Oké, de közéjük megy balhézni a széljobb és ezt tudják...mégis odamennek gyerekestül...felelőtlenek, még talán valamiféle ifjúság elleni bűntett is megállhatna velük szembe...
Szerintem aki kisgyereket visz nagy tömegbe, az egy felelőtlen hülye, tök mindegy milyen a politikai nézete. Ha megindulnak és letapossák...???? Lehet(ne) elgondolkozni.
Gratula! élő pajzsként kivinni a csecsemőket!! polgári erkölcs!
Ne legyél ennyire elfogult, szerintem Gyurcsán demokrata. Ha mégsem, akkor sincs olyan nagy vész, nem állnak mögötte sem orosz, sem másmilyen tankok. Nem fog lövetni békés tiltakozókra, -mostanában nem divat errefelé az ilyen, még a vörösöktől sem.
Megkockáztatnék egy merész véleményt: te pszichopata vagy, s ahogy fokozódik a nemeztközi és hazai helyzet egyre többen lesztek, egyre vadabb kórképeket produkálva.
Ezek a szervezetek léteznek, csak kb.mindegyiket ugyanazok alapították, és ugyanaz a képviselőjük. Hqa elég sok szervezet van, akkor a sorshúzásnál egy-két szervet nagy valszínnel kihúznak. Oszt jónapot.
"Feltámadunk, fel, támadunk, fel támadunk! Meg kell mentenünk egy halálra ítélt nemzetet, előre magyarok, előre katonák – zárta beszédét Hegedűs Lóránt, aki nagy tapsot kapott.
A beszédet az Egészséges fejbőr zenekar Ó, Magyarország, miért nem süt le rád a nap? című száma követte, majd egy KISMAMA ment fel a színpadra, aki köztörvényes bűnözőként mutatkozott be, mert átsétált hétfőn a Szabadság téren."
Állandóan érkeznek az ételfelajánlások: a Gazdakör például almát és szilvát, az "Anyák a tiszta közéletért és tiszta beszédért" szervezetepedig zsíros kenyeret osztogatott hagymával, ingyen.
Ők lehetnek a csecsemőzők...de hirtelen milyen szervezetek tűnnek elő...én megnézném a bejegyzésüket....