Eddig is ezt a módszert használták - minden bukás után kétszer annyi rágalom. És eddig működött. Csak, hát tudjuk - kevés embert sokáig, sok embert rövid ideig, be lehet csapni. Sok embert sokáig bajos. Azt hiszem most van a game over.
egen nekem is időbe tellik mig kiválogatom hogy mi a hülyeség és mi nem az. Ezért jó egy hasznos kis lista, mert időt takarít meg. Pl. G.esztit már kapásból átugrom, és rögtön gördülékenyebb a topik.-)
Engem csak az zavar, hogy teleírnak mindent a marhaságaikkal, aki meg idetéved, még a végén elhiszi... Ezért zavaró, hogy meg lehet venni a zindexet is
"figyelő nisnis toloba zapkorte nemfogfájni maesztro derant narancsfing / ez még a nevében is a jellemére utal... / mavtelep tejföljancsi ahoj poplacsek Meg még sokan... "
Ez még csak régi lista, nemtom hova tettem az újat :-)
Nekik Orbán a mentsvár, bármit elbasznak, akkor rá lehet fogni. Hiába határolódik el bármitől, akkoris hibás, ebből látszik hogy a bizonyos írók fizetettek.
Teljesen mindegy mit tesz, van mibe belekötni. Az hogy a fletó akkor is hazudik mikor alszik, az nem számít... Szerintük...
Berakjam a szórólapjaim egyikét, ami most már országosan népszerű?
Tegnapelőtt fogtunk egy bokor alól fényképezős patkányt is :-)
Bevittük a tömegbe, kb 800 ember, / kisváros / szagából ítélve összecsinálta magát. Csináltunk a gépével pár premier fotót, ne csak sötét, bujkálós képei legyenek, aztán menjen amerre akar.
Himnusz alatt az összes rendőr vigyázzban állt, legtöbbet ismerem, ha nem lettek volna szolgálatban, akkor is így álltak volna, csak civilben, köztünk...
Teljesen igazad van. Ezt már többeknek is megemlítettem (de lehet, hogy bérírók voltak, mert nem tudtak okosat válaszolni), hogy mi a fene köze van Orbánnak Gyurcsány hazudozásaihoz. Ha még úgy is lenne, hogy Orbán hazudott, az feljogosítja Gyurcsányt a hazugságaira ???
A mai Dunántúli Napló (pécsi napilap) lehozta a teljes interjút. Sokan a környezetemben (akinél csak a 3 földi adó jön) ledöbbentek, pedig írásban fele annyi jött csak át mint képernyőn.
A többi Axel Springeles havilappal mi a helyzet, azok is lehozták, tudja valaki?
"A NASA már érdeklődött a feri pofáját borító, bőrszerű anyag iránt, lévén sokkal jobban működne az űrsiklók hővédő kerámiapajzsa helyett, ez mindent kibír... / szándékosan kisbetű, az igazi Feriket nem sértem meg azzal hogy egy lapon emlegetem őket ezzel a politikai mocsokkal / "
A kötőszavait sem szabad elhinni. Blogján Nagyé Kovács Annamária, meg hasonló nevek vannak, akik éltetik. Őszintén, van olyan netes aki beírja a lakcímét nyilvánosba?? 17 éve netezek, valós személlyel még nem találkoztam aki ezt tette volna... Van pár ember aki a fletó helyett ír, ők írják a válaszokat is. Stílus, helyesírás, szókincs alapján be lehet azonosítani hogy 8-10 hozzászóló ugyanaz az elkövető...
Ha valaki a szemembe mondja hogy egy kurva országban élünk, akkor egy jobbegyenes lesz a következménye. / részemről / Pofánvágnám ezt a hazudozó seggfejet is, csak sok kopasz védi, akik szabadidejükben tv székházat ostromolnak...
Sokat tűnődöm mi vezérli a fletóéltetőket. Kb kibogoztam:
Az itteni fizetett maszopos írogatók vannak kb 20-30-an, majd összeírom őket. / Ha már ők összeírhatják a tüntetőket, meg fényképezhetnek. Sőt, parancsba kapták /
Az index fórumbeli hozzászólások kb felét ez a banda teszi, ez lehetetlen lenne, ha nem egy iroda működne egyes nickek mögött. Persze nem mind, vannak még felvilágosulatlanok is, de egyre kevesebben.
Ha csak az itteni fórumot nézném, azt hinném hogy egy angyal ez az elmebeteg hazudozó, szerencsére van más lehetőség is :-)
Eccerű, hazudott, hazudik, hazudni is fog, ennyit tud. Cáfolja ezt valaki? Orvánozást nem kérek, nem róla van szó. Orbánfóbia ellen már van gyógymód, keresse meg orvosát vagy gyógyszerészét