Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2006.09.22 0 0 8
mivel a gyurcsany tenyleg hulye nem csoda ha a tobbi hulye szalad hozza.hasonlo a hasonlonak orul
Előzmény: még csak az kéne (-)
Lúdas Matyi Creative Commons License 2006.09.22 0 0 7

heti szennyes

 

A Heti Hetes célja továbbra is a szórakoztatás, mely minden bizonnyal sikerül, ha nem veszik komolyan. Mert a műsor valóban egy görbe tükör, ami egy kicsit torzít, de megnevettet.

 

Ja.

még csak az kéne Creative Commons License 2006.09.21 0 0 6
ha 0 lenne, nem itt tartanánk...
Előzmény: pokémon (0)
Lúdas Matyi Creative Commons License 2006.09.21 0 0 5

Forrás:

 

http://1956-oktober-23.uw.hu/szemetdomb1.html

 

A történelem szemétdombja

Bolsevista haramiák több generációban

I. generáció az 1919-es kommun vezéralakjait tartalmazza. a Kún Béla-Számuelly Tibor személyével fémjelzett ordenáré, útszéli tömeggyilkosokból áll.


II. generáció az 1944. decembertõl 1956 október 23 ig, a Szovjetunió által a magyar nép nyakára ültetett moszkovita tömeggyilkosok, az elõdeiknél már egy kevéssé csiszoltabb terrorrendszert alkalmaztak. Tökéletesen megvalósították a bolsevik álmot, a félelem, nélkülözés, a gigantománia, a szükségtelen létesítmények, és ésszerûtlen életvitel társadalmát.
Kiemelkedõ reprezentánsai voltak a "Trojka" Rákosi-Gerõ-Révai-Farkas négyes. Uralmuknak az 1956-os forradalom vetett véget.


III. generáció az 1956-os forradalom leverése után került a hatalomba. Ez a generáció már olyan fajsúlyos egyéneket, mint az elõdei nem tudtak kitermelni.. Az akkori szovjet hatalomnak már csak a selejt bolsik jutottak. Ezek mindenben alávetették magukat a kenyéradó gazdáiknak, a moszkvai "polisz büró" -nak, - a javukra legyen mondva, - nem tettek hozzá saját szadizmusukból, mint ahogy azt elõdeik cselekedték
A hatalomátvételkor térdig jártak a vérben és szenvedésben., késõbb azonban szelídültek lépést tartva a "nagy tanítómester"-rel a Szovjetunió Kommunista (Bolsevik) Párt vezetésével.. Késõbb létrehozták a "gulyáskommunizmust" a legvidámabb barakk intézményét.
Ha nem is a legnagyobb, de azért jókora gazemberekbõl állt ez a csoport is. Kádár János, Marosán György, Apró Antal, Pap János, Korom Mihály vetekszenek a legnagyobb brigantikkal, a Korvin Ottókkal, a Csernyi Jóskákkal.


IV. generáció a kádári adminisztrációból nõttek ki õk, de cserben hagyták az eszméjüket. Amikor látták, hogy ez az otromba rendszer a XXI. században már nem lehet életképes, váltottak Szociáldemokraták lettek. Ezek életútját még nem lehet lezárni, mert jelenleg is a nép nyakán ülnek, az õ tevékenységük megítélésére nincs meg a történelmi rátekintés. Csak néhány személyt tudnék pillanatnyilag ide sorolni, de............................Ide a jelenlegi MSZP nagy hazudozói kerülnek majd. Õk gyilkolni már nem tudnak. A történelem ezen a módszeren már túlépett.................. Nem õk az utolsók, követik õket még jó néhányan.

Lúdas Matyi Creative Commons License 2006.09.21 0 0 4

Ő gondoskodott róla (persze nem egyedül:)

 

Csermanek
mac.m Creative Commons License 2006.09.21 0 0 3
Nagyon teccik a topikcím. Teljesen jogos felvetés.
Egyfolytába ráz a röhögés amint megláttam.
Telitalálat.
Előzmény: még csak az kéne (-)
Röné Creative Commons License 2006.09.21 0 0 2
A társadalom söpredéke mindig is a komcsikhoz húzott: az összes baloldali diktatúra a csatornalakók hátán érkezett a hatalomba, kivétel nélkül.

A baloldali "értékek" nem mások, mint eme csatornalakók alantas vágyainak kielégítésére szőtt ígérvényrendszer, ergo azok a véglények rájuk szavaznak, ilyen egyszerű.
még csak az kéne Creative Commons License 2006.09.21 0 0 1
Előzmény: pokémon (0)
pokémon Creative Commons License 2006.09.21 0 0 0
0 hulye
még csak az kéne Creative Commons License 2006.09.21 0 0 topiknyitó

ez a nagy kérdés

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!