vagy satellite.
Előzmény: ooloo (3)
7th stranger Creative Commons License 2006.10.28 0 0 51
Ja igen. Mar majdnem el is felejtettem... Tenyleg nagy hulye volt.
Előzmény: Alezredes (50)
Alezredes Creative Commons License 2006.10.28 0 0 50
Volt egy másik T-betűs 'érdekes színfolt'-unk, csak mikor miniszter lett, már nem volt olyan mókás.
Előzmény: 7th stranger (49)
7th stranger Creative Commons License 2006.10.28 0 0 49
Nehany honap mulva a neve feledesbe merul. Azt nem tudni hogy ez kimondottan jo vagy rossz. Lehet hogy erdekes szinfolt lenne a hazai politikaban. Majd meglatjuk.
Előzmény: kijev (46)
kijev Creative Commons License 2006.10.28 0 0 46
Jelentéktelen figura de a Tv ostroma vele kezdődött most meg valami alkotmányozó nemzetgyűlé szerű dolgot szervez a várban! Neki mindent elnéznek engedélyeznek? Ő ad valamit viszonzásul?
Előzmény: 7th stranger (45)
7th stranger Creative Commons License 2006.10.28 0 0 45
Nem kell belole nagy ugyet csinalni. Jelentektelen figura... Ez a topik is teljesen ertelmetlen.
Boarhunter Creative Commons License 2006.10.28 0 0 44

mivel magyarázod azt, hogy másokkal ellentétben őt a rendőrök és az NBH nem baszogatja.

Nyilván azzal, hogy a NBH tudja, ez a Toroczkai gyerek valójában Tót, és ha pofánbaxnák, verné a tamtamot, hogy üldözik mert kissebbség.

Előzmény: kijev (42)
Petrow Creative Commons License 2006.10.28 0 0 43
EZ a manus egy színtiszta ökör. Az elvbarátai meg tökkelütöttek.
kijev Creative Commons License 2006.10.28 0 0 42
Oké lehet, hogy rendes srác de akkor mivel magyarázod azt, hogy másokkal ellentétben őt a rendőrök és az NBH nem baszogatja. Nekem a körülmények gyanúsak vele kapcsolatban. Van logikus magyarázat arra, hogy bár mindenüt ott van és aktívan részt vesz mindenben őt békén hagyják?
Előzmény: Törölt nick (38)
kijev Creative Commons License 2006.10.28 0 0 41
Szerintem kevered Budaházival! Csodálkozom, hogy Toroczkai szereplésén elvbarátai nem gondolkodnak el, nem tartják gyanúsnak. Az MTV-nél ő találta ki, hogy petíciót adjanak át és olvastassák be. Mivel ez nem történt emberkért ment a Kossuth térre majd jött a sikeres tv ostrom. Nagyon sok embert lecsuktak elítéltek de őt ki se hallgatták még tanúként sem. Azóta pedig forradalmat szervez legalábbis ő ezt állítja!
Előzmény: Bálint Attila Kristóf (35)
7th stranger Creative Commons License 2006.10.28 0 0 40
Nem tudom ki ez a Toroczkai, de ha egyszer hatalomra kerul akkor Fletonak annyi...
Előzmény: Törölt nick (37)
-zakopane- Creative Commons License 2006.10.28 0 0 39
Kevered komám. Toroczkait nem körözik. Budaházit körözik.
Előzmény: Bálint Attila Kristóf (33)
Bálint Attila Kristóf Creative Commons License 2006.10.28 0 0 35
Lehet Budaházival keverem. Mindenesete az ATV-ben Kálmán Olgának már egyszer elismerte, hogy ő a felelős az MTV Székház ostromáért (vagy csak szeretné). Így is furcsa.
Előzmény: kijev (34)
kijev Creative Commons License 2006.10.28 0 0 34
Arról nem tudtam, hogy körözik! Ha igen akkor nem értem a sajtótájékoztatót és az engedély a várbeli demonstrációra? A magyarázat szerintem az, hogy Toroczkai barátunk a hatóságokat segíti, esetleg töllük kap utasításokat.
Előzmény: Bálint Attila Kristóf (33)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!