Nyitotta:még csak az kéne, 2006.09.19 23:28 |
Gyurcsány beismerte, hogy hazudtak.
A demokrácia alappilére az igazság kell legyen. Hazugságra nem lehet demokráciát építeni. Ebből következik, hogy most nincs demokrácia. A demokráciát helyre kell állítani, vagyis elzavarni kormányról a hazugságot intézményesítő miniszterelnököt.
ezt még moha hozzászólásának olvasása előtt írtam.. :))
moha, ugye nem gondolod komolyan ezt: "Lehet, hogy ez lesz a fordulópont az MSZP politizálásaban"
ne álltasd magad nem lesz itt fordulópont, csak akkor ha eltakarodnak innen fletóék. ha a sok agymosott csökött idióta meghagyja miniszterelnöknek ezt a diktátort azzal, hogy majd most ők bizonyítanak, akkor megérdemlitek, mert én tuti elhúzok innen. de egy biztos..ha fletó marad és nem hozza ki az országot a szarból (és nem fogja), akkor nem csak vandálkodások lesznek ebben az országban, hanem igazi forradalom, ahol még vér is fog folyni..
Ilyen alapon az elmúlt 16 évben egyszer sem volt legitim kormánya az országnak, mert mindenki hazudott az embereknek. Állandóan minden szentnek maga felé hajlott a keze. Mindig mindenki a másik politikai felet hibáztatta a kialakúlt helyzetért. Közben mindenki csak a sajár zsebét tömte. Az összes "politikusnak" az volt a legfontosabb, hogy neki tele legyen a zsebe. Különben hogy fordúlhatna olyan elő, hogy nálunk többe kerűl -majd a duplája- egy km autópálya, mint a horvátoknál? Az hogy most a Gyurcsány megmondta a frankót, amit szerintem mindenki tudott, attól miért csak ő a népellenség? Lehet, hogy ez lesz a fordulópont az MSZP politizálásaban, meg az emberekkel való bánásában. Mert talán úgy gondolják, hogy rombolni kell először ahhoz, hogy utánna a nulláról felállva újra építkezni kezdjenek.