Keresés

Részletes keresés

eMM Creative Commons License 2006.09.20 0 0 77
Az egyik kutya az Rudi Zoltán az MTV elnöke.Aki nem engedte beolvasni a petíciót ezzel elíndítva a tragikus eseményeket.
és még viccelődik is, pofátlan akárcsak a gazdája miszerint:

"Elaludt az egyik fosztogató a tévéelnök irodájában
"Ínyencek forgatták fel az irodámat" - mondta az MTI-nek az MTV elnöke, megjegyezve, a munkaszobáját feldúlók megittak egy üveg viszkit, és két üveg bort. is. Az egyik fosztogató elaludt a tévéelnök ülőgarnitúráján; őt reggel a rendfenntartók találták meg az irodában. Ellopták Rudi laptopját is."

Jó vidám munkahelye van Rudi úrnak,ha ennyi pia található benne.Ellopták a laptopot mindjá sírok.Mérnem vitte magával amikor elhagyta az épületet, a laptop mobil!
Vagy annyira pucolt, sorsára hagyva munkatársait?

Törölt nick Creative Commons License 2006.09.20 0 0 76

Nem egyszerűen gyűlölködsz.:)

Menj orvoshoz!

Előzmény: Törölt nick (67)
jasu Creative Commons License 2006.09.20 0 0 75
Még jó, hogy nem tudnak szájról olvasni. Te hős! Te aztán megmutatnád! Intézd el őket bruszli!
jasu Creative Commons License 2006.09.20 0 0 74
"Vagy csökken a fizetésed", igen. Sőt talán a tied is.
Előzmény: kobaltselyem (44)
borosodó Creative Commons License 2006.09.20 0 0 71
 Miért vagy durcás? Meg morcos? Kicsit játszódnak a gyerekek. De emberi életben nem esett kár, mert kimentették az égő autóból a rendőrbácsit!:-)
papuc Creative Commons License 2006.09.20 0 0 70
Nem értem, hogy neked ezzel a szöveggel mi a bajod? Te is magyar vagy, nem? Miért zavar, ha az Erdélyi magyarok is idetartozónak gondolják magukat? Miért vagy szűkkeblü?
mibi Creative Commons License 2006.09.20 0 0 69
Ezzel a véleményeddel elég magányos lehetsz. Orbánék bizony rendesen elcseszték.
Előzmény: még csak az kéne (64)
még csak az kéne Creative Commons License 2006.09.20 0 0 66
Már írtam többet is, viszont amiket te itt orbánra irkálsz azt a Gyurcsid mind megvalósította 10X-es szorzóval...
Előzmény: kispolszki (61)
kobaltselyem Creative Commons License 2006.09.20 0 0 65

"kénytelen vagyok elismerni, hogy ön határozottan szofisztikált kontextusokban gondolkodik."

;-)))

Előzmény: Kryczek (52)
még csak az kéne Creative Commons License 2006.09.20 0 0 64
Orbánék sem voltak hibák híjján, de elég csak annyit mondani, hogy gazdasági fejlődés volt, gyarapodási lehetőség a dolgozóknak, nem volt szükség megszorító csomagokra.
És végül ami legfontosabb:

NEM QRTÁK EL!

Fizesse ki a balos szavazóréteg a cechet ami az elkúrásból következik.
Előzmény: Hollófekete (62)
Hollófekete Creative Commons License 2006.09.20 0 0 63

a lakosságot meg sikeresen két táborra szakította...

mondjuk, a lakosságot nem OV szakította 2 táborra hanem a balos média, de egyébként magyarázd meg lécci, hogy gyurex hatalomban maradása mennyire fogja segíteni a lakosság egyesítését?

Hollófekete Creative Commons License 2006.09.20 0 0 62
OV alatt nem növekedett az államadósság hanem csökkent
kispolszki Creative Commons License 2006.09.20 0 0 61
Talán ha egy dolgot mondanál, amit OV felmutathat, mint kormányzati eredményt... Azon kívül hogy a családja meg a haverjai meggazdagodtak... a lakosságot meg sikeresen két táborra szakította...
Előzmény: még csak az kéne (60)
még csak az kéne Creative Commons License 2006.09.20 0 0 60
A baloldali csürhe 6 éve Orbánozik...
Kormányzati eredményeket nézve a béka segge alatt sincsenek Orbánhoz képest.
még csak az kéne Creative Commons License 2006.09.20 0 0 59
Hazug miniszterelnöknek nincs országa...
Előzmény: kispolszki (54)
kispolszki Creative Commons License 2006.09.20 0 0 57
:-)
Előzmény: Törölt nick (55)
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.20 0 0 55
Igazából mindkét állat kedves arczú.
Előzmény: kispolszki (54)
kispolszki Creative Commons License 2006.09.20 0 0 54

Kedves topikniytó, te nagyon el vagy tájolva.

Sokan vannak mögötte. és minthogy ezeket az embereket kutyának nevezed, neked nem jár más, mint ez a titulus: patkány.

Kryczek Creative Commons License 2006.09.20 0 0 52

"Szárazabbak lesznek a puncik, kókadtabbak a péniszek ettől?

Vagy csökken a fizetésed, gyengébb lesz a sör?"

kénytelen vagyok elismerni, hogy ön határozottan szofisztikált kontextusokban gondolkodik.

kobaltselyem Creative Commons License 2006.09.20 0 0 51

"Ezért büntetésül akasszuk fel őket?

Ezt szeretnéd, ugye?"

Szó se róla. Számomra a szólásszabadság szent. Mocsok egy véleményük van - de az övék. Elmondhatják. Hajuk szála se görbüljön a szavazásért.

Csak soha nem szabad hagyni feledésbe menni, hogy egy nemes, alapvetően jószándékú kezdeményezésre kik mondtak nemet.

Négy "ember".

Háromszázból.

Előzmény: Törölt nick (48)
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.20 0 0 50

Baszki, nekem sincs főnököm csak érzékleltetni akartam.

Tudtam, hogy egyből elő kell hozakodni ezzel a szar : "én a saját magam főnöke vagyok" szöveggel.

Előzmény: kobaltselyem (49)
kobaltselyem Creative Commons License 2006.09.20 0 0 49

"Ha a mukahelyeden a főnökök és a kollégák idióta hülyének néznek, idővel nem kapsz semmilyen fontos feladatot, majd később semmilyet"

Jaaa...?

Nekem mindig lesz munkám, és a magam főnöke vagyok.

Be is baszna, ha más jóindulatától függne, hogy mennyit keresek.

Magyarországnak is olyan országgá kell válnia, ahol nem a szimpátia alapján veszik meg a termékeit. Hanem mert nincs jobb.

Előzmény: Törölt nick (46)
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.20 0 0 48

Ezért büntetésül akasszuk fel őket?

Ezt szeretnéd, ugye?

Előzmény: kobaltselyem (47)
kobaltselyem Creative Commons License 2006.09.20 0 0 47

Négy tetű nemmel szavazott, illetve tartózkodott Az erőszak ellen a békességért című tegnapi, parlamenti szavazáson.

Dr. Aszódi Pál, Dr. Kelemen András, Dr. Turi-Kovács Béla, Wittner Mária.

Ők tehát aktívan, illetve hallgatólagosan támogatják a gyújtogató, romboló, fosztogató csürhét.

Előzmény: Boldog ember (43)
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.20 0 0 46

Egyszerűen fogalmazok :

Ha a mukahelyeden a főnökök és a kollégák idióta hülyének néznek, akkor idővel nem kapsz semmilyen fontos feladatot, majd később semmilyet és végül rájönnek, hogy egy felesleges valami vagy és kirúgnak.

Esetleg csicskásnak megtesznek.

Ezt képzeld el nagyban, jó?

Törölt nick Creative Commons License 2006.09.20 0 0 45

Úgy tünik még  a "közvéleménykutatók" sem egyeztettek, így tőlük sem tudhatjuk meg, mennyien szeretik de nagyon gyurcsibohócot még mindig:

A köz véleményéről meglehetősen eltérő eredményre jutott két közvélemény-kutató. A Gallup adatai szerint a 18 év felettiek 43 százaléka tartaná helyesnek a lemondást, 34 százalék ellenzi. A Szonda Ipsosnál szűk többségben vannak a lemondást ellenzők (47-43).

Szeressétek szegényt, oly sok gond nyomja a vállát, és annyi meg nem értéssel, sőt emberi gonoszsággal kell megküzdenie!

:DDD

Előzmény: kobaltselyem (42)
kobaltselyem Creative Commons License 2006.09.20 0 0 44

"a világ értelmesebb fele rajtunk fog röhögni"

És? Ki nem szarja le?

Szárazabbak lesznek a puncik, kókadtabbak a péniszek ettől?

Vagy csökken a fizetésed, gyengébb lesz a sör?

Teszek rá, nagy ívben, hogy mit tart rólam egy kanadai, egy mongol vagy egy brazil. Eddig se számított, eztán se fog.

Neked igen súlyos súlyos önértékelési zavaraid lehetnek, ha ez jelent számodra a legnagyobb gondot... Jellegzetes kamasztünet.

Előzmény: Kryczek (41)
Boldog ember Creative Commons License 2006.09.20 0 0 43

Azért tegnap a Parlamentben a megélhetési képviselőink, a listás tolvajok kivétel nélkül (4 képviselőt kivéve akikben még pislákol a becsület szikrája) egyöntetüen mőgé álltak! Orbán is, Pokprnyi is mind egy szálig. Ilyen egyhangulag régen nem szavazott a tolvaj banda!
Legközelebb akkor lesz ekkora az összhang amikor a Recski tábor újbóli megnyitását kell megszavazni!
kobaltselyem Creative Commons License 2006.09.20 0 0 42

"Nincs már tömeg Gyurcsány mögött, hiszen mindenkit átvert - Gyurcsány mögött már csak a kutyái állnak"

Hazudsz.

A koalíciós pártok is mögötte állnak.

És igen sok támogatója van.

Előzmény: még csak az kéne (-)
Kryczek Creative Commons License 2006.09.20 0 0 41

nem világos számomra, mire milyen bizonyítékot szeretne. esetleg nézze át a tahó kiszes minap előkerült hangfelvételeit, a "böszmeség" szóra keressen, ami bizonyára valamit jelent, a szövegkörnyezet ellenben elég érthető.

nem tudom ki hogy van vele, de ez az öszödi hímvessző nagyon égő. a világ értelmesebb fele rajtunk fog röhögni, ha ezek után nem sikerül elküldeni oda, ahová való.

Előzmény: Törölt nick (38)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!